Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Igen. Egy másik comm. Pack.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Nálam:

Gift Pack: Eagle IX
Commendation Pack: Valian V

Csak egy commendation pack jár akkor is, ha platinumon teljesítettem a challenget?

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3

Ennyit errõl a tökéletes dlc-rõl.

Egy pillanatra meglepõdtem, hogy belinkelted ezt a videót, aztán végignéztem és utána már nem volt meglepõdve.

Jó ez az új m7 fogyó,legalábbis a single-be tetszett+ wrex ünneplõbe LOL

cylonflatus
Köszi az infót!

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

cs1rk3
ezaz Valiant X <3 😛

Mázlista. Na ideje tolni pár menetet 😄

Na nagyrészt kitoltam a dlc-t majd holnap tûzetesebben azért.Nekem nagyon tetszett igaz a történet kicsit sántit, tudjuk miért xd azért van benne némi realitás a poénok tetszettek,már amit értettem.Pizzafutár xdd<#idiota>
meg pár jelenet mikor menekülnek shep mindenkit elõreenged
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Aztán mikor támogatás kéne neki ki se volt ideje mondani <#nevetes1>ahány társa volt az mind sortûz<#taps>

bejárható terület szép bár nem volt idõm felfedezni még de sztem jobban megérte az árát mint az omega, történet lehetett volna jobb is de ezt leszámítva kellemesen csalódtam,kidolgozott,vicces, rengeteg párbeszéd,animáció,szép helyszínek...stb nekem jobban megért 1200 pontot mint az omega,ki merem mondani hogy összességébe ez a legjobb dlc a 3-hoz.Legalábbis nekem.

Nekem meg Valkyrie VII :S Meg Eagle. Curader-bõl meg még IV-esen vagyok, pedig az a legjobb.

jaja, én is
nyitottam egy Crusadert 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

A Citadel DLC az már csak az alapjáték lefordítása után lesz terítéken

Az alapjáték fordítása egy idõ után megõrjíti az embert. A Multis DLC-k eléggé lineárisak voltak ezáltal könnyûek. Hogy idézzem egyik fordítónkat "remek kikapcsolódás volt". Viszont így kaptatok egy 100%-s multis fordítást.

A reckoning DLC még kérdéses, hogy belekerül a mostani fordítandó elemek közé.

1*4*9

valaki mondja már meg mit mondtak a pizzás résznél<#nevetes1>

Szerintem mindenki kapott gift packot. Én is kaptam. Jó lenne már csinálni az eventet.

Végre jó a multim. Más is kapott egy Gift Packot is? Vagy ez is bug?

én kérdezhetek vmit?Semmi csesztetásképp vagy vm csak érdekel<#buck>
az alapjáték mellett miért fordítják a dlc-ket is? Persze gondolom azokat is leszeretnétek meg mi is szeretnénk de így hogy többfele fordítanak nem halad lassabban?Nem tudom hány sor egy dlc a mostani az elég húzós, ráérne a dlc fordítás nem?Elõször az alapjáték a fontos a dlc-k ráérnek sztem de nem értek hozzá de most is az utolsó dlc 23k sor és az alapjátékból kb annyi hiányzik akkor elõbb a alapot kéne a dlc ráér utána is.Persze nem értek hozzá meg nem szólok egy szót se mert nem kis munka én meg amúgy se sokat értek így belõle szóval nem türelmetlenkedek(annyira[#nevetes1) de nem szólok be senkinek meg nem siettetek senkit <#worship>

genndy
Köszi az infót, további jó munkát!

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Szia

Halad a fordítás, csak csiga tempóban, ugyanis végig kell futni a játékot, hogy milyen szövegek maradtak ki a fordításból. Ez a durvább része a dolognak ezért tötyög minden. Errõl készül egy képernyõmentés, és kerül a többi kimaradt le nem fordított szöveg mellé.

Továbbá olvastam itt, hogy mások belekezdtek, meg nem reménykednek abban, hogy kész lesz a fordítás. Ezeknek csalódást kell okoznom, mert folyik a munka továbbra is! A fordító közösségek sajnos azt hiszik, hogy ez nagyon általános projekt, hogy fogod a szöveget, és lefordítod aztán fürdesz a dicsfényben, pedig nem az. Ilyen komplex fordítást még Magyarországi csapat nem csinált.

Továbbá voltak hasonlíttatások a Skyrim fordításhoz is. A Skyrim fordítók karakterszáma lehet, hogy három millió, de ezzel szemben a Mass Effect 3 alapszinten 2-3 millió karakterrel még ráhúz + a DLC szövegek amik ismételten hozzácsapnak vagy 2-3 millió karaktert ráadásul az utolsó DLC ami közel extra 23.000 sor!!!

Ezzel én nem becsmérelni akarom a Skyrim fordítókat, csak azt szeretném kihangsúlyozni, hogy nekünk kicsivel több minden jutott mint nekik, és kicsivel komplexebbek is.

1*4*9

xddd tetszett wrex belépõje rég röhögtem ilyen jót<#nevetes1>

cylonflatus
Köszi! Amit linkeltél azon az oldalon van az az állapotjelzõ amit írtam, ugyanezt mutatta bõ fél éve, de ha azt mondod halad, hát úgy legyen!

Fpocok
Na sikerült megcsinálni a Platinum weekend challenget is. <#eljen>

Vraaanyek
Megy, mûködik, "halad", csak most átköltöztek a magyar hivatalos Mass Effect oldalra, számlálóstul! Tessék kérem szépen! 😛

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

cylonflatus
Srácok, mondana valaki 1-2 szót a magyarításról? Még a megjelenés után toltam ki a játékot, mostanában szerettem volna még 1x a 2 résztõl kezdve, gondoltam feltolom a magyarítást, csak elkészült azóta. Erre amit találtam az nem volt valami vidám, magyarítás oldal zárva, fórumok zárolva, a masseffect.hu-n látható állapotjelzõ meg olyasmi értéket mutat, amit vagy 8 hónapja láttam, amikor utoljára ránéztem. Azt levágtam, hogy volt valami balhé, nem is akarok sebeket föltépni, vagy szítani a tüzet, de ME rajongóként szeretném azért tudni, hogy mi lett a magyarítás sorsa. Elõre is köszönöm.

Már érzõdik hogy lenerfelték a sexbotot. Már nem töltõdik vissza olyan gyorsan a pajzsa.

Egyébként így egy évvel a megjelenés és 2 végigjátszás után visszatérni egy ilyen búcsúzkodásra jó dolog volt. Azonban mondjuk ha elkezdek egy új végigjátszást, akkor elég zavaró, hogy partizunk egy jót a csapattársakkal, elbúcsúzunk a játéktól és aztán még jön a végjáték, na meg Shepard kimúlása. Tudom, hogy egy év után már gáz a befejezéssel dobálózni és sokak szerint nem "hálivudi" happy ending kell a végére, de én mondjuk szívesebben láttam volna ezt a partit a játék eredeti befejezéseként, ahol megünneplik a gyõzelmet.

@Vraaanyek Szerintem maga a parti elõtti rész nem hosszabb 3-3,5 óránál. Azonban utána a parti, meg a többi dolog kihúzza még pár órával a játékidõt. Este 10 körül kezdtem és hajnali 4 óra körül fejeztem be.
Vraaanyek
Amúgy idõre kb. milyen hosszú a DLC????

Fpocok
Ez.

Benne. Gondolom, hogy még a halála elõtt leforgatták az õ részeit.
Nem tudom. Szerintem ott kéne lennie, mivel a Bioware Facebook oldalán a DLC képén is szerepel. Ugyanakkor minden élõ csapattárs ott van, még a DLC-sek is a 2. részbõl, szal nem tudom, hogy az õ megjelenését miért kötik feltételekhez. Lehet, hogy
meg kell csinálni a küldetést a Sanctuary-n elõtte. Sõt most, hogy belegondolok. Elég valószínû, hogy errõl van szó
Zaeed benne van? Mert ugye meghalt az õt szinkronizáló színész.
Vraaanyek
Nem lehet, hogy van másféle alakíthatóság is, amikor meg ott van???

Értelemszerûen a halott csapattagok nincsenek ott a partin, meg
Miranda
se. Õt nem értem, hogy miért nincs. <#confused>
Fpocok
Na márcsak a Geth kell.

grata, én majd este-du mászok fel TSre hogy megcsináljuk

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Fpocok
Na megvan az elsõ plat az eventhez.

Fpocok
És nála mire kell gyúrni? Repair matrix gondolom...

cs1rk3
sexbot,jugger destroyer 😄

Fpocok
Platinára melyik karaktert ajánljátok? Melyik a legnépszerûbb ott?

én is kitolom majd megint mikor megveszem a DLC-t
csak most a 2tõl kezdem 😄

Vraaanyek
Váááá...baromira várom, hogy kipróbáljam, de eleve csak este jött le, mert origin 100 kb/s-el töltötte, másrészt nem rég kezdtem elõröl a játékot, így még odébb van ez a rész, de csak ezért nem akarok régi mentéshez visszanyúlni, akkor már legyen kerek a sztori, még ha 5-ödjére is játszom ki 😄 :S

Azt hiszem, hogy a Citadel DLC egy tökéletes búcsú lett a trilógiától 😊

Kapunk egy relatív hosszú sztoriszálat, változatos küldetésekkel, sok jó poénnal és ráadásul
olyan rész is van, amikor minden ME3-as csapattárs harcol együtt. Kicsit ME2 suicide mission fíling. Emellett Wrex is választható csapattárs 😊

Kapunk egy hub részt Citadel-en, ahol sok mindent lehet csinálni. Kaszinó, játékterem, hasonló finomságok.

Kapunk egy lakást, ahol mondjuk nem túl sok mindent lehet csinálni: Fegyvert, felszerelést választani, levelet nézni, lakás berendezését váltogatni, zenét hallgatni, ami a legérdekesebb ugyanakkor az, hogy a lakásban imitt-amott fellelhetõek részletek Anderson memoárjából.

Emellett a küldetés letudása után találkozhatunk külön pár csapattárssal a Citadel új részén, némelyiket felhívhatjuk a lakásra egy beszélgetésre, vagy másra. Itt is vannak nagyon poénos részek és persze szépek is. Plusz összehozhatunk egy partit (tulajdonképpen azt még küldibe számítja), ahova szó szerint az összes
volt csapattársat meg lehet hívni. Itt is jó poénok vannak és nagyon hangulatos az egész.

Röviden összefoglalva szép lezárás 😊
Vrjak egy kicsit vagy írjak a supportnak? Esetleg egy repair install?
Vagy azért van, mert én is 800 BW pontért vettem a Citadelt. :S

800BW pontot írt ki a DLC áránál, de 1200-at vont le még az elején.

Elõször van olyan érzésem, hogy le kéne venni a nehézséget Insanity-rõl.
Egyelõre sikerült jól felhúznia az új dlc-nek.
Kis, szar pisztollyal kéne tök egyedül, társak nélkül egy csomó ellenséget megölni, 0 medigéllel. Nem gondolhatták komolyan.
Hétvégén volt valakinek hasonló problémája a csapatból. Õ azt mondta hogy ilyenkor 1-2 napig nem tud multizni.
Mázlisták 😊 most már 1200 megint 😞
Bárkinek van gondja a multival? Mert enekm most ezt írja ki: Redeem/Purchase Online Pass 😞
Eddig soha nem volt semmi gondom, ez az elsõ. Megyek a supporthoz, de megkérdem másnak is írt-e hasonlót, aki megvette a Citadel-t.

Jön lefele, de eléggé gyengélkedik az Origin, sokszor kellett újraindítani, és így is csak az ME3 fõmenüjébõl tudtam elindítani a letöltést.