22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
sanya200 #20760 ezzel asszem csak az a baj hogy atin nem megy
-
morzsi555 #20759 Van nem texmod-os is. http://social.bioware.com/forum/1/topic/368/index/15144632/1 -
Köszi, meglesem.
Amúgy most épp az ME2vel csinálok egy renegát engineer csajt, felbuzdulva Negritisen. Ha eljutok a 3ig, akkor kipróbálom. :) -
ME3 MOD: High Resolution textures
Egyetlen hibája hogy minden indításnál be kell tölteni a pakkokat és indítás után sokat kell várni míg bejön a menu. A játékindítás utáni töltés attól függ milyen méretű és mennyi modot töltöttél be.
Pozítívuma hogy nem kell telepíteni, ha nem tetszik akkor normál modon indítod a játékot. Még az is jó hogy a pályák pakkokra vannak osztva (pl Surkesh, Thessia stb) így ha ott jársz történetben elég akkor betölteni ha meg elhagytad azt a rész többet nem kell tölteni.
Ugyan van egy komplex csomag ami az összes pályát tartalmazza de nem látom értelmét (kb 20 db van benne)
Mert ha azt használja az ember akkor minden indítás után vagy 10 percet várhat de minek töltsön be pályákat feleslegesen ha azok odébb vannak vagy már teljesítve lettek.
Ezzel kb ME2 szintű lesz a graf max egy kicsit szebb.
Szvsz így kellett volna kinéznie alapból. -
Harbinger #20756 Tényleg nem csúcs a graf, de inkább hagyom eredetiben. Max grafon, az új GT 440-vel mintha szebb lenne. Leglaábbis a sok lens-flare vakít. 
Egy repair install-t próbáltál? nálam egyes dialógusok némulnak el random. De pl. Shep ésLiara már nem Glyph-et követik. Kíváncsi vagyok a Reaper Tuchankán látszik-e már. -
Mi is ez a graf mod? Link? :) -
Lecsekkoltam mod nélkül: ugyanaz.
Volt olyan hogy Ashleyvel eldobattam egymás után három infernot és abból 2-nél nem volt hang. Nagy robbanás effect, minden cerberus lángol de semmi becsapódás hang.
Nagyszerű. Valamelyik patch elbaxta a játékot, mert nyáron mikor legutóbb végigvittem minden okés volt.
Adepttal nyomom és hát itt bőven lehet/kell kombózni és elég illúzió romboló hogy eldobok egy infernot majd valamelyik társsal adok neki egy impact shot-ot, és akkorát robban becsapódásnál hogy elvakít a fény de mindez hang nélkül.
Fantasztikus.
Legalább már a grafika szép trololol.
-
Elkezdtem megint a 3-ast ezúttal graf moddal.
Most van szép grafika de bugol a hang. Néha kimaradnak hangeffektek, hangnélküli robbanás, stázis, vagy néha az inferno gránát eldobása is hangtompított. Elég idegesítő.
Fa*om már az ilyen technikai dolgokba, hogy nem lehet megoldani hogy minden jó legyen.
-
sanya200 #20752 nyilán attól hogy milyen kapcsolatban álltál velük a 2-ben. -
Evoluti0N #20751 Láttam videót a Citadel DLC-ről, ahol egész más társakkal lehetett beszélni az új hub-ban, mint akikkel én beszéltem, valamint a lakásba is másokat lehetett felhívni. Mitől függ, hogy kiket lehet? Nem, kaszt, jellem, mitől? -
Harbinger #20750 Muhahahha!!! XD -
Adept számomra a legegyszerűbb kaszt insanityn, 2-3 as részre. Nekem a soldier tűnik 3ban mazoistának, de ha belejön az ember, biztos az sem lesz az.
Amikor először raktam a 2őt insanityra, rémeket álmodtam, annyira nehéznek tűnt. Most meg (mert most is elkezdtem) nem értem, mit paráztam. Egyszerűen ki lett ismerve a játék. :) De pont az volt benne a jó, hogy rájönni a dinamikára, aztán ment a kaptafa. -
Igazad van. De mind egy kaptafára megy, tehát ha megvan a tuti taktika, akkor az megy végig. De pont azért jó, mert valamelyest más kaptafát lehet ráhúzni a különböző kasztokra.
Persze én is szeretem az adeptet, bio robbanások stb. De azzal már annyit nyomtam, a könyökömön jön ki. :D
Emlékszem az ME2t elkezdtem enginerrel, aztán speckónak felvettem a reavet, mert addigra már volt, és gyakorlatilag bioként toltam végig. Akkor untam bele egy kicsit a bioba, mert mindegyikkel azt csináltam (kivéve soldier :D). -
Negritis #20747 én pl imádok Adeptel játszani, meg nekem a leginkább beleélős kari az engineer már az 1 óta
főleg h szegény shep az 1-2ben nagyrészt hackel meg minden :D
és a 3ban is van ilyen dolga bőven -
sanya200 #20746 sokan csak soldier-ral tolják legegyszerűbb kaszt, én el se kezdtem vele már a 2-t se úgy nem sokkal jelent többet egy mezei tps-nél.Ellenben sentinel vagy infiltrator kaszt egész jó máshogy zajlanak a harcok más taktikát kell alkalmazni.De ezeket a vangard/adept kasztokat nem tartom igazán játékhoz illőnek, mármint a single-hez, csakis mazoistáknak multi oké vele de az is csak akkor ha van melletted vmi soldier vagy nagyobb életerővel rendelkező játékos pl juggernaut,krogan aki fel tud éleszteni anélkül hogy elesne -
morzsi555 #20745 -
Megvannak a collector editionös fegyverek, unlockoltam azokat. Közte van a Crusader is.
Mondjuk amilyen nehéz, nem árt előtte maxra fejleszteni a combatot.. Néhányadik szintűen pedig az nagyon messze van, főleg ha az ember nem arra gyúr.
Nem tudom, az elején mire kellene menni, amivel hatékonyan meg lehet csinálni a néhány pályát, hogy legalább 7-8. szintű legyek. De majd kitalálom.
ME2ben adrenalin rush maxolással kezdve van értelme, itt erősen kétséges. :) Hiába húzom fel a skillt, ha utána sok a cool down. Stb. Mennyivel könnyebb is volt a sentinel és az adept. :D -
Harbinger #20743 Van két ingyenes fegyver. De nézem az Ibdra kulcsok elfogytak. Viszont aReckoning demó végigszenvedése után kapsz egy jó assault rifle-t és pácélt. -
Ja, de most olvasom, hogy a Crusader az 1 pontba lő és inkább távolról jó. Hm. :) Megnézem, van-e nekem a tört verziós full DLCs játékban, ha nincs, akkor így jártam. -
Ja, most nézem, hogy ez shotgun. Hm, azt én nem is nagyon használtam. Inkább Assault Rifle. Abból is a Mattoch, ami szintén legalább üt. No majd akkor megnézem a shotit is, csak annyira sosem voltam közelharcos. :D -
Me2ben a soldier adrenalin rusha tok feelinges,nekem bejon. Nem unalmasabb mint nyomatni a warpot meg ugyanazt a kombot sentinellel a fedezek mogul. Vegso soron mindegyik unalmas ha igy nezzuk:) Csak valamivel kicsit tobbet kell kuzdeni,talan azert izgibb. -
Szvsz a soldier a legunalmasabb kaszt. ME1-ben még jó, ME2-ben csak a legelső végigjátszásomnál voltam soldierrel de elég is volt belőle ennyi. ME3-ban már ki sem fogom próbálni.
Ellenben minden kasztot ki fogok próbálni minden részben (kivéve a soldiert ugye)
Pont ma kezdem el a 3-at, kíváncsi vagyok hogy milyen lesz így dlc-kkel. -
Aha. Hat nekem olyan fegyom nincs szerintem. De van n7 pack unlocker,de az azt hiszem csak elerhetove teszi az osszes fegyot,nem kell megvarni mig lesz. Csak nem akarok konnyiteni. Mattoch ar ami tetszik,csak hamar elfogy a tar. Majd meglatom,olvastam hogy robbanas kombokat erdemes hasznalni. Csak tul kell elni az elejet amig lesz eleg pont kepessegre. Igazan ez a para. Utana mar persze sokkal konnyebb,mert az ellenfel nem lesz erosebb. Majd meglatom. Sentinel,adept sokkal konnyebb mar az elejen,keves elosztott ponttal,soldier para kepessegek nelkul. De majd biztos menni fog,kiderul,egyelore meg csak belekostoltoltam. -
Harbinger #20737 Én nem 1-es szinttől, de soldierrel tolom. Néhol még is nehéz kicsit. Bár az N7 Crusader-rel nem igen van ellenfél. Distruptor ammoval két tárral megölöm az Atlast. -
Soldierral nyomta valaki 1. szintről insanityn singlet?
Nem olyan egyszerű, mint ME2-ben, ME3mal biotikus kombókkal ki lehet húzni simán az első szinteket (meg ugye végig), viszont a soldierral nem egyszerű, főleg, hogy sok fegyver nem is lehet nála az elején (meg ami van is szar :D), különben meg még az adrenalin rusha sincs.
Hm...az Adept/Sent túl könnyű, ez meg túl nehéz. -
mastero87 #20735 BSN-en azt írták, hogy ping-problémák miatt ezen a héten nem fognak tudni hétvégi kihívást szervezni. Tehát később még lesz. -
ezaz vettem 15 pspt ebből 12 ammo 2 geth scanner 1 ur bw VI többi meg power IV vackok :D szerintem jöhetne lassan egy ur. pack mert így sose lesz meg minden x en :D -
Darun #20733 Én tudom. Azért nullázza le, mert többször teljesithető, igy többször meg lehet kapni érte a challenge pontot. Daninak pl ezért volt gáz hogy nem nullázta le, mert neki nem számolta újra az ellenfeleket. Első teljesitésért jár az adott ch-hez tartozó banner, utána már csak a pontok miatt van értelme csinálni.
Ami ezt az smg témát illeti... én Huri-t volus kezébe szoktam adni, mert ha elég ugrik pl egy Banshee, hiába húz fel a csöve, mire kiürül a tár, még mindig csak a fejét lövöm. Viszont most hogy bejöttek a shoti és ar könnyitő modok, már M-22-vel is van sztem simán 200-as CD (de 190-nél se gáz) és közelharcba sztem hatékonyabb mint a Huri. Meg azon nevettem hogy az új Exe pisztolynak is 200-as volt a cd-je és platinán a Hunter fél pályáról (Rio) megvolt. -
Harbinger #20732 Bár gondolom mindenk itudja, ha ha meglesz egy adott mastery és a bannert érte nullázza és újra kedzi számolni.
Nem ez a "gond"? Vagy a balansz-al nem állítottak azok érténé? Sokat kérték mert pár röhejesen magas volt. -
Negritis #20731 az a baj h nekem az N7 Eagle jobban bejön mint az SMG-k és kb ugyanaz :D -
sanya200 #20730 adept,vangard kaszthoz illik vagy ahol a képesség fontosabb mint pl a fegyver és szükség van a gyorsabb lehülésre , először én se használtam smg-t de miután kipróbáltam a hurricane-t, öcsém az közelre brutál hamarabb öl mint bármelyik assault rifle, de csakis közelre hatásos mert nagyon felhordja az orrát,pajzsot is pillanatok alatt leszedi.Én pl az n7 shadowhoz használom ha esetleg nem lett volna elég a kard akkor megsorzom vele.Meg álcázásból nagyobb sebzést ad ha arra a képességrepontra mentél, még az asari vangadhoz is jó, charge majd egyből lesorzod vele, csak óvatosan kell vele sok ellenfél közé ne menj úgy érdemes hogy azokat ölöd akik kicsit le vannak szakadva vagy elkószáltak...stb -
Negritis #20729 hmm, most ránézve talán az SMG masterym nullázódott, de amúgy se sokat használtam eddig SMG-t -
sanya200 #20728 pc-n
furcsáltam is hogy miért számolja a reaper pontokat hogy pl cannibalból 150.000/50000 mikor már rég megszereztem. -
Negritis #20727 lehet kérdeztem már, de elfelejtettem (sy érte)
de milyen platform?
PC-n nekem egyik masteryvel se látok gondot -
sanya200 #20726 nem csak azt nullázta le hanem pl a reaper mastery-t is de hál istennek az már teljes volt ki van pipálva de most 9%-on áll, a geth-et is lenullázta meg sztem még mást is de már nem nézem annyira felesleges. -
Új opörésön biztos :D -> "ne b.sszon meg az ideg" a feladat neve :P -
Nálam a Squad Elite-t nem nulláza.. :) -
Darun #20723 Valóban nincs hozzá köze. Daninak volt egy olyan problémája hogy neki meg teljesen kész volt a Cerberus mastery, de nem nullázta le. Irt a supportnak, nem tudom hogy azóta történt e valami intézkedés. Esetleg te is kérdezz rá náluk. -
sanya200 #20722 előtte nulláztam le a salarian infimet(a képességeket) de annak semmi köze hozzá sztem. -
Harbinger #20721 Az pech, eddig(!) még ilyen nem volt nálam.