Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi a francnak kell azokat köpködni akiknek tetszik a ME? Vagy az már baj ha az ember megveszi a tartalmakat a kedvenc trilógiájához?
És igen, a Citadel ezen tartalmát a játékos közönség sírta ki magának a BSN-en.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Valaki nyugtasson meg, hogy az új játékmódról szóló hírek nem csak pletykák voltak!!!
A románcolós dologgal én a mass effect 1-nél úgy voltam elsõ végigjátszásom alkalmával, hogy azt se tudtam, hogy van benne ilyen, aztán egyszer csak ott hempergett Shepard Liarával...<#wink>#wink>
Pedig akkor még Ashley-t akartam (csak mert ember), de a kék leányzó lett a befutó...
Gondolom azért jött össze véletlenül a románc, mert sokat beszélgettem a karakterekkel, no meg olyan válaszokat adtam, amiket én csak kedvességnek szántam, nem meghívónak az ágyba...
Szóval annyira engem sem érdekelt ez a lehetõség, de mára már ezen opció is hozzátartozik nálam a játékhoz, persze engem sem az hajtott a játékok során, hogy minél több virtuális csajt megdöngessek, de jó volt látni, hogy ilyen kapcsolatokat is ki lehet építeni.
A második részben Miranda alap volt számomra, Chuck rajongóként kötelezõ volt összejönni vele.
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Te kis cukorborsó 😄
Origin ID: masteroHUN
Amúgy ez a románcolós dolog nálam sosem játszott központi szerepet a játékban. Nem vagyok érzelmes típus, a big picture sokkal inkább lekötött a játékban, mint az ilyen magánéleti jellegû dolgok. De - a korábban írtakkal ellentétben - nem egy helyen írták sokan, hogy szeretnének több románc-dialógot. Megtették nekik, ez van, ha én nem is fogom nagyon kihasználni ezen részét a DLC-nek, nem vetem a BW szemére, hogy megcsinálták.
Ami inkább megmozgat, hogy a volt csapattársakkal is újra találkozhatunk, sõt, még be is állnak a csapatba. Alig várom, hogy megint Wrexszel a csapatban nyomulhassak, nekem nagyon hiányzott egy krogan a ME3-ból (sok más karakteren kívül, szerintem elég szegényes volt ezen tekintetben a választék a harmadik részben).
Az viszont egyáltalán nem baj, hogy nem lesz köze a végéhez. Ha post-ending lett volna, akkor "örömujjonganék", de ez is megteszi. A lényeg, hogy jó története legyen, ebben a tekintetben az Omega nem érte meg az 1200 pontot. Ha köze lenne a Citadel DLC-nek a játék végéhez, neadjisten megváltoztatná azt, akkor saját magát köpné pofán a BW, másrészt jogos lenne a felháborodás, hogy "ezt miért nem lehetett betenni az alapjátékba, és miért kell most külön fizetni azért, hogy láthassam egy olyan játék végét, amiért fizettem már". Van már vége a játéknak, persze, megosztotta a közönséget, de aki azt gondolja, hogy utólag átírják egy ilyen horderejû játéknak a történetét, az nagyon-nagyon naiv 😊
Sajnálom is, meg nem is, hogy ezek az utolsó bõvítmények a játékhoz, mert egyrészt a Mass Effect világában jó eltölteni minél több idõt, viszont így nem sajtolnak ki még több pénzt a játékból, és amúgy is pont 1200 BW Pontom maradt...<#hamm>#hamm>
----
És persze így a fordítók sem kapnak már több szöveget, amik lassítanák a fordítást...<#taps>#taps>
-----
Már 1 hete nem multiztam a Mass Effect 3-mal, a multis DLC még vissza fog csábítani, de hogy utána mi fog multira ösztönözni, azt nem tudom... A challenge-ekre már nem vagyok úgy rákattanva, mint régen, bár jó lenne megszerezni a Mass Effect-es challengért járó képecskét...
----
DLC mizéria:
Leszögezem, Mass Effect rajongó vagyok, de persze nem teljesen elfogult. Ismerem a játék hibáit, negatívumait, de egyetérthetünk abban, hogy összességében egy remek trilógiát játszhatunk végig.
Mindegyik részhez megvettem a DLC-ket, igaz eddig csak azokat, amiket arra érdemesnek tartottam (a 2. részhez csak az Alternate Appearance Pack 1-2 és a Genesis, a 3. részhez a Firefight Pack, a Groundside Resistance Pack, valamint az Alternate Appearance Pack 1 DLC-k nincsenek meg), azok viszont számomra nem kidobott pénznek számítanak, bár jobban örültem volna én is, ha ingyen szerezhettük volna be õket, vagy pedig eleve az alapjátékban szerepeltek volna az új kalandok.
De lehet, hogy beszerzem majd a kimaradt DLC-ket is, és így majd meglesz a trilógiához tartozó minden apróság (sz@r).
Azt mondjuk én sem értem, hogy az alapjátékok ára csökken, a DLC-ké viszont ugyan annyi mint a megjelenésükkor...<#confused>#confused>
@morzsi555
"nem lesz köze se a fõtörténethez, se a befejezéshez" - És? Ez probléma? Szerintem nem. Éppen ellenkezõleg. Legalább láthatjuk kikapcsolódni a karaktereket, nem lehet 24 órában háborúzni... Bár hozzáteszem, hogy elég érdekes, hogy a Reaperek támadják a galaxist, Shepardék meg eközben elverik a creditjeiket a kaszinóban...
"randizhatsz virtuális karakterekkel, amit max degeneráltak élveznek" - Akkor te az elõzõ részekben (esetleg más játékban) sem "románcoltál", mert az "degeneráltaknak" való? Ez csak egy opció, ahogy az is, hogy Shepard bemelegedjen. Aki akarja, kihasználhatja ezen opciókat, aki nem, az nem. Nincsen rákényszerítve senki sem semmire.
"lesz lakosztályod a Citadelen, amit berendezhetsz, csak az a baj, hogy ennek semmi értelme, mert végén úgy is meghalsz, a lakosztályod meg felrobban" - És? A hajómodelleket minek vettük meg az 1. részben? Annak sem volt értelme, bár a 2. részben össze lehetett szedni õket az SR-2-n. Ugyan ez a helyzet a hörcsöggel és a halakkal is: Ezek csak virtuális állatok, szóval csak a "degeneráltak" etetik meg õket?
Elfogadom, hogy nem érthetünk egyet mindenben, csak míg ezt más normális hangnemben tudja elmondani, addig te degeneráltnak hívod azokat, akik ilyen "sz@rokért" pénzt hajlandóak kiadni... És én, mint a Mass Effect világának kedvelõje akarva-akaratlanul is magamra veszem.
Számomra mások "degeneráltak", de ez már egy másik törpénet...<#rolleyes>#rolleyes>
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Ha elkezdek neveket sorolni, akkor én is biodrón leszek? Csak vicc volt, mert már az vagyok 😄
(mastero, ne értsd félre, az érdeklõdésem teljesen hetero irányultságú 😄)
Am a személyeskedést tényleg abba lehetne hagyni, vagy folytassátok egy másik helyen. Ez itt egy ME3 topic.
Te mirõl beszélsz, van az a romance/reunion dlc topik a bsn-en, kb 2 tucat ember ír bele hónapok óta. Aztán ott van a befejezéssel kapcsolatos szavazás ahol kb. 70 ezer ember szerint szar a befejezés. De nekem már mindegy, akkor csinálják annak a 2 tucat embernek a dlc-t, ne pedig a 70 ezer potenciális vásárlónak. <#nevetes1>#nevetes1>
"Legalábbis eleget, hogy úgy en bloc ignoráljam a megnyilvánulásaid, és semmiféle hitelt ne adjak neked."
Kit érdekelsz?
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
Én tuti meg fogom venni a DLC-t. Gondolkodás nélkül. Mit kéne rajta gondolkodnom?
Ez még nem azt jelenti, hogy nem tudok kritikával élni a ME-univerzummal szemben. Sõt. Vagyok annyira intelligens (átlag feletti), hogy a sorok között olvasva is megértsem a mondanivalót, és ellenkezõleg, a kisebb hibákat is megtaláljam, vagy hogy meglássam a BW-féle kreativitás mögött a csilliószor ellõt klisét kissé feltupírozott köntösben. Nem vagyok fanboy. De, ismétlem, mivel minden hibájával együtt nagyon tetszett a ME-trilógia, összességében pedig elégedett vagyok a termékkel, amit a pénzemért kaptam, továbbá az ingyenes multis DLC-kkel is teljesen ki vagyok békülve, már most tudom, hogy meg fogom venni a Citadelt.
ui.: lehet fikázni a BioWare-t, de a Citadel DLC extráit a BSN-közösség könyörögte ki magának. Akkor most õk a szemetek, hogy olvassák a fórumot, és berakják a játékba, amit az ottani közösség szeretne? Ha nem tetszik, ne vedd meg a DLC-t, vagy menj fel BSN-re, és írd be a megfelelõ témába a véleményed. De ha csak személyeskedni tudsz, és undorító módon, az internet névtelenségébe burkolózva köpködni, hogy ki az elmebeteg meg a biodrón, és ki nem, azzal mindent elárulsz magadról. Legalábbis eleget, hogy úgy en bloc ignoráljam a megnyilvánulásaid, és semmiféle hitelt ne adjak neked.
Na, megyek vissza fordítani (Sur'Kesh + Tuchanka alternatív pótlások).
Amúgy meg vérben forgó szemekkel szidod a bioware-t, oszt' neked is ott figyel a gyûjtõi... akkor meg mi,hogy?????
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
- nem lesz köze se a fõtörténethez, se a befejezéshez
- a befejezés elõtt, a cerberus bázis megtámadása elõtt fog játszódni
- randizhatsz virtuális karakterekkel, amit max degeneráltak élveznek
- lesz lakosztályod a Citadelen, amit berendezhetsz, csak az a baj, hogy ennek semmi értelme, mert végén úgy is meghalsz, a lakosztályod meg felrobban
De te úgy is egy holdkóros bioware fan vagy, aki gondolkodás nélkül megvesz mindent amire az van ráírva hogy bioware. Meg is érdemled, szerintem még pluszba küldjél is el nekik néhány száz dollárt csak úgy. Hülye biodrone.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- a Geth Prime turretje, többé nem staggerel majd, a Hunter viszont továbbra is.
Geth Juggernaut:
- katona kaszt
- nem tud vetõdni, fedezékbe menni, és futni sem
- cserébe megnövelt védelmet kap
- valószínûleg immunis lesz a sync-killekre
- lesz geth turretje
- lesz pulzuságyúja
- a geth turret mellett két új képessége lesz (gondolom ezek egyike a pulzuságyú... vagy az lenne a fegyvere, amin majd nem lehet változtatni? Mert azt mégsem tudom elképzelni, hogy egy Scorpionnal mászkál... meg se bírná fogni )
Turian Raptor Cabal:
- Vanguard (élharcos) kasztú lesz
- mindhárom képessége teljesen új lesz, amit eddig sem a multiban, sem a single-ben nem láthattunk (szóval nem lesz Flare, Biotic Protector, meg ilyenek)
- ebbõl az is következik, hogy olyan élharcossal lesz dolgunk, amin nem lesz Biotic Charge!
"Citadel
Mindenestre sokkal jobb lett volna, mint amit kapunk majd.
Meghallgatták a fanok kérését, hogy állítsanak egy emléket tribute Robin Sachs-nak aka Zaeed Massani. Bár a leírásban nincs említve, de az Avenge rés Inferno Granade-ró ltudom, hogy arra akarnak asszociálni.
Kár, hogy az új TR is 5-én jön, de majd beosztom vhogy az idõmet 😛
Honnan van az infó?
Most lesz hub (pontosabban a citadel kibõvül), lesz mivel elütni az idõt, lehet találkozni karakterekkel stb.
+ még sokan akarták jacket, mirandát,kasumit stb karaktereket LI-nek akik épp hogy csak felbukkantak a 3-ban.
Hülye lenne a bio nem kihasználni ezt.
Majd kiderül hogy milyen dlc lesz.