Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De te tudsz! Szeresd a kezeddel! Azt bírják nagyon, hamar hanyat is dobják tõle magukat. <#hehe>

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Ragamofi
Nekem a ládából kiesett egy Geth Juggernauth. Nagyon durva kari.😄
Ott állok a banshee elõtt és nem tud velem mit kezdeni😄

Origin: Brandter55

Nálunk most csak a szokásos laggzás van. Meg a 8-9. wave környékén elröppent Dani, de ez kivételesen nem az Origin hibája. Utána viszont mindenkit ledobott, nem hostolt újra minket, szóval jah. Lehet pár Prime Unit-tal meg kéne látogatno az EA HQ-t. <#gun>
Ryder62
Nah, ez is kész. <#email>

<#wink>

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

telepítsd újra jobbat nem tudok<#idiota>

Fpocok
Kössz.
Akkor EA szarjon sünt.
Megpróbáltam kijavítani a telepítést... de így is SZAR. WTF? NEM CSINÁLTAM TEGNAP ÓTA SEMMIT. Ráadásul most még orosz is lett, így megint angolosíthatom. Anyád EA.

Parasite Eve 2, best game EVER!

nekem jó

Fpocok
Nektek is ilyen most, vagy csak engem tisztel meg így?

Fpocok
Már megint mi a faszom van a játékkal?

Kedden azt írták BSn-en, hogy egy hétig lesz elérhetõ az ingyen pack.

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3

Vraaanyek
nincs, mert még csak otthon sem leszek szombatig... :S

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

erre nem vennék mérget, de sztem igen

egy belogra sincs idõd? én is csak annyit csináltam

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Vraaanyek
Ugye ez az ajándék pack még hétvégén is érvényes lesz, ha akkor telepítem a DLC-t? mert csak szombaton lesz kis idõm játszani :S

Nekem 4 PSP-bõl 2 Collector esett. lol
Nekem a giftbõl és 3 ládából esett: Talon mercenary, Cabal vanguard, Geth Juggernauth és egy Awakened Collector és mellé egy collector smg. Azt hiszem szerencsés voltam.
Nekem dettó.

na kaptam egy free packot abba volt edi karaktere meg vettem egy arsenal packot és kiesett a geth trooper<#mf1>

PiszkosFred
Cimbora jart igy WoW accal jo par eve. Kinai farmer feltorte/ellopta az eppen frozen accot, majd a support helyreallitotta a login/jelszo parost, de a karakternel megmaradtak a grindelt herbek (jo penzt ert akkor AH-ban), illetve volt egy "potya" 1 honapos elofizetes is 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Vraaanyek
Hogy kicsit beszálljak az OFF-ba, öcsémnek a Guild Wars 2 account-ját lopták el pár hete, support ott is korrekt volt, 2 napon belül megoldották, visszakapta az egészet, és még fel is lett tápolva a karaktere, hehe, szegény tolvaj nézhetett 😄 😄

nah ez jó hír akkor

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Egy kis off, de nem árt róla tudni:

6 napja írtam, hogy nem tudom újratelepíteni a játékot, mert a termékkódot már használtnak jelzi.Írtam a magyar supportnak, ahol néhány email és egy fénykép után megoldotték a problémát.Nagyon kellemeset csalódtam!<#eljen>
Fpocok
BIG ASS KROGANS!
BIG ASS KROGANS EVERYWHERE

Fpocok
Gondolom most reggel jó sokan rácuppantak... este még tökéletesen ment, kb fél perc alatt megvolt.

Na, én már tudom telepíteni!

Jó játékot mindenkinek!

koschwarz
közben kiderült, hogy igen, valami hiba van a mátrixban. elvileg jelenleg is dolgoznak rajta.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Nekem is ez van... A játékot is próbáltam frissíteni, hátha, de utána sem jó... Origint is újraindítottam, de nem segített.

De mintha a fizetõs DLC-k sem lennének elérhetõek... Lehet valami szerverhiba.

koschwarz
ti le tudtátok már tölteni a reckoning-ot? nekem egy ideig gondolkozik az origin, majd egyszerûen nem történik semmi.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

én nyílván kinyitom a krogan vangut, úgy h rühellem a melee-s karikat 😄

Fpocok
/sigh

Végre tölthetõ a Reckoning. Egy Origin restart nem árt, hogy feltûnjön a DLC.

Fpocok
EDI-t nyitottam a gift pakkból!
+Blood Pack Punisher.

=-kor szokott jönn, de olvastam én is, hogy valami gixer van és csúszik.
De legalább gyûjtöttem egy kis creds-et.

BSN-en kb 9-re valószínûsítik.

nálam még nem 'vásárolható' szóval valszeg nem 😄

dlc még nem tölthetõ?

Ryder62
Sztem is.

Fpocok
LOOOOOOOOOOOL
Elsõ két táska... geth juggernaut, awakened collector. BAMM! ENNYI!
Képek

Lehet venni és játszani is, ha letörlöd. Sõt, még a régi Firebase White és Firebase Glacier pályákon is lehet játszani más emberekkel és a creditet is rendesen megkapod. Hogy pontosan hogy kell letörölni azt már nincs kedvem beírni ide, mert túl sok a kis geci itt. De egy google kereséssel biztos megtaláljátok majd 😊.

gerey
Csak venni a store-ból, nem játszani.

Szerintem ez nem így mûködik. Ha nincs fent minden elérhetõ multi DLC, nem is tudsz másokkal játszani, mert azt írja, nem egyezik a verzió. Különben hogy tudnál olyan játékhoz csatlakozni, aki az általad letörölt pack-ból használ vmit?
Multiplayer DLC-t lehet valahogy uninstallálni Originen? a Retaliationbõl nincs még meg minden karakterfejlesztés, de ha azt letörlöm, akkor elvileg csak az új DLC-hez kapok majd karakterkártyákat.

Ilyen nem szabad mondanunk nyílvánosan. Megkövezzenek!

Fpocok
Úgy is egy nagy rakás szar... de most nem akarok MEGINT belemenni.
Mikor lesz ma patch?

extended cut nélkül nem az igazi 😄
azzal már vállalható bõven

na most már én is befejeztem a játékot.
és mi is a baj a végével?

My head is bangin' You're killing me Please don't stop

http://www.youtube.com/watch?v=NI7As3rOogo

valamiért a mozibuzis Affleck komment jut rólad eszembe

Mentségemre szóljon hogy kb 20 éve játszottam vele utoljára.
Fpocok
Street Fighter ofc.

Nem is tudtam hogy a mortálszombatból is vettek át ötleteket. Vagy az a sztritfájterbe vót? <#miaz>
Ryder62
<#taps>