22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Harbinger #20840 Sőt, volt már 10 euró is Originen.
De 10k is megért az N7 kiadás + az összes DLC. -
KP27 #20839 ha ennyire rá vagy kattanva a játékra mér nem veszed meg? 4500 forint nem olyan vészes összeg... -
Szerintem itt csak örülnek, ha valaki ennyire lelkes eme fantasztikus alkotás hatására :D -
Egyébként a nyakamat merem tenni rá, hogy a disruptor ammoval meg robbantható a shieldes (overloaddal) úgy, mint az armoros a égető ammoval, de mivel nem raktam rá pontot, így nem derült ki. Csak most jutott eszembe, hogy 1 pontot simán megért volna, mivel elég sok volt a shieldes. Legközelebb kipróbálom. :) -
Nah, eddigi legkönnyebb Átrium. Persze meghaltam párszor, mire kijött a lépés és felvettem a fonalat, de aztán sima ügy volt. Csak nem szabadott pánikba esni. Persze valamelyest csalás volt, mert használtam 1. szintű armor piercing ammot, így sokkal könnyebb volt a sniperrel leszedni az Atlast, aztán meg gyakorlatilag fokozatosan jönnek az ellenfelek és nem szabad pánikba esni.
Persze kiismerve a dolgokat nem para, emlékszem, mikor én is órákig próbálkoztam, ide-oda helyezkedtem, mozogtam, próbáltam előrenyomulni, stb.
Francot, a bejáratnál bunkerezve egyszer csak elfogynak. :) (persze előtte le lett lőve gyorsan az altas a sniperrel).
Robbantást egyelőre nem is nagyon használom ki, 10 másodpercenként van overload, meg elég sok shieldes volt, az nem gyulladt be. De azért működik.
Amúgy meg bocs a sok írásért, csak kicsit rápörögtem, mivel azért tök újdonság még nekem, nem játszottam vele annyit (végig sem vittem, fél úton mindig abbamaradt). Nem fogok én ennyit írni pár nap múlva.
És kösz a közösségi támogatást. :) -
A MODoknál a sniper időlassítás az működik? Mert én egy pillanatra sem látok semmilyen lassítást ha belenéztem. Pedig 25% az majdnem olyan lenne, mint az adrenalin rush... Nem mintha nem lehetne enélkül, de ha már írja és felrakom, jól jönne. :D -
Amúgy a társaknak milyen fegyvert javasoltok?
Garrusnál ott van az N7 Valkyrie assault rifle meg a Valiant, de a Valianttal is lassan lő, annyi erővel Mantisa is lehetne.. Lehet itt érdemesebb lesz a Mattochot odaadni.
Jamesnél ott van az N7 Valkyrie, meg Crusader, de a Crusaderrel nem alkotott annyira.
ME2ben az Incisidor ami 3at lőtt 1xre volt a táp, mert nem tudott kevesebbet lőni. Ahol meg soroznia kéne, ott nem teszi hanem visszabújik. -
Ja, én is azért nem a Carnage mellett döntöttem. Csak kicsit elbizonytalanodtam a lassú gyújtástól ammoval. :)
Meg szoknom kell a fegyvereket is. Eddig gyakorlatilag csak a Mattochhal nyomtam, ill. Sentinel és Adept miatt lőni se kellett, az csak extra volt.
Grissom Academyn meglesz ugye a Mattoch, majd kipróbálom azt is. A vége úgyis a para (Átrium?), amikor le kell nyomni minél előbb az Atlast a távolból. Szerintem ott úgy beszívom, mert nem lesz elég lőszer, hogy csak na. Az tuti horror lesz. :D
Amúgy Átriumnál ha nem lövöm le az Atlast, akkor is elfogynak, ha megvan a 3(?) wave? Vagy ott az Atlas ami megállítja a spawnt? Azt hiszem csináltam már meg úgy, hogy megmaradt az Atlas, de már nemtom... Legutóbb egyből kilőttem az egész Mattoch tárat rázúdítva, de utána is harcoltam jó darabig.
ME2ben volt végtelenített a spawn bizonyos pontoknál, itt azt hiszem nincs, legalábbis itt. -
KP27 #20832 incinerate/carnage elvileg egyből gyújt. de single playerbe nem sok értelmét látom james carnage képességének a 16-20másodperces újratöltési ideje miatt. A másik dologban meg igazad van. Számít, hogy hányas szintűek a képességek. Nagyobb szintű képességek nagyobbat robbantanak. De ez még a biotikával is így van. Level 1 warp és throw nem robban akkorát mint a level6 warp/throw.
Szerintem pajzsost is lehet robbantani, csak nehezebb. de nem vagyok biztos benne. majd megnézem. -
Jah, látom. Valamikor elég volt 2-őt belelőnöm az ellenfélbe a Valianttal és robbant, kisebb fegyóval meg mintha kisebb lenne az esély. Biztos ki van ez találva, hogy nem elég 1et eagle-lel belelőni, aztán indul a mandula. Ez persze némileg nehezít a dolgon, nem annyira egyszerű, mint a singularitás + warp kombó egy pillanat alatt.
Meg közben azt is olvastam, hogy a kombó sebzése is függ a kombóban részt vevő skillektől. Ezért van értelme tényleg vinni Jamest, 4. szintű ammo 4. szintű overloaddal sokkal nagyobbat fog robbantani, mint amit 1es amoval rászúrtam. Legalábbis papíron. Eddig Palavenen nem volt túl durva. :)
A shieldes ellenfeleket tényleg nem lehet meggyújtani? Vagy csak az ammoval nem? Vagy csak benéztem? Az armorost azt be tudtam gyújtani és robbantani (Brute). -
KP27 #20830 az hogy ha elkezded lőni, akkor nem gyújtja be minden lövedék automatikusan. csak van valahány % esélye minden lövedéknek. nyilván statisztikai alapon ha hurrikánnal belelősz 30 golyót akkor valszeg égni fog. azt általában szemmel látod ha ég az ellen, akár csak egy kicsit is. valamint ennek az effektnek is van valamennyi ideje, ami után elmúlik. tehát túl hamar nem tudsz robbantani, ha sokat vársz az se jó. ugyanígy a fagyasztott vagy az overloadolt ellenfélnek is meg van az effektje. próbálgasd és rájössz idővel. -
sanya200 #20829 Nálatok jó a játék?Elindítom és mielőtt bejönne kíirja hogy origin is no longer running mass effect 3 will no close 
kiléptem az originből majd újra be és ugyanez -
Kezdek belejönni, de még mindig nem látom, mi az a pillanat, amikor már lehet detonálni... Az jó, hogy armorost meg lehet gyújtani, kár, hogy shieldest nem. -Vagy azt is meg lehet csak én vagyok béna? (annál úgy láttam, nem jön a láng) -
De mi az a begyullad? El kezdem lőni a maraudert, bennevan 5 golyó és semmi (rányomom az overloadot és semmi se történik). Volt olyan, hogy abba is maradt a tűz, amikor csak 3 golyót lőttem bele, és malmoztam, hogy gyulladjon be (addig persze a huskok lerohantak).
Ez így kicsit érdekesnek tűnik.
Persze sikerült detonálni, de akkor egy csomót malmoztam, meg néha belelődöztem egyet, mikor végre teljesen lángolt (de amíg ez a művelet van, addig lerohannak a huskok.
Szóval nincs időm malmozni, instant AoE sebzés meg így nem lesz.. 3-4 mp múlva meg már para. De ha így működik, ez van... :) -
Nope, Adeptel vagyok.
Begyújtást mindig képességgel (pl Carnage) csinálom vagy inferno gránáttal. Ez már ki van maxolva tehát ha tömegbe dobom akkor 2-3 katona mindig begyullad. Egyikre én dobok warpot vagy throwt, másikra meg Liara egy warpot.
Liarát mindig magammal cipelem akárhová megyek, Vega tud Carnaget, Garrus is jó mert az Overload is robbant.(ha ég az ellenfél ofkorz )
A shieldes, armoros ellenfelek ellen is jó csak ugye nem hal meg tőle. Egy mezei trooper kipurcan már egy biotic robbanástól is rendszerint, hát még egy tűzrobbanástól :)
Shieldes ellenfelek Pl Engineer ellen jók mert gyorsan és látványosan leszedi a shieldet, max pár kocka shieldje marad. Rányomok egy szingularitást, az kicsit lefoglalja, addig leszedem a maradék shieldet majd ha elkezd repkedni akkor throwt/warpot rányomva biotikus robbanást okozok.
ME2-ben szerettem az ellenfeleket kirepíteni a pályáról. Ott sok olyan pálya van ahol van valami szakadék, mélység (pl Omega - Arcangel pálya, Illium pályák, Jacob loyal küldije, Garrus loyal küldije stb)
Jacob loyal küldijén mindig belehajítottam a tengerbe az ellenfeleket, Thane küldijén a hídnál meg ledobáltam őket :DD
Itt sajna nem lehet úgy dobálni az ellenfeleket, de most vagyok Surkesh-en, megpróbálom kihajigálni a cerberus fickókat az erkélyről :D
A szigularitás néha egész jól felemeli és begyorsítja őket hátha akkor sikerül, vagy pullt nyomok és úgy :DD -
Sőt, legalább 3 mp míg annyira gyullad, hogy detonál is (előtte ellövöm overloadot féllángolónál és az se dobban), addig meg nem marad életbe és nincs mit detonálni. Valami nagyon benézek szerintem :) -
Na, tapasztalat. Mire el kezd lángolni az ellenfél 2 mp után, addigra már meg is hal.
Shieldes marauder nem lángol.
Lesznek itt bajok az ammoval lángoltatós kombókkal úgy érzem...
Egyébként amikor 1x sikerült, akkor végülis jó hatótávolságú, nem rossz. De ez így egész más, mint ráwarpolni és throw. Akkor még tanulom :) -
A leírtak alapján Sentinellel vagy. :)
A begyújtás az idő függvénye, vagy lövésszám?
Mindjárt kipróbálom, milyen, mennyit kell várni vagy csinálni azután, hogy pl. 1 tűzammos lövést kiadtam, hogy utána overloaddal vagy Warppal lehessen robbantani. Meg remélem shieldes ellen is megy, vagy az ellen nem? Azt nem lehet a tűzammo + overloaddal, csak ha már nincs shieldje?
Nyilván megkapom rá a választ akció közben is, csak idő kell, mire kitapasztalom, hogy hány lövés után nyomhatom az overloadot, stb. -
Én szinte mindig a tűz robbanást használom. Cerberus ellen egész jó + látványos :)
Vega begyújtja az ellenfelet, én rádobok egy warpot vagy throwt. Robban egy szépet, ha túlélné akkor rányomok egy pullt majd egy warpot Liarával.
Eden Prime-on, mikor az utolsó laborból jöttem ki olyan gyorsan végeztem a cerberus katonákkal, hogy szétszóródni nem volt idejük.
Volt kettő trooper akik előttem szálltak ki a Kodiakból. Épp hogy kidugták az orrukat rögtön Carnage+throw.
Már rögtön masírozott két guardian egyikre pullt nyomtam az elrántotta a pajzsát, a másik mögé meg egy szingularitást Liarával. Így mindkettő szabad lett, dobtam is az infernót. A mögöttük lévő engineerek is begyulladtak így nem maradt más mint warpot meg throwot dobálni.
Komolyan néha olyan robbanás show van öröm nézni. Két tűzrobbanás szinte egymás után, utána biotic robbanás, infernót eldobom az is gyönyörű utána meg megint egy tűz robbanás :)
Lehet pusztítani rendesen. Mondjuk direkt nem viszek sok fegyvert max egy karabélyt meg egy shotit. Így egy két másodperc alatt újratöltődik a képességem. -
KP27 #20821 A magazine upgrade kell a hurricane-re. Nem muszáj fejlövésre menni vele. Mondjuk egy centurion, trooper nem sokáig marad életben, ha elkezded lőni beléjük a golyókat. főleg ha gyújtólőszert használsz. öröm nézni hogy begyulladnak. eagle-t én csak tartalék fegyvernek használom, ha a többi fegyverből kifogyott a lőszer. de tech kombó esetén forrásnak is jó.
Ne huskokon kísérletezz. túl kicsi a hpjuk. Mire begyulladna, addigra meghal. Márpedig kell az égés a kombóhoz. Ha mész Palaven-re a brute-ok pl. tökéletesek erre. Főleg a palaven végén levő harc egyszerűsödik sokat, ahol 3 vagy brute jön. -
Ez az! :D ezt a lelkesedést már szeretem! :P -
Ha a Warp ilyen táp, hogy robbant is, lehet marad Liara + Garrus társnak, az elején biztos. Liara jó gyors recharge (+ singularitás, ha lenne valami Guardian), Garrus is robbant az overloaddal.
Atyaég, mi lesz itt. :) -
Láttam, hogy azért sebez. Valószínűleg azért nem jött be, mert az izgő mozgó huskok ellen próbáltam 3 méterről, és ritka volt a fejes. :D
Kérdés ugye, hogy ha nálam van a Hurricane+eagle+vailat kombó, akkor mégis alapból mivel lövök. Hurricane marad kevés esetre, Vailat lép elő akkor főfegyverré, vagy az eagle... Ez itt már stílus kérdése. Lehet inkább majd assault rifle-üzöm, bár a sniper amúgy tetszik, de valamit kéne hagyni a beszivárgónak is. :)
Kipróbáltam az Incendiary Ammo + Frag gránát kombót a huskokon (belelőttem 2őt, hogy még ne haljon meg, aztán gránát).
Hát nem tapasztaltam detonációt, de lehet, hogy volt. Persze feküdtek a gránáttól, de lehet csak a sebzéstől.
Amúgy látom, mi az értelme különböző kombókat alkalmazni:
Fire explosions do two times normal damage against armor.
Tech bursts do two times normal damage against shields.
Biotic explosions do two times normal damage against biotic barriers and armor.
Este kipróbálom, milyen, ha shieldes Maraudert lövök Incendiary Ammo-val és overloadolom Garrussal, pont lesz olyan ellenfél.
Megkérdezném, hogy ez így működik-e, vagy csak shield nélküli ellenfelet lehet meggyújtani, de inkább kipróbálom. :D
ME2ben ugyanis az armoros Pyrot nem lehetett overloaddal felrobbantani, ezért talán jogos a kérdésem (igaz, armoros ellenfélre meg működik a Warp + throw robbantós kombó). De ki kell próbálni. :) -
KP27 #20817 pedig ha fejlövéseket adsz, 1 lövés 1 kill (pajzs nélkül). Eleinte amúgy én se csíptem. Multi alatt kedveltem meg. -
KP27 #20816 persze, mondom hogy közelharci fegyver. messzire max brute/athlas méretű ellenfelek ellen jó, de azok ellen nagyon. -
Hát az a Vailant sniper sem nyerte el a tetszésem, lehet inkább majd Mantist fogok. Az eagle viszont jó, predatornál nem tudom, jobb-e, majd kitapasztalom. Hogy fogom én megölni a bruteot? majd holnap kiderül. Jó éjt. -
AztaQ a Hurrican hogy szór, atyaég. :D -
Valiant + Eagle + Hurrican +41% Palavan előtt elérhető modokkal.
Ha jók lesznek és tetszenek, akkor majd fel is fejlesztem őket, Palavent megcsinálom 1essel. -
2-ben se használtam 1x se szívesen, mert kaptam érte +100 pénzt. :D
De itt 3-ban a +XPért hülye lennék nem erre rámenni, főleg, ha 1. szintről tolom.
Ja, amúgy én is inkább a 2-3mal játszom, az jobban fekszik a stílusomnak (tudom, másoknak meg pont az 1 feelingje jön be).
3-ban sentinellel + adepttel nagyon nem is kell golyót se kilőni, persze úgy gyorsabb. Na kipróbálom Palavent, az még easy! :)
Azt még meglátom, betöltöm-e az N7es fegyókat, valószínűleg be kéne, hisz azért van. -
Harbinger #20811 Hát legközelebb heccből tényleg végig viszem már a trilógiát 8legalábbis a 2-3-t) csak Predatort használva, max Avengert.
Én medi-gellel a 2-ben spórolok bettegesen, pedig annyit találni a végső nagy csatáig... -
Jah, zsír az. Nem tudom, ti hogy csináljátok, de én egyetlen egy medi gelt sem használok - ha esetleg indokolatlanul lemegy életem, ami ugye nem regenerál vissza, akkor inkább betöltöm, hogy a "nagy csatára" legyen.
Mindezt azért, mert észrevettem, hogy ha felveszek medigélt és már maxon van akkor 300XP, különben csak 150XP.
Lehet, csak én vagyok spúr? :) De minden esetre ehhez tartom magam, talán 1x pont a Grissom Academynél volt, hogy sok szívás után azt mondtam , hogy ok, elnyomom a medigelt és nem is töltöttem vissza miután megcsináltam. :D
Kiváncsi vagyok, mi lesz a soldierrel. De én elosztom a pontokat amit 1. szintről szedek, szóval azért addigra már lesz robbantás is, meg jobb Adrenalin rush.. Meg talán fegyver is.
Palavenen majd kiváncsi leszek az első brute killemre soldierként. :) Biztos király lesz. -
Harbinger #20809 Az tényleg necces, de nem Engineerrel. Egyébként sokadszorra már nem, én az N7 küldetéseken halok, de rettenetesen bénán. Röhej, hogy bármelyik nagy küldetés simán megy, de ot min 5x meghalok. -
sanya200 #20808 nincsmit de nem lerázni akartalak de itt eredeti játékról szoktunk írni warez verzióról nem igen -
Hétvégén lenyomtam Grissom Academy-t.
Hát barátom, adepttel, insanity-n, 0 medigel-el, 1 healt bar-ral az Átrium kész szívás volt. Több órán keresztül szenvedtem vele, hajnali háromkor végeztem vele :D
Liara és Garrus volt velem de még így is vagy tucatszor elhaláloztam.
Egyetlen egy inferno gránátom volt úgyhogy azt is jól be kellett osztani.
Mondjuk az igaz hogy a pontokat nem osztottam el.
Élveztem annak ellenére hogy százszor meghaltam, olyan meredek helyzetek voltak hogy csak pislogtam :D Pl.: Garrus és Liara kiterült, egyik irányból egy engineer másik irányból két guardian. Az az egyetlen healt bar is már villogott és volt két tárnyi ammo. Nagyon meg kellett gondolni kire, milyen sorrendben, milyen képességeket dobálok.
Aztán két levegővétel között mehettem csapattársakat feléleszteni :) -
kcaj89 #20806 ezer köszi...nem láttam h nekem írtad...de megpróbálom...köszi mégegyszer...sziasztok..
-
sanya200 #20805 gondolom azért nem válaszolnak mert nem tudják, én se tudom aki ide ír annak szinte kivetél nélkül eredeti van azon meg nem kell ilyenekkel bajlódni, amúgy meg 3-4000ft szóval nem nagy összeg annyit megér.
Mondtam hogy itt próbáld meg
me3 -
kcaj89 #20804 Hali!Lehet az előbb túl halkan beszéltem és nem hallottátok megpróbálnám mégegyszer hátha....tehát nem észleli a dlcket a játék ha meg felpatchelem akkor meg nem is indul el...mi tévő legyek, hogy a játék beismerja az összes dlct?előre is köszi a helpet....
-
Negritis #20803 de itt is kb minden oldalon el van mondva amúgy :D -
Hát... véletlenül se vedd sértésnek, de nem vihetted túlzásba a keresgélést :D - tessék! :) -
Akkor azt majd berakom,az nem nagy csalas. Nyilvan izzasztobb azok nelkul is,de az csak reszlet kerdes. Elvezeti erteken nyilvan javit,ha jobb a fegyverpaletta. Me2t mattochhal vittem vegig,annyira tetszik. Csak ott ugye lehetett meg mssokat is,itt limitalt.