Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A poén, hogy engem a tört exe-vel is enged multizni, ha Origin-bõl indítom, így visszamásolni sem feltétlenül szükséges, de ez már ízlés dolga.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Grunt elaludt a zuhanyban XD
Hatalmas ez a DLC 😄D
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
De végre meg lett oldva a probléma. Találtam egy jó advisort és adott egy új Deluxe Edition kulcsot.
A supporttal kapcsolatba lépni hosszú idõ és eddig nem tudták megjavítani.
Amúgy azt bírom hogy rengeteg utalás van a poénokban.
Emlékszünk a LotSB-ben az Azure hotelben lévõ "what kind of hotel is this?" kivetítõ elõtti csevejre?
Nah itt is el hangzik egy hasonló párbeszéd ami "So did I" mondattal végzõdik. Utána meg rögtön jött egy olyan hogy "Liarától hallottam". Már nem tudom ki mondta meg hol de jót mosolyogtam 😄
A másik a Shepard - Wrex -Shepard -Wrex - Shepard -Wrex ...
Mikor ott ült a kanapén Wrex és Grunt és Shep odaült hasonló zajlott le de most már Shepard.Wrex.Shepard.Grunt.Commander Shepard.Wrex.... XD
Az "I should go" meg egyenesen epic 😄DD
De a pizza delivery Voluson is jót nevettem.
😄DDD
Szvsz egy szinten van a LotSB-vel. Kellemes DLC ez tele tartalommal, jó zenékkel, jó poénokkal, ja és hangulatos helyszínekkel.
A Lower Wards a Deus Ex-re emlékeztetett.
Normandy CIC fight meg ütõs lett. Végre valóra vált az álmom 😄D
Tegnap én is jobban körbe néztem az új hub-ban hát extra tartalom aztán van bõven. Egyelõre csak gyorsba végignéztem mindent és így is 1, másfél óra eltelt vele.
Poénból meg nincs hiány.
Két kép:
"Blasto! The First Hanar Spectre..."
Garrus próbál becsajozni. Elég rosszul megy neki 😄
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Parasite Eve 2, best game EVER!
Remélem a 4-ben is lesz ilyen jól sikerült MP. Hogy 1 napig nem tudtam játszani nagyon hiányzott, pedig mostanság csak az eventeknél vagyo kaktív.
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3

Melyik pályán lehet sok grabet csinálni?

[merlinw.org]
Most nem akarok többet rákölteni, tehát a vegyek még 800 pontot és mindkettõt válasz kéretik mellõzni.
De bánom is én, a az Online Passom még mindig nem kóser. :S
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
<#eljen>#eljen> Ami tetszett:
- Új ellenfelek, új kütyükkel
- Hangulatos helyszínek
- Zenék
- Régi arcok visszatérnek
- Boss fight
- Poénok
- Kihívás és nehézség
- Új hub, ráadásul nem is akármilyen: Kb akkora mint a ME2 Citadel-je. Tömve van NPC-vel, mindenhol neon reklámok, élettel teli.
- Rengeteg extra tartalom + Apartman.
<#levele>#levele> Ami viszont nem:
- Fõellenség ... hát igen...so so
- Low poly NPC-k. Ha jobban megnézi az ember látszik hogy kidolgozatlanok. Nekem rögtön feltûnt (nem csak a textúrák hanem a mesh is)
- Lehetett volna kicsit hosszabb
- Boss fight
Kurva nehéz, de tényleg. Ennyit rég szívtam egy boss fight-nál. Le kellett venni a nehézséget normalra. Az a rohadék állandóan nova-zott meg charge-t nyomott rám. Néha mozdulni nem bírtam, amint észhez tértem, újra letámadott. Úgy habzsoltam a medigelt mint kisgyerek a csokoládét. Egy idõ után már not fuckin' funny!
- Volt pár WTF jelenet
Megölöm az áruló ribit, széjjel lövöm, inferno grenadet dobok rá, ott lángol a hullája erre a köv. átvezetõben meg ott vigyorog. Huh?
- Ez a partizgatás mondjuk tényleg egy happy end után állta volna meg a helyét
Szvsz ez a legjobb DLC a 3-hoz. Túl is szárnyalja a LotSB-t ha a tartalmat nézzük. Kapunk egy extra nehéz boss fightot, ha egyszerre támadna rám Saren, Tela Vasir meg a Shadow Broker akkor se lenne olyan nehéz mint itt <#idiota>#idiota> Az új hub klassz és van mivel elütni az idõt + még ott az apartman meg annak extrái meg a csapattársak.
Igazából a fõellenséget nem tudom hova tenni.<#zavart2>#zavart2>