22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Ja bocs, nemrég óta írok ide, de úgy láttam, már rég nincs spoiler (úgy tűnt én vagyok az egyetlen, aki még nem vitte végig:D).
Törölje a modi a HSZeim, hátha még nem késő.
Most a végével kapcsolatban, amit tapasztaltam:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem tudom, hogy levitte-e, mert nekem egyrészt az Illusive manes beszélgetésnél a 3. párbeszédnél már nem tudtam paragont választani, pedig full paragon voltam végig és az influenset is növeltem. Ennél több paragont nem is lehet gyűjteni!
Ezen kívül a Catalysttel való beszélgetéskor 3 verziót ajánlott fel, ahogy ez egy oldalon le is van írva, hogy 2.8 EMS felett ez van. Nem tudom, mi van 5k EMSnél lehet ott is ezt a 3at ajánlja? Majd kipróbálom save editorral hogy 5k fölé viszem, és úgy nyomom le a priority earhtöt. -
grat amúgy a finálé teljes elspoilerezéséhez, végül is a spoiler használata csak viccből van NAGY BETŰKKEL KIÍRVA A FEJLÉCBE.
még be se kell pötyögnöd a makrót, rányomsz, és beírja kedvesen helyetted. olyan baromi nehéz használni?
[apro]a "jajj már több mint egy éves" vagy "már úgy is mindenki végigvitte" szöveg pedig nem mentség, és soha nem is lesz az.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!extended cut DLC leviszi EMS követelményt... 3,4k vagy valami ilyesmire? és egyedül vöröske a túlélős befejezés -
Megvan a Citadel DLCm is, de gondolom ha meghaltam, nagyon nem tudok ott lenni. :D A credits után visszadobott a cerberus base megtámadásához. Furcsa, hogy elmentette. :D -
Nem tudom, mi az extended cut, mert anélkül nem láttam, de ez így korrekt volt, de annyira azért nem tűnt extendednek (milyen lehetett nélküle?). :D
Na jó éjt, Shepard out. :D -
Na, végigvittem, végül a szintetizálást választottam. :DDD
De jól fel is kerültem a hősök falára :P Bár ha jól értettem, Shepard mindenféleképpen meghalt volna.
Akkor ezek szerint csak akkor éli túl, ha 5000 EMS felett vagyok?
5000 EMS csak save editor módosítással lesz. :S
Végülis jó volt a vége. A végét lehet újrajátszom párszor, kipróbálni, mi a többi vége (4k ill. 5k val). A többi elég felejtős. De lehet ha kihagyok pár hónapot, akkor újra lesz kedvem elölről végigvinni. Ha nem is a storyért, hanem az akcióért. :) -
én egyben toltam le 36 óra alatt mikor megjelent, alvás és szünet nélkül annyira érdekelt hogy miként ér véget a háború...hát, tévedtem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!lehet egyszer végigviszem még , extended cuttal fogyazsthatóbb -
Jaj de idegesítő, és emiatt meghalt Anderson, mert nem nyomtam meg a renegát gombot.. Aztán inkább megnyomtam és lelőttem az Illusive mant... Nyomhattam volna előbb, vagy aztán egyáltalán nem, legalább látom, mi van. És ez a nyomi már elmentette... Fasza.
Úgy érzem, többször nem fogom végigjátszani... így a végére érve nagyon nem az az érzés van, hogy végig akarom még egyszer vinni. -
Igen.
Most jutottam el oda, hogy az illusive mannel kell beszélni fent a Citadelen.. Fullon vagyok paragonnal és a 3. párbeszédnél mégsem engedi a paragon párbeszédet. De szar... :)
Ezek szerint szívás lesz. -
KP27 #21032 extended cut dlc fent van? -
Most jutottam el a priority Earth-höz. Akkor ez az utolsó küldi? :) Minden küldetést megcsináltam, az ilyen gyüjtögetős scannelőset is és 4kra ment fel az EMS. 5k kéne a happy endinghez. Szóval akkor igaz, hogy multi vagy save edit nélkül megszivat a Bioware, mondjuk ezt már a megjelenés után pár nappal is tudtuk, csak nem vágtam miért, most már igen. :) -
KP27 #21030 sőt igazából más is felvehet aki pc-s és szeret goldon játszani, vagy platinán. gold alatt nem játszok. -
KP27 #21029 ha gondolod felvehetsz engem is. vagy felveszlek. feltéve ha pc-s vagy. privibe megírhatod az id-d. -
Ma éltem át az eddigi legjobb multis élményemet:
A 11. menet vége felé,2 csapattársamról kiderült,hogy magyar, beleszóltak a mikrofonba,és annyit mondtak felvesznek originre, mert tanácsokat szeretnének kérni a karakterekhez,mert nagyon jól játszom, és örülnének ha segítenék.
kibszott jó érzés volt :DD -
Nem látom túl sok hasznát. -
Mass Effect: Genesis 2 PC-re és Xboxra
Legalább a maradék BW pontomat is elkölthetem.. :D -
Jaaa, megnéztem youtubeon.. Nem tudtam, hogy várni kell, amíg egyáltalán az a szar célzó megjelenik.... Aztán utána persze már világos volt mit kell tenni, meg ki kell térni. Ahh, szerintem ezzel reggeli szarakodtam volna, mire rájövök... :D -
Jófej ez a játék. A gém elején nem nyomtam senkinél investigate-t mert amúgy is volt duma, mondom hagyok későbbre is, egyenletesen elosztva a játék alatt mert tudtam hogy nem lehet beszélni senkivel csak leráznak majd egy mondattal.
Hát ... ugyan úgy leráznak egy mondattal. Nevetséges, ha az elején kihagyok egy teljes beszélgetést akkor buktam (pl Liara, nem tudom már megkérdezni hogy mi lett Feronnal, a SB hajóval stb)
RPG huh? -
ferenc001 #21023 Egyszerűen csak ki kell térni a "lézere" elől, nem csak folyamatosan célozni. Amikor bizonyos közelségbe ér a "lézere", akkor elfutsz (vagy máshogy kitérsz) jobbra vagy balra, aztán folytatod a bemérést, nem fog elveszni az addigi haladás. Ezt kell ismételni párszor, és máris kész.
Ha nagyon hülyén fogalmaztam volna, akkor szvsz nézd meg youtube-on. -
Nézz egy youtube-videót erről a részről. Mozogni is kell közbe, hogy kikerüld a lövését, egyhelyben meghalsz. Lehet hogy kell valami töltény is a fegyverbe? Nem hiszem, de lehet. -
Hát de azt csinálom. Szétnyílik, már a közepén van a célkereszt és nyomva tartom a gombot (vagy nyomogatom). El kezd jönni a lövéscsíkja, elér és meghalok. már 25.szörre.
Nem hiszem el, hogy ennél bonyolultabb lenne a dolog. Adrenalin rushsal lassítva is csinálom, szinte a mozgó reapernél is végig a közepén ahonnan lő, ott a célkereszt. A lövése meg csak jön és elsöpör.
Semmi célzó lézercsíkom nincs ám, mintha besült volna a cucc. -
KP27 #21020 meg kell várni amíg szétnyitja a páncélját. akkor tudod mérni. -
Az előtte levő célzónál volt olyan piros lézer legalább. Itt még az sincs, mintha elfogyott volna.. :D -
Hát én nyomom már az elejétől fogva, végig, meg akkor is elkezdve, amikor már a piroson van. Hát még próbálkozom párszor. Csak nem bug és vége a történetemnek. :) -
Pedig jól csinálod. Asszem hosszan kell nyomni, akkor céloz, csak nem te lősz, hanem a flottának jelölöd a célpontot, úgyhogy majd fölülről jön az áldás.
Adrenaline Rush viszont nem sokat ér. Nem a pontosság a lényeg, hanem hogy minél tovább tartsd rajta. De nehéz rész, az tény. -
Figyeljetek. Rannochon vagyok és a Reaperrel vagyok szemben. Azt írja target the reaper. És gondolom azt a piros pöttyöt kell targetelni amikor kinyílik. Most kb. 15x-re csinálom, már Adrenalin rushsal is, hogy rácélzok nyomogatom a tűzgombot (meg hosszan is), de csak ilyen hülye hangot ad, mintha ki lenne fogyva, semmi lézer pont, és mindig lelő. Itt mégis mi a kulcs? Ezt valahogy nem fogtam fel aggyal, ha nem így kell csinálni...
-
Most épp ott tartok, hogy 3 geth prime jön rám. Egyelőre ha beszarok se tudom megcsinálni. Hurrá. :) -
Mármint jobb, mint a sentinel, ilyen téren. Teljesen mindegy, milyen a csapattárs, csak ne concussa legyen. -
Aha. Hát elég csítes így is, lehet pont ez a bug? :)
Folyamatosan tudom nyomni a concusst... Vagy robbantok vele sourcet, vagy ha épp előbb lőnék, és utána jön az overload, akkor őt robbantják be. Valami mindig van. Hát ez így elég durva. :D Amíg csak lőttem, addig legalább kihívás volt eltalálni az ellenfelet. A többi kaszt meg még inkább olyan, hogy golyó se kell. Bár így a soldier tűnik a leginkább detonátorosnak. Bármilyen ammoval fel tudja ruházni a concusst, így bármilyen fajta robbanást tud kezdeményezni. Jobb, mint a soldier. :o :D -
KP27 #21012 single playerben igen. de multiba nincs amplification sajna. kivették mert bugos volt. -
Ha pedig szarba kerülök, mert ugye 1,5 másodpercenként nézek ki fedezékből, meg közben lövök is mert miért ne, akkor bármikor benyomom az AR-t, és akkor meg életbe lép a még állatabb kivitel, csak persze concuss nélkül. Hát nem nagyon marad így életben semmi. Mondjuk eddig se maradt, de most megtapasztaltam milyenek a robbantások. Ráadásul extra gyorsan. Ha 200%on lenne recharge lehet 1 mp alatt lenne a CD.. Úgy lőném a concusst, mint a mantist.. nem, gyorsabban. :D
-
Nem csak azt. Mindent robbant... Ráadásul ugye eddig a shieldesnél nem is próbálkoztam a tűzrobbantással... Pedig működik... James carnage + concuss robbant -> ha életben marad bárki 1,5sec múlva újabb concuss újra robban.. ráadásul ugyanaz a target is folyamatosan robban. Ugyanez tech burstre is... 1,5 mpnként robbantás, csak el kell kezdeni valamivel, akár ammoval... Elég állat. Nagyon nem is kell már golyót használnom így soldierrel. De azért persze lövök, de kb. fölös. :D -
KP27 #21009 igen én írtam hogy szar a concuss. elfelejtettem hogy robbantja a techet. -
Egyébként önmagában is táposnak találom a concussive shotot, mert ha sikerül pl. robbantani egy tüzet, vagy techet, a mellette levők is ugye már sourceolódnak a detonációtól, és úgy vettem észre, hogy abból simán lehet újra robbantani 1,5 sec után a concussal. Na mindegy, ezt valszeg ti is tudjátok, én csak most fedezem fel.
Egyébként tetszik az, hogy harcolok, lövöldözök és lövöm a concusst (és a földre esettekbe még belelövök:D) és az AR csak kisegítő, de ez teljesen más stílus. Mondjuk ez is cool. -
Fújj, most vettem észre egy "undorító dolgot".
Annyira mondtátok, hogy szar a concussive shot, hogy eddig nem is használtam. Mivel már 54. szintű vagyok, így tök mindegy, mi van, ránéztem. Látom, hogy olyan kicsi a cooldownja, hogy már borzasztó (1.67 sec 124%os rechargenal). Már sejtettem mi lesz, de azért kipróbáltam:
Gyakorlatilag egy felturbózott detonátor katona lettem, aki folyamatosan tud detonálni, főleg ha a 2 társ adja a sourceot. A társak CDje miatt gyorsabban visszajön a CDm, mint a 2 társé együtt, így folyamatos robbantást lehet csinálni. Persze még sourceként is jó a concuss, főleg, hogy bármilyen ammo powerre jó.
Valószínűleg nem használom, csak 2 perce kipróbáltam. Így kb. olyan , mint egy gyorsabb biotikus, 1 golyó nélkül is lehet játszani... Atyaég :P -
vg #21006 Sajnálatosan csak most tudtam végigjátszani Citadel DLC-t.
+ pazar grafika (Amikor a Normandy felé harcolunk az eszméletlen)
+ rendkívül hülye poénok (A 200 felhúzódzkodás utáni poén priceless)
+ remek, meglepő történet (szerencsére nem tudtam róla semmit)
+ egyből megszerethető Brooks karakter (remélem látjuk meg)
- ennek is vége lett egyszer
Nem tudok róla rosszat mondani, nekem 10/10 -
Evoluti0N #21005 Emellett az még az oka, ami miatt az első tetszett legjobban, hogy nekem a 2. résznél nagyon töltelék rész érzésem volt. Nem volt semmi előrelépés tulajdonképpen a sztoriban. Összeszedtünk egy csapatot, legyőztünk egy félig kész emberi reaper-t, de mégse haladt semerre se az egész. Emiatt a sztori is igencsak gyengécske lett. Ráadásul semmi izgalmas, váratlanul fordulat nem volt benne, ami a korábbi Bioware játékokban. Az is zavart, hogy az egész játék nagyon badass akart lenni. Legerősebb biotikus a világon, genetikailag kifejlesztett nő, legjobb bérgyilkos, genetikailag kifejlesztett szuper krogan, stb. A harmadik résznél pedig. hm... sok bajom volt :D. Ha a végét nem számítjuk, akkor is annyi egyszerűsítés volt benne, hogy csak na. Nagyon zavart, hogy ennyit egyszerűsítettek rajta. De még mindig az ME a kedvenc játéksorozatom, de azért meglátom benne a hibákat. Főleg, hogy kedvencként nem 1x végigjátszottam a mind3 részt. :) -
Evoluti0N #21004 Nekem az első rész tetszett a legjobban. Az lett a legRPGsebb (de jól néz ki így leírva :D). És nem az inventory-ra gondolok. Sokkal inkább a korábbi Bioware rpg-k hangulatát hozta, mint a másik kettő rész. Nem igazán tudom elmagyarázni, hogy miért, de így éreztem. -
Nekem tetszik a 3 is. Nem RPG-nek kell játszani, mert azért nem az. :)
Főleg, hogy vettem új videókarit, most szebb és gyorsabb is. Most nyomtam le az első gethes küldetést, amikor Talival találkoztam. Idáig még egyszer sem jutottam. :P -
sanya200 #21002 Nekem a 2. tetszett a legjobban, a fősztori mellett az a pár küldi meg a loyalist küldik tetszettek tényleg tartalmas volt, kedvencem mikor pl thane-t kell felszedni az az irodaházas nagyon jó kis küldi lett no meg a shadowbroker az etalon a mai napig.Nem hiába a 2-t vagy 25-30x vittem végig,az elsőt olyan 6-7x a 3.-at meg talán 3x de lehet csak 2 volt, egyrészt nem értem mert még nincs honosítás meg annyira nem is fogott meg,pedig sok mindenbe jobb, pl valahogy élőbb a citadell a karaktereken is lehet röhögni pl mikor ashley a padlót fogja mert bebaszott..stb de valahogy mégis vmi nem stimmel vele mert nem nagyon vonz hogy nekiálljak 4x-re is.De a me2-t lehet elkezdem az tényleg jó lett csak unalmas már az összes párbeszédet tudom szinte hogy mit mikor kinek mondanak. -
Story szempontból a második rész értékelhetetlen csak csapatépités van az meg elég gyér.
Az etalon nálam is az első rész az áll a leginkább közel egy rpg-hez.