22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
sanyiiiii #4161 Írja is a csóka hogy 360-on játszotta... -
De rondák a textúrák, főleg a kukának. Ez valami konzolos kaki lehet. :) -
sanyiiiii #4159 http://www.rockpapershotgun.com/2011/10/27/hands-on-mass-effect-3-galaxy-at-war/ -
:D 150k-ért max arcon köp egy fordító, főleg 40000 sorért, ami kb. 2szer több, mint a 2 szövegei. (gondolom a kódex fordításainak egy részét meg lehetne spórolni) -
Magyarításnak vannak lényegi átültetéssel járó elemei, általában rosszul hangzanak, de egy angolnak az eredeti is legalább olyan furcsa. Én a fordítások részéről úgy tartom, hogy semmi köze nincs egy fordításnak az eredetihez, teljesen új a szöveg (érdemes ilyenkor nekiállni oda-vissza fordítgatni...) -
De rosszul vagyok összerakva, én azért szenvedtem a 2megvételével is, mert nálunk csak magyar felirattal lehetett kapni. 
Sokat szőröztem vele, mire végül lett jó áron mindkét rész. Anno az 1-et nem tudtam angolul felteni, de annak is a fordítása... Rachni Rekni-nek, stb.
-
Fordítók mentségére szóljon, kicsi a határidő, és vakon dolgoznak, ilyenkor csak instrukciók vannak a fordításban lévő szövegek jelentésére, azokat működésben nem/vagy már csak a gyártásba küldött verzióban látják.
Meg tegye fel a kezét aki az adott körülmények között szagosabbat sz@rt volna...
Nekem megfelelt a fordítás, láttam sajnos rosszabbat is. -
Evoluti0N #4154 Hát, a második rész fordításának a minősége alapján nem olyan magasak azok a kritériumok.
-
MrAndree #4153 150 000ből kijönne az ME 3 teljes fordítása? Azért ne haluzzunk már. -
amúgy kár,hogy nem fordítanak erre pénzt és energiát
magyar fizetések mellett,kb az egész játék fordítása 15 játék árából kijönne,ami nem rossz szerintem -
Szerintem az a baj, hogy a petíciókat nem veszik komolyan, hozzáteszem jogosan. Nem tart semeddig fake embereket beregelni, ha még alá is írod nem tuti hogy megveszed stb. Azért én is aláírtam hátha dob valamit, de valószínű úgyis csak az dönt, hogy megnézik az eladási adatokat és próbálják kimatekozni mennyit vesztenének ha nem fordítják. -
Ha eddig nem lett magyar felirattal bejelentve, akkor petíció után sem fognak rohamléptekben lefordítani 40000 sort. kb 2 hónap alatt, főleg amilyen minőségi kritériumok vannak. -
+1 azért -
adam0615 #4148 Szerintem még ne zárd le. November végéig, december elejéig még maradhatna, igaz már nem lehet sok szavazatra számítani. Vagy esetleg kellene még csinálni egy utolsó nagy aláírásgyűjtést és ki kellene tenni több oldalra is a linket, hogy írják alá. -
ha jól emlékszek még a topic elején írtatok nekik és mondták teljesen a biowaren múlik hogy mi lesz, és még nem tudták akkor hogy lesz e fordítás vagy nem. -
Hát igen, de legalább valamit megpróbáltunk... -
Ne zárd le még.
Bár az EA üzletpolitikája miatt semmi esély arra, h magyar feliratos gammákat kapjunk tőlük... -
Barnez #4144 Srácok, úgy hiszem, hogy a petíciót elegen aláírták már (több, mint 6 ezren). Szerintetek is le kéne zárnom? És, ha igen, akkor kinek küldjem: az EA anyavállalatának, vagy a Magyarországi EA-nek a petíciót? -
Single és Multi Demó jön
na jaja -
Egyik szemem sír, a másik nevet a fájdalomtól:) - Ki akarja kipróbálni a játék single részét?! Csupa spoiler (gondolom a már sokat mutogatott mordinos pálya) Ez az multihoz való hozzáférés már most baromság, hogy csak a ... férhet hozzá. De látszik, hogy a játék tényleg "kész" ha 2 hónappal megjelenés előtt lehet belőle demózni, meg hogy volt idejük egy demót megcsinálni. -
Mass Effect 3 fans will be having a special ME3 New Year while playing a pre-release demo of the game in January 2012. The demo will have both single player and multiplayer. The full retail release will be on March 6, 2012. BioWare has slapped up a Demo FAQ, here's a look at that in its entirety.
What are the details of the Mass Effect 3 pre-release demo?
The Mass Effect 3 pre-release demo will launch in January 2012 (exact date TBA).
The demo will include both single-player and multi-player sections.
The demo will be released in all regions where the game is
How can I get early access to the multi-player portion of the Mass Effect 3 demo coming in January 2012?
Owners of Battlefield 3, on any platform, who activate their Online Pass will automatically be granted early access to the multiplayer portion of the Mass Effect 3 demo. There is no need to enter any other codes, the early access will be applied to the EA Account associated with the Online Pass.
This applies to all regions where the demo is released (to be announced)
The exact date of the demo launch will be announced in late November
There will be another program whereby players and fans of the Mass Effect franchise can unlock this early access (with no purchase necessary) – this will also be announced in late November or early December.
There will also be a tool posted on www.masseffect.com allowing players to check if their EA account has been granted the early access.
The length of the early access period is TBA.
The single-player section of the demo will be available to all players on day one of the demo launch. -
-
Direkt ki lett emelve, hogy a multi ismeretében lesz kerek a sztori.
Nyilván ha mindent tudni akarsz a ME-univerzumról, akkor el kell olvasnod a Revelation-t, és végig kell játszanod a Galaxy-t iOS-en.
Ezt árukapcsolásnak hívják, annyi különbséggel, hogy a ME3-ban nyilván alapból benne lesz a multi, nem kell külön megvenni. -
Mivel az utolsó részhez klasszikus küldetés dlc-t nem tudnak kiadni ezért valami pluszt kell adni, ez a multi, amihez gondolom majd jöhetnek "map pack"-ok stb... fejni kell a népet.... -
sanyiiiii #4137 "I'm going to transcribe a few questions I felt particularly intriguing for those who haven't had the chance to check out the magazine yet if that's OK with the mods. No pics, just text, as I've done in other threads to help with the multiplayer confusion.
There are plenty more questions he answers.
OXM: "Which of the characters in the game do you feel closest to?"
Mac Walters: "Garrus was always one that I felt attached to. I wrote Garrus in the first Mass Effect -- Garrus and Wrex were my mainstays in [that game]. And then I continued to write some of Garrus' mission stuff [in Mass Effect 2], not as much as his personal work, though I oversaw it as lead designer. So Garrus, I've always had an interesting attachment to, [though] it's kind of changed over the games. Wrex is just fun, and I still enjoy him.
I also have to say the Illusive Man, and it's partly [because of] working with Martin sheen, having this great voice -- but Casey also had a very strong vision for who the Illusive Man would be. I love characters that are a bit gray, that are not obviously evil or obviously good -- they're somewhere in between. So from that perspective, he's a lot of fun to write. That's one of the reasons why, when we had options [for which characters to focus on] in the books, I wanted to go back into this guy's past and explore. I find him a fascinating character and would love to do more on him -- we haven't given away all the tidbits."
[...]
OXM: "Anything you'd want to change from ME2?"
Mac Walters: "There's always something you want to change because you're always your own worst critic. But when you step back and see what people felt about the game, you think maybe you had it right. Because there's always the tendency to tweak too much, and sometimes you can go too far with it. I'd wanted to do some different stuff with explaining who the Collectors were or presenting them as a slightly different [kind of] enemy, but yeah -- there are always moments that get cut...
OXM: "Any you want to share?"
Mac Walters: "Well, I think... well, actually I won't because... well, I'll keep it generic -- there was an ME2 plot that was a kind of callback to the first ME that was going to be on the Citadel, and we cut it. But now it's made a resurrection in ME3, so I'm happy. But I can't say what it is. That's the nice thing about trilogies -- sometimes you get a second chance."" -
Evoluti0N #4136 Nem lesz benne "respawnos egymástlövöldözős hülyeség". Co-op sztori mód lesz benne, ami egy kis részben hatással lesz a fősztorira is, de a co-op végigjátszása nélkül is teljesíthető a single rész. -
pite9 #4135 a mass effect NEM multis játék. és szerintem a fejlesztőknek nagyon nem kéne a multiplayer-re vagy akár egy co-op módra vesztegetni időt,pénzt és energiát. nagyon durván jó befejezést szeretnék a sorozatnak és egy ilyen kaliberű sztoriba nem fér bele valami röhejes respawnos egymástlövöldözős hülyeség. ez nem a call of duty szintje. -
talán tőlük kéne megkérdezni :D -
Olvasnád el a cikket...baah -
sata75 #4132 Amit felvázoltál 3 lehetőséget az nem spoiler hanem fikció, nem hivatalos infó. Találgatni meg lehet nem? Hacsak nem beépített BW ember vagy. Mellesleg teljesen jól összefoglaltad lehetséges variációkat:)
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mármost kezdem nem érteni mi a téma, én csak annyit jegyeztem meg "Shepard miért harcol a Cerberus katonák ellen? Hisz a Cerberus köztudottan idegen ellenes, és hát a Reaperek sem épp emberek, kétlem, hogy őket eltűrnék vagy túlélnék őket. Az, hogy Shepard meg a Cerberusszal harcol ebből a videóból is kiderül, amit még ide is belinkeltek.
Az általam viccből írt három lehetséges befejezés szerintem nagyobb spoiler, pedig semmit se tudok. De máskor is ráéreztem már. -
Batman beyond (itthon batman of the future) -
Meg is valósították, valami Batman a jövőben... volt valami sorozat róla. rajzfilmbe asszem. szal ez nem újkdonság -
Batman a ME3-ban!!! (csak fanfiction:D)
ITT Hogyan is nézne ki Batman a ME világában. -
sanyiiiii #4127 Ha nem akarsz spoilert akkor pont hogy a fórumokat nem kéne látogatnod hiszen általában megjelennek leakek, fejlesztők összegyűjtött megszólalásai stb amik sokkal több információt tartalmaznak.
Pl ilyen topicokban (aki nem akar spoilert NE nézze meg). -
Ha nem nézik a híreket, nem nézik a videókat és a képeket minek járnak ebbe a topicba? -
sata75 #4125 Kb második rész végén sejteni lehetett, hogy mi lesz a háromban.
Azért nem volt ez olyan erős spoiler szerintem. -
ha olvastad a topicot vannak itt olyanok akik nem nézik a hivatalos cuccokat sem pont hogy ne lepleződjön le semmi számukra. -
Hát ez érdekes.
Egyébként én nem lőttem le semmit. A hivatalos videókban is látni, hogy Shepard Cerberus stromtrooperek ellen harcol. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ilyet nem írj már be spoiler nélkül, hogy a kaszások vinnének el!
pár napja én is ezt kérdeztem, hát még nem adták meg hivatalosan hogy s mint fog megtörténni.
a könyvekhez kéne fordulnunk, most elég lassan haladok vele meg nem totálisan értem, de talán kibogarászok valamit.
ez pl a 4. könyv magyar leírása
Az univerzum ostrom alatt áll. Ötvenezer évenként öntudatra ébred gépek özönlik el a galaxist, hogy learassanak minden élőlényt – ők a Kaszások.
Két ember ismeri az igazságot és kétségbeesetten próbálnak lehetőséget találni arra, hogy megszakítsák ezt a ciklust: David Anderson admirális és partnere, Kahlee Sanders. Szörnyű bizonyítékot találtak arról, hogy a Kaszás fenyegetés valós. Eközben azonban kitették magukat a Cerberus, egy titkos paramilitáris szervezet machinációinak és vezetőjének, az Illusive Man-nek. Ezáltal Anderson és Sanders halálos veszélybe sodródik – a Cerberus bármi áron megállítaná őket, hogy megőrizze titkaikat.
Eközben egy valószerűtlen szövetségesbe botlanak – Gillian Graysonba, egy fiatal nőbe, akinek elképesztő erőknek parancsol. Korábban borzasztó tudományos kísérletek alanya volt, azonban most már szabad – és egyre inkább ura lesz halálos képességeinek. De miután megtudja, hogy a Cerberus a felelős apja haláláért, Gillian bosszút esküszik ellenük és az Illusive Man ellen – veszélyeztetve Anderson és Sanders minden célkitűzését.