22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Azért vannak mostanában is jó játékok (pl rögtön itt a ME széria)
Csak ritkák. -
Akkor mit keresel egy ME fórumon? 
(Nem kell komolyan venni:)) -
Pares #4079 Pont ez a három játék magasan a legnagyobb kedvencem. :) -
Pares #4078 Ennyi. -
RAMyMamy #4077
-
vg #4076 Úgyúgy, bizony! -
hangulat, és a még mai szinten is a helyüket megálló ellenfelek, mármint az AI (ahol indokolt, mert egy sima zombi persze csak hörögve neked támad, de a katonák kurva jók).
de egyébként is, megmagyarázhatatlan, de a half life-sorozatot a mai napig az egyik legjobb játéknak tartom. pedig több mint 25 éven keresztül (37 vagyok) kismillió játékkal játszottam már.
-
lammaer #4074 Half lifeot sokszor? Pedig az olyan cső FPS hogy ihaj, mitől lenne végigjátszási értéke? -
én régebbi játékokat rengeteg alkalommal játszottam végig (half life sorozat, max payne-ek, mafia), a maiak közül kevés van olyan... -
No igen, sajnos nálam sem sok játék érdemelte eddig meg a többszöri végigjátszást. -
RAMyMamy #4071 én kettőn -
jéézusom,szerintem én egy kezemen megtudom számolni azokat a játékokat amiket 1nél többször vittem végig :D -

-
FUCK YEAH remélem fasza lesz !!!! -
Frissítés!
"Frissítés (Mukridzsin által): Állitólag az Online lehetőség nem más, mint a Horda-stílusu multiplayer módot, ami a Deathmatch, a Team Deathmatch és a Capture the Flag módokat biztosan tartalmazza." -
Jól. Mármint most tolom kb. 12x re de most van vagy 4 folyamatban lévő játékom, azt épp melyikhez van kedvem azt tolom. -
jól értem,hogy 12x végigvitted a kettőt?:D -
emígy a 2 esnél nem csináltak poént ebből hogy collectors edition? :D -
tps fedezékharcot el lehetne képzelni , skillfejlesztős , fegyverekhez , páncélhoz cuccszerzős 3v3 pl amit mutattak az telejsen jól jönne 1 parancsnok 2 egyén ki mit válasz soldier vanguard stb stb ..... én teljesen el tudnám képzelni ... meg pl fajt is választasz , de mindig van rajtad sisak stb stb. -
nemhiszem h ne lenne csak megemlítették a collectorsba . vagy valami + jár hozzá -
Ezzel nem értek egyet, mert én az első részt kb. 5-6x a másodikat meg 12-16 között vittem végig kb. de én biztos, hogy a single után, éjjel nappal nyüstölném a multit. Persze csak ha jó. -
Kindred Blades #4060 Meg azt is tegyük hozzá, hogy a ME trilógia a Shepard által meghozott döntésekről és azok következményeiről szól - ezért, csakúgy, mint kooperatív játékmódnak, multinak sem lenne létjogosultsága. Talán max annyi, mint a Mercenaries módnak az RE széria esetében. -
meg tegyük hozzá, az AC2 multijában mégiscsak van egy csomó egyedi ötlet, nem is beszélve az eleve középkorias-reneszánsz környezetről, amivel kiemelkedik a többi multiból. -
egy sima multit el lehet képzelni, felépítenek néhány pályát, végülis helyszínek vannak, tereptárgyak vannak, még akár lehetne egy csomó játékmód is sima deathmeccseken kívül, lehetne kasztokat választani, xp-t szerezni, képességekre költeni, stb. csak azt mondom, hogy a mai multis piacból semmivel nem emelkedne ki. ha a mass effect univerzumot lepucoljuk a játékról, akkor egy szimpla lövöldözős-"varázslós" multit kapnánk, semmi különös, tehát felesleges. és akik eddig is játszottak a két résszel, azokat nem ezzel fogják megfogni, akik meg eddig sem játszottak, nem hinném hogy csak az előreláthatóan semmi különös multi miatt megvennék. -
spoiler veszély akit nem érdekel ne nézze
vidi
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!itt mondja 3:10 után hogy "the reapers are actually working with cerberus" szerintem a kaszásokkal nem nagyon lehet dolgozni, max nekik szóval innen szedtem -
MrAndree #4056 Viszont egy 2-4 fős koop mellékszál, amiben nem Shepardot irányítjuk simán beleférne. Mint például a Portal 2ben. -
RAMyMamy #4055 ott megvan hozzá a sandbox környezet meg minden, itt nem tudnék elképzelni egy AC-hez hasonló multit -
Evoluti0N #4054 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ezt most honnan veszed, h a Cerberus a kaszásoknak dolgozik?
-
ha jól tudom az assasin's creed multija azért népszerű, és ott is úgy volt, hogy 2 rész single után kapta. emígy szerintem is semmi szükség rá -
csak azt nem tudom, hogy minek erőltetik a multiplayert. tipikusan leszarja az ember, főleg aki az első két részt is (nyilvánvalóan) a történet és az univerzum miatt szerették.
ez olyan mint a dead space 2 multija. kb. senki nem játszott vele, szerintem, legalábbis elhanyagolható... -
most nagyon fogok spoilerezni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szal úgy van hogy a cerberus a kaszásoknak dolgozik, de akkor miért élesztettek minket újjá? vagy végül súlykolták a rejtőző fickót vagy mi a franc történt itt? :D
-
Jogos, ezen én is elgondolkodtam hogy akkor az alap kiadással mi a helyzet. Kicsit továbbgondolva, abból kiindulva, hogy csak annyit írnak "online multi pass", egyébként még nem feltétlen kell arra gondolni hogy ME3-on belűli multira vonatkozik. Lehet készülnek valami eddig titkolt bejelentéssel, csak multis ME címmel és ahhoz való lesz a kulcs, kuponszerűen, ha majd elérhetővé válik, akkor megkaptad ahhoz is a használati jogot ha megvetted a ME3-at. Szóval amolyan Crysis és Crysis Wars-féle, single játék és külön kiadott standalone multiplayer kapcsolatra gondolok. A Crysis Wars ugyan ingyenes volt tudtommal, de az "ME Wars" ebben az esetben nem lenne az - vagy megveszed, vagy nem kell megvenni mert van érvényes ME3-mal kapott kulcsod hozzá. :) -
Evoluti0N #4049 Azt írja, h online multiplayer kulcs jár a gyűjtői verzióhoz. Ez azt jelenti, h az alapjátékhoz nem jár kulcs, hanem külön kell megvenni? Vagy mi? -
Így érthető ^^ -
hát elég annyi,hogy félévvel késöbb jön ki :D persze én ezt úgy mondom,hogy nem multiznék vele -
De ha igazad van, akkor az azt jelenti, hogy nem megy a single rovására, mert + fél év... -
hát,pedig szerintem a multi miatt késik fél évet -
Evoluti0N #4044 Amennyiben nem lesz a single mód kárára a multi, addig tőlem jöhet. -
Eddig sem tagadták kézzel lábbal hogy lesz multi, csak még nem mutatták be. :D -
Igen, nekem is volt olyan sejtésem, csak hát azért meglepő... Na hát én kíváncsian várom a fejleményeket .