22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Cef
    Hát ja, elég sok Ashley-n a vakolat, de hát csak öregszik ő is, valamivel kompenzálnia kell Mondjuk nekem jobban tetszik így.

A healthbarral az a nagy baj, hogy ívelt. A szélei még jó helyen vannak, de a közepe már belelóg a képbe. Meg a színe is elég rikító, a kék-piros színösszetétel még rá is tesz egy lapáttal. Maga a képi világ darkos és egy kicsit fakó, a csík meg rikít.
  • Kopiati
    A dead space dolog az az volt, hogy lehető legtöbb kezelőfelület integrálva legyen a játék világába. Volt a kiszivárgott betából videó, ahol az omnitoolon keresztül videó csetel, mint isaac:) de hagsúlyozták nem lesz játékidegen a dead spece jelenség, emiatt hülyén nézne ki a hátán a healthbar...
  • Gruffersten
    Azt csak nagyon szerették volna a harmadik részbe "átvarázsolni" nem azt mondták, hogy 100%-ig olyan lesz.
  • adam0615
    Engem is zavar. Ha kisebb lenne és nem középen lenne akkor még talán jó lenne, viszont az feltűnt hogy itt simán meg lehet halni ha nincs medigéled. Az élet csík nem töltődik vissza teljesen :D

Ashley feje is furcsa egy kicsit szerintem, rajta is sok a smink :D
  • Ryder62
    Azt hittem hogy csak engem zavar. Ráadásul kint van a kép közepén. Ezt nem tudom miért kellett. És egyébként nem arról volt szó hogy a dead speace-hez hasonlóan minden adatot Shepard hátáról olvasunk le?
  • Cef
    Nem tudom, csak nekem bassza a szememet a health bar? Az alakja meg a színösszetétele miatt folyton megakad rajta a szemem. Akármilyen részletet meg akartam figyelni a videón csak azt látom, nagyon zavarja az összképet.
  • RAMyMamy
    a kedvenc karakteremről beszélünk egyébként...
  • Optimus Prime
    Nihlus sminkje szerintem sokkal ...intenzívebb. Valld be, hogy csak az zavar, hogy kék és kétnemű... vagy egy, vagy egy se vagy mi.
  • RAMyMamy
    mint egy 10 éves kiscsaj kb., aki most fedezte fel anyuci sminkkészletét és "próbálkozott"... baromi erős és nem szép, egyáltalán nem illik hozzá
  • morcosqtya
    Miért? :)
  • RAMyMamy
    kár, hogy ashley-nek csak a 3. részre tudtak normális stílust varázsolni. viszont liara sminkje nálam megint kiverte a biztosítékot :S
  • Tails
    Ez ugyan annak a demonak tünik amit az E3-on is mutattak, nem tartom kizártnak azt sem, hogy szándékos kiszivárogtatás.

Olyan mint a mass effect 2 demo, járkálhatsz ölhetsz meg minden, de ahhoz kevés hogy bármi olyat is mondjon amit eddig nem tudunk, vagy tudhattunk.

Amúgy itt a bejelentkező képernyőn shepnek mintha komolyabb lenne a feje :D . Megöregedett ?
  • Shirani
    Jó minőségű képek videók a Mass Effect 3 ról.

http://www.masseffect.hu/archives/4179#more-4179
  • Doom 4
    Akkor egyértelmű, hogy RPG, ha valóban így van!
  • Renjike
    akció az kevesebb könyebb duma nehezebb dara , sztori a szöveg a fő és könyebb a dara . az rpg meg mind a 2 a nehezebbik.
  • Prince23
    Nem semmi, a single 3 egyjátékos módozatot is kapott. RPG mode-ra kíváncsi leszek, nyilván az Action mode a konzolosoknak kedvez majd.
  • ZSOOLT2
    Youtube-on vannak videók a kiszivárgott bétából:

Single player (Spoileres lehet)

Multiplayer (Nem spoileres)

• Barnez
    Remélem torrentre is felrakják a bétát. Tudniillik lecsúsztam a letöltéséről, már levették... :(
  • RAMyMamy
  • TDC Geronimo
    xboxon MS elcseszte azt elérhető volt a korai beta.

Itt vannak képek belőle
  • Kopiati
    ÍGY lesz a jó:) videó az ellenfelekről.
  • Kopiati
    <iframe width="560" height="340" src="http://cdn.livestream.com/embed/biowaretv?layout=4&clip=flv_b1e7e0da-27c8-4536-99ff-1bff2f505600&height=340&width=560&autoplay=false" style="border:0;outline:0" frameborder="0" scrolling="no"></iframe><div style="font-size: 11px;padding-top:10px;text-align:center;width:560px">Watch <a href="http://www.livestream.com/?utm_source=lsplayer&utm_medium=embed&utm_campaign=footerlinks" title="live streaming video">live streaming video</a> from <a href="http://www.livestream.com/biowaretv?utm_source=lsplayer&utm_medium=embed&utm_campaign=footerlinks" title="Watch biowaretv at livestream.com">biowaretv</a> at livestream.com</div>
  • Optimus Prime
    Ez az! Köszi! :)
    Eszméletlen videó amúgy.
  • Ryder62
    Micsoda hedcsát öcsém Renegát Hanar?
  • RAMyMamy
    és az miért baj? én még nem láttam :D
  • Doom 4
    Tudom, de nézd meg mire válaszolva linkeltem...
  • Kopiati
    Vóóótmáááá!
  • Doom 4
    Blastó!
  • RAMyMamy
    aha
  • morcosqtya
    érdekes lehet akcióban egy Hanar Spectre.. :)

• morcosqtya
    Kérsz egy plüsshanart karácsonyra?

• RAMyMamy
    az azt jelenti, hogy kinevezték az első hanar fantomot
  • Optimus Prime
    Mint az Illiumon megy az a reklám a háttrében, hogy "valami név" the first Hanar Spectre. Az valami vicc, film vagy mi? :D
  • sata75
    LOL:):)
  • RAMyMamy
  • morcosqtya
    Ha játszható lenne Tali karaktere duplán (egy csapatban 2db) akkor pedig "talizhatnánk valamikor" :D
  • RAMyMamy
    én azt max valami easter eggként tudnám elképzelni :DDD
  • sanyiiiii
    Hanar!!! :P
  • ZSOOLT2
    Remélem lesz a multiban ember\krogan\aszári\turián\drell\szalariánon kívül geth és quarián is. De volu, yahg is jó lenne
  • Renjike
    mi azon a ronda baszki rohadt jól néz ki.