22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• cdr74
    Direkt azért rakja bele, hogy utána lehúzzon (pl. CoD-os fegyó achievement-ek most már pénzért, mivel nem PvP multi lesz). Inkább rakjon be helyette 1 óra NPC-zést.

Hallottam vmi kamuhírt, hogy 1 lemezes lesz, igaz ez? Ha igen szégyen, gyalázat...
  • Pares
    No Comment. Ignorance is bliss.
  • Optimus Prime
    Ez megszokott üzleti fogás. Bár kétlem, hogy az ME-nek tartania kellett volna a COd és BF címektől, a Skyrimet nem ismerem.
  • KP27
    Szerintem nem a multi miatt késik. Valószínűsíthető volt, hogy az ME2 kiadása után 1év alatt nem lesz kész a 3. rész. Meg szerintem el akarták kerülni hogy a Cod Modern Warfare 3, Battlefield 3, Skyrim stb. játékokkal kelljen egyszerre megküzdeni az eladott példányokért a karácsonyi időszakban.
  • Fpocok
    Istenem!
    Egyesek bármi miatt képesek sírni.
  • MrAndree
    Ja, mocskos rohadék EA, hogy valamit alapból beletesz a játékba ahelyett, hogy lehúzós DLCként adná ki. Mit képzelnek ezek a szemétládák.
  • Kindred Blades
    Jaja. Egyébként is fifikásabb lett volna DLC-ként közzétenni a multit, mert akit marhára nem érdekel, az már élvezhette volna a sztorit, akit meg érdekel... nos, az is. És ha igazán pofátlanok akarnak lenni, akkor fizetős DLC-t csinálnak belőle, simán megvette volna, aki akar multizni. Sima ügy, még az EA szelleméhez is hű.
    But nooo, the universe likes diversity!
  • Optimus Prime
    Garus a legjobb mind közül.

"...Grey? I don't know what to do with grey."
  • Gruffersten
    Rengeteg helyen kihangsúlyozták, hogy ez még nem a végleges demó, hiányzik belőle animáció/textúra/zene.
    Amúgy meg Miranda...jut eszembe, csapattárs lesz?
  • RAMyMamy
    +1, főleg a Liarás részre!
  • Kopiati
    Wrex (egyértelmű) a galaxis legnagyobb arca:) aki szívén viseli a népe sorsát:)
  • Renjike
    Legion :)) csak nem lesz csapattag.
  • morcosqtya
    Hát igen, mindenkinek kéne egy... :)
  • Hoz_Hun
    Én is Tali fan vagyok. :)
  • Lacoka12
    nekem is Tali a kedvencem
  • morcosqtya
    Maradok hű Tali-hoz. :)
  • Ryder62
    SPOILER lehetséges

Belenéztem a vidibe hááát...

kezdve hogy mikor a reaperek támadják a várost full csend van. Semmi sikoly, robbanás stb hang nincs. A hangokon sok múlik hogy mennyire jön át a káosz érzete. Mert így olyan mintha csak egy gyakorló, kiképző pályán lenne Shepard. Ráadásul az égre fölnézve igazán láthatnánk cirkálókat ahogy lövik a reapereket.

A másik hogy sajna Liara még rondább lett. Már nem is kék színű hanem szürke és eszméletlen ronda az a smink rajta. Az 1. részben aranyos volt, a másodikban már kevésbé de ott még a hangja is irritált. Hát itt mi lesz? Pedig ő volt a kedvenc karim.
  • Ravkin
    Tökéletesen egyet értek, valahol megérdemli a bioware, rajongók is elmodhatták hogy nem kell a szutyok multi ebbe a játékba ők mégis bleletették. Karácsonyra a játék a fa alatt lehetett volna....
  • Cef
    Azért nem kell aggódni, direkt rákerestem a kiszivárgott sztorira, de mindenhol csak azt írják, hogy kiszivárgott és a játékosokra való tekintettel nem részletezik.
  • Optimus Prime
    Keressétek vissza, nemrég írtam mi lehet a 3 lehetséges befejezés egyike.
  • MrAndree
    Ja, hát pont emiatt fogok én már minden ME 3 hírt messziről elkerülni.
  • Marci0115
    nem, csak ha olvasok valamit, és nem irják oda hogy spoiler veszély akkor eléggé kellemetlen
  • MrAndree
    És akkor mi van ha kiszivárog? Senki se szorít pisztolyt a fejedhez és kényszerít hogy olvasd is el...
  • Marci0115
    kellett kitolni a szaros multi miatt a megjelenést, addig meg majd kiszivárog az egész sztori
  • furgelab
    Mass Effect 3: Most a sztori szivárgott ki
  • Prince23
    Itt már két napja fent van, BW.

• Optimus Prime
    Dehogynem. Én volt, hogy a következő sarokig való eljutásnál vagy 20x megöltem.
  • Akra
    Nem hal meg Sepi nyugi.
  • Kopiati
    Egyébként az összes biowares b@szná meg! Megnéztem az első 15 percet a játékból és, áhh miééééértttt??????:D Kezdtem nem várni a játékot, amikor bamm, és 2 játék után, vége lesz..., főleg saját mentésekkel, akikhez kötődik az ember... attól félek megkönnyezem a végét, pedig marha vasszívűnek tartanak:) Szóval bioware fuck you! túl jó lesz ez....
  • TDC Geronimo
  • Kopiati
    Úgy értettem az e3-as videókban nem volt HUD (healthbar), a menürendszer kékje az tényleg egyértelmű.

Ahogy látom most az ellenkezője a gond a HB-val, mint a 2-ben, annyira jellegtelen, semmilyen volt, itt meg picit feltűnő, de megszokható!
  • Barnez
    Igen, sajnos nagyrészt pocsék a minőség, mert a megjelent videókból tudtam összevágni az anyagot... :( Remélhetőleg hamarosan több derül ki. :D
    A HUD-val kapcsolatban --> Örülök a kék színnek, mert így keretbe foglalja a játékot. Egyrészt azért, mert így kezdődött a trilógia és így fejeződik be, másrészt, mert ugyebár az elsőben a szövetségnél voltunk (kék volt a HUD, mert a szövetség jellemező színe is kék), a 2-ben nem voltunk a Szövetségnél így piros, a harmadikban viszont újra ott szolgálunk, ezért a kék szín megint... szerintem. :)
  • Optimus Prime
    Aj, de pocsék minőség!
    Szerintem a HB miatt ne fájjon a fejünk, bár nem néztem a videókat. De szerintem biztos ki lehet kapcsolni, sok játékban van fade away opció. Engem jobban zavart, hogy a... franc tudja milyen rendezvényen is mutatott videón a menü és HUD színe újfent kék lett. Miért nem vörös vagy fekete? Az 1 kék volt, a 2 sárga/szépia, a 3 meg lehetne valami, ami szintén tükrözi a játékot.
  • Barnez
    Ajj, de béna vagyok :/ Kedves moderátor tudná törölni az előző két hozzászólásomat?
    Amúgy meg itt a videó linkje: ME3 zenei részlet
  • Cef
    "itt még hb nem is bukkant fel"

A Shirani által linkelt videókban benne van az új hb:
    http://www.masseffect.hu/archives/4179#more-4179

Nem az a baj, hogy új hb-t kapott, hanem az, hogy nagyon kivirít a játék képi világából, túlságosan elvonja a figyelmet. No de majd meglátjuk, hogy majd élőben milyen lesz.
  • Barnez
    Valamiért nem akarja megjeleníteni:
  • Barnez
    Egy kis zenei részlet:

• Kopiati
    A 2 videóiban is teljesen más HB volt, és eddig itt még hb nem is bukkant fel. Sztem megszokható a hb, és legalább egyértelmű mi mit jelent rajta.
  • Cef
    Remélem, hogy át fogják. De az nem túl biztató, hogy eddig nem tették meg.

Mindenesetre maga a játék nagyon jól néz ki és a videók alapján a történetre sem lesz panasz.
  • MrAndree
    Azt még simán átdolgozhatják a megjelenésig.