22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
cdr74 #4241 Direkt azért rakja bele, hogy utána lehúzzon (pl. CoD-os fegyó achievement-ek most már pénzért, mivel nem PvP multi lesz). Inkább rakjon be helyette 1 óra NPC-zést.
Hallottam vmi kamuhírt, hogy 1 lemezes lesz, igaz ez? Ha igen szégyen, gyalázat... -
Pares #4240 No Comment. Ignorance is bliss.
-
Ez megszokott üzleti fogás. Bár kétlem, hogy az ME-nek tartania kellett volna a COd és BF címektől, a Skyrimet nem ismerem. -
KP27 #4238 Szerintem nem a multi miatt késik. Valószínűsíthető volt, hogy az ME2 kiadása után 1év alatt nem lesz kész a 3. rész. Meg szerintem el akarták kerülni hogy a Cod Modern Warfare 3, Battlefield 3, Skyrim stb. játékokkal kelljen egyszerre megküzdeni az eladott példányokért a karácsonyi időszakban. -
Istenem!
Egyesek bármi miatt képesek sírni. -
MrAndree #4236 Ja, mocskos rohadék EA, hogy valamit alapból beletesz a játékba ahelyett, hogy lehúzós DLCként adná ki. Mit képzelnek ezek a szemétládák. -
Kindred Blades #4235 Jaja. Egyébként is fifikásabb lett volna DLC-ként közzétenni a multit, mert akit marhára nem érdekel, az már élvezhette volna a sztorit, akit meg érdekel... nos, az is. És ha igazán pofátlanok akarnak lenni, akkor fizetős DLC-t csinálnak belőle, simán megvette volna, aki akar multizni. Sima ügy, még az EA szelleméhez is hű.
But nooo, the universe likes diversity! -
Garus a legjobb mind közül.
"...Grey? I don't know what to do with grey." -
Gruffersten #4233 Rengeteg helyen kihangsúlyozták, hogy ez még nem a végleges demó, hiányzik belőle animáció/textúra/zene.
Amúgy meg Miranda...jut eszembe, csapattárs lesz? -
RAMyMamy #4232 +1, főleg a Liarás részre! -
Wrex (egyértelmű) a galaxis legnagyobb arca:) aki szívén viseli a népe sorsát:) -
Legion :)) csak nem lesz csapattag. -
Hát igen, mindenkinek kéne egy... :) -
Hoz_Hun #4228 Én is Tali fan vagyok. :) -
nekem is Tali a kedvencem
-
Maradok hű Tali-hoz. :) -
SPOILER lehetséges
Belenéztem a vidibe hááát...
kezdve hogy mikor a reaperek támadják a várost full csend van. Semmi sikoly, robbanás stb hang nincs. A hangokon sok múlik hogy mennyire jön át a káosz érzete. Mert így olyan mintha csak egy gyakorló, kiképző pályán lenne Shepard. Ráadásul az égre fölnézve igazán láthatnánk cirkálókat ahogy lövik a reapereket.
A másik hogy sajna Liara még rondább lett. Már nem is kék színű hanem szürke és eszméletlen ronda az a smink rajta. Az 1. részben aranyos volt, a másodikban már kevésbé de ott még a hangja is irritált. Hát itt mi lesz? Pedig ő volt a kedvenc karim. -
Tökéletesen egyet értek, valahol megérdemli a bioware, rajongók is elmodhatták hogy nem kell a szutyok multi ebbe a játékba ők mégis bleletették. Karácsonyra a játék a fa alatt lehetett volna.... -
Cef #4223 Azért nem kell aggódni, direkt rákerestem a kiszivárgott sztorira, de mindenhol csak azt írják, hogy kiszivárgott és a játékosokra való tekintettel nem részletezik. -
Keressétek vissza, nemrég írtam mi lehet a 3 lehetséges befejezés egyike. -
MrAndree #4221 Ja, hát pont emiatt fogok én már minden ME 3 hírt messziről elkerülni. -
nem, csak ha olvasok valamit, és nem irják oda hogy spoiler veszély akkor eléggé kellemetlen -
MrAndree #4219 És akkor mi van ha kiszivárog? Senki se szorít pisztolyt a fejedhez és kényszerít hogy olvasd is el... -
kellett kitolni a szaros multi miatt a megjelenést, addig meg majd kiszivárog az egész sztori -
furgelab #4217 Mass Effect 3: Most a sztori szivárgott ki -
Itt már két napja fent van, BW.
-
Dehogynem. Én volt, hogy a következő sarokig való eljutásnál vagy 20x megöltem. -
Akra #4214 Nem hal meg Sepi nyugi.
-
Egyébként az összes biowares b@szná meg! Megnéztem az első 15 percet a játékból és, áhh miééééértttt??????:D Kezdtem nem várni a játékot, amikor bamm, és 2 játék után, vége lesz..., főleg saját mentésekkel, akikhez kötődik az ember... attól félek megkönnyezem a végét, pedig marha vasszívűnek tartanak:) Szóval bioware fuck you! túl jó lesz ez.... -
-
Úgy értettem az e3-as videókban nem volt HUD (healthbar), a menürendszer kékje az tényleg egyértelmű.
Ahogy látom most az ellenkezője a gond a HB-val, mint a 2-ben, annyira jellegtelen, semmilyen volt, itt meg picit feltűnő, de megszokható! -
Barnez #4210 Igen, sajnos nagyrészt pocsék a minőség, mert a megjelent videókból tudtam összevágni az anyagot... :( Remélhetőleg hamarosan több derül ki. :D
A HUD-val kapcsolatban --> Örülök a kék színnek, mert így keretbe foglalja a játékot. Egyrészt azért, mert így kezdődött a trilógia és így fejeződik be, másrészt, mert ugyebár az elsőben a szövetségnél voltunk (kék volt a HUD, mert a szövetség jellemező színe is kék), a 2-ben nem voltunk a Szövetségnél így piros, a harmadikban viszont újra ott szolgálunk, ezért a kék szín megint... szerintem. :) -
Aj, de pocsék minőség!
Szerintem a HB miatt ne fájjon a fejünk, bár nem néztem a videókat. De szerintem biztos ki lehet kapcsolni, sok játékban van fade away opció. Engem jobban zavart, hogy a... franc tudja milyen rendezvényen is mutatott videón a menü és HUD színe újfent kék lett. Miért nem vörös vagy fekete? Az 1 kék volt, a 2 sárga/szépia, a 3 meg lehetne valami, ami szintén tükrözi a játékot. -
Barnez #4208 Ajj, de béna vagyok :/ Kedves moderátor tudná törölni az előző két hozzászólásomat?
Amúgy meg itt a videó linkje: ME3 zenei részlet -
Cef #4207 "itt még hb nem is bukkant fel"
A Shirani által linkelt videókban benne van az új hb:
http://www.masseffect.hu/archives/4179#more-4179
Nem az a baj, hogy új hb-t kapott, hanem az, hogy nagyon kivirít a játék képi világából, túlságosan elvonja a figyelmet. No de majd meglátjuk, hogy majd élőben milyen lesz. -
Barnez #4206 Valamiért nem akarja megjeleníteni:
-
Barnez #4205 Egy kis zenei részlet:
-
A 2 videóiban is teljesen más HB volt, és eddig itt még hb nem is bukkant fel. Sztem megszokható a hb, és legalább egyértelmű mi mit jelent rajta. -
Cef #4203 Remélem, hogy át fogják. De az nem túl biztató, hogy eddig nem tették meg.
Mindenesetre maga a játék nagyon jól néz ki és a videók alapján a történetre sem lesz panasz. -
MrAndree #4202 Azt még simán átdolgozhatják a megjelenésig.