22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Akra #4281 Mass Effect 3 : kibővített harcrendszer
egy kis pc interface-el -
Mennek is a polcra a többi gameből készült könyv mellé! -
Hoz_Hun #4279 Csak szólok, hogy megjelent a Mass Effect Ascension és Retribution magyarul. Mass Effect Felemelkedés és Megtorlás néven. -
sata75 #4278 karácsonyra kész lesz -
Már rég voltam errefelé. Hogy halad a magyarításos ügy? -
Kis fleet action:) avagy hogyan készülnek az átvezető csatajelenetek, enyhe spoiler (vadászok, kaszások)
-
Az általad felsoroltak is jók, elismerem, főleg a galaxys zene ( uncharted worlds ) adja nagyon még. Remélem hogy a 3-ban is ez hallatszik majd a felfedezéskor. -
ZSOOLT2 #4274 A gyűjtői változat trailere:
-
Remélem hamarosan magyarul is elérhető lesz mindkettő.. ;P -
ZSOOLT2 #4272 Tegnap elolvastam az első két részt, elég komoly. -
Nah Cerberus kitett magáért az utóbbi képregényben (invasion 2. szám) ajánlom:) -
Gruffersten #4270 Nemtom, szerintem mass effect = vigils theme + uncharted worlds.Suicide Mission meg nem rossz vagy ilyesmi de... szerintem nem adja vissza a Mass Effect hangulatot. -
Azért a Normandy Reborn meg a Suicide Mission hatalmas zenék voltak a 2-ben. Sőt van még pár zene ami hatalmas nagy.
De a Virmire Ride az 1. részből örök klasszikus :) -
én sokat várok clint manselltől,remélem a játék hangulata is illeni fog a zenéjéhez
moon-nak is hatalmas zenét csinált
http://www.youtube.com/watch?v=bIIA3NKqebg&feature=related -
Ez igaz. :) TRON: Legacy-t kellett volna vagy csak szimplán megemlítenem a Daft Punk nevet. ;) -
sanyiiiii #4266 Tudom hogy van új, gondoltam is hogy arról beszélsz, de "a TRON"-t írtál. -
Én az új TRON filmről beszéltem, ismeretterjesztő jelleggel, mert van egy új is. A régi zenéje még csak nem is hasonlított soha az ME-ére, az újé viszont hajaz.
Mass Effect theme
TRON: Legacy theme
Tudom, hogy nem ugyanaz, de mikor először meghallottam a TRON zenéjét nekem az ME jutott eszembe. -
Gruffersten #4264 erről van szó - valami hasonló szólt a főmenüben, de ha paragon voltál akkor ez szólt a credits előtt.(Ha meg renegade akkor Sovereign's theme... :) ) -
sanyiiiii #4263 Ismeretterjesztő jelleggel közölném hogy az eredeti TRON 1982-es. -
Az az, ami a menübe lépbe szól?
Az tényleg felejthetetlen... :) Nem tudok rájönni milyen hangszer. -
nekem a ME 2 zenéje jön be -
Gruffersten #4260 Vigil's themenél semmilyen mass effect zene nem lesz jobb. :)
szvsz -
Nem mondom, hogy rossz. De nekem az ME1 nyitánja jobban bejön. Ennek kicsit TRON hatása van, igaz az ME előbb volt és azután a TRON zenéjére éreztem, hogy ME-s. -
Barnez #4258 Hú, ez a zene, valami király-mester-császár jó!
Mass Effect 3 Piano Theme Complete -
Most is van rajta 2 marha nagy karmolás nyom, vagy mi. -
Valamilyen szinten biztosan, csakúgy mint a ME2-ben ha új játékot kezdtél rákérdeztek néhány dologra.. -
pite9 #4255 sziasztok! az lenne a kérdésem, hogy lesz-e a mass effect 3-ban amolyan "korábbi sztori-végigpörgetés" ha értitek amire gondolok. mert mire kijön a me3 -amilyen csigatempóban és keveset játszok- nekem éppen elkészül a full renegade infiltrator wrex-,ashley-,rachni queen- és council-gyilkos, cerberus-fan mégis liarát kefélő juhászom, amivel még a me1-et kezdtem és igazán nem lesz időm meg erőm mégegyszer végigvinni mindkét játékot ha az ellentettjével is le akarom nyomni az me3-mat. szóval lesz lehetőség a játék elején végigrohanni az összes korábbi fontosabb döntésen?? -
Barnez #4254 Amúgy most így a megjelenés előtt 4,5 - 5 hónappal még Vegán annyit változtatnék, hogy legyen valami badass sérülés az arcán. Mondjuk az egyik szeme olyan legyen, mint Zaeednak. Sokkal elfogadhatóbb lenne. :D -
bendáj17 #4253 Van pontozási rendszer nem is tudtam de nem is érdekel. -
RAMyMamy #4252 szerintem is baromság, nem reális képet ad a fórumozókról -
strebacom #4251 
-
Most komolyan, izgat itt valakit ez a pontozási rendszer? Szerintem egyáltalán nem kellett volna beletenni sem... -
strebacom #4249 OFF:
Gyerekek, van itt az SG-n egy pöcs, aki naponta azzal szórakozik (mint kiderült), hogy az egész fórumon mindenkinek a - t nyomogatja, szerintem ez egy nyomorék, degenerált farok aki már megérdemelné a tarkón lövést! Ime:
Na erre is adhatsz egy - t te noob!!!
ON!! Bocsánatot kérek a többiektöl!! -
kösz nem, inkább maradok Andersonnál és Verhoevennél. -
Akkor sürgősen nézd meg a Pulp Fiction-t, ha eddig még nem tetted meg. -
Én nem... -
Linkelhettem volna Samuel L. Mothafuckin' Jackson-t is és úgy is mindenki levágná :D -
Ajjj... komolyan, számítottam erre, de még így is fájt... xD -
Vega
-
Vega