22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Akra
    Mass Effect 3 : kibővített harcrendszer
    egy kis pc interface-el
  • grebber
    Mennek is a polcra a többi gameből készült könyv mellé!
  • Hoz_Hun
    Csak szólok, hogy megjelent a Mass Effect Ascension és Retribution magyarul. Mass Effect Felemelkedés és Megtorlás néven.
  • sata75
    karácsonyra kész lesz
  • Piszkos  Fred
    Már rég voltam errefelé. Hogy halad a magyarításos ügy?
  • Kopiati
    Kis fleet action:) avagy hogyan készülnek az átvezető csatajelenetek, enyhe spoiler (vadászok, kaszások)
  • Ryder62
    Az általad felsoroltak is jók, elismerem, főleg a galaxys zene ( uncharted worlds ) adja nagyon még. Remélem hogy a 3-ban is ez hallatszik majd a felfedezéskor.
  • ZSOOLT2
    A gyűjtői változat trailere:

• Mimasz
    Remélem hamarosan magyarul is elérhető lesz mindkettő.. ;P
  • ZSOOLT2
    Tegnap elolvastam az első két részt, elég komoly.
  • Kopiati
    Nah Cerberus kitett magáért az utóbbi képregényben (invasion 2. szám) ajánlom:)
  • Gruffersten
    Nemtom, szerintem mass effect = vigils theme + uncharted worlds.Suicide Mission meg nem rossz vagy ilyesmi de... szerintem nem adja vissza a Mass Effect hangulatot.
  • Ryder62
    Azért a Normandy Reborn meg a Suicide Mission hatalmas zenék voltak a 2-ben. Sőt van még pár zene ami hatalmas nagy.

De a Virmire Ride az 1. részből örök klasszikus :)
  • Snexi
    én sokat várok clint manselltől,remélem a játék hangulata is illeni fog a zenéjéhez
    moon-nak is hatalmas zenét csinált
    http://www.youtube.com/watch?v=bIIA3NKqebg&feature=related
  • Optimus Prime
    Ez igaz. :) TRON: Legacy-t kellett volna vagy csak szimplán megemlítenem a Daft Punk nevet. ;)
  • sanyiiiii
    Tudom hogy van új, gondoltam is hogy arról beszélsz, de "a TRON"-t írtál.
  • Optimus Prime
    Én az új TRON filmről beszéltem, ismeretterjesztő jelleggel, mert van egy új is. A régi zenéje még csak nem is hasonlított soha az ME-ére, az újé viszont hajaz.

Mass Effect theme
    TRON: Legacy theme

Tudom, hogy nem ugyanaz, de mikor először meghallottam a TRON zenéjét nekem az ME jutott eszembe.
  • Gruffersten
    erről van szó - valami hasonló szólt a főmenüben, de ha paragon voltál akkor ez szólt a credits előtt.(Ha meg renegade akkor Sovereign's theme... :) )
  • sanyiiiii
    Ismeretterjesztő jelleggel közölném hogy az eredeti TRON 1982-es.
  • Optimus Prime
    Az az, ami a menübe lépbe szól?
    Az tényleg felejthetetlen... :) Nem tudok rájönni milyen hangszer.
  • Lacoka12
    nekem a ME 2 zenéje jön be
  • Gruffersten
    Vigil's themenél semmilyen mass effect zene nem lesz jobb. :)
    szvsz
  • Optimus Prime
    Nem mondom, hogy rossz. De nekem az ME1 nyitánja jobban bejön. Ennek kicsit TRON hatása van, igaz az ME előbb volt és azután a TRON zenéjére éreztem, hogy ME-s.
  • Barnez
    Hú, ez a zene, valami király-mester-császár jó!

Mass Effect 3 Piano Theme Complete
  • Kopiati
    Most is van rajta 2 marha nagy karmolás nyom, vagy mi.
  • morcosqtya
    Valamilyen szinten biztosan, csakúgy mint a ME2-ben ha új játékot kezdtél rákérdeztek néhány dologra..
  • pite9
    sziasztok! az lenne a kérdésem, hogy lesz-e a mass effect 3-ban amolyan "korábbi sztori-végigpörgetés" ha értitek amire gondolok. mert mire kijön a me3 -amilyen csigatempóban és keveset játszok- nekem éppen elkészül a full renegade infiltrator wrex-,ashley-,rachni queen- és council-gyilkos, cerberus-fan mégis liarát kefélő juhászom, amivel még a me1-et kezdtem és igazán nem lesz időm meg erőm mégegyszer végigvinni mindkét játékot ha az ellentettjével is le akarom nyomni az me3-mat. szóval lesz lehetőség a játék elején végigrohanni az összes korábbi fontosabb döntésen??
  • Barnez
    Amúgy most így a megjelenés előtt 4,5 - 5 hónappal még Vegán annyit változtatnék, hogy legyen valami badass sérülés az arcán. Mondjuk az egyik szeme olyan legyen, mint Zaeednak. Sokkal elfogadhatóbb lenne. :D
  • bendáj17
    Van pontozási rendszer nem is tudtam de nem is érdekel.
  • RAMyMamy
    szerintem is baromság, nem reális képet ad a fórumozókról
  • strebacom
  • Fenrir
    Most komolyan, izgat itt valakit ez a pontozási rendszer? Szerintem egyáltalán nem kellett volna beletenni sem...
  • strebacom
    OFF:
    Gyerekek, van itt az SG-n egy pöcs, aki naponta azzal szórakozik (mint kiderült), hogy az egész fórumon mindenkinek a - t nyomogatja, szerintem ez egy nyomorék, degenerált farok aki már megérdemelné a tarkón lövést! Ime:

Na erre is adhatsz egy - t te noob!!!

ON!! Bocsánatot kérek a többiektöl!!
  • Optimus Prime
    kösz nem, inkább maradok Andersonnál és Verhoevennél.
  • Fenrir
    Akkor sürgősen nézd meg a Pulp Fiction-t, ha eddig még nem tetted meg.
  • Optimus Prime
    Én nem...
  • Fenrir
    Linkelhettem volna Samuel L. Mothafuckin' Jackson-t is és úgy is mindenki levágná :D
  • penge96
    Ajjj... komolyan, számítottam erre, de még így is fájt... xD
  • Fenrir
    Vega

• penge96
    Vega