Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Palinko
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ilyet nem írj már be spoiler nélkül, hogy a kaszások vinnének el!

pár napja én is ezt kérdeztem, hát még nem adták meg hivatalosan hogy s mint fog megtörténni.
    a könyvekhez kéne fordulnunk, most elég lassan haladok vele meg nem totálisan értem, de talán kibogarászok valamit.
    ez pl a 4. könyv magyar leírása

Az univerzum ostrom alatt áll. Ötvenezer évenként öntudatra ébred gépek özönlik el a galaxist, hogy learassanak minden élőlényt – ők a Kaszások.

Két ember ismeri az igazságot és kétségbeesetten próbálnak lehetőséget találni arra, hogy megszakítsák ezt a ciklust: David Anderson admirális és partnere, Kahlee Sanders. Szörnyű bizonyítékot találtak arról, hogy a Kaszás fenyegetés valós. Eközben azonban kitették magukat a Cerberus, egy titkos paramilitáris szervezet machinációinak és vezetőjének, az Illusive Man-nek. Ezáltal Anderson és Sanders halálos veszélybe sodródik – a Cerberus bármi áron megállítaná őket, hogy megőrizze titkaikat.

Eközben egy valószerűtlen szövetségesbe botlanak – Gillian Graysonba, egy fiatal nőbe, akinek elképesztő erőknek parancsol. Korábban borzasztó tudományos kísérletek alanya volt, azonban most már szabad – és egyre inkább ura lesz halálos képességeinek. De miután megtudja, hogy a Cerberus a felelős apja haláláért, Gillian bosszút esküszik ellenük és az Illusive Man ellen – veszélyeztetve Anderson és Sanders minden célkitűzését.