22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Az biztos, hogy könnyebb ronda karit csinálni, mint szépet, eleget állítgattam az enyémen is, mire ilyen szép lett, nem bántás, tudom kicsit ortopéd, Istennek valahogy jobban megy a teremtés...:D -
Ulthane #3960 Nem akarok senkit megbántani, de erről a képről nekem EZ jut eszembe. :-D -
nem is neked kell tudnoi hogy mi a friss hir, a magyar hiroldalak buták néha ez van. -
RAMyMamy #3958 semmi off nem volt benne, hiszen a témához kapcsolódik -
Stockbauer33 #3957 Elnézést.Nemakartam offolni.Gondoltam "Muzyka szerint egyáltalán nem kizárt, hogy tovább folytatják a nagy sikerű sorozatot, hiszen még rengeteg potenciál van benne, ám Shepard parancsnok története véget ér a Mass Effect 3-mal. " ez a hír h lesz még folytatás jó hír. -
csak a bioware forumon lévö srácok jobban gerjednek a vörösre, mint a szökére, az egész "szöke ribancot csináltak Shepardbol" duma csak kamu.
A lényeg az hogy már elégedetten csöpögtetheti a nyálát a bioware forum törzsgárdája a dobozképre, mi halandok, meg kreálhatunk saját karaktert, még talán a játékkal is végzünk mire ezek eljutnak a doboz kinyitásáig:P -
ezt a hirt még hányszor hozzák le a magyar hiroldalak?:) -
Mindegy végülis, az örök ME karim marad úgyis Nigga Shepard. 
-
Ezen a képen az biztos hogy elég gyogyimogyi nem százas a csaj.
-
RAMyMamy #3952 attól, hogy szőke, még nem biztos, hogy aranyos. szerintem kicsit "beteg" nézése volt, ennek a csajnak meg méginkább :D -
Areyn #3951 jó játék a mass effect. nekem bejön. amugy nézzétek meg ezt a linket (facebook app) csak ajánlani tudom :) link -
Stockbauer33 #3950 Shepard parancsnok története véget ér a Mass Effect 3-mal. -
Egy ilyen RPGben én is MINDIG fickóval megyek. De pl egy MMOban jobban szeretek nő lenni. Nem vagyok perverz.
Elvileg az lesz default benne, amit választottak az emberek. De tuti meg lehet csinálni majd customben a többit is. A 4es nekem is jobban bejön (ha már shep női változatát keresi az ember, akkor illő, hogy minimum olyan színű haja legyen.
szeg: Akkor rajongónak számítok, ha utálom a zenéjét, viszont jól meg**rnám?
-
nekem férfiként soha eszembe nem jutna, hogy női karakterem legyen egy játékban. utoljára talán lara croftot vagy kate archert irányítottam, mint női karaktert. -
Nem, csak az "a szőke" elég szerencsétlenül néz ki, túlzottan aranyos a világ megmentéséhez, nem olyan akiről el tudod hinni képes rá. A reaper-ek szemberöhögik hogy tits or die! :D
Amúgy tényleg kicsit Rihanna-s beütése van, de nekem inkább a Deus Ex HR Jelena-ja ugrott be róla. Ez az arc-haj sokkal harcosabb és szép egyben mint a másik...de hát ilyen fucked up fan ízlések vannak. No Offense. :)
-
nagy Rhiana rajongo lehetsz:) -
Remélem azért a többi mintát is mellékelik majd a karaktergenerálóban, attól hogy a szőke lesz a default. :)
Nekem így jobban tetszett volna (bár eleve nem volt soha és nem is lesz női karakterem):
-
RAMyMamy #3944 akkor arról lemaradtam -
MrAndree #3943 Utána volt szavazás a hajszínéről is. -
RAMyMamy #3942 nem figyeltem, de nem a szőke nyert?
csakmert facebookon ezt írják: "Our amazing new concept artist Patryk Olejniczak has made a special wallpaper of the winning femshep just for you!" kép -
még 20 perc bioware tv, fem shep reveal.... -
Homeworld valoban szuper, és a zenéje egyszerüen zseniális -
RAMyMamy #3939 az egyik nagy kedvencem spehi és gordon után, de inkább mellett <3
btw, remélem, hogy nem cseszik el a játékot... :( -
ZSOOLT2 #3938 Egy kicsit nagyobb űrhajó is kéne Shepard alá:
-
ZSOOLT2 #3937 Ő mindenképpen kell a csapatba:
-
Akitől még a Reaperek is félnek:
-
MrAndree #3935 Valószínű. Már ha lesz egyáltalán. -
RAMyMamy #3934 hát kb. :D de nem ep3 lesz, hanem hl3, asszem -
mk452001 #3933 Tudod mit, elég Bruce Willis :) -
MrAndree #3932 Gordonnak szerintem semmi dolga éppen, az episode 2t letudta vagy 4 éve, az episode 3al meg majd az unokáink fognak talán játszani. -
:)) akkor az , meg a birodalmi flotta a Starwarsból xd -
RAMyMamy #3930 az entörprájSZ lenne -
mk452001 #3929 asszem S-el (Enterprise), de nem rossz ötlet :) -
az* -
meg a enterprice-t is mi? (ha nem így írják bocsi nem vagyok startrekkes ) -
mk452001 #3926 Esetleg Kayron Jarvist is el hívhatják, meg a Darkstar One-t :D
-
chuck norris és jack bauer viszont éppen meló nélkül van...monnyuk a reaper horda hanyatt-homlok kotródna vissza a galaxis peremére, ha bármelyikük beszállna a team-be :D -
RAMyMamy #3924 Gordon és Master Chief szerintem még a saját dolgával van elfoglalva, ők nem érnének rá :D (többiről nem tudok nyilatkozni :C) -
Mondjuk az aktuális banner, meg úgy az artok a játékról ezt is sejtetik számomra. Én valamiért időutazásra asszociáltam, az nem jutott az eszembe hogy még állhatnak az épületek 2183-ban.
Csak sci-fi hősök jöhetnek! :) -
Prof William #3922 Akkor majd Shephard találkozik a doktorral és a Tardis segítségével a párhuzamos dimenziókból áthoz egy légiónyi Shaphardot + pár ezer Normandyt.