22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• adler741
    Ujra játszom az első részt amig kijön a három.Létezik hozzá valami textura, grafika javító patch?
  • Barnez
    Szerintem ez benne fog maradni a véglegesben. Ennek a számnak az első taktusait az E3-on hallottuk először, egy bizonyos pontnál a játékban (nem akarok előre spoilerezni, aki látta tudja, hogy hol hallható). Aztán ennél a résznél a kiszivárgott bétában, már más szám került (EZ), míg az előbb említett tovább fejlődött és egy egész szép számmá alakult. Szóval szerintem lassan már kezd véglegessé alakulni. Megmerem kockáztatni, hogy ez a két szám benne lesz a játékban.
  • Kopiati
    Ez csak teszt zene, főleg, hogy kb. 6 hónapos videókból lett kiszedve, valószínűleg időzítési célból van csak benne, hogy jól kijöjjön a ritmus, erre a zongora pár hang variálásával tökéletes, játék közben a jó zenét amúgy sem lehet hallani, de utána mégis felismeri az ember ezer közül is:)
  • Optimus Prime
    Ez a verzió piszok TRON-os. Nem a zene, hanem a ritmus, a dallamok. Az utóbbi évek trailer zenéire hajaz. De egyébként túl lágy, lagymatag és szinte bealszok rajta. Remélem ettől ütősebb és pergőbb zenéje lesz. tudom, hogy drámaibb hatás kell, de ott a "Battle of the Heroes". Legyen benne kórus.
  • Snexi

ez?nem hiszem,nagyon érződik rajta,hogy clint mansell
    nekem bejön mivel imádom a zenéit
  • Doc Hooliday
    Köszi a választ!
  • RAMyMamy
    dehogy van kihalva
  • Kopiati
    Hivatalos Mass Effect facebook oldalra került ki, és utána youtubeon megkerestem a számot, mert a facebookra más programmal volt beillesztve.
  • Barnez
    Használj egy third-party szoftvert hozzá. Pl. xpadder. Egyre viszont figyelmeztetlek, rizikós beállítani.
  • Doc Hooliday
    Hali!

A Mass Effect 1-el kapcsolatban lenne egy kérdésem. Bocsi hogy ide írok de kihalt a fórumja. Az a gondom hogy egy xbox360-as kontrollerrel szeretném játszani pc-n csak éppen nem támogatja az első rész a kontrollert! Tudtok valami megoldást erre???
    Előre is köszi a választ!
  • JethroHUN
    Attól még egy 0 az a játék a jó zene az még semmit nem jelent
  • Optimus Prime
    Ennyi zeneíróval nem szúrhatják el. A TRON: Evolution zenéje ütős és hajaz az eredeti valamint a TRON 2.0 játék zenéjére is.
  • Pares
    Kösz. Aszittem Mansell átvette a helyét, ezek szerint viszont elég szép kis csapat alakult ki, a zene tuti jó lesz, eddig is az volt.
  • Kopiati
    Faszbúkról:
    We're officially announcing our team of talented composers who have played a critical role in Mass Effect 3's musical development, with direction by our audio team. The roster of composers for Mass Effect 3 includes:
    • Clint Mansell, Golden Globe nominatedHollywood composer recognized for scoring celebrated films including Black Swan, The Wrestler and Requiem for a Dream.
    • Christopher Lennertz, Emmy nominated Hollywood composer known for his work on the recent movie Horrible Bosses, also composed Mass Effect 2: Overlord, Mass Effect 2: Lair of the Shadow Broker, and won the Interactive Academy Award for Medal of Honor.
    • Cris Velasco, known for composing the God of War series’ score, has also worked on downloadable content Mass Effect 2: Kasumi and Mass Effect 2: Arrival.
    • Sam Hulick, veteran to the Mass Effect series having composed the score for Mass Effect, Mass Effect: Bring Down the Sky and Mass Effect 2.
    • Sascha Dikiciyan, video game industry veteran, known for composing the score for TRON: Evolution and the scores of Mass Effect 2: Kasumi and Mass Effect 2: Arrival.

“The magic of BioWare games has always been the emotional power of the story, so music is extremely important to the experience,” said Casey Hudson, Executive Producer of the Mass Effect series. “With Mass Effect 3, we’re taking players on a more personal journey, even though the scope is bigger than ever – an all-out galactic war! Each composer has played an intricate role in delivering the combination of epic scope and delicate emotion that will make Mass Effect 3 the best game in the series.”

Listen to the teaser music and let us know what you think about this great team!
  • Pares
    Nem úgy volt, hogy Clint Mansell csinálja a zenéket, és Hulickot meg elbocsátották, vagy mi?
  • Kindred Blades
    Azt leszámítva, hogy nem a hivatalos oldalról van természetesen, akár valódi is lehet a hanganyag.
    Akkor bizony erősen közepes eresztés, remélem, a lényeges momentumok Mansell keze alól kerülnek ki.
  • vg
    Az a "zene" a overlord DLC combat theme...
  • Barnez
    Ez csak egy ízelítő még. Szerintem nem lesz semmi baj a 3. rész zenéjével, epikus lesz, még jobbá fogja tenni a játékot. ;) Amúgy mit szóltok, hogy Sam Hulick az ME3 zeneszerzői csapatában mégis benne van?
  • Lacoka12
    nekem a mass effect 2 zenéje jobban bejött
  • SZEG007
    ez a zene annyira jellegtelen, hogy azt hinné az ember hogy valami random fantasy-bol szedték ki. A zene ami a demoban volt jobban bejött.
  • Kopiati
    Kis ízelítő a zenéből (Hivatalos oldalról van a szám mielőtt jönne a pampogás, csak így tudtam belinkelni!)
  • Optimus Prime
    A fan fordításban legalább nem lesz annyi baromság, mint az 1 hivatalos fordításába. Mire rájöttem, hogy lehet angolul telepíteni...
    Spectre - Fantom, Reaper - Pusztító ...na jó ,ez ok (nem gy, mint a Kaszás :S), Rachni - Vekni... izé Rekni. Persze sok rajongó szívesen megcsinálná a hivatalos fordítást, de ez a nagyokat úgyse érdekli.
  • Kopiati
    Mindjárt megsajnállak titeket :D no offens
  • JethroHUN
    De egy rakás szarfos sisak dlc az biztos lesz...
    Az előző két részt is akkor angolul kellen végig vinnem me3 előtt, mert magyar játékból "átesni" egy más nyelvűbe, kicsit szokatlan lesz :/
  • RAMyMamy
  • Kopiati
    Eddig is biztos volt.
  • furgelab
    Most már biztos hogy nem magyar felirattal fog megjelenni nálunk a Mass Effect 3
  • adler741
    Nekem jobban bejönne ha előzményhez nyúlnának,megtalálják a cuccot a marson, az emberiség belép a galaktikus társadalomba,probál beilleszkedni minden hibájával együtt stb. Végül is mindegy, csak ütős legyen folytatás.D
  • PiszkosFred
    Hat nem is 1-2 ev mulva fog jonni, mint a 2-3 eseteben.
  • jarlaxxe
    Minimális az esély, hogy a bw a közeljövőben belefogjon még egy mmorpg-be a tor mellett.
  • nyirog
    Vagy egy új felfedezni való galaxis :), vagy egy megmaradt protián esetleg más régen felemelkedett de a reaperek által kipusztított faj kolóniája.
  • PiszkosFred
    MMO-kent valoszinu folytatas. A faji ellentetek adottak egy jo kis haborus helyzethez, a reaperek kozul is maradhat meg par "darab", hogy harmadik felkent ujra fenyegetest jelentsen, ha nem is az egesz galaxisra, de mint ellenfel, jelen legyen.
  • adler741
    Én mondjuk arra lennék kíváncsi ha lezárul ez a trilogia akkor mihez fognak hozzányúlni,sztori folytatása,vagy előzmény?
  • sanyiiiii
    Én is nagyon jól szórakoztam a 2vel, a fanyalgók meg mindigis fanyalogni fognak. Az ME2 minden hibájával együtt egy kifejezetten jól sikerült játék.

Egyébként a szerepjáték lényege első sorban nem a pontrakosgatás meg a cucc gyűjtögetés, a GoW + tech/biotic powers harcrendszer és a lebutított karakterfejlesztés mellett is sokkal inkább szerepjáték mint sok másik.
  • RAMyMamy
    én mikor először tettem fel az első részt és már a fellegvárban voltam, nem tudtam használni a térképet, fogalmam sem volt, hogy merre kell menni, semmit nem vágtam, hogy hogy kéne. töröltem is a fenébe és annyival elintéztem, hogy "ez szar játék"... aztán valami csoda folytán mégis újra felraktam hónapokkal később. immáron női karaktert kezdtem, amivel élveztem is a játékot, nagyon megfogott a sztori, a karakterek, a minden. nem bántam meg, hogy adtam neki még egy esélyt, mert eszméletlen jó játék. az első rész nekem sokkal jobban tetszett, mint a 2., persze a 2. is jó, de szerintem csak a dlc-kkel teljes a játék.
  • koschwarz
    ...sőt, az első részt is egyáltalán azért kezdtem el annak idején (egyébként röhögni fogsz, alapvetően tök nem érdekelnek az ilyen sci-fi témák), mert láttam a videókban, hogy itt bizony a beszélgetéseknél mennyi válaszlehetőség van. csak ezért kezdtem neki, és nem bántam meg azóta sem.
  • koschwarz
    rendben. igazad van. tényleg nem volt kb. 25 fejezete a fő történetnek. tudod miért nem értem továbbra is a fanyalgókat? mert én kb. 65 órát tettem bele így is a játékba, és döbbenetesen sok információt tudtam meg a játék univerzumáról, illetve árnyaltabbak lettek bizonyos kérdések (pl. a geth-ekkel való viszony).

és akkor még olyan dlc-ket csaptak hozzá, mint pl. a shadow broker, ami önmagában valami frenetikusan sikerült.

a harcrendszer meg: nekem nem volt bajom se az első résszel, se a másodikkal, de ugyanígy vagyok a szerepjátékos technikai elemeivel. engem az sem zavarna, ha semmilyen pontrakosgatás nem lenne benne, mert őszintén szólva az ezzel való "pepecselés" hiányzik a legkevésbé a játékból. engem sokkal jobban izgattak a döntési lehetőségek.
  • sanyiiiii
    a játék:
    1.) tutorial (lazarus project bázis)
    2.) freedom's progress
    3.) csapat toborzás
    4.) horizon
    5.) csapat toborzás/loyalty missionok
    6.) collector ship
    7.) csapat toborzás/loyalty missionok amit nem csináltál meg collector shp előtt
    8.) reaper IFF
    9.) SM

+ DLC-k.

Kinek mi a csomó...

Amúgy a harcrendszerről annyit hogy a korlátozott lőszernek szinte semmi hatása nincs mivel nem fogysz ki a lőszerből úgysem (kivéve néhány fegyvert), néha a fight után el kell menni a szoba másik végébe felszedni a lőszert, de többnyire még ezt sem mivel általában úgyis arra fekszik az ellenfelek hullája amerre mész.

Persze így már nem lehet percekig folyamatoson lőni, de miért is tettél ilyet ME1ben? Mert legnehezebb fokozatokon minden ellenfélnek kismillió hpja volt és nyomta a barriert meg immunityt. Nem elég hogy az egészet egyetlen item (frictionless materials) okozza, de normál fokozaton nem fogsz percekig lőni mert nem lesz mire.

Az olyan szépségekről mint 5 sec fedezékben -> full hp (mivel ugye abban a pillanatban hogy a pajzsod töltődni kezdett az életerőd maxra gyógyult) meg ne is beszéljünk. De van akinek ez a harcrendszer tetszik jobban. Az ízlés pedig nem vita tárgya.
  • vg
    Jah tényleg, ez a kukac a második rész animációjából és a grunt loyalty küldetésnél is ez volt azt hiszem. Amikor néztem ezt az előzetest mondom de jó nagy kukac... lassan kapcsolok.
  • Bhalage
    meanwhile on tuchanka (ME3)