22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Szerintem már egy ideje nyílt titok hogy lesz valamiféle multiplayer a játékban (amennyit emlegetik, csak van alapja), ha hivatalosan nem is erősítették meg...egyelőre. :) -
Én nem tudom, ki szokta nézegetni a masseffect.hu-t de kijött egy érdekes hír. Ez a kép most tényleg igaz? Csak mert akkor lesznek olyanok akik felháborodnak! -
Kaszálna ehhez kétségem sincs(a Valve olyan mint a Blizzard, egy darab sz@rt is el tudnak adni 2 millió példányban) de amiért te olyan szívesen emlékszel a Half Life 2-re (mivel tényleg remek újítások voltak benne, a fizika játékelemmé válása, korrekt arc animáció) de egy harmadik részre mit tudnának jelenleg újítani? 3D (vanmá) mégszebb (vanmá) konzolosítás (kétségtelen lenne érte hőbörgés)
Szeretem a minőséget, csak jelenleg a mennyiség felé indult a trend, bioware 2éves ciklusokkal folytatásokat gyárt, codokat meg se említem:)
Valahol, jó az, ha nem jön el játék várva-várt folytatása, mert gyakran megerőszakolja a régi szép emlékeket...(lásd Gothic 4)
Poén, de lehet kínában, a kalózokat ismerve, már a mass effect 4 dlc-it is árustíhatják:D nem kizárt ha egyszer arra jársz, vehetnél egy episode 4-et a Half-life hoz:) -
Pares #4038 Olyan viszonylatban abszolút nincs igazad, hogy a klasszikus FPS fölött eljárt az idő, mert ha a HL klasszikus fps, akkor nem igaz az állításod, vagy pedig nem klasszikus fps, és akkor lehet, hogy igaz, amit mondasz, csak köze nincs a Half-Lifehoz.
A Half-Life 3 még akkor is hatalmasat kaszálna, ha csak egy csöppet felturbózott HL2-t kapnánk új történettel. -
Belső nézet + fegyverek + a-ból b pontba eljutni, közben durrogtatni...
egy kis logikai feladvány, egy-két egyedi fegyver, egyedi történettől még "klassikus" fps marad.
Fejleszthető fegyverek, fejlődés, fedezék rendszer, stb. ez a trend... -
Pares #4036 Azért a Half-Life jóval több, mint holmi klasszikus FPS. -
Főleg, hogy a Steamből sokkal több pénzük van mint bármikor máskor, és még nincs vége... hiába lesz a Mass Effect EA origin-es, majd, (BF3 mintára) Meg klasszikus fps felett eljárt az idő... -
Ep3 nem lesz. Valve még tavasszal jelentette ki, hogy nem készít több epizodikus részt semmihez. Ha lesz még HL, az a HL3 lesz. De még az sincs tervben. -
KondorKhan #4033 vagyis nézzétrk meg ezt:
YouTube - Garrus Vakarian - The Dark Knight of Omega -
KondorKhan #4032 [YouTube]IhLfbWdJ-UQ[/YouTube] -
Direkt csak az eddig megjelentekbol irtam kettot, mert azokat mar lathatta es tapasztalhatta a nagyerdemu :), egyebkent persze, hogy a Skyrimmel kezdem a sort. -
skyrim... -
Doctore22 #4029 Ott a pont..nehogy olyan legyen mint a Dragon Age 2..mert a a Myzukát felgyújtom:D -
Mért kéne változtatni/újítani bármit is a mass effect-en ha az már jó úgy ahogy van? Fasznak se kellenek idétlen új feature-ök amikkel csak hazavágnák a játékélményt(lásd driver: san fransisco). -
Azert bo masfel evvel az evtized "kezdete" utan ez meresz kijelentes, es akkor meg az eddig megjelent Witcher 2. es a FO: New Vegas-t nem is vetted szamitasba, mint esetleges, a cimre palyazo versenyzoket :) Bar ketsegtelen, hogy eros az eddigi felhozatal, hal'stennek. -
Doctore22 #4026 Ám a fényből ekkor előtűnik egy engine, egy motor...ami nem más mint az Unreal Engine 3 - a legjobban modolható engine mióta játékfejlesztés létezik...szóval lehet ezért nem tart olyan sokáig a fejlesztés...meg még egy dolog a világ adott a grafikák és a textúrák nagy része megvan, csak új sztorit kell írni! Szerintem a Mass Effectet joggal nevezhetjük az évtized RPG-nek! -
Ezt senki nem is állította hogy egyenesan arányos egy játék minősége a fejlesztési idejével. Az viszont tény hogy a játékiparban AAA címek terén eddig bárki aki nagyot alkotott, nem rövid fejlesztési idővel tette, minimum 3 év kell nulláról indulva egy rendes cím elkészítéséhez, saját engine fejlesztésével könnyen a duplája rögtön. -
Doctore22 #4024 Egy játékot nem a rá fordított idő jellemez..amit az elkészítésére fordítottak, hogy egy újdonsült példát mondjak itt a Duke Nukem Forever..nem is tudom hány éve fejlesztik, nos elkészült és nem ütött nagyot.. -
Legalább megcáfolnád mielőtt leszólod...ez téged jellemez, nem engem. -
vg #4022 Eszméleten micsoda butaságokat irkálsz. -
Nyilván csak renegade paródia, nem igazi. :D -
én csak a gonoszokal vagyok rossz a jókal és a semlegesekel általába jó vagyok
-
Jah, több mint valószínű h fake. -
simán lehet fotoshop is :D
de ha meg shepard bepöccent, mert elege lett a sok politikusi szarakodásból, akkor az sem baj...én mindig jófiú vagyok, de néha mégis jó lenne egy lövéssel elintézni egy-két dolgot :DDD -
Háááát, ez így érdekes... csak ilyen "gonosz" renegát Shepard stílus lesz vagy mi?
-
-
Evoluti0N #4015 Ha a feliratok ugyanolyan formátumban lesznek a játékban, mint a második részben (ami nagyon valószínű), akkor lesz módszer a szövegek kiszedésére és lefordítására. Szóval előbb-utóbb biztos, hogy lesz rajongói fordítás. -
ha nem sikerül valaki le fogja forditani? -
RAMyMamy #4013 nem elegen -
hánnyan írták allá eddig a petitciot? -
Hiába, ha nem tudom beleélni magam egy nő szerepébe... :) Ha női seggeket akarok bámulni akkor azt nem egy pc játékban teszem... :D -
adam0615 #4010 A második regény október 6-án fog megjelenni!!! -
bendáj17 #4009 jogos a kérdés :) -
Elnézést, ez egy Half Life 3 fórum? -
Senki sem mondta hogy nem lesz. :) Egyelőre bármilyen projekt is volt, bármilyen kezdeti fázisban is annó, EP3 avagy 3, a fejlesztése le lett állítva. A Half Life cím ennek ellenére biztosan élni fog, de jelenleg készülőben lévő folytatásról évek óta nincs meghatározó életjel - hivatalosan megerősítve - csak annyi évekkel ezelőttről hogy a készülő új rész jegelve lett határozatlan időre. :) -
MrAndree #4006 Én sehonnan, szerintem lesz. Csak a Valve munkatempóját ismerve úgy 20 év múlva. -
RAMyMamy #4005 sehol nem olvastam ilyet, hogy nem lesz folytatása a half-life-nak (tehát 3. része), ti honnan veszitek? -
MrAndree #4004 A Half Life 3. Episode 3 az szerintem valóban készülhetett de mostanra már biztosan lelőtték. -
RAMyMamy #4003 mármint melyik? -
MrAndree #4002 Szerintem max pletyka szintjén volt az készülőben.