Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lassan végére érek az elsõ trilógia végigjátszásomnak.
Január 10.-ke körül szálltam le Eden Prime-on és most hétvégén jutok el Londonba. 3 hónap ME 😄 Ez még barátok közt is negyed év XD Ráadásul mással nem is játszottam közben.
Ezután tartok egy kis szünetet azt nyár közepe körül megint nekiugrok a trilógiának.<#idiota>#idiota>
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
A halál csupán a kezdet...
Nekem ilyen topikok vannak a kedvencekbe: Crysis 3, Far Cry 3, Dishonored, Hitman Absolution, Dead Space 3, Sleeping Dogs stb... Ezek maximum fél éves játékok és a topikok mind kihaltak. Egy-egy kósza hsz jön naponta.
Egyedül a Skyrim topikja pörög a napi átlag 20-25 hsz-al. Anno a Fallout New Vegas topikja is pikk pakk kihalt.
Szóval a ME3 topikja elég jól tartotta magát.
<#rolleyes>#rolleyes><#shakehead>#shakehead>
Egyébként én is várom a fordítást.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Ez a topic majd akkor kezd újra pörögni egy ideig amikor elkészül hozzá a magyar fordítás mert akkor talán lesz aki újrajátssza majd magyarul + pár tucat olyan játékos aki az angol tudás hiányában nem játszotta még végig.
Citadel Armax Arena-ja kenterbe veri lol
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
http://social.bioware.com/forums/forum/1/topic/343/index/16486236/1
#21085:
Nem is a végével van itt a gond..., hanem pusztán azzal, hogy indokrinált állapotban van Shepard, és ezt bizonyítják be a videókban, amit kénytelen vagyok elhinni. és így perpill 50%-os a "megbizhatóságom" a ME 3 sztorija kapcsán. Nem tudom mi van... mert itt tényeket, megmagyarázkodással közöltek. de hát ilyen egy jó sci-fi... emlékszem a Prometheus volt még ilyen....csomó kérdéseket tett fel bennünk.
A történet lezárult. Az EC elött rengeteg kérdõjel volt, akkor ezek a találgatások még elmentek, de miután a játékot még egyszer lezárták szájbarágósan egy DLC-vel, teljesen értelmüket vesztik.
A BW így zárta le a történetet, hiába bizonygatják órákon keresztül hogy Shep indoktrinálodott meg hasonlók, attól még a vég az az marad amit a BW készített a játékhoz.
Szvsz ezeket a videókat azok szülték akik nem tudták túltenni magukat a trilógia végén. Most az Citadel megjelenése környékén is készült egy videó "a fanok még mindig csalódottak" vagy valami hasonló címmel. 1 évvel a játék kiadása után. BSN-en is gyakran látok endinggel foglalkozó topikokat.
Nem fogok ódákat zengeni a végrõl de már rég beletörõdtem: ez ilyen lett, kész.
Kiragadtál egy apró részt ezzel a textúrázással, de miért nem nézed meg az EC dokumentumfilmet?????? Mellesleg, azt senki nem mondta, hogy az egész trilógia álom! Ha megnézed a doksit (és érted is mit mondd az ürge, nem csak a képeket bámulod), utána kicsit elgondolkodol nem fogod azt mondani, hogy "Kész. End of story."
Nekem nagyon tetszik, hogy ilyen találgatós lett. Szerintem pár hónap és úgyis jönni fog az E3-on az új rész leleplezés/bejelentés.
Ez mégis mi a f.szt jelentsen??????!!!!!!!
Olyan részletekre mennek bele hogy biztos hogy álom mivel a Citadel végi map-on tükörképes textúrákat meg olyan elemeket használtak amik nem illetek oda. Oh my God.
Látszik hogy néhány embernek fingja sincs a játékkészítés menetérõl.
Úgy érted a hallucináció, vagy maga a folyamat? A folyamat már az elsõ rész elején elkezdõdött mikor látta a sovereign-t, TLF meghajtót is egy reaper-rõl szerezte, majd 2 órát feküdt az arrival dlc-ben egy reaper darab mellett,stb... Nézd meg doksit.
Hivatalosan tehát igaz, megtörtént az egész trilógia összes eseménye, és az a vége(i), ami(k).
Gondolom horpeti is úgy értette, hogy az egész játék kitaláció, hiszen sci-fi.
Épp gondoltam, hogy végigjátszom újra ME1-3, csak aztán elment a kedvem, mert most már nagyon tudom, mi a történet, és már az akció részébõl is elegem van. 😛 Talán egy fél év múlva jöhet újra, le nem törlöm.