Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azért a "from ashes" is elég fontos, a sztorihoz kapcsolódó dlc szerintem
Papa01
Értem, köszi szépen az infót! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Vraaanyek
Ha ortodox módon csak a sztori érdekel, akkor Leviathan DLC, ha egy izgalmas, humoros és pörgõs, de még azért a sztorihoz kötõdõ élményt, akkor még a Citadel DLC is alap, az Omegát már nagyon megrögzött fanatikusoknak ajánlom, a többi meg már tényleg csak töltelék, habár nekem minden megjelent DLC megvan, de ez én vagyok 😛

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Papa01
Szomorúan olvasom ezt, de hát ez van.. 😞 Max., ha túl leszek az alapjátékon, majd megkérdezlek benneteket, mely DLC-kre érdemes beruházni.. 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

az csak álom marad, nem fog kijönni ilyen kiadás
úgyhogy hiába veszed meg az alapjátékot 2-3k-ért, ha a sz@ros dlc-k 3-4x annyiba kerülnek... 😞
Papa01
Az szép! :-) A Rise of Flight_-al vagyok így... :-) Több játékot vettem már meg elõre,úgy hogy a fordítás még nincs kész. Akkor meg csak porfogó.. :-) Inkább várok türelemmel... :-)

Vraaanyek
Hát, végül is 😊 ...mondjuk én überfanatic vagyok, megvettem már a mínusz harmadik napon (9-étõl élt a játék, 6-án vettem) a gyûjtõi kiadást 😄 😄

Papa01
Ez jogos, de amíg nem játszom vele, minek vegyem meg? Másrészt, idõvel egyre olcsóbbá válik (fõleg, hogy még odébb van a fordítás megjelenése is)... Harmadrészt, így remélem kijön olyan verzió, amiben a lehetõ legtöbb DLC lesz. Bár, lehet ez csak álom marad... :-)

Vraaanyek
Pedig nem lett volna hülyeség megvenni, amikor a normál verzió volt 3000 forint, mert most a gatyesz classics edition van 4500-ért... <#szomoru1>

Papa01
Én is nagyon várom a fordítást, (Ahogyan a F3: NW fordítását is... 😊), mert teljes mértékben szeretném élvezni a játékot! 😊 Emiatt még meg sem vásároltam.

genndy
Én is végigvittem már egyszer, de a többihez (lesz legalább még 2-3) megvárom a magyarítást.
Mundjuk én is ME fan vagyok...<#zavart1>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Azért gondolod ezt, mert elfogult ME fan vagy. Ezzel persze semmi baj sincs. De az átlag játékos nem így gondolkodik, hanem ha valamennyire tud angolul akkor már végigvitte, a többiek meg már megunták a magyarításra várakozást és már régen mással játszanak.

én nem hiszem, hogy olyan kevesen fogják újratelepíteni a magyarítás elkészülte után😊
másrészt, nálam fent van tavaly október óta, de csak azért, mert néha szoktam multizni haverokkal. egyébként a single része annyira nem izgat már, bár még a dlc-ket nem láttam, úgyhogy azokat jó lenne majd magyarul megkukkantani.
Hát igen... nagyvonalakban a ME3 elérte az "életciklusa" végét. Az átlag gamerek szeritem már le is törölték a gépükrõl, a fanatikusok még talán játszanak vele néha, de összességében ki lehet mondani, hogy ennyi volt benne. 1 éve jelent meg, új DLC-k se jönnek már.
Amikor megjelenik a magyarítás hozzá (idén vagy jövõre vagy valamikor) akkor majd kicsit újra reflektorfénybe kerülhet, bár az eddigi tapasztalatok alapján egy kifutott játékot elég kevesen fognak újra feltelepíteni csak a magyar fordítás miatt. Ez a realitás.

Vraaanyek
Arra, hogy szállítás drágább, mint maga a termék, inkább nem mondok semmit, elvbõl sem rendelem meg ME.hu-ról... majd beszerzem valahogy, de ez már mindennek a teteje, basszus lassan már egy tetves 3DTV-t nincs pofája senkinek kihozni 1400 forintért... 😄

Ryder62
És ez magyar?

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Mass Effect Képregény

Limitált ideig rendelhetõ!

1*4*9

Vraaanyek
Basszus de gyorsan telik az idõ, nem rég még csorgó nyállal vártam, hogy majd fél év múlva megjelenjen végre a játék, emlékszem még, amikor 2011 õsze fele közölték, hogy december helyett 2012 tavaszán jelenik meg a játék, aztán, mire észbe kaptam a kezemben volt, most meg több mint egy év eltelt, lecsengett az egész (bár teszem hozzá szerintem életem legjobb játéka lesz mindig!), ma meg már az új részt várjuk 😛 ...mindjárt nyugdíj gyerekek <#nevetes1><#vigyor>

horpeti
Én nem játszottam az 1-gyel (most teszem), és marhára jó volt, hogy ME2ben kijött a DLC, amivel lehetett képregényben játszani. Nagyjából sejtettem mi volt ugye, de azért egész más. Nyilván, ha a 3asban akarod megérteni a 2es alapján az egészet, az nem ugyanolyan, mint a 2esben az 1es alapján. 😊

Tulajdonképpen fõleg a Wii U tulajok miatt készült (csak átportolták PC-re - szinte 0 költés, plusz bevétel) , mivel arra a platformra csak a 3. rész jött ki és így meg tudják hozni a döntéseket a korábbi részekben is, ahelyett, hogy a gép által generált elõzményekkel játszanának. Az 1. részbõl is jött anno egy hasonló (meg gondolom most is a Wii U tulajdonosoknak), mivel ugye PS3-ra nem jött ki eredetileg az elsõ rész, csak nem rég, már a 3. rész megjelenése után jelent meg rá. Gondok voltak az elsõ rész forgalmazási jogaival, mivel a Microsoft tulajdonában voltak, ugyanis az elsõ rész megjelenésekor még az övéké volt a Bioware és logikus módon PS3-ra nem jött ki emiatt az elsõ rész. Mondjuk azok számára, akik nem játszottak az elsõ 2 résszel, nem hiszem, hogy sokat nyom a latba, hogy képregény formájában döntéseket hozhatnak az elsõ 2 részben. Azt se tudják, hogy ki kicsoda 😄
genndy
Asszem PS3-ra nem jelent meg az 1, csak már 2, és fõleg nekik készült, mivel ugye így nem tudtak karaktert áthozni az 1-bõl. De kiadták minden platformra.
Csak akkor lehet érdemes pénzt adni érte, ha nincs meg az 1, de 'importált' karakterrel akarnál játszani.

ja venni nem érdemes ha maradt felesleges úgy megéri, ha másra nem tudnád költeni.De amúgy megveheted úgyis hogy csak 320 pontot, levonják a hitelkártyádról.

köszi, akkor nem veszek pontot h ez meglegyen 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

nem játszható vagyis hát félig meddig mert interaktív képregény , annyi a lényege hogy a fontosabb döntéseket meghozhatod, ez is arra van gondolom aki nem tolta végig a 2-t, öreg hiba mondjuk aki nem de lényegtelen.De nekem jól jött mert pont 320 pontom volt amit semmire se tudtam elkölteni 😄

és akkor ez miért játszható? 😄
meg mér 320 pont? 😄 omfg ...

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

képregény formájában meséli el a 2. részt.

a genesis 2 dlc mit takar?!

koschwarz
<#hehe>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Köszi szépen.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

A From Ashest érdemes minél elõbb megcsinálni, mert új csapattagot kapsz.

Leviathan: a játék közepe felé, de igazából mindegy.

Omega: ezt is akármikor elvégezheted, de hangulata miatt talán legjobb közvetlenül a Citadel elleni Cerberus támadás után.

Citadel: Rannoch után, mikor minden csapattagot felvettél, és találkoztál a korábbi csapattagokkal is (megoldottad a hozzájuk kapcsolódó feladatokat).

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3

Haliika!

Lenne egy amatõr kérdésem:
milyen sorrendben a legjobb játszani a single DLC-ket?
Bocsi,de nem bírok többezer hsz.-t végigolvasni,ergo vki. röviden és tömören leírná nekem?
Köszike!😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

genndy
Igen.
De azért vedd meg akkor már azt is, most már igazán olcsó 😊

BoneDragon
Látom más is kedvet kapott a triológia újrajátszásához. 😊 Az elsõ rész sajnos nincs meg eredetibe, de attól még elfogadja majd a 2. rész a mentés importálást?

tököm kivan ezzel az originnel, elkúrodott a me3 most meg rakhatom újra, az még nem is lenne gond de megint mire leszedi az összes tetves dlc-t hozzá<#falbav>

Köszi szépen a választ, minden világos 😊

Calver
e!
amelyiknél fel van tüntetve, hogy "Progress-Sensitive Mission", azt kell csak megcsinálni "idõben", többinél teljesen mindegy.

"The trees move. Do you not see it?"

Egy kérdés a mellékküldetéseket bármikor lehet csinálni vagy érdemes minél hamarabb, nehogy eltûnjenek?

A videóra csak annyit reagálnék, mivel hasonlóképpen gondolkodtam én is, valószínû hogy vele értek egyet.
KP: az eredeti végét tuti hogy nem értették, mert az nem mondott el semmit. Vagyis annyit igen, hogy vége és szevasz. Ahogy a videóban is elhangzik, a csapattársak meg a fajok lógtak a levegõben. Frankón lehetett találgatni hogy akkor most wth? Emlékszem, itt is ez ment. És amit nem értenek az emberek, az hogy tetszene nekik?
Merlin: látom sikerült kiragadnod egy mondatot a videóból, kár hogy a kérdést õ maga válaszolja meg rögtön utána, aminek következtében értelmetlen amit írtál.
horpeti
Azt,hogy rakhattad volna spoilerbe,mert meg a destroyt sose valasztottam😉
Mondjuk jo sokara fogom,addig el is felejtem,amit irtok errol.

MerlinW
Anyám... "Vajon miért nevezik Shepard-ot juhásznak?" Mert a juhász angolul shepherd...😊 Shepard egy angol családnév.

[merlinw.org]

Ryder62
Tegnap befejeztem elsõ trilógia végigjátszásomat. Egy élmény volt.

Mondjuk a 3. rész játékélményét kicsit rontotta hogy kb csak a felét értettem, na de majd a köv. végigjátszásra rágyúrok az angolra.

Igazából egy bajom van a végével. Destroyt választottam és ugye egy lehangolt lassú zene szól a háttérben miközben mutatja a reaperek, relék pusztulását.

Megnéztem a MEHEM modot újra és 5:22-tõl kezdõdik a következmények bemutatása. Szvsz az alá berakott suicide mission zenéje telitalálat, hiszen egyfajta pörgést sugároz, és nem utolsó sorban a gyõzelmet. Sokkal jobban illik egy ilyen zene ezekhez a jelenetekhez, mint az alap, ami olyan lehangolt, depressziós érzést sugároz, mintha a pusztulásunkat, halálunkat mutatná be a vége videó.

Ti mit gondoltok errõl? <#rolleyes>

Néhol igaza van néhol hülyeséget beszél, összességében felesleges volt meghallgatnom de legalább nem csöndben reggeliztem <#falbav>

én nem teljesen értettem de hát angolul nem sokat tudok szóval teljesen csak a honosítás után fogom érteni.

megnéztem és nem értek egyet vele. az emberek nagy része pontosan értette a végét. nem az volt a gond, hogy nem értik, hanem hogy nem tetszett a játékosok nagy részének.

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Calver
prológusból semmire nem fogsz rájönni, ugyanis olyan 20-as szint környékére kezdenek megmutatkozni különbözõ karakterek erõsségei <#smile> na meg akkor szerezheted meg a specializációdat is.

horpeti
Ok,majd atmegyek,bar kb. Mind1 melyik topik all. 😊 Olvastam,kik a tap karik,talan pont azert nem is veluk akartam nyomni,ugyis csak veteran. De majd meglatom,kiprobalom prologra mindet. 😉 RPGsebb valami speckobb karit valasztani,es ugy operalni,mint egy ultra tap mindent tudoval (ladd sentinel me2)

Ryder62
Nah legyõztem Kai Lenget, akkorát tanyált hogy még a föld is beleremegett -nem éreztétek? XD

Calver
leállítás itt is marad, másképp nem is mûködne <#smile>

annyi a különbség, h harci HUD felhozása után az egér jobbra-balra elrángatása helyett egy gombnyomással aktiválja a számodra szimpatikus képességet, konkrétan az egérrel megfelelõ helyre való klikkelést emulálva.

Ryder62
"itt leírtam hogyan és miként lehet csapattársak képességeit "gyorsgombokra" berakni, ég és föld a különbség így a pofozkodás pörgõsségében"

Én speciel jobban szeretem leállítani a játékot, körbenézni, kicsit elemezni a helyzetet hogy hogyan lehet a leghatékonyabb csapást bemérni a társakkal. Utána szépen kijelölöm az ellenfeleket a választott képességekkel majd go. Fõleg durvább helyzeteknél nagyon hatásos.

Sztem így élvezetesebb, mint hogy megállítás nélkül végigdarálni. Fõleg hogy a legjobb kombókhoz idõzítés is kell. <#smile>