Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
úgyhogy hiába veszed meg az alapjátékot 2-3k-ért, ha a sz@ros dlc-k 3-4x annyiba kerülnek... 😞
Mundjuk én is ME fan vagyok...<#zavart1>#zavart1>
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
másrészt, nálam fent van tavaly október óta, de csak azért, mert néha szoktam multizni haverokkal. egyébként a single része annyira nem izgat már, bár még a dlc-ket nem láttam, úgyhogy azokat jó lenne majd magyarul megkukkantani.
Amikor megjelenik a magyarítás hozzá (idén vagy jövõre vagy valamikor) akkor majd kicsit újra reflektorfénybe kerülhet, bár az eddigi tapasztalatok alapján egy kifutott játékot elég kevesen fognak újra feltelepíteni csak a magyar fordítás miatt. Ez a realitás.
1*4*9
Csak akkor lehet érdemes pénzt adni érte, ha nincs meg az 1, de 'importált' karakterrel akarnál játszani.
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
meg mér 320 pont? 😄 omfg ...
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Leviathan: a játék közepe felé, de igazából mindegy.
Omega: ezt is akármikor elvégezheted, de hangulata miatt talán legjobb közvetlenül a Citadel elleni Cerberus támadás után.
Citadel: Rannoch után, mikor minden csapattagot felvettél, és találkoztál a korábbi csapattagokkal is (megoldottad a hozzájuk kapcsolódó feladatokat).
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
Lenne egy amatõr kérdésem:
milyen sorrendben a legjobb játszani a single DLC-ket?
Bocsi,de nem bírok többezer hsz.-t végigolvasni,ergo vki. röviden és tömören leírná nekem?
Köszike!😊
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
De azért vedd meg akkor már azt is, most már igazán olcsó 😊
amelyiknél fel van tüntetve, hogy "Progress-Sensitive Mission", azt kell csak megcsinálni "idõben", többinél teljesen mindegy.
"The trees move. Do you not see it?"
KP: az eredeti végét tuti hogy nem értették, mert az nem mondott el semmit. Vagyis annyit igen, hogy vége és szevasz. Ahogy a videóban is elhangzik, a csapattársak meg a fajok lógtak a levegõben. Frankón lehetett találgatni hogy akkor most wth? Emlékszem, itt is ez ment. És amit nem értenek az emberek, az hogy tetszene nekik?
Merlin: látom sikerült kiragadnod egy mondatot a videóból, kár hogy a kérdést õ maga válaszolja meg rögtön utána, aminek következtében értelmetlen amit írtál.
Mondjuk jo sokara fogom,addig el is felejtem,amit irtok errol.
[merlinw.org]
Mondjuk a 3. rész játékélményét kicsit rontotta hogy kb csak a felét értettem, na de majd a köv. végigjátszásra rágyúrok az angolra.
Igazából egy bajom van a végével. Destroyt választottam és ugye egy lehangolt lassú zene szól a háttérben miközben mutatja a reaperek, relék pusztulását.
Megnéztem a MEHEM modot újra és 5:22-tõl kezdõdik a következmények bemutatása. Szvsz az alá berakott suicide mission zenéje telitalálat, hiszen egyfajta pörgést sugároz, és nem utolsó sorban a gyõzelmet. Sokkal jobban illik egy ilyen zene ezekhez a jelenetekhez, mint az alap, ami olyan lehangolt, depressziós érzést sugároz, mintha a pusztulásunkat, halálunkat mutatná be a vége videó.
Ti mit gondoltok errõl? <#rolleyes>#rolleyes>
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
annyi a különbség, h harci HUD felhozása után az egér jobbra-balra elrángatása helyett egy gombnyomással aktiválja a számodra szimpatikus képességet, konkrétan az egérrel megfelelõ helyre való klikkelést emulálva.
Én speciel jobban szeretem leállítani a játékot, körbenézni, kicsit elemezni a helyzetet hogy hogyan lehet a leghatékonyabb csapást bemérni a társakkal. Utána szépen kijelölöm az ellenfeleket a választott képességekkel majd go. Fõleg durvább helyzeteknél nagyon hatásos.
Sztem így élvezetesebb, mint hogy megállítás nélkül végigdarálni. Fõleg hogy a legjobb kombókhoz idõzítés is kell. <#smile>#smile>