Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De itt ezek a videók nem a befejezésekre fókuszálnak, hanem az adott jelenetekre. Pl. Shepard többször is képzeleg a ME 3 során. pl a nagy lézer elõl amikor futunk a vége felé, egy szikra villanás történik, velünk semmi baj, elvileg úgy mutatja, hogy minden társunk kipusztult, a zároképeken meg ott vígan élnek egy dzsungelben... szal tényleg érdekes..
Vagy a lézertámadást õk is túlélték. De akkor minek lõtték meg a cspatunkat, ha túlélünk mindent.
Tehát lényegében az összes Mass effect rész halucinálás? Csupán a Mass Effect 1 Prologja igaz? Amíg nem érintjuk meg a jelölö oszlopot? Mert az igaz, hogy akkor egy turian fantom a gethekkel leakarta igázni a naprendszert. az addigi jelentig ezt tudtuk meg a sztoriról, csak késõbb jött a képbe, miután kiütöttük magunkat, hogy itt komoly a probléma.
Tehát ezzel a kiütéssel (protheai oszlop) már Shepard agyilag irányított volt (mert ugye a collektrokról-próteaikról kiderült, hogy reaperek szerves elõfutárai)
Ha az indokrinációs elmélet igaz lenne, akkor ezek szerint csak a Mass Effect 1 Prologja igaz az egész trilógiából, a többi csupán vak képzelgés, egy elterelõ hadmûvelet Shepinél, hogy a reaperek elérjék a nagy céljukat.
Mert akkor most mit higgyek? mert én hinni akarok. 😊
nem mondom h sokat aldutam vagy szociális életet éltem volna 😄
a májam mondjuk örült a szombati ivás kihagyásának 😄
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ensure that your computer is free from any malicious programs, as a password change alone may not deter future attacks. Visit our Account Security website to learn how to protect your computer from unauthorized access.
Step 2: Secure Your Email Account
Choose a new password for your email account and review your email for any filters or rules you did not create. For more information on securing your email account, visit our Account and Computer Security page.
Step 3: Choose a New Password
Change your password to resume using this Battle.net account, as your former password no longer grants access to any login-protected Battle.net account service or game. Visit our Password Reset page to begin the password change process.
Hol tudok jelszót változtatni a battleneten? vmiért zárolták az accomat de sikerült unlockolnom, meg asszem megvolt a password reset is,ezt írja ki
"You have made too many unsuccessful attempts. In order to continue the password reset process, please contact Customer Support." ilyenkor mivan írjak emailt vagy mi a fisz? angolul lófiszt nem tudok.
Egyébként csak három befejezés van, és az EC-vel a szükséges EMS-t, mint már írták, levitték olyan 3k körülire, úgyhogy gyanítom hogy nem fogsz észrevenni semmi különbséget, bár biztosra nem merem mondani, mert nekem mindig bõven megvolt a kellõ EMS (volt hogy sikerült felvinni 9k fölé).
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
Törölje a modi a HSZeim, hátha még nem késõ.
Most a végével kapcsolatban, amit tapasztaltam:
Ezen kívül a Catalysttel való beszélgetéskor 3 verziót ajánlott fel, ahogy ez egy oldalon le is van írva, hogy 2.8 EMS felett ez van. Nem tudom, mi van 5k EMSnél lehet ott is ezt a 3at ajánlja? Majd kipróbálom save editorral hogy 5k fölé viszem, és úgy nyomom le a priority earhtöt.
még be se kell pötyögnöd a makrót, rányomsz, és beírja kedvesen helyetted. olyan baromi nehéz használni?
"The trees move. Do you not see it?"
Na jó éjt, Shepard out. 😄
De jól fel is kerültem a hõsök falára 😛 Bár ha jól értettem, Shepard mindenféleképpen meghalt volna.
Akkor ezek szerint csak akkor éli túl, ha 5000 EMS felett vagyok?
5000 EMS csak save editor módosítással lesz. :S
Végülis jó volt a vége. A végét lehet újrajátszom párszor, kipróbálni, mi a többi vége (4k ill. 5k val). A többi elég felejtõs. De lehet ha kihagyok pár hónapot, akkor újra lesz kedvem elölrõl végigvinni. Ha nem is a storyért, hanem az akcióért. 😊
Úgy érzem, többször nem fogom végigjátszani... így a végére érve nagyon nem az az érzés van, hogy végig akarom még egyszer vinni.
Most jutottam el oda, hogy az illusive mannel kell beszélni fent a Citadelen.. Fullon vagyok paragonnal és a 3. párbeszédnél mégsem engedi a paragon párbeszédet. De szar... 😊
Ezek szerint szívás lesz.
A 11. menet vége felé,2 csapattársamról kiderült,hogy magyar, beleszóltak a mikrofonba,és annyit mondtak felvesznek originre, mert tanácsokat szeretnének kérni a karakterekhez,mert nagyon jól játszom, és örülnének ha segítenék.
kibszott jó érzés volt 😄D
Origin: Brandter55
Hát ... ugyan úgy leráznak egy mondattal. Nevetséges, ha az elején kihagyok egy teljes beszélgetést akkor buktam (pl Liara, nem tudom már megkérdezni hogy mi lett Feronnal, a SB hajóval stb)
RPG huh?
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Ha nagyon hülyén fogalmaztam volna, akkor szvsz nézd meg youtube-on.
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Nem hiszem el, hogy ennél bonyolultabb lenne a dolog. Adrenalin rushsal lassítva is csinálom, szinte a mozgó reapernél is végig a közepén ahonnan lõ, ott a célkereszt. A lövése meg csak jön és elsöpör.
Semmi célzó lézercsíkom nincs ám, mintha besült volna a cucc.
Adrenaline Rush viszont nem sokat ér. Nem a pontosság a lényeg, hanem hogy minél tovább tartsd rajta. De nehéz rész, az tény.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Folyamatosan tudom nyomni a concusst... Vagy robbantok vele sourcet, vagy ha épp elõbb lõnék, és utána jön az overload, akkor õt robbantják be. Valami mindig van. Hát ez így elég durva. 😄 Amíg csak lõttem, addig legalább kihívás volt eltalálni az ellenfelet. A többi kaszt meg még inkább olyan, hogy golyó se kell. Bár így a soldier tûnik a leginkább detonátorosnak. Bármilyen ammoval fel tudja ruházni a concusst, így bármilyen fajta robbanást tud kezdeményezni. Jobb, mint a soldier. :o 😄