22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
blackhard85 #21440 Nem tudom ezt meg csinálni mert ahogy belépek a konfigurálásnál hibát ír ki és kilép. -
Indítsd el a MassEffectConfig.exe-t, állítsd át a képarányt 16:9-re és akkor elvileg engednie kell azt a felbontást. -
blackhard85 #21438 Sziasztok feltettem ma a Mass effect 1 részét eredetibe de a lunch configot nem engedi elindítani a játékot is csak nehezen viszont akkor meg nem tudok nagyobb felbontásban játszani mint 1280*760 vagy vala,i ilyesmi. Win7 64 bit gtx 560 8gb ram intel e6700 configom van tudnátok segíteni hogy hogy oldjam meg hogy 1920 *1080 felbontásban játsszak -
Most tervben van hogy az összes kasztot kipróbálom az összes részben.
A ME1-ben meg ME3-ban 2-t már kipróbáltam a ME2-ben meg ez a 5.
Mire a végére érek addig kijön az új ME :) -
Persze, nekem is tetszik. Sokadik végigjátszásra is. Mindig próbálok valami újabbat, és látom, hogy az IS működik.
Persze kellő idő kihagyással. :)) -
"Azt nem szeretem, ha szinház jelleget ölt már a játék, és arról szól, hogy milyen teátrálisan nyirjam ki az ellenfelet. :)"
Pedig sokszor felnevetek hogy mekkora kombókat tudok összehozni.
Más játékokban mit tudsz csinálni? Lelőni az ellenfeleket. Legalább a ME szórakoztató sokadszorra is mert mindig valami új kombóval nyírom az ellent.
Milyen unalmas és primitív dolog lenne már csak lelőni őket :) -
Tudom. Sajnos ez hibája.
De mondjuk a 2ben is a Sentinel mindent visz. Viszont van olyan könnyű a játék, hogy tök mindegy. Mivel nem akarja végigvinni az ember ugyanazzal a karival többször, inkább máshogy.
Sentinellel elvittem majdnem a végéig, de meguntam, és jött a Soldier. Ráadásul azóta megtanultam játszani a 3mal is (akkor első kari volt), úgyhogy rutinnal a Sentinel elég állat.
Talán pont ezért leszek Adept. :P
-
na meg harmadik részben van sok-sok erő, ami átmegy a pajzsokon is.
btw 3-ban én inkább Sentinel + Stasis-t ajánlanám, tekintve h jobb Adept, mint maga az Adept
-
Jah lehet ilyen szépségeket csinálni, különböző koreográfiákat, ha valakinek ehhez van kedve és ezáltal még lehúz róla pár bőrt.
Én kevésbé szoktam szórakozni az ellenféllel, kegyetlen vagyok. :D
Azt nem szeretem, ha szinház jelleget ölt már a játék, és arról szól, hogy milyen teátrálisan nyirjam ki az ellenfelet. :)
De az a része tetszik, hogy lehet, de nem kötelező minden kaszttal az 1 tuti nyerő taktikát csinálni, lehet kasztspecifikusan is, és akkor jobban élvezi az ember, mert mégsem ugyanaz (pl. akár enginerrel is csak a reavet nyomni :P) -
Az igaz hogy ME2-ben legnehezebb fokozaton mindenkin van páncél vagy pajzs a ME3-ban meg vannak védtelenek is. Viszont ME2-ben elrepül ha throwot dobok rá míg a 3-ban épp hogy csak hátrébb esik két métert.
Mondjuk érthető a Cerberus tápos katonái nem fognak ide oda repkedni pláne nem a reaperek.
Amúgy én próbálok változatosan játszani ahogy a kaszt engedi, bonusz képességet is cserélem, plussz ott vannak a társak képességei is.
Tegnap jack az egyik collectort shockwave-el felrepítette, mordin a levegőben lefagyasztotta én meg oldalról (ahogy keresztül repült előttem a képernyőn) három fejest adtam az M-29 Incisor mesterlövésszel, majd csak aszt láttam hogy szilánkok esnek le :D
Közben látom hogy megkapom majd a Widow snipert is :) azzal tarolni fogok :D -
Én most Adepttel nyomom az ME2-t és majd 3at is (de lehet nem jó ugyanazzal, mert uncsi, bár most ez a terv), és persze tetszik, hogy "változatos", de hát mit csinálok: 1ik enemyről leszedem a shieldet, páncélt, pull és robbantás.. Repeat. :)
3-ban meg még több embert lehet reptetni, mert alig van valakin shield, szóval szerintem az még táposabb. Sentinellel játszottam egy darabon és ott a Liara singularity + warp kombó ment, na most Adepttel gondolom ugyanez csak nem kell Liara se. :D
Túl sokat nem játszom, heti 1 alkalom MAX. igy tök jó.. Hiszen már agyon játszottama játékot (ME3at annyira nem, de nem is tetszik annyira, mint a 2). -
"1x úgyis végig kell vinned mindennel, szóval mindegy." LOL 
Mondjuk adepttel a biotikus robbantgatást kb a citadeles pályáig élveztem utána tényleg kezdett unalmas lenni.
Az is igaz hogy általában egy bevált módszert alkalmazol végig. Bár azért pl ME2-ben az adept fun (ME3-ban nem annyira mert az ellenfeleket nem lehet annyira reptetni mint a 2-ben) és sztem a legváltozatosabb kaszt, ezután jön az infi.
Nah majd meglátom. -
Nézőpont kérdése. Adepttel agyament unalmas biotikus robbantás a játék 2 másodpercenként. :D
Katona még tápabb. Addig izgalmas, amig nincs kifejlesztve a robbanótöltetes concussive shot, aztán másodpercenként robbantás, cool unalmas (nézőpont kérdése).
Igazából majdnem minden egy kaptafára megy, csak kasztonként más. Nekem tetszett a katona, mert csak a legvégén jöttem rá a concussive shot "cheatre". Addig tényleg nagyon izgis volt, szóval javaslom. :) 1x úgyis végig kell vinned mindennel, szóval mindegy. -
Szerintetek milyen kaszttal érdemes neki vágni? Katona vagy Engineer?
Vanguard meg adept megvolt ME3-ban, ME2-ben most infivel vagyok úgyhogy az kilőve, a sentinel meg azelőtt volt ME2-ben.
Katona elég agyament unalmas darálásnak tűnik főleg úgy hogy ME3-ban bármilyen fegyvert magaddal vihetsz kaszttól függetlenül. -
Ehh, több 100 óra és 7 ME2 végigjátszás után most vettem észre ha fejbe durrantom a YMIR mechet sniperrel akkor felrobban a feje és egy kisebb atomrobbanást okoz. LOL. Imádom mikor több végigjátszás után is találok újdonságot. -
Amúgy nem tudom, hogy miért, de hangulatra mindig is a JA1 jobban vonzott, volt valami megfoghatatlan benne amiért egy kicsit mindig jobban szerettem mint a kettőt. -
Renegade #21424 mint sok helyen már megbeszéltük, egyetlen JA létezik, az pedig a JA2 1.13 :) -

A Jagged Alliance 1-2 után ez a triológia lett a személyes kedvencem. Nagyon magával ragadó a világ és a történet. -
Renegade #21422 basszus, minnél többet agyalok ezen az univerzumon, annál jobban tetszik a trilógia, engem sulykoltak a biowareesek. o0
holnap újra nekiállok az egynek :) -
Igen,a romok között feltűnik az N7 páncél, majd egy nagy sóhajtás. Mivel nem lesz folytatása a játéknak ez már csak egy szépségtapasz, hogy a játékosok úgy éljék meg, hogy hátha mégsem halt meg. Innentől a fantáziádra van bízva, hogy hogyan "él" tovább. -
Sokan - köztük én is - valami olyasmi részt várnak ahol a galaxis mindennapjait figyelhetjük meg. Persze kell valami nagyobb ellenfél, vagy fenyegetés mert gondolom C-Sec bakával nyomozni egy emberrablás után elég uncsi lenne.
Kicsit hétköznapibb, nagyobb fenyegetéssel de ne az egész galaxist kelljen megvédeni. -
Én is el tudnék viselni valami földhözragadtabb feladatot. Jó volt a Galaxis megmentése, de kéne valami egyszerűbb
-
És remélhetőleg nem kell megint megmenteni a galaxist mert az már uncsi. Inkább beállok a Blue Suns-hoz. -
Persze. Már készül. Csak Shepard nem lesz (fő)szereplő. -
Renegade #21416 ez tök érdekes, én pl annyit tudtam az endről, hogy sok játékosnál (?többségnél?) kiverte a biztit, valószínüleg az én nagy szerencsém, hogy már a kibővítettel játszottam, így a végjáték nálam megkoronázta a játékot, minden a helyére került, az én olvasatomban tökéletesen értelmes volt.
természetesen maximálisan megértem a csalódott embereket, pénzt adtak azért, hogy kapjanak egy pofont a hiányos végjáték miatt. Ráadásul mind a 0. napos DLC, mind a Leviathan, nagyon is komoly infohalmazt ad.
milyen folytatás? lesz még más játék is ebben az univerzumban? -
Azért az EC is hagy kivetni valót maga után.
Legalább egy Fallout szintű slide clipet kellett volna összehozni ami minden részletre kitér. Minden egyes társ és faj jövője pár mondatban.
Bár az is lehet hogy a Bioware próbálta minimálisra venni a dolgot hogy a köv résznek nagyobb mozgástere legyen. -
ferenc001 #21414 Nem akarok megint vitát kezdeni, de az eredeti ending se szerint hal meg Shep minden esetben (még az EC előtt valami ME-s rendezvényen nagyon halványan utaltak erre, egy másik kérdés kapcsán). -
Evoluti0N #21413 Ezeknek utánanézek. Imádom a sci-fit és a fantasyt is, de furcsamód olvasni inkább csak az utóbbit szoktam. -
Minálunk két részes, de simán üti a star wars és star trek univerzumot kétszer. -
Renegade #21411 ez így érthető
ugye a kibővítettben nem lezuhannak, hanem leszállnak, a flotta maradéka is szépen elugrik, stb
-
Renegade #21410 Istenemberekkel már szemezgetek egy ideje :) -
Szergej Sznyegov: Istenemberek (1982), A. E. van Vogt.: The Silkie (1969), hmmm... -
Nem feltétlenül a 'nincs happy end' volt a baj, inkább az hogy kimaradt pár jelenet (leginkább az hogy 'hogy kerülnek a társak a hajóra' és 'miért menekül Joker'), ami miatt elég érthetetlen és értelmetlen lett a vége. Illetve eredetileg még képsorok sem voltak a fajokról, hogy melyikkel mi lett a vég után, csak a lezuhant hajóból kilépő társak (miért pont ők, hogy kerültek oda mikor ott rohantak Shep mellett?). Pedig azért kíváncsi lett volna rá az ember, hogy Shepard tettei hogyan befolyásolták a galaxist.
Kb. ezeket rakták be az EC-be, ezzel azért kerekebb lett.
Szvsz nekem semmi bajom nincs azzal hogy Shepard meghal a végén, de a hajós részt én se értettem, meg a fajok lezárása nagyon hiányzott (így legalább kaptunk egy olyat mint a DA:O végén, az teljesen korrekt epilógus volt). -
Renegade #21407 jaja, pont erről dumáltam Ninjuval. Az a "baj", hogy mivel én olvastam olyan könyveket, ahol ehez nagyon hasonló témát boncolgattak (Hyperion, Isten gépei, hova tovább Gyermekkor vége) így nem okozott gondot elfogadni a látszatra oda nem illő befejezést. Ennek ellenére megértem azokat, akiknek nem tetszett a vége, bármennyire is más álásponton vagyunk. -
Renegade #21406 na, megnéztem a mass effect 3 szájbarágó videót, én teljesen egyetértek a sráccal. -
Nem tetszett sok embernek, hogy nem happy end lett, hanem meghalt Shepard, bárhogyan is döntöttél.
Bár a fő gond az lehetett, hogy a vége egyáltalán nem tükrözte azt amiért 3 részen keresztül harcoltál. -
Renegade #21404 nekem is volt ilyen egyszer, szvsz valami nagyon ritkán előjövő bug lehet -
Renegade #21403 egyébként miért volt nagy kiakadás játékos körökben a végét illetően? tényleg más volt az eredeti vég, mint a kibővített? -
Mondjuk olyan sokszor azért itt sem kell nyomkodni, vagyis egy időben több dolgot úgysem tudsz csinálni, arra meg elég kb ez is. -
Evoluti0N #21401 Engem az zavart egyedül (a második részben is), hogy mindent a SPACE-szel kell csinálni. Konzolon, ahol nincs olyan sok gomb, megértem, hogy egy gombhoz több dolgot is hozzá kellett rendelniük. Na de PC-n billentyűzeten?