22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Renegade #21400 hát én nagyon szívtam, persze erősen szubijektív, hc-ban nem igazán van lehetőség hibázni, túl sokat volt a fussunk basszus: rossz helyre fel tapad, 2 találat, load game, szitu :(
ráadásul volt két csata, ahol nulla hibát követhetsz el (az én tudásommal), citadell dlc, meg a japó srác harc, cerberus bázis, ott kb az azonnal meghalsz (hc), a pajzsod is alig sérül (normal) a feeling, annak ellenére, hogy én borzasztóan béna voltam a fedezék vagy futás, vagy gurulás háromszög terén. -
RAMyMamy #21399 a harcrendszerrel szvsz semmi gond nincs, a gond azzal van, hogy nem lehet átállítani rendesen a gombkiosztást -
Renegade #21398 na, done, három dolog miatt nem hibátlan:
1. szörnyű harcrendszer: a halálaim 70%-áért az felelt, futás helyett bújt, illetve fordítva
2. valamiért azt hitték a készítők, hogy a gamerek olvasnak modern scifi könyveket
3. mert muszáj volt belerakniuk az első rész fejbelövős jelenetét totál öncéluan, értelmetlenül -
bendáj17 #21397 Igen arra a részre gondoltam :) -
A bárban egy ideig nem volt más nálad. -
bendáj17 #21395 Jaja az a M11-Suppresor klassz kis stukker volt. Meg hát ha jól rémlik egyik résznél csak az volt nálad. -
Ebben a dlc-ben a hangtompítós fegyver valami iszonyat táp, volt egy időszak amikor vanguard-ként csak azzal mentem. -
Mielőtt mennél az Illusive man bázisra, van egy automatikus mentés. Onnan meg lehet csinálni bármelyik DLC-t, utólag is. -
Oksa. Akkor ez tuti kimaradt. :)
Ezt a játék vége után is meg lehet csinálni, vagy csak előtte?
Meg van még a végigvitt Soldier mentésem, de miután végigvittem, nem töltöttem be újra a játékot (örültem, hogy már vége :P). -
Renegade #21391 bemész az admirális pecujába citadellán (dokkolásnál van opciód, hogy D124, vagy apartman), miután elolvastad Joker levelét a közös kajáról, majd kimész az ajtón és már el is kezdődött :) -
ja, én ezt a DLC-t nem csináltam meg, hiába volt feltéve. Nem tudom, hogy kell elinditani a küldetést, azt hiszem csak azt vártam, hogy végigvigyem és utána, mert valami olyasmit olvastam, hogy akkor lehet. De aztán nem lett semmi belőle. :)
Fura, mert úgy rémlett, hogy minden küldetést megcsináltam, de ezt bizony nem. -
Ráadásul ott a boss fight ami igen nehéz, ha már nincs az alapjáték végén boss fight kaptunk egyet a citadelben.
Viszont a hub world miatt érdemes rögtön akkor elkezdeni a citadelt mikor elérhető (kb játék fele) viszont ilyenkor a kari még nem annyira tápos ami tovább nehezíti az amúgy sem könnyű harcot a dlc végén :)
Minijátékok sztem meg jó pofák. Ellehet velük ütni az időt. -
Csak hasznát vették annak a nyomi fogkefének is :P -
Menetében a legpoénosabb, legkönnyedebb DLC, viszont a vége (a buli után) meg tök megható. A főszála is ötletes, nekem nagyon tetszett az egész. Marha jó érzés látni a 3 rész teljes csapatát főleg hogy ha paragon a karakter, és mindenkivel jóban van. -
Renegade #21386 viszont milyen már hogy amíg a harc van, rajtad köszörüli a nyelvét a komplett legénység, a boss fight után sem áll meg a móka persze, ráadásul a kötelező gegek, SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!pl amikor a C-Sec letartóztatja az egyik karit, ő meg elmeséli mi is volt, na meg a házibuli, az időmilliomosoknak, meg ott a játékterem is, kész :)
elég sokat lehet nevetgélni ezen a citadellán -
Képtelenség kihagyni mert ez az egész DLC értelme :) -
Ez lehet kimaradt, mert nem emlékszem rá.
Pedig a DLC az megvan, és szerintem fel is raktam.
No majd legközelebb, ha eljutok oda, akkor semmiképpen sem hagyom ki, remélhetőleg nem is tudom. :)
-
Renegade #21383 remek kis DLC, egy sor harc, aztán az igazi tartalom a DLC boss fight után van
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a saját klónoddal kell meg küzdeni -
Citadel DLC nem rémlik, pedig biztos megcsináltam mindent, azt tudom, mert fent volt összes DLC. Majd ha eljutok oda, akkor kiváncsi vagyok, mi lesz. De az már Adept lesz. -
ME2ben is ugyanez van. Marha könnyű, de van 1-2 csata rész, ami marhára idegesitő, mert mindig sokszor meghalok, ha kicsit figyelmetlen vagyok. Most is volt az ominózus Garrus küldetés egyik jelenete, ami már majdnem kiboritott. :D Aztán csak meglett sokadszorra. -
Ja. Hát nekem is volt olyan pillanat, amikor már majdnem azt mondtam, hogy leveszem az erősséget, de aztán tudtam, hogy akkor meg azért idegesitett volna a játék, hogy nem voltam képes megcsinálni. :PP
Mert végülis nem egy nagy kihivás a játék, insanityn legalább van pörgés, én szeretem az akcióját, persze valaki meg a történetért van oda, és nem is nagyon mozgatja, hogy akciózzon nagy kihivással. -
Renegade #21379 csak ez az egy csata vot ahol elfogyott a tudásom, persze néha neki kellett futn egy-egy új lénynél egy-egy harcnak, de nálam ez volt a tudás teteje. normalon elsőre megöltem, remélem több ilyen (számomra) lehetetlen csata nem lesz. -
Amikor először játszottam ME3mal (rögtön Insanity 1. szintről), akkor volt , hogy valamit 35x játszottam végig, mire rájöttem, mi van. De csak 1-2 ilyen pálya van.
Aztán ha ismeri az ember a helyet, 1. végigjátszás után már pontosan vágtam, ki mikor honnan bukkan ki, onnantól egyszerű.
Most épp ME2 adept van folyamatban, amit majd importálok szerintem ME3ba, persze csak 1. szinten, aztán úgyis végigviszem. Eddig csak Soldierrel vittem végig, ill. Sentinellel a közepéig (meguntam, aztán jött a Soldier). :D -
Én Insanityn vittem végig, ráadásul úgy, hogy csak a legvégén jöttem rá, hogy tudok simán robbantani Soldierrel is (addig minimális rombantásokkal).
Brutál könnyű a soldier, gyorsabban robbantok, mint biotikussal. :)
De kell a fedezék, igazából anélkül nem lehet sokáig élni, persze magasabb fokon. :)
Különleges taktikát nem tudok mondani, korábban beszélgettem itt pár emberrel, akik adtak a Soldierhez tanácsot, lőszer, stb. Az sokat segitett. -
Renegade #21376 na közbe egy helyen engedte visszaállítani normálra: miután összeraktam a csapatot és kidob a pálya elején, na hátha így sikerül -
Renegade #21375 úgy általánosságban szoktam keveset használni, de ez a csata teljesen kiborított, az sem vígasztal (nem az hogy hú már majdnem sikerült, na még egyszer, hanem hogy max 1 perc, tehát esély sincsen rá, hogy sikerüljön), hogy sokan így vannak vele. Ráadásul menteni sem nagyon szoktam, mert elég jó az autosave-je a játéknak, legutolsó rendes mentés 20 órával ezelőtti, ami valahogy tovább ront a morálomon. Vissza raknám én normál nehézségre egy csata erejéig, de az meg nem működik, mert ahogy betölt a játék, visszaugrik hardcorera, szóval egyelőre elég zsákutcának tűnik most nekem a játék. :(
Persze a legszebb az egészben, hogy szerintem hangulatra ez a trilógia legjobb küldi sorozata, a folyamatosan csevegő, ugrató kistársak miatt. -
Jaaaa.
Én azt még csak egyszer csináltam meg, de nem hc szinten, viszont úgy is megizzasztott :)
Pedig érdemes használni a fedezéket, mert amíg ott van Shepard addig a hp-je és a pajzsa regenerálódik. -
Renegade #21373 ME 3 Citadell DLC -
Ez most milyen bossfight? ME3-ban van a Citadel-ben?
Nem ME1 véletlenül?
Vagy most arra gondolsz amikor a rakétát kell újraprogramozni és védeni? -
Renegade #21371 na ez fura, most nézem, hogy hiába rakom vissza a nehézséget, az továbbra is hardcore marad, akkor is, ha újrakezdem a teljes küldit. na basszus akkor asszem erről ennyit :( -
Renegade #21370 5k új üzenet :)
direkt nem jártam erre (de most kéne segítség), hogy minden spoilert elkerüljek, szóval Citadell bossfight: nálam itt véget ért a történet sajna.
Alapból hardcoreon játszom, ami kellemesen izgalmas, halál akkor van, ha gugolás helyett beugrik hősünk a tömegbe (nagyon nem áll kézre nekem ez a fedezékrendszer), vagy nagyon unom és rohangálok mindenféle fedezék nélkül, szóval nem hinném, hogy béna lennék, mégis ennél a bossfightnál 60 másodpercig sem húzom (30-50 próbálkozáson vagyok túl), nem hogy hardcoreon, normálon sem. megnéztem a videokat, ott valahogy teljesen máshogy történnek az események (pl sosem jön náluk közel a boss), sajna soldier vagyok, ráadásul Wrex és Ash van velem (ők ált hamarabb halnak).
Hiába futok sarokból-sarokba, egyszerűen mindíg rám mászik, eltalálni sem tudom, (asszem egyszer elhasznált 1 medigelt, ez mind siker).
Az is csoda számba megy, ha 1 mobja meghal mire én. Ez valahogy nagyon nem áll össze nekem, mármint, hogy sétagalopptól a picit figyelni kell harcokhoz képest, itt még labdába sem rugok.
A legnagyobb vicc, hogy egyszer beszorítottam egy tartó oszlopba, se lőni, se mozogni nem tudott, de akkor meg odasétált pár mob és kinyírtak, ez volt szvsz az egyetlen 1 percnél tovább húzom szitum.
Sikerült valakinek Soldierral? -
sanya200 #21369 na rájöttem mi a gond, a képességek nem voltak elosztva valamiért pedig elosztogattam a pontokat előtte.Most hogy szintet léptem és el akartam költeni akkor látom hogy semmi képességre nincs egy pont se,van 87 pontom vagy mennyi.Nem tudom mi az oka az előtte lévő küldetésen semmi baja nem volt.
Amúgy az origin nem vacakol nálatok?Én akárhányszor kapcsolom be a gépet mindig kidobja az origin hogy elfogadom-e a végfelhasználói szerződést,pipa és utána jelentkezik csak be... -
sanya200 #21368 nem,nem használok semmilyen módot.És már nem az első eset hogy nem jó.Ötletem sincs hogy mi lehet. -
Evoluti0N #21367 Ez nálam se jött még elő, de egy másik érdekes buggal mind2 végigjátszáskor találkoztam. Egy idő után nem fogy minden alkalommal medigel, amikor elhasználok egyet. Van, amikor 3-4 medigel elhasználása után von le egyet. -
Én egy párszor már végigjátszottam és soha nem tapasztaltam ilyet.
Nem használsz valami modot? -
sanya200 #21365 Sziasztok
Nem tudjátok mitől van az hogy elérek a krogan female kiszabadításáig,és azon a küldetésen nem lehet egyetlen egy képességet se használni,hiába nyomom a számokat vagy shift-el..stb sehogy se működik egy se.Már nem az első alkalom hogy előfordul, a játék eredeti természetesen,legújabb frissítés van fent hozzá. -
Evoluti0N #21364 
-
RAMyMamy #21363 -
Miért nem mész el egy CDGalaxis-ba és nézed meg élőben? -