22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• bendáj17
    Akkor lehet ez történik ez esetben ezer hála Ramy, köszönöm a nagyon gyors választ.
  • RAMyMamy
    nem, ha egyszer már leszedted a dlc-ket, utána minden egyes telepítésnél automatikusan le fogja neked szedni őket
    lehet, hogy ki lehet valahol kapcsolni, de én még nem jöttem rá, hogy hol/hogy
  • bendáj17
    lehet de azt anno is külön szedtem le. Miután végig ment csak a Telepitésre lehet menni, de az meg nem csinál semmit. Na de megpróbálom origin keresztül letölteni, hátha úgy lesz. Remélem sikerül, vissza néznék a multira. :D
  • RAMyMamy
    valszeg szedegeti a dlc-ket, az még (nettől függően) kb. fél-1 óra
  • bendáj17
    Tudna valaki segíteni: miért van az hogy újra fel szeretném tenni az eredeti Mass effect 3-at, leszedem az origint, fel is telepítem, utána a játék települ, 100 %-on van de azt írja még mindig Telepítés, nem tudom origin keresztül indítani. Ha az exe-vel indítanám akkor meg azt írja nincs is feltelepítve?? Mi lehet a gáz?
  • Llew
    Az armax arénában, hogy kapom meg a páncélt? 10000 feletti pontom volt egy meccsen, de nem kaptam se emailt, se semmit.
  • Llew
    Újra kezdtem a Citadel DLC-t és a helyenként kiakasztó akciótól eltekintve baromi szórakoztató. Wrexel diszkózni a kaszinóban egyszerűen megfizethettelen élmény. Majd leestem a székről a röhögéstől.
  • sanyiiiii
    Nem, citadelben a boss fight nagyon könnyű vanguarddal mivel nova cancel > klón shep.
  • Ryder62
    Citadelben a boss fight nehéz vanguarddal mivel

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

ugyan azokat a képességeket használja ellened a klón mint ami neked is van. Tehát állandóan novázott attól shep megrészegült, mire magához tért charget nyomott rám. Sokszor mozdulni nem tudtam.

• sanyiiiii
    A medigeles ládából te is tudsz venni (a klóné ettől nem fog fogyni) szóval ha ügyes vagy és a közelében tudsz maradni akkor nem kell spórolni vele mert végtelen medigeled lesz.

@Ryder: Vanguarddal nehéz? Charge és Nova kirakva? Akkor nincs semmi a single playerben ami nehéz.
  • HJ
    Halad ez. Már majdnem elértek a feléhez (~46% kész). Ha nem jön közbe semmi, akkor év vége felé kész is lehet - elvileg.
  • Llew
    életereje felénél

Ja, az utolsó medigélje után. Pont az a bajom, hogy attól még kurva messze vagyok. Ez a csak őt kell lőni meg marhára nem jó tanács, mert számtalanszor pont azért haltam meg, mert amíg a klón rohamait kerülgettem, addig a sniper, vagy a heavy leszedett, vagy a harmadik szórta a nyakamba a gránátokat, meg a drónokat folyamatosan.
    Akkor volt a legegyszerűbb, ha sikerült őket gyorsan kiiktatni, mert akkor van egy rövidebb szünet amíg a klón együl van és nem spawnolnak be új segítők.

Wrex elég jól elvan a sima ellenfelekkel csak az a gond, hogy pikk-pakk elhasználja a stimpackjeit, és persze az autó mentés pont olyankor készült, amikor éppen üresen van, így őt sem hagyatom kint rohangászni folyamatosan, mert leszedik.

Majd lehet neki állok újra a dokktól, vagy lehet az egész Citadelt újra nyomom.

Kár, hogy az új stukkert nem lehet a DLC alatt fejleszteni, mert jó lenne, de így végig az egyes szinten van.
  • Ryder62
    Mikor először játszottam a Citadelt pont egy vanguarddal estem neki. Ennél a kasztnál a legkeményebb a boss.

Másodjára adepttel mentem, azzal már nem volt vészes (annyira :P)

A lényeg hogy csak a bosst kell lőni mert kb a életereje felénél lesz egy átvezető aztán autosave.
  • Llew
    Jó pár hét kihagyás után eljutottam végre oda, hogy befejezzem a Citadel DLC-t.

Az éttermes, kevés lőszeres rész az elején kemény volt. Full biotikussal először folyton bekerítettek hátul mire leszedtem párat. Aztán pár kör után meg mikor bele jöttem, a pálya végére mire kinyírtam mindenkit teljesen elfogyott a skulóm. Éppen oda mennék Brookshoz mikor leereszkedik még kettő a lépcsőre. Azokat már fedezéken áthúzva kellett kinyírnom, közben a drónjukat elkerülve.

Na, de amiért írok az a vége. Szóval amikor már van lőszer, meg még páncélunk is, akkor már elég könnyű elintézni őket.

Viszont a végén a raktérben a klón, mint főboss az valami brutál (insanityn játszok).
    Egyszerűen nem jutok oda, hogy elintézzem. Tudom, hogy a le kell kapni a pajzsát, meg a páncélját, hogy elhasználja a medigéljeit, de 1-2-nél többet nem érek el, mert addigra mindig kinyírnak.
    Vagy másfél-két órát próbálkoztam A legjobb eredményem az volt, hogy sikerült kinyírni mindenki mást, egyedül maradt így hárman lőttük és elhasznált két medigélt. Aztán megint elkezdtek jönni a segédek és aztán valaki kinyírt.

Hogy lehet megcsinálni? Mondjatok valami jó trükköt.

Biotikus vagyok, paladin és tempest a fegyverem, képesség erősítővel és AP móddal, erő és visszatöltési idő növelő páncélmódokkal.
    Wrex és EDI jött velem, mert előbbi jól bírja a strapát, leköti a páncélosokat, illetve ha EDI lekapja a pajzsokat, akkor mindketten jók páncél ellen is.

Úgy találtam, hogy a legjobb pozíció a bejárattól balra van, EDI az L alakú fedezék mögött az egész középső teret lefedi, én többnyire mögötte mozgok, Wrex meg helyzettől függően előtte vagy oldalt.

Mondjuk olyan szempontból mindegy, hogy ha mindketten előttem a vannak a klón, akkor is rám rohan és bedarál a hurricannel. A tempestem egyszerűen nem győzi, a paladin meg lassú.
  • Ryder62
    Korai concepteken a Mass Effect

Illusive manus durva :DD
  • Ch4nce
    Nem tudom, multizik-e még valaki aktívan, de engem pozitív csalódás ért a napokban. Kb március óta nem játszottam, most visszaraktam - nem tart tovább random csapatot találni mint korábban, viszont sokkal normálisabbak a társak. Gyanítom, mert csak a rajongók maradtak, a pillanatnyi fellángolók már rég elfelejtették a játékot. Így nincs annyi Rambo, tényleg csapatjáték lett. Igaz ezt csak kb 4-5 játék alapján mondom, de sokkal rosszabbra számítottam!
  • cylonflatus
    Ez most komoly? Fél évvel ezelőtt is ennyi volt! Ja nem, hazudok bocs, 76%... Foglalkozik még ezzel valaki?
  • cylonflatus
    Hát ennyi infóból ne haragudj de nem nagyon.
  • Vraaanyek
    Én elvetemült fan vagyok, de nekem nagyon tetszett, tény hogy minimálisan más kisugárzású,mint a másik három, de szerintem zseniális! :)
  • Evoluti0N
    Az első 3 Mass Effect könyvet megvettem, de azt hallottam, hogy a negyedik nagyon gyenge lett és nem akarok kockáztatni. Azért kíváncsi vagyok, hogy milyen lett és szívesen elolvasnám. Nincs meg valakinek esetleg valamilyen ebook formátumban magyar nyelven? Vagy esetleg nem tud linket, ahonnan le lehetne szedni? Magon csak az első 3 van fent.
  • Lacoka12
    Hali tud valaki segíteni tegnap játszotam a játékal minden oké volt ma akarok játszani azt írja ki hogy a mass effekt 3 müködése leált már újraraktam a játékot ki be jelenkeztem a origin-ből és újraindítotam a gépet mindig ezt adja valaki tud megoldást?
  • RAMyMamy
    erről most azok a "csúnya" pöcsös liarás képek jutottak eszembe
  • Ryder62
    lol
  • Sir Quno Jedi
    Nem bizti, hogy van rajta ott lent mit nyalni, de minden megoldható... :D
  • Ryder62
    Liarát nyalnám.
  • Sir Quno Jedi
    Nekem femshepem van, meg mellé kéne Liara és mondjuk EDI, vagy a csöcsös géndurvított.
  • lightjack
    hmm de bekapnám azt a marcipánnormandy-t
  • RAMyMamy
    de jóó
  • TBTPumpa
  • lightjack
  • Evoluti0N
    Ez se piskóta. :)

• lightjack
    Hát ez nagyon profi!
  • Fpocok
  • Fpocok
    Nem.
  • lightjack
    Ez nem photoshop? o.O o.O
  • Fpocok
    Full cosplay.
  • genndy

És ez nem photoshop, mi? Rendesen meg van csinálva a páncél meg a maszk. Szép munka
  • Fpocok
  • lightjack
    A szövegek 77%-a lefordított és 45%-a lektorált (véglegesített).
  • seraph27
    Sziasztok! Nem tudjátok van-e vagy milyen állapotban van a magyarítás?