22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Faxt nem. Úgy vannak megírva a dialógusok, hogy MEGGYŐZÖD őket a te nézőpontod helyességéről és idővel már ők is magukénak érzik a "bölcsességedet" és hálásak a sötét oldalért. Ugyanis a renegade szefinek is tök igaza van ám, csak más nézőpontból. -
Nem kedvelnek,csak felnek toled es jopofiznak meg haptakba allnak. ;) -
Most tolom párhuzaosan az ME2-t is a 3 mellé és nagyon hülye voltam, mer vanguardot indítottam és a charge-ra fejlesztettem folyamatosan. Namost az elején ezzel csak meghalni lehet. De durván. :D Szétszopattak. Mikor már Mordin és Garrus megvan, addigra már valahogy ki lehet bírni, de nagyon kínszenvedős. Amilyen vicces multiban a 3-ban, olyan idegesítő a 2-ben szingliben. Mindegy, mosmá kihúzom. Vanguard full renegade. Bár renegade pontok mellé mindég kapom a paragont is, hogy rohadjon meg, akármilyen tetű gennygóc is próbálok lenni. :DDD A vicces az, hogy így még jobban kedvelnek. -
Megcsináltam Omegát is. 3990 az EMS. :D
Citadellel remélhetőleg meglesz, bár az nem tudom, mennyi war asetet ad. Ha 1et se, akkor nem lesz meg a 4k (de azért valamit csak ad :D).
No majd nemsokára kiderül, az az utolsó küldi a végéig. Mondjuk a cerberus bázis támadás is biztos ad majd, szóval a 4k biztos meglesz. :) -
Ennyi... :) Én a védekező skilleket nem szoktam bekapcsoltatni (és ha respecelek törlöm), mert az durván lassitja őket. Ahol lehet, persze recharge armor. -
szívás, na akkor mennek rájuk a tömegnövelő modok, meg legnehezebb fegyók, rohaggyanak meg -
Megnéztem. Akkor árnyra ugrottál. Az égedjadta világon nem múlik semmi azon, hogy milyen fegyót adsz neki, és még a ultralight mod sem befolyásol semmit.
Mondjuk nekem ez eddig is egyértelmű volt, de csak sikerült elbizonytalanitanod. :D -
háha nem, akkor én árnyra ugrottam végig... :F -
A kosztümváltás más téma, ott irva is van a bónusz.
Majd kipróbálom, bár szerintem ez nem igy lesz. -
Szerintem csökkenti, ha beteszel nagyon könnyű, jól felupgrade-elt fegyvereket ultralight material mod-dal stb., akkor szvsz. kevesebb lesz a cooldownjuk. Próbáld ki, mentés, küldi kezd így, aztán meg úgy és a squad pontban írja mennyi a cooldown minden povánál! :D Aztán lehet tévedek.
Viszont a kosztümválasztás az hatással van rá, az tuti, vannak 25% recharge bónuszos kosztümök. -
A sulycsokkentes csokkenti a tarsak cooldownjat? Ez nekem teljesen uj. Nemar... kiprobalom,lol.
Elso dolgom kivenni a skillhasznalatot. Ez egy csapat,nem csinalhatjak azt amit akarnak,kulonben nincs csapatero. :)
-
Én nem szeretem ugráltatni a többieket, hagyom hagy ténykedjenek maguktól. Jól kell felskillezni és gearelni őket és elvannak azok (meg súlycsökkentés nekik is a cuccokra stb. hogy rövid legyen a pova cooldownjuk).
A pajzsszívást meg úgyis le fogom cserélni flare-re (előtte meg carnage volt, mert az üti nagyon az armored ellenfeleket). Pajzsszívást gethek ellen tettem be csupán, de ott nagyon bevált. -
Hegyirabló #21668 Sziasztok!
Mass Effect első résszel kapcsolatban lenne egy kérdésem. Bocs, hogy ide írom, de ez a topik él.
Jelenleg, legálisan, magyar nyelven az első részhez hozzá tudok jutni valahogy?
Köszönettel! -
Fuj,adeptnek energy drain. :)
En abszolut nem izzadtam meg sehol (a 3 primenal sem),pedig csak a predatorral megyek (1 golyot se lovok). Eleg tap a biotikus csapat. Neha mar lusta vagyok overloadot is nyomni,mert a bio robbanas meg a shieldet is lerobbantja. A dupla throw meg neha dupla bio robbantast is csinal,nagyon allat.
Pl. Marauderre ranyomom liara singujat + edi overloadjat egyszerre,majd 1 throwval lesz egy tech burst,majd singu elkapva egy bio robbanas is. Tenyleg csimbumbum. :)
Ha csinalok sentinelt,akkor a stazis buborekra megyek majd,mert az is biztos poen. Es legalabb akkor mas is lesz. De boven eleg Liara singuja+warp+throw.
Pisztolyra szereltem tavcsovet ugy tenyleg jo,azt a trukkot lenyultam toled.
Snipert direkt nem hasznalok,a concentrationnel tul infif a feeling:) -
Nade ahol 3 prime van ott adnak hozzá spéci puskát is, csak körbe kell rohanni. Máshol meg nem jönnek hármasával 1xrre.
Én úgy raktam össze az adept femshepem armor-ját, hogy kizárólag weapon damage és headshot damage-re ad bónuszt, de azt durván. Felhúztam a nagy tűzsebességű indra sniper-t 5-ösre, rá egy magasabb szintű concentration mod, meg páncéltörő. Így már lehet csúnyán adni az armoros ellenfeleknek a bucijára (ugye bazira belassul az idő célzás közben, így a sorozatlövős sniper-rel szénné lehet őket pakolni skulóval közben, meg van is időnk tervezni). Felvettem a pajzselszívós képességet talitól, így pajzsom mindég maxon, ha szívok és az ellenfélnek meg megy le szépen. Ennyi kb. a prime-ok ezt nem csipázzák. Mondjuk gránáttal is rendesen megszórom őket néha.
A másik amit nem szeretnek az assault gun-ból amelyiknek arcvédő pajzsa van és tulképpen egy könnyű machine gun. Na azzal páncéltörővel bekapnak egy hosszabb sorit és buknak (főleg pl. garrustól, vagy ashleytől, ha assault rifle sebzésre gyúrtak skillben). DE Javik is jól kezeli.
Nomeg az anti-synthetic rifle sem semmi. Azzal minden szintit le lehet mészárolni, csak a fedezékeket nem szereti, mer megakad benne a lövése. -
Én végig csináltam. :D Majd lesz egy vicces, na az megizzasztott rendesen :D Insanityn vanguardal, hát vagy egy másfél órát szórakoztam vele, de meglett
Az a vicces, hogy azt hittem Vanguardal a legkönnyebb játszani, de Enginerrel kb. 2-3x ha meghaltam egy végig játszás alatt. Mondjuk Vanguardal is a Grissom Academy, illetve a Geth Primek, szopattak meg. A Geth Primek viszont rendszeresen
-
Hát ja jobb lenne, ha valami normális módon meg lenne csinálva. Van 8 giga ramom, de amikor túl sokat töltök be akkor már nagyon sokáig tart mire elindul a játék, és akkor már gyakran előfordulnak textúra hibák, hogy így bevillan, vagy ott is marad a képernyőn valaminek a textúrája, azt nem látok tőle, és csak alt+tabbal tudok megszabadulni tőle. -
Meg ha eddig nem vettem,most minek? Orulok,ha nincs doboz. :)
Persze nyilvan ezzel tamogatnam a fejlesztoket. Szoktam,ennel most nem. -
Nem lattam ertelmet,most se latom. Multizni nem akarok. Kenyelmes volt feltenni 1telepitovel a teljes me 3at,nem darabonkent vasarolgatni (eleve nem is tetszik,h. Dlcnkent fizetos).
Az EAt meg nem sajnalom,hogy ehenhalnak,, a FIFAjukat megvettem. :) -
Evoluti0N #21661 Cöcöcö. Ekkora fannak, ennyivel a megjelenés után, amikor már aprópénzért meg lehet kapni, illene megvennie. :P -
Majd ha megcsinaltam meg az Aria es Citadel Dlct,megmondom mennyi Emsig jutottam full paragon (me 1tol) karival.
Full dlc verziom van,Collector edition,minden kutya fule. -
Hm, valamiért azt hittem hogy az valami régebbi szöveg, DLC-k nélkül értendő, pedig nem, mert megemlíti a DLC-ket is
-
vg #21658 Nem egészen. Egy sorral lejjebb vannak a valós számok. -
EC és DLC-k előtt asszem 5000 pont kellett, amit multi nélkül nem lehetett összeszedni.
EC-ben levitték 4000-re + kijött egy csomó DLC, ami pontot ad, úgyhogy nem különösebben nehéz multi nélkül sem elérni a "legjobb" endinget. -
Amúgy Armax Arena-ban csináljátok a challenge-eket?! Mer emilben is jönnek újabbak ám! Vitzesek. -
Ezé montam, hogy anno. Én időmben multi nélkül nem ment. -
vg #21654 "If the multiplayer mode is not played, the player will only be able to acquire ~3750 EMS, which is less than the ~4000 EMS necessary to experience all possible endings.
Downloadable content for Mass Effect 3 significantly affects the War Assets system. Mass Effect 3: Extended Cut lowers the EMS required to achieve all possible endings from ~4000 to 3100."
Simán kijátszható, csak a EC-t kell leszedni. -
Nincs meg eredetiben. Azt olvastam,4k eleg mar. Az meglehet:P Ha nem lesz,kapjak be,pedig full kijatszva az lenne a szep. :)
Megvan mar minden bonus powa elozo jatekok miatt. Majd kiprobalom talan. Eleg siman a throw is... fortit hasznalok 40% dmr hez. Azota vicc,neha abanshee warpja se huzta le,pedig azt hittem,az mindig. Sentinel dupla pancelra leszek kivancsi;)
Sanya: jaja en is ugy emlekeztem,azert is csinalom most.
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát multi nélkül nem lesz galactic readiness emelés és úgy nemigazán jön össze a perfect ending. Legalábis anno nem ment máshogy. Pikk-pakk egy ksi multival feltolod 100%-ra a readiness-t és márs dupla az effektív haderőd (bronze-on is megvan gyorsan).
Az omega dlc-ből kapott két pova közül az egyik a flare, na az a legerősebb biotikus robbantó pova. Egymagában is olyan durva mint a gránátok, de ha még warpra robbantod...
-
sanya200 #21651 cerberus bázis után már nem tudsz máshova menni előtte kell mindent megcsinálni.
Bandess én is ezt használom nagyon jó kis mód,bár ennyiből kicsit macera hogy ha új pálya van ilyen főküldi akkor kilépni betölteni azt majd visszalépni.Mert még 4gb ram mellet is sokáig tart még elindul ha sok van betöltve.Lehetne csinálni belőle egy komplett módot sokkal egyszerűbb lenne,ha egyszerre benne lenne minden és nem kéne külön indítgatni mindig. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ott tartok, hogy megtámadjam a Cerberus bázist. Még az Aria és Citadel DLC van hátra, minden más megcsinálva (most végeztem Leviathannal) 3787 az effective army. 4k kell ugye a perfect véghez. Kiváncsi vagyok, hogy meglesz-e, de valószinűleg igen. Ha nem, megeszi a fene. :D
Amúgy csak most vettem észre, hogy egy enemyre több primeot is rá lehet tolni, és akár egyszerre robbantani (2 projectilelal, vagy egymás után 1-1gyel). Brutera rányomtam EDI ince + Liara Warpot és rá egy dupla throw és maradt 1 csik. Elég táp. :D Nyilván többivel is működik, akár triple prime is, csak azt 1 lövésre nem lehet detonálni.
-
Amúty ha pl. az Omega DLC-t letolod, kapsz powereket a társaktól onnan is, hiszen ott nem viheted a saját csapatodat. Utána meg már viszont azokat a képességeket is felveheted. Érdemes ezé letiolni már önmagában, de amúgyis jó szintlépési lehetőség és vannak új fegyók, miegymás, jó a sztori stb. Élveztem.
Citadelből nem jönnek asszem új képességek, viszont fegyók jöttek (spéci, ami kellhet pl. infynek). -
hmmm érdekes. Én ezekből szoktam válogatni. Mármint letöltöttem az összeset, és mindig azzal játszok ami éppen soros.
-
Evoluti0N #21647
-
RAMyMamy #21646 baszki, de megijedtem ettől a képtől XD -
Evoluti0N #21645 Hm.... Érdekes. Szóval: Találtam az első részhez egy magas felbontású textúra modot és itt írtam is róla. Közben nézelődtem az oldalon és találtam egy elég érdekes modot a 3. részhez is. Ahhoz is van textúra mod, azonban ami meglepett, az az arc mod Talihoz. Lehet, hogy majd kipróbálom, miután megint odaérek a 3. részhez. :)
-
Ha érdekel valakit a MEHEM, csináltak hozzá egy kis plusszt

(Valszeg nem látszik, de Spoilerben link van.) -
A férfié igen, de a #21637 linkben nő van.
Tényleg nem Li, qrva szar a fülhallgatóm ezek szerint...
-
Az nem az ő hangja.
-
RAMyMamy #21641 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!öhm, az epilógusban szereplő aszárinak(?) nem liara a hangja
nem a hologramos cuccra gondoltál?