Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://3u.pacn.ws/640/e5/Mass_Effect_Trilogy_254731.8.jpg
Mert amiket itthon nézegettem az szerintem csak sima tartó amibe belecsúsztattak 3 tokot. Remélem értitek mire gondolok.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
A halál csupán a kezdet...
Meg szeretném venni ps3-ra a trilogy-t. De két változatot fedeztem fel, az egyik amiben van egy karton tok benne a 3 játék három tokkal. Viszont van a másik változat ami meg kihajtható tokban van, ez sokkal jobban tetszik.
Az utóbbi valami nagyon spéci változat, van annak valami neve? Neten nem találom hogy mi alapján lehetne arra rákeresni, meg egyáltalán a boltokban melyik változat van:S
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
2. visszakapod Spectre státuszodat a péniszarcúaktól még a harmadik rész elején
"The trees move. Do you not see it?"
Már sokadszorra játszom végig a 2. részt, de még sosem próbáltam ki két dolgot - és nem tudom, hogy hatással van-e a 3. részre.
Mindkettõ a Fellegvár (Citadel) résznél van.
1.: Mi van, ha Shepard -öt Bailey halottnak hagyja a nyilvántartásban?
2.: Mi van, ha a tanács elõtt a Prezidiumban visszautasítom a fantom státuszt?
Köszönöm, ha válaszoltok.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
The Final Hours Mass Effect 3
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Mert akkor õ volt az, aki még a Skyrimhez is összedobott közben egy aréna-modot, fordítás-tesztelés-fórumozás közben(!) <#worship>#worship> Honnan vesz ennyi idõt? <#fejvakaras>#fejvakaras><#taps>#taps>
Okosan csinálja (ahogy elvileg kéne) hogy elõször az alapjáték majd a dlc-k. Esetleg az EC lehetne kivétel hisz ki az aki eredeti befejezéssel tolja? 😛
A másik ha a 32% a végleges kész fordítás akkor tényleg nagyon jól halad. Fõleg ha csak 5 hónapja készíti.
Szurkolok neki.
A színvonalra eddig semmi panasz nem lehet - teljesen rendben van! Elütést, helyesírási hibát, magyartalan mondatot nem láttam benne. Persze lehet vitatkozni 1-1 mondat fordításán, de az kb. felesleges szócséplés lenne, hiszen ízlések és pofonok...
A readme-ben azt írja, hogy csak egyelõre az alapjátékot fordítja, a DLC-kkel nem foglalkozik.
Reméljük belátható idõn belül befejezi az alapjátékot és sort kerít a DLC-k fordítására is. Mindenesetre bíztató, hogy már kiadott egy 35%-os állpotút és így aki magyarul ki akarja próbálni az már elkezdheti.
Process exited with exit code 0.
11:46:33 Setting up uninstall data ...
11:46:33 Installing GDF ...
11:46:33 Installing C:\Program Files (x86)\Bioware\Mass effect 3\Mass Effect 3\GDFBinary_en_US.dll ...
11:46:33 Alternate GDF game name Mass Effect 3
11:46:33 IGameExplorer2 for windows 7
11:46:33 ERROR: Windows IGameExplorer2 is unable to InstallGame (80070005)
11:46:33 GameExplorerInstall returns 80070005
11:46:33 ERROR: Failed to install 'C:\Program Files (x86)\Bioware\Mass effect 3\Mass Effect 3\GDFBinary_en_US.dll' for install path 'C:\Program Files (x86)\Bioware\Mass effect 3\Mass Effect 3\'
11:46:33 Failed to install GDF
11:46:33 Installer finished with exit code: 3
11:46:33 Shutting down data reader.
Esetleg valaki tudna ebben segíteni? Lehet valami nagyon bezavar? Tudom nem szép de lehet az a gáz, hogy volt fent tört game is. Kéne egy teljes formázás?
Köszönöm elõre is a választ!
Az Armax arénában a mirror matchben van valami szórakoztató is? Mert bementem és a két csapattársam tök nyugodtan állt mellettem, miközben a négy tükörkép rámrohant és egy méterrõl pofán lõttek.
Szóval ha õk nem csinálnak semmit akkor ezt elvileg egyedül kell nyomni? Négy ellenfél ellen, mikor már a Normandián az egy hasonmás klón egymagában is elég nehéz volt?
lehet, hogy ki lehet valahol kapcsolni, de én még nem jöttem rá, hogy hol/hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ugyan azokat a képességeket használja ellened a klón mint ami neked is van. Tehát állandóan novázott attól shep megrészegült, mire magához tért charget nyomott rám. Sokszor mozdulni nem tudtam.
@Ryder: Vanguarddal nehéz? Charge és Nova kirakva? Akkor nincs semmi a single playerben ami nehéz.