Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabi84
Igen erre, de nekem ez a változat kéne ez a lapos, amiben kihajtható tokban van:

http://3u.pacn.ws/640/e5/Mass_Effect_Trilogy_254731.8.jpg

Mert amiket itthon nézegettem az szerintem csak sima tartó amibe belecsúsztattak 3 tokot. Remélem értitek mire gondolok.

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Fenrir

A halál csupán a kezdet...

Szabi84
Sziasztok!
Meg szeretném venni ps3-ra a trilogy-t. De két változatot fedeztem fel, az egyik amiben van egy karton tok benne a 3 játék három tokkal. Viszont van a másik változat ami meg kihajtható tokban van, ez sokkal jobban tetszik.
Az utóbbi valami nagyon spéci változat, van annak valami neve? Neten nem találom hogy mi alapján lehetne arra rákeresni, meg egyáltalán a boltokban melyik változat van:S

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Köszi, akkor szerencsére nem rontottam semmit... 😊
Calver
1. nem emlékszem h bármi hatása lenne
2. visszakapod Spectre státuszodat a péniszarcúaktól még a harmadik rész elején

"The trees move. Do you not see it?"

Sziasztok!

Már sokadszorra játszom végig a 2. részt, de még sosem próbáltam ki két dolgot - és nem tudom, hogy hatással van-e a 3. részre.
Mindkettõ a Fellegvár (Citadel) résznél van.
1.: Mi van, ha Shepard -öt Bailey halottnak hagyja a nyilvántartásban?
2.: Mi van, ha a tanács elõtt a Prezidiumban visszautasítom a fantom státuszt?

Köszönöm, ha válaszoltok.
Ryder62
Wrex vajon hogy nézne ki papírból? <#idiota>

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

genndy
Na EZ nagyon komoly! <#wow1><#taps>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Papír Jack 😊

Fenrir
Inkább Almost Complete Edition 😛

A halál csupán a kezdet...

TBTPumpa
Mass Effect 3 Complete Edition?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Ezt érdemes megvenni? 2,5 euro kb az originen.
The Final Hours Mass Effect 3

Azért írtam,mert ami ott van az mûködik.Én sem rakom ide.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

genndy
Nyilván ahhoz kér linket. Max a warez topikban, én itt biztos nem adok <#gonosz3>

A virágosban lévõ nem jó?

vki nem tudja belinelni az art bookot nem találom nagyon sehol,ami a ce kiadáshoz van az kéne digitális formában.

ja olvastam hogy van vmi magyarítás a me3-hoz de ez ilyen fele harmada kb.
me3

sajnos egyenlõre ez van a régi gép már nincs meg különbözõ okok miatt pedig csúcsgép volt 4gb ram phenom IIx4 965 meg hd7850 2gb.Most egy fos 2gb ram meg integrált vga és marad is egy darabig,legalábbis pár hónapig nem tudom bõvíteni.

Szerintem egy próbát megér. Tény, hogy az XP sokkal kevesebb ramot zabál. Szerintem 2 giga ramhoz nem ajánlott Win7-et használni, fõleg ha játszani is szokott az ember fia.
nem tettem kérdõjelet sorry 😄 ottvan az utolsó elõtti mondat hogy xp-n elmenne-e szaggatás nélkül, win7-en sajnos akad, de sztem a ram miatt mert az oprendszer megeszi a 3/4-ét.

Milyen segítség kéne? 😄 Egy kérdés nem szerepelt a mondatban. Csak leírtad a tényeket.
Hali kis segítség kéne most elég gyengus gépem van 4magos cpu 2gb ram meg egy integrált vga hd3000-es széria(amd 760g) elvileg el kéne mennie az integrált vga-n,legalábbis youtube-on néztem gameplay-t róla, ezzel az integrált karival.Viszont win7-em van és valószínû kevésli a ramot, 1,75gb a maradék a vga-ra megy el de csak max 4-500 mb szabad.Szóval esetleg ha feltenném az xp-t azon elmenne akadás nélkül.Persze ilyen low settings 1024x768-ba.

Ryder62
Igen õ az.

genndy
Bizony, ha õ az akkor jár a kalapemelés <#nyes>

Úgy tudom õ az. Szóval a minõséggel nem lesz baj! Persze lehet, hogy õ is belefárad egy idõ uán - 1 embernek azért ez elég nagy falat. De akárhogy is lesz, van már "kézzel fogható" eredménye az 5 hónapos munkájának. Nagy respect neki ezért!!!

genndy
Ez a morrohunos Vik?
Mert akkor õ volt az, aki még a Skyrimhez is összedobott közben egy aréna-modot, fordítás-tesztelés-fórumozás közben(!) <#worship> Honnan vesz ennyi idõt? <#fejvakaras><#taps>

Ryder62
<#eljen>

Okosan csinálja (ahogy elvileg kéne) hogy elõször az alapjáték majd a dlc-k. Esetleg az EC lehetne kivétel hisz ki az aki eredeti befejezéssel tolja? 😛

A másik ha a 32% a végleges kész fordítás akkor tényleg nagyon jól halad. Fõleg ha csak 5 hónapja készíti.

Szurkolok neki.

Elsõ benyomások a Vik féle 32%-os készültségû független ME3 magyarításról: ahhoz képest hogy 5 hónapja készül és 1 személy csinálja, egész jól halad vele.
A színvonalra eddig semmi panasz nem lehet - teljesen rendben van! Elütést, helyesírási hibát, magyartalan mondatot nem láttam benne. Persze lehet vitatkozni 1-1 mondat fordításán, de az kb. felesleges szócséplés lenne, hiszen ízlések és pofonok...
A readme-ben azt írja, hogy csak egyelõre az alapjátékot fordítja, a DLC-kkel nem foglalkozik.
Reméljük belátható idõn belül befejezi az alapjátékot és sort kerít a DLC-k fordítására is. Mindenesetre bíztató, hogy már kiadott egy 35%-os állpotút és így aki magyarul ki akarja próbálni az már elkezdheti.

Megnéztem az Installog fáljt és ott ilyen hibára bukkantam:
Process exited with exit code 0.

11:46:33 Setting up uninstall data ...
11:46:33 Installing GDF ...
11:46:33 Installing C:\Program Files (x86)\Bioware\Mass effect 3\Mass Effect 3\GDFBinary_en_US.dll ...
11:46:33 Alternate GDF game name Mass Effect 3
11:46:33 IGameExplorer2 for windows 7
11:46:33 ERROR: Windows IGameExplorer2 is unable to InstallGame (80070005)
11:46:33 GameExplorerInstall returns 80070005
11:46:33 ERROR: Failed to install 'C:\Program Files (x86)\Bioware\Mass effect 3\Mass Effect 3\GDFBinary_en_US.dll' for install path 'C:\Program Files (x86)\Bioware\Mass effect 3\Mass Effect 3\'
11:46:33 Failed to install GDF
11:46:33 Installer finished with exit code: 3
11:46:33 Shutting down data reader.

Esetleg valaki tudna ebben segíteni? Lehet valami nagyon bezavar? Tudom nem szép de lehet az a gáz, hogy volt fent tört game is. Kéne egy teljes formázás?
Köszönöm elõre is a választ!

Mindenbõl a legújabb van fent..lövésem sincs mi a baja.A régi foskupacon száguldott,ezen meg élvezhetetlen.

Olyan kérdésem lenne hogy van olyan hely a hivatalos oldalon kívül ahol lelehet szedni a multis ingyenes dlc-ket? Mert valami miatt nem akarja feltenni. Vagy valakinek nincs meg külön leszedve?

genndy
Nem az oprendszer a gond. Drivereket nézd végig.

Hali!A 64 bites OS-t(WIN 7) nem szereti a játék?Mert úgy szaggat mint az állat az új gépen még low beállításokkal is.<#fejvakaras>

Sikerült beválasztanom Wrexet és most olvasom, hogy õ bugos, nem támadja a hasonmásokat. Mondjuk Grunt sem nagyon csinált semmit. Megbízhatatlan kroganok. 😊

Így van, felment a játék, aztán szépen elkezdte letölteni a DLC-ket, amik kitesznek vagy 10-13 GB-ot szóval eltart egy darabig mire leszedi õket. Én azt csináltam, hogy lepauseltam õket, hogy egyszerre csak egyet töltsön. teljesen leállítani a telepítést viszont nem lehet.

Az Armax arénában a mirror matchben van valami szórakoztató is? Mert bementem és a két csapattársam tök nyugodtan állt mellettem, miközben a négy tükörkép rámrohant és egy méterrõl pofán lõttek.

Szóval ha õk nem csinálnak semmit akkor ezt elvileg egyedül kell nyomni? Négy ellenfél ellen, mikor már a Normandián az egy hasonmás klón egymagában is elég nehéz volt?

Értem és neked amikor feltelepült a játék utána automatikusan felrakta a dlc-ket? Tehát annyit írt csak ki hogy telepítés és várni kell?

Á, megvan. Én a lakásban, vagy a hajón vártam az emailt, eddig fel sem tûnt, hogy az armaxban van külön email

Komolyan kivel kell lefeküdni azért a nyavajás Armaxos cerberus páncélért. Már kétszer összelõttem a 10e-et és semmi.

Én is most raktam vissza nemrég, ha az originben a játék neve melletti nyílra kattintasz, akkor beljebb lépsz és mutatja részletesen, hogy melyik DLC-letöltésébõl még mennyi van. Csak ha mindent leszedett akkor tudod indítani a játékot.

érdekes miután letöltötte. Kiírja alul hogy kész telepítésre kész, rákattintok a telepítésre de semmit nem csinál, nem indul el se, pedig a game a megfelelõ helyen van. A fene se tudja mi lehet a gond.

Akkor lehet ez történik ez esetben ezer hála Ramy, köszönöm a nagyon gyors választ.

nem, ha egyszer már leszedted a dlc-ket, utána minden egyes telepítésnél automatikusan le fogja neked szedni õket
lehet, hogy ki lehet valahol kapcsolni, de én még nem jöttem rá, hogy hol/hogy
lehet de azt anno is külön szedtem le. Miután végig ment csak a Telepitésre lehet menni, de az meg nem csinál semmit. Na de megpróbálom origin keresztül letölteni, hátha úgy lesz. Remélem sikerül, vissza néznék a multira. 😄

valszeg szedegeti a dlc-ket, az még (nettõl függõen) kb. fél-1 óra
Tudna valaki segíteni: miért van az hogy újra fel szeretném tenni az eredeti Mass effect 3-at, leszedem az origint, fel is telepítem, utána a játék települ, 100 %-on van de azt írja még mindig Telepítés, nem tudom origin keresztül indítani. Ha az exe-vel indítanám akkor meg azt írja nincs is feltelepítve?? Mi lehet a gáz?

Az armax arénában, hogy kapom meg a páncélt? 10000 feletti pontom volt egy meccsen, de nem kaptam se emailt, se semmit.

Újra kezdtem a Citadel DLC-t és a helyenként kiakasztó akciótól eltekintve baromi szórakoztató. Wrexel diszkózni a kaszinóban egyszerûen megfizethettelen élmény. Majd leestem a székrõl a röhögéstõl.

Nem, citadelben a boss fight nagyon könnyû vanguarddal mivel nova cancel > klón shep.

Ryder62
Citadelben a boss fight nehéz vanguarddal mivel

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ugyan azokat a képességeket használja ellened a klón mint ami neked is van. Tehát állandóan novázott attól shep megrészegült, mire magához tért charget nyomott rám. Sokszor mozdulni nem tudtam.

A medigeles ládából te is tudsz venni (a klóné ettõl nem fog fogyni) szóval ha ügyes vagy és a közelében tudsz maradni akkor nem kell spórolni vele mert végtelen medigeled lesz.

@Ryder: Vanguarddal nehéz? Charge és Nova kirakva? Akkor nincs semmi a single playerben ami nehéz.