Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Na akkor sorban.
horpeti:
Első két végigjátszás vanguarddal, a harmadik adepttel történt. Sentinellel nem akarok menni mert az előző ME2 végigjátszásban azzal voltam és elég gyengus, nem jött be annyira. Infivel most vagyok ME2-ben úgyhogy ez is kilőve. Maradt tehát katona vagy engineer. És mivel szeretek kombózni, minél több képességet használni ezért fogok engineerel menni. A katona túl sablonos, egyhangú nekem.
Sir Quno Jedi:
Én meg állandóan szünetelek. Szépen eldöntöm hogy a kijelölt ellenfelet milyen sorrendben bombázzam meg képességekkel. ME2-ben tegnap Jacob loyal küldijén a hunterrekről leszedtem a pajzsot, Jacobbal belebegtettem majd rányomtam Jackkel egy shockwave-t. Úgy szálltak föl mintha kilőtték volna őket. Neki is csapódott az egyik a lezuhant hajóroncsnak. Persze utána küldök gyorsan még egy gyújtást is hogy vízbe/földet érés előtt még kigyulladjon az ipse.
Nekem a ME ne egy tucat lövölde legyen hanem taktikázós. De hát ez van különbözőek vagyunk :)
Fenrir:
Rejtőző Férfi más sokkal jobban hangzana. A fickó kb az ipse, arc, hapsi tehát a lazább megnevezések közé tartozik. Így elég furán jön le hogy fickóznak egy olyan embert aki az egész Cerberust irányítja és túl. kép senki nem tud róla semmit.
De persze a kvári is úgy jön le minta becézgetnénk egy fajt. Kvárián már jobb, ahogy az első részben volt.