22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Igen erre, de nekem ez a változat kéne ez a lapos, amiben kihajtható tokban van:
http://3u.pacn.ws/640/e5/Mass_Effect_Trilogy_254731.8.jpg
Mert amiket itthon nézegettem az szerintem csak sima tartó amibe belecsúsztattak 3 tokot. Remélem értitek mire gondolok. -
Erre gondolsz? -
Sziasztok!
Meg szeretném venni ps3-ra a trilogy-t. De két változatot fedeztem fel, az egyik amiben van egy karton tok benne a 3 játék három tokkal. Viszont van a másik változat ami meg kihajtható tokban van, ez sokkal jobban tetszik.
Az utóbbi valami nagyon spéci változat, van annak valami neve? Neten nem találom hogy mi alapján lehetne arra rákeresni, meg egyáltalán a boltokban melyik változat van:S -
kalooria #21357 Köszi, akkor szerencsére nem rontottam semmit... :) -
1. nem emlékszem h bármi hatása lenne
2. visszakapod Spectre státuszodat a péniszarcúaktól még a harmadik rész elején -
kalooria #21355 Sziasztok!
Már sokadszorra játszom végig a 2. részt, de még sosem próbáltam ki két dolgot - és nem tudom, hogy hatással van-e a 3. részre.
Mindkettő a Fellegvár (Citadel) résznél van.
1.: Mi van, ha Shepard -öt Bailey halottnak hagyja a nyilvántartásban?
2.: Mi van, ha a tanács előtt a Prezidiumban visszautasítom a fantom státuszt?
Köszönöm, ha válaszoltok. -
Wrex vajon hogy nézne ki papírból?
-
Na EZ nagyon komoly! 
-
Evoluti0N #21352 Papír Jack :)
-
Inkább Almost Complete Edition :P -
Mass Effect 3 Complete Edition?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
sanya200 #21349 Ezt érdemes megvenni? 2,5 euro kb az originen.
The Final Hours Mass Effect 3 -
Coolfire #21348 Azért írtam,mert ami ott van az működik.Én sem rakom ide. -
Nyilván ahhoz kér linket. Max a warez topikban, én itt biztos nem adok
-
Coolfire #21346 A virágosban lévő nem jó? -
sanya200 #21345 vki nem tudja belinelni az art bookot nem találom nagyon sehol,ami a ce kiadáshoz van az kéne digitális formában. -
sanya200 #21344 ja olvastam hogy van vmi magyarítás a me3-hoz de ez ilyen fele harmada kb.
me3
-
sanya200 #21343 sajnos egyenlőre ez van a régi gép már nincs meg különböző okok miatt pedig csúcsgép volt 4gb ram phenom IIx4 965 meg hd7850 2gb.Most egy fos 2gb ram meg integrált vga és marad is egy darabig,legalábbis pár hónapig nem tudom bővíteni. -
Evoluti0N #21342 Szerintem egy próbát megér. Tény, hogy az XP sokkal kevesebb ramot zabál. Szerintem 2 giga ramhoz nem ajánlott Win7-et használni, főleg ha játszani is szokott az ember fia. -
sanya200 #21341 nem tettem kérdőjelet sorry :D ottvan az utolsó előtti mondat hogy xp-n elmenne-e szaggatás nélkül, win7-en sajnos akad, de sztem a ram miatt mert az oprendszer megeszi a 3/4-ét. -
Evoluti0N #21340 Milyen segítség kéne? :D Egy kérdés nem szerepelt a mondatban. Csak leírtad a tényeket. -
sanya200 #21339 Hali kis segítség kéne most elég gyengus gépem van 4magos cpu 2gb ram meg egy integrált vga hd3000-es széria(amd 760g) elvileg el kéne mennie az integrált vga-n,legalábbis youtube-on néztem gameplay-t róla, ezzel az integrált karival.Viszont win7-em van és valószínű kevésli a ramot, 1,75gb a maradék a vga-ra megy el de csak max 4-500 mb szabad.Szóval esetleg ha feltenném az xp-t azon elmenne akadás nélkül.Persze ilyen low settings 1024x768-ba. -
Igen ő az. -
Bizony, ha ő az akkor jár a kalapemelés
-
HJ #21336 Úgy tudom ő az. Szóval a minőséggel nem lesz baj! Persze lehet, hogy ő is belefárad egy idő uán - 1 embernek azért ez elég nagy falat. De akárhogy is lesz, van már "kézzel fogható" eredménye az 5 hónapos munkájának. Nagy respect neki ezért!!! -
Ez a morrohunos Vik?
Mert akkor ő volt az, aki még a Skyrimhez is összedobott közben egy aréna-modot, fordítás-tesztelés-fórumozás közben(!)
Honnan vesz ennyi időt? 
-

Okosan csinálja (ahogy elvileg kéne) hogy először az alapjáték majd a dlc-k. Esetleg az EC lehetne kivétel hisz ki az aki eredeti befejezéssel tolja? :P
A másik ha a 32% a végleges kész fordítás akkor tényleg nagyon jól halad. Főleg ha csak 5 hónapja készíti.
Szurkolok neki. -
HJ #21333 Első benyomások a Vik féle 32%-os készültségű független ME3 magyarításról: ahhoz képest hogy 5 hónapja készül és 1 személy csinálja, egész jól halad vele.
A színvonalra eddig semmi panasz nem lehet - teljesen rendben van! Elütést, helyesírási hibát, magyartalan mondatot nem láttam benne. Persze lehet vitatkozni 1-1 mondat fordításán, de az kb. felesleges szócséplés lenne, hiszen ízlések és pofonok...
A readme-ben azt írja, hogy csak egyelőre az alapjátékot fordítja, a DLC-kkel nem foglalkozik.
Reméljük belátható időn belül befejezi az alapjátékot és sort kerít a DLC-k fordítására is. Mindenesetre bíztató, hogy már kiadott egy 35%-os állpotút és így aki magyarul ki akarja próbálni az már elkezdheti. -
bendáj17 #21332 Megnéztem az Installog fáljt és ott ilyen hibára bukkantam:
Process exited with exit code 0.
11:46:33 Setting up uninstall data ...
11:46:33 Installing GDF ...
11:46:33 Installing C:\Program Files (x86)\Bioware\Mass effect 3\Mass Effect 3\GDFBinary_en_US.dll ...
11:46:33 Alternate GDF game name Mass Effect 3
11:46:33 IGameExplorer2 for windows 7
11:46:33 ERROR: Windows IGameExplorer2 is unable to InstallGame (80070005)
11:46:33 GameExplorerInstall returns 80070005
11:46:33 ERROR: Failed to install 'C:\Program Files (x86)\Bioware\Mass effect 3\Mass Effect 3\GDFBinary_en_US.dll' for install path 'C:\Program Files (x86)\Bioware\Mass effect 3\Mass Effect 3\'
11:46:33 Failed to install GDF
11:46:33 Installer finished with exit code: 3
11:46:33 Shutting down data reader.
Esetleg valaki tudna ebben segíteni? Lehet valami nagyon bezavar? Tudom nem szép de lehet az a gáz, hogy volt fent tört game is. Kéne egy teljes formázás?
Köszönöm előre is a választ! -
Coolfire #21331 Mindenből a legújabb van fent..lövésem sincs mi a baja.A régi foskupacon száguldott,ezen meg élvezhetetlen. -
bendáj17 #21330 Olyan kérdésem lenne hogy van olyan hely a hivatalos oldalon kívül ahol lelehet szedni a multis ingyenes dlc-ket? Mert valami miatt nem akarja feltenni. Vagy valakinek nincs meg külön leszedve? -
Nem az oprendszer a gond. Drivereket nézd végig. -
Coolfire #21328 Hali!A 64 bites OS-t(WIN 7) nem szereti a játék?Mert úgy szaggat mint az állat az új gépen még low beállításokkal is.
-
Llew #21327 Sikerült beválasztanom Wrexet és most olvasom, hogy ő bugos, nem támadja a hasonmásokat. Mondjuk Grunt sem nagyon csinált semmit. Megbízhatatlan kroganok. :) -
Llew #21326 Így van, felment a játék, aztán szépen elkezdte letölteni a DLC-ket, amik kitesznek vagy 10-13 GB-ot szóval eltart egy darabig mire leszedi őket. Én azt csináltam, hogy lepauseltam őket, hogy egyszerre csak egyet töltsön. teljesen leállítani a telepítést viszont nem lehet.
Az Armax arénában a mirror matchben van valami szórakoztató is? Mert bementem és a két csapattársam tök nyugodtan állt mellettem, miközben a négy tükörkép rámrohant és egy méterről pofán lőttek.
Szóval ha ők nem csinálnak semmit akkor ezt elvileg egyedül kell nyomni? Négy ellenfél ellen, mikor már a Normandián az egy hasonmás klón egymagában is elég nehéz volt? -
bendáj17 #21325 Értem és neked amikor feltelepült a játék utána automatikusan felrakta a dlc-ket? Tehát annyit írt csak ki hogy telepítés és várni kell? -
Llew #21324 Á, megvan. Én a lakásban, vagy a hajón vártam az emailt, eddig fel sem tűnt, hogy az armaxban van külön email -
Llew #21323 Komolyan kivel kell lefeküdni azért a nyavajás Armaxos cerberus páncélért. Már kétszer összelőttem a 10e-et és semmi. -
Llew #21322 Én is most raktam vissza nemrég, ha az originben a játék neve melletti nyílra kattintasz, akkor beljebb lépsz és mutatja részletesen, hogy melyik DLC-letöltéséből még mennyi van. Csak ha mindent leszedett akkor tudod indítani a játékot. -
bendáj17 #21321 érdekes miután letöltötte. Kiírja alul hogy kész telepítésre kész, rákattintok a telepítésre de semmit nem csinál, nem indul el se, pedig a game a megfelelő helyen van. A fene se tudja mi lehet a gond.