Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Esetleg azt lehet még, hogy elõtte bementek egy random másik játékba, onnan kiléptek és utána joinoltok egymásba.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Egy par napja probaltam multizni 2 haverral, de valamilyen oknal fogva mindig megakadtam a "joining" kepernyon. Mintha probalna csatlakozni a haver altal krealt privat game-hez, de lathatoan megakad ezen a kepernyon es nem hajlando tovabb menni. Eredeti a jatek es az osszes multiplayer DLC le van mindharmunknak toltve.
Van esetleg valakinek valami epkezlab otlete, hogy mit lehetne ez ellen tenni, hogy mukodjon a moka?
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Steam: SgtMathias Origin: SgtMathias89
Nemtom mennyi van meg hatra a gembol,talan a felenel lehetek. De most mar vegignyomom soldierral. Aztan johet majd egy renegat adept pl. Vagy sentinel. Mert vegulis veluk se nyomtam vegig,csak egy darabig😊 Utana meg lehet ujra fegyverhasznalo pl. Sniperes inf.
Nem ugyan arról beszélünk. Az, hogy a Warp vagy a throw minden fajta robbanást detonál abban semmi bug nincs.
Tehát én nem az általad említett valami+warp+throw dupla robbanásról beszélek, hanem a valami+warp vagy valami+trow féle kétféle robbantási metódusról.
Hurricane/Particle Rifle az egyik legjobb fegyver arra, hogy szavaiddal élve lõszerhatást hozzon létre. De nem csak a nagy tûzgyorsaságú fegyverek jók erre a célra, hanem a shotgunok is. Szinte az elsõ lövésre létrehozzák a hatást(legalábbis a jobb/erõsek fajták). Valamint ott van még a Talon. Ami egy pisztoly, de igazából egy kis méretû shotgun. A shotgunok egy lövése ugye valójában 8 különálló lövedék darabot jelent. Arra a 8 darabra külön külön meg van az esély a gyújtó/fagyasztó hatásra. Talon annyival más, hogy hat részbõl tevõdik össze 8 helyett.
Amúgy gyújtõ lõszer tapasztalatom szerint, sokkal nagyobb eséllyel gyújtja be az ellenfeleket, mint ahogy a cryo megfagyasztja.
Edit meg nem probaltam,de akkor kovre ot viszem😊 Kb. Ugyis mind1.
Amit te irtal az az eset,h.tech burstot biotikkal robbantva a target biotikusan robban. No majd kiprobalom 1x Atlas ellen ugy a burstot,hogy megmarad a shieldje es ugyis robban-e. Amugy meg nem kell rajta sokat porogni,a jatek ugyse ezen mulik,max a legelejen amikor kicsi a szint.
Egy már csak páncéllal rendelkezõ géppuskát egy sima warp nem nyírt ki. Szóval a robbanás sebzi az alapot is, nem csak a környezetét.
Soldierrel ne akarj minden áron a robbanásokra menni, mert lõszerhatással sokkal nehezebb az alapot létre hozni, mint egy erõvel, mert a lõszernél nem 100%-hogy kialakul, az erõknél meg tuti.
Illetve lõszer esetében csak nagy tûzgyorsaságú fegyverekkel (Geth AR, Phaeston), vagy spéci fegyverekkel (Falcon) lehet szinte biztosan aktiválni a lõszer hatását.
Amugy a tech burst az sebzi az alap targetot is? Ha biotikaval csinalok tech burst,az biotiknak szamit a targeten,azt olvastam. Ha pl. Overloaddal burstolok akkor meg nem latom az extrat,hogy a robbanasa plusz 100%shieldet meg szedne a targeton. Vagy lehet azert,mert shieldest nem is lehet robbantani? Distr.ammo + overloadot probaltam atlason mikor volt shieldje,olyan nagyon extrat nem tapasztaltam...
Valszeg majd csak sentinellel,v. Enginerrel fogok ezzel igazan szorakozni,bar a bansheevel eleg sokat kellett szorakoznom.😊
A Dark Chanellrõl nem tudom eldönteni, hogy jó-e vagy sem. Adaptal kezdtem egy kampányt és azt vettem fel bónusz erõnek, mondván, hogy vándorol, és akkor folyamatosan lehet robbantgatni.
Ezzel szemben két embernél nem nagyon tudom tovább ugrasztani, mert vagy a többiek kinyírják a közeli célokat, vagy túlságosan szétszóródnak az ellenfelek, hogy át tudjon ugrani. Na meg lassú is. 200%-os CD bonusszal is olyan ~3 sec körüli a CD-je, szóval a 2x~1,5 sec körüli warp+throw kombóval ugyan ott vagyok szinte.
Van olyan rész, amit már 3-4edszer játszom végig ME3ban is (eleje-közepéig), az már lényegesen könnyebb, mint elsõre, amikor semmit se ismertem. De lazán teljesíthetõ a dolog, ha meg nem, akkor pár halál után rájövök, mi is a dolog nyitja. 😊 Meg általában akkor halok meg, ha kapkodok és nem várom ki a szükséges idõket.
amúgy tényleg komikusan könnyû biotic explosion-ra kigyúrt játékmenet, még insane-en sincs megizzasztó harc... max talán a végsõ nagy pofozkodás a roham elõtt, de az is csak addig, amíg az ember rá nem jön h tech armor és defense matrix kombinációja 70% sebzést elnyel és kb halhatatlanná tesz <#hawaii>#hawaii>
"The trees move. Do you not see it?"
Fõleg soldierrel lehet.
Én most felvettem a mattock helyett a phaestormot hogy robbantgassak, hát annyira nem jön be a szitu. Inkább nyomok egy adrenalin rusht kibújok és mattockkal osztom a fejest. Aztán ha összejön, akkor meg a robbantást is (társak használják a sorozatlövõket, õk gyújtsanak 😄)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1:18 Epic Win 😄DD
Amúgy most jutottam Rannochra és már enyhén unom ezt a robbantásos játékmenetet.
Vki múltkor leírta ha van egy taktika akkor szinte csak azt használja az ember így egy idõ után monoton lehet.
Játék felénél a Citadel pályán egy golyót nem lõttem. Nem vicc.
Szóval most a Geth hajóra full fegyverarzenállal szálltam át és volt sniperkedés meg miegymás. Így kicsit jobb volt, változatosabb.
Meg olyan érzésem van mintha végigrohannék a játékon mert olyan könnyû a robbantás kombókkal a gém 😄
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
a 2t mindenki isteníti de nekem a hangulata nem az igazi
a 3 hozza azt a hangulatot ami kell a végsõ háborúban, a 2ben nem érzem azt a fajta hangulatot ami kellene, de mindenki másmilyen
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Én inkább tartok a gyatra sztoritól, mintsem a nem RPG-s RPG játékmenettõl. Félek preqeul/sidequel lesz.
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
A Kotor 2 bemutatóban van egy olyan jelenet ahol 9 - basszus kilenc - válaszlehetõség van.
ME3-ban mennyi is? Jah igen egy jó és egy ro... bocs kevésbé jó.
Szvsz a 2 még nagyon jó volt. Jó volt a balansz. Voltak szerepjátékokra jellemzõ dolgok pl: feltörés, lootolhatóság, gyûjtögetni való, fejlesztések stb. De a harc is nagyon jó és kidolgozott volt.
És igen, a 3-ban a harc jobb, dinamikusabb, van egy rakás fegyver meg fejlesztések hozzá és ennyi, minden másban alulmúlja elõdjeit.
Harbinger:
Persze ettõl még jó, csak elszomorító hogy ide jutottunk.
Azért az interruptionök jók, ha elég paragon pontod van elõbb foghatsz kezett Andersonnal. Vagy ha elég renegát vagy hasba vághatod a Quarian parancsnokot/tábornokot/akármilyenfokozatú.
nem értem a BioWare-t... annyi, de annyi jó kiadó van, erre õk betársultak a született gonosz videojátékos kiadásához.
amúgy ne reménykedj, sajnos szerepjátékos elemek (sok minden mással együtt) mentek le a WC-n, renegát válaszok konkrétan eltûntek*.
megközelítõleg harcrendszer kivételével sajnos harmadik rész MINDENBEN elmarad az elõzõ kettõhöz képest, és teszi ezt nagyon durva mértékben.
"The trees move. Do you not see it?"
Bár már lassan lehet annak kell majd örülnöm hogyha az új ME single marad és nem valami idióta mmo lesz.

Adept kaszt + inferno gránát felvéve = tûzijáték
Most hogy meglett Ash, már az inferno gránátokból sem fogyok ki. Vagy õ dob egyet vagy én.
Am most hogy haladok elõre a játékban (trilógiában) egyre jobban hiányoznak a szerepjátékos elemek, pontosabban a szabadság. 1-ben és a 2-ben imádtam hogy tele volt paragon/renegát párbeszéd lehetõsséggel. Itt már felénél vagyok és talán kétszer találkoztam ilyennel.
A másik az interruptok hiánya. Vannak, de nagy részük béna.
2-ben sokkal több és sokkal jobbak voltak amik nem annyiból álltak hogy most jól beszólunk valakinek meg hogy kezet fogunk vkivel. Hanem tényleg rossz vagy jó cselekedetek voltak nagyobb következményekkel: kopter szabotálása, zsoldos kilökése az ablakon, krogan felgyújtása vagy pl valakinek medigélt adni hogy túlélje.
Párbeszéd rendszert meg sem említem.
Remélem a köv. ME-ben megint nagyobb szabadságot adnak.
A gyújtólõszernek pont az a lényege, hogy átégeti a páncélt ezért nem kell nagy kaliber. Illetve, mivel a sok lövés miatt könnyen aktiválódik a lõszer hatása, ha már ég akkor elég egy Conclusive Shot, vagy valamelyik társ ereje, hogy berobbantsa.
"Az ignitet valasztottam"
?
Gondolom me3ban sincsenek kulonosebb szorzok,csak osszeadodik a bonusz,nem multiplikalodik.
Az ignitet valasztottam,attol jobban meggyullad? Latom az effectet,de nagy robbantas trigger valtozast nem. De lehet hog akkor a mattoch miatt. Valkyrivel 3as sorozattal jobbanment a gyujtas. De a mattoch tetszik loni. Akkor maj meg atgondolom. Valkyrie tetszett meg csak mattochkal konnyebb a fejes nekem,foleg messzirol. Phaeston sok kislovese nem tetszett,foleg hogy armoros ellen kevesbe jo mint a nagyobb kaliber,de valamit valamiert😊 Akkor meg probalok fegyot es lehet akkormajd kell a capacity a sebzes helyett😊 robbantasra ugyse ad bonuszt. Csak en most alig robbantok ugye ezzel a stilussal.