Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja. Szóval a vége se nem volt jó, se nem volt epic, se nem érzõdött semmilyen döntés, se nem volt értelme. Értem.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Nagyon jó. Szóval téged egy átvezetõ videó elvette a trilógiától miden kedved mindörökre. Remélhetõleg akkor elhúzol innen, és többet nem kommentálsz ennek a szar játéknak a topikjába.

(Így könnyebb egyeduralomra törnöm, muhahaha)

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Megijedtél ugye? Itt a jobb kezemben a fáklya, bal kezemben meg az anti-troll spray...

Hát nekem minden esetben mondtak 3-4 egész mondatot. Az elõzõ részek ezt meg sem közelítették. Minden egyes küldetést kommentáltak, sõt egymással is társalogtak. Akinek bármilyen baja van a csapattagok interakcióival, az nem normális, szerény véleményem szerint.

Prince23
Én sem értem egyesek hogy miért próbálják arra terelni a lényeget, hogy kurva szar befejezés miatt panaszkodnak a fórumon többek. Én nem néztem még fel Biowarre, de én pl. nem happy endes befejezést vártam, hanem EPIC-et. látványosat. vagy ha happy endes befejezést várok, akkor kérem szépen legyen olyan befejezés az epilógusban és mindenki boldog. A döntések súlya is átérezhetõbb lenne így. de én pl a Talis résznél éreztem csak azt, hogy ez kibaszott nehéz döntés volt, és a döntésemnek következménye lesz.....

zzeN
Bioware pontot csak 10 euróért lehet venni? Azt mondták a DLC 10 dolcsi lesz, mi szar európaiak meg 10-ért kapjuk meg?!

szerk.: Nem szóltam, látom menübe 10 dodó a 800 pont, EA store oldalán meg 10 euró.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

JethroHUN
Komolyan, ne legyetek mára pára ennyire kõfejûek... nem önmagával a befejezéssel van hanem, az igénytelen összecsapott, semmire sem választ adó kivételezésével van. Pontosan olyan mint a Deux Ex: HR vége. Egész játék nagyon jó, végig élvezed. Aztán a végén totál lelomboz és az egész szériától elveszi a kedved örökre. Mert az ilyen módon, megcsinált bejezés értelmetlen. Tök mind1 mik történtek eddig. Itt van 3 ajtó menj be. Tök mind1 melyiket választod. Úgyis úgyis felrobban a fél galaxis. (minden olyan rendszer ahol mass relay van) Az percnyi kis videók, nagyon gyengék. CGI trailerek után, ez vicc. Kérték volna meg a marketingeseket h csinálják meg...

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

MerlinW
Apa megjött Pares, Apa kezdõdik!

[merlinw.org]

Az odamegyek hozzá és benyög egy mondatot az nem egyenlõ a beszélgetéssel. A korábbi részekben is volt ilyen de nem ilyen sokszor.
Tudod mi a vicces? Hogy a megjelenés elõtt a többség azt írta, hogy nehogy klisés happiendes befejezés legyen, mert az hûdeszar. Most meg az a baj, hogy nem lett olyan, és klisés, happiendes befejezésért sírnak.

Hagyjad már ezt az unalmas, alapértelmezett dumát... Miért vesztené értelmét? Az számít, hogyan jutottál el odáig. Ha olyan véget csináltak volna, amiben minden egyes kis szar választás megmutatkozik, akkor kiadhattak volna egy új DVD-t is hozzá, amin csak a cutscene-ek vannak. Ebbe belegondoltál már? Vagy továbbra is csak az irreális elvárásaid miatt sírsz?

Egy faszt nem lehet velük beszélni. Sokkal többet kommentálják a dolgokat, mint eddig. Akár hányszor hozzájuk mentem, mindig valami újat mondtak, vagy elmondták a véleményüket az utolsó küldirõl...

Seth
MGS4 epilógus 1 óra, persze ezt nem várhatom el 😊

PSN ID.: Beegabor

Nem lett volna rossz egy MGS4 szerû hosszú epilógus, azt hiszem kb 10 perc. Én nem tudom mert nem akarom megnézni, 3. végigjátszása óta várok az alkalomra amikor szerzek valahonnan egy PS3-mat és végigtolom. El ne árulja senki mi a vége. De tényleg kicsit kusza, még ha kiveszik akkor se lett volna bajom.

Mindenki azért sír mert nem Walt Disney féle mosolygós befejezés lett. Meg mézém hogy mennyi azoknak az embereknek az átlag életkora akik happy endért sírnak, azok akik mögé látnak a dolgoknak azok kissé érettebbek és ez általában életkorral jár. Én megvallom õszintén teljesen elrontotta volna a 3 rész hangulatát és keserû szájízzel álltam volna fel a székbõl ha minden úgy marad ahogy van.

szomferi
na hála égnek, eddig nem mertem meghúzni ezt a lépést, mert nem is gondoltam rá 😄
egyszer goldon jött elõ... na akkor elküldtem az anyjuktól kezdve mindenfele 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Seth
Így van, imádtam, 39 óra, kivesézve, aztán szemen köpnek egy nyúlfarknyi epilógussal. Nem a végével van bajom, hanem hogy rövid. Egy trilógiát ne már ennyivel lezárjanak

Ez. <#eljen>

Prince23
"...sokszor nem lehet beszélni a csapattársakkal a küldetések után. Ez nem annyira nagy baj, csak az eddigi részekhez képest egy kicsit zavaró."

ezt nevezik visszalépésnek 😊
ez hiányzott nekem is.

wedge31
Nem a happység hiányzik hanem a következeteség az összes addigi döntésed értelmét veszti ezzel a befejezésel.
Ki lehet nyirni shepet a végén de nem így, szvsz.
Nálam azért az apró hibák ellenére 9/10 a játék pedig van ami sokkal jobban bosszant mint ez a ending

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Idáig 23 órám, van a játékban, most indulok az Asari-k bolygójára. Tetszik a játék, szépen kidolgozott, jól össze van rakva, a harcok jobbak mint az eddigi részekben. Viszont szokatlan, hogy sokszor nem lehet beszélni a csapattársakkal a küldetések után. Ez nem annyira nagy baj, csak az eddigi részekhez képest egy kicsit zavaró.

Ami idegesítõ:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azt hittem a Reaperek ellen harcolunk, erre az eddigi játék kb. 70%-át Cerberusos katonák irtásával töltöttem, akik még szívósabbak is mint a reaper ellenfelek. Ezt jobban átgondolhatták volna.
Prince23
Szerencsére javították a BW-sek. Féltem én is hogy benne hagyják.

Ügyes vagy.

Prince23
Akkor ezek szerint te is azok közé tartozol, akiknek a prologustól kezdve ezerrel bejött a játék, de aztán a legvége visszavett egy picit...

"Nem is akarok ezen vitatkozni. Ha valaki ezt nem látja, kár a szóért. Ha neked EZ bejön, akkor tök jó neked. Örülj, és legyél elégedett."

Mit nem látok? Pont, hogy Te nem látod. Az összes befejezõdésben ott a happyend és a dráma is. Az a baj, hogy abszolút nem használjátok a fantáziátok sem...

"Amúgy: "értelmi sérült idióták a BSN-en" én nem szóllak le téged, mert sötét, drámai véget szereted. Te se tedd légyszíves. Én egyike vagyok a BSN-es idiótáknak. Nem érzem magam értelmi sérültnek, csak csalódottnak."

Ezt nem a véggel kapcsolatban írtam, hanem azzal kapcsolatban, hogy vannak, akik mindenbe belekötnek.

<#banplz>

Fenrir
Mirandát hogyan? A végén nincs happy end? Mind a 3 döntésemmel meghal Shepard?

A halál csupán a kezdet...

szomferi
skacok, megvan még az a bug a demoból, hogy multiban ha a lobby-ban cserélsz karaktert, akkor csak egy képessége lesz használható a menetben? egyedül a 3. képessége marad meg, semmi más (rakéta, medigel, stb) nem használható, nem egyszer anyáztam a demoban miatta

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Seth
Én azt vártam, hogy egy rendes epilógust kapok, nem lerendezik fél percben

Prince23
"De urak, aki vidám, mosolygós, Walt Disney logós befejezést várt, az ez elõtt melyik játékokkal játszott?"

Ki mondta hogy ezt vártuk, illetve várták a rajongók?

Ugye?
Már azt hittem, egyedül nekem tetszik a Relay rendszer megsemmisülése. Szerintem elkerülhetetlen volt, hiszen a rendszer használata annyira megdobta az egyes civilizációk fejlõdési ütemét, hogy képtelenek voltak beérni magukat morális, erkölcsi szinten, és persze bölcsesség tekintetében.
A Normandy sorsa viszont el lett baltázva, vagyis egy stock cutscene-t kaptam, amiben olyan karakter bukkant fel, aki, hacsak nem vették át a Star Trek teleportálórendszereit

De urak, aki vidám, mosolygós, Walt Disney logós befejezést várt, az ez elõtt melyik játékokkal játszott? Mert valószínûleg rossz verziót kaptam akkor a boltban, az enyémben egy olyan veszedelemmel kell szembenézni, amely ötvenezer évente kérdés és töprengés nélkül kiírtja az összes fejlett civilizációt. Vagy úgy gondoltátok, hogy majd egy bottal megböki õket az elsõ parasztlegény, összeesnek, és annyi? Akkor rossz játékkal játszotok, vagy nem figyeltetek eddig.
Kell a halálnak egy még egy tucat-michael-bay befejezés, Mac Walthers végre felnõtt, s valami felnõtt ötlettel állt elõ. Tökéletes, drámai befejezéssel. Nincs bajom azzal, ha valakinek nem tetszik, de a hiszti, amit csináltok néhányan, kezd röhejessé válni.

Vagy én vagyok túl öreg? Hogy már belefáradtam az elkúrt klisés happy endekbe, s örültem valami sötétebbnek. Egyébként ez is happy end.
Shepard él, a Normandy legénysége él (bár az a jelenet még mindig nincs rendberakva), sokmilliárt ember, asari, krogan, geth, quarian, turian, salarian él, ezt szerintem gyõzelemnek lehet elkönyvelni.

Shepard már a játék elején kijelenti.
This isn't about strategy or tactics. This is about survival.

És bizony vannak értelmi sérült idióták a BSN-en, ha Te is ott vagy, Hoz_Hun, az nem jelenti azt, hogy egy vagy közölük. De vannak, akik szó szerint letámadják a fejlesztõket a virtuális térben, sértõ, embertelen, nyomorult, és szánalmas sértésekkel élnek, gusztustalan, gyerekes tréfákat ûznek velük, és megpróbálják kiborítani õket. Mások meg visítanak, sírnak, neveket aggatnak rájuk a fórumon. Nem regisztráltam még, de megfordult a fejemben, hogy megmondom, ki hova menjen, max egybõl bannolnak is.
Ha ezeknek vagy egyike, akkor szégyelld magad, s inkább maradj csöndben.
Ha azok egyike vagy, akik civilizáltan, értelmesen fejtik ki nemtetszésüket, az más helyzet.
Prince23
Ha ezt sértésnek vetted, grat.

mellesleg, te meg egy ádázul egy témához ragaszkodó majom vagy, mindet megteszel azért, hogy neked legyen igazad 😊 amit kiszarnak a fejlesztõk, te azt is megeszed nyugodt szívvel. (na most nem a me3-ot ócsárolom neked)
tessék

MerlinW
"mert mi magyarok olyan búvalbaszott, kesergõ nép vagyunk, hogy nekünk a történetekben is az kell hogy dráma legyen."

Szerintem ez intelligencia kérdése. A hülye amerikai nem érti a drámát, csak a tûzijátékot.

[merlinw.org]

ProGabe
most kérdeztem öreganyámat. tudja! 😄

én jelenleg 12 órányit játszottam (plusz multi, tudta ez az influenza, mikor támadjon meg 😄), 3 társat gyûjtöttem be, még sehol sem vagyok. ráadásul nem tudom azt sem elmondani, hogy "benézek minden kavics alá". szóval van itt tartalom kérem szépen

a spoilereket meg úgy kerülgetem, mint a bójákat. hihetetlen, hogy mindenhol ez van a neten. szerintem ha cordon bleu receptet keresnék, még ott is ME-be futnék

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Nem vagyok meglepve, hogy arányaiban itt nálunk magyaroknál vannak a legtöbben elégedettek a befejezéssel. Megmondom miért: mert mi magyarok olyan búvalbaszott, kesergõ nép vagyunk, hogy nekünk a történetekben is az kell hogy dráma legyen. Szerencsére azért még itt nálunk is nagyobb arányban látni a felháborodott írásokat. Külföldön, - és nem csak az amcsiknál - ez az arány jóval nagyobb.
Én is jó véget vártam, ahol a döntésem számít. Legalább is vártam volna egy ilyen véget is.

Nem is akarok ezen vitatkozni. Ha valaki ezt nem látja, kár a szóért. Ha neked EZ bejön, akkor tök jó neked. Örülj, és legyél elégedett.

Amúgy: "értelmi sérült idióták a BSN-en" én nem szóllak le téged, mert sötét, drámai véget szereted. Te se tedd légyszíves. Én egyike vagyok a BSN-es idiótáknak. Nem érzem magam értelmi sérültnek, csak csalódottnak.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Minndenki tudja a végét csak én nem?😄
IJIazz
Akinek esetleg még a befejezés sztori részével nincs is gondja, azoknak is szemet szúrnak olyan hibák, mint pl elviszed EDI-t a földi küldetésre, aztán az utolsó bejátszásban valahogy már a Normandyra teleportált. És ez nem egy karakterrel van csak így. (Egyébként én 9.9/10-et adnék rá, mert az utolsó 10 percig letehetetlen volt, de nem mondhatom õszintén, hogy ne lett volna számomra keserédes a vége.)

Különben meg a végével kapcsolatban: szerintem nem az számít, hogy milyen lett a leges legvégsõ átvezetõ videó, hanem az, hogy milyen volt mindez a végéig, hogy hogyan jutottál el idáig.

Miért lenne gond? Te mennyit adnál rá? Lefogadom, hogy rengeteg hibát találtál, csomó minden nem tetszett, stb. Meglepõdnék, ha nem...

Mindig is húgyagyú voltál...

Eltalálták
Még pár kiegészítõ mondat:

Azok után, hogy megsemmisültek a relék, teljesen új irányba fejlõdhet az élet. Én simán el tudok képzelni egy folytatást, ami a jövõben játszódik majd. Azzal is kíváncsi vagyok, hogy mit kezdenek, hogy a Normandy "hajótörést" szenvedett azon a bolygón...

wedge31
Szerintem nincs azzal gond ha egy fan 10/10 ad rá a gond az, hogy az állitólag objektiv de valójában jól lefizetett tesztelök is sok helyen ennyit adtak.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

MerlinW
Hülyeség😊

[merlinw.org]

MerlinW
Mordint (ha átvered a kroganokat), Mirandát (ha találkozol vele mindig mikor hív), Legion-t (magas reputáció + paragon ha élve szeretnéd Talit) meg lehet , Thane-t nem

[merlinw.org]

Kit érdekelnek azok az értelmi sérült idióták a BSN-en? A Bioware is tudja, hogy nem lehet komolyan venni õket. Szerintem nagyon jó befejezés volt, megnéztem a többit is, kíváncsiságból.

Külön tetszik az az ötlet, hogy megsemmisülnek a Relék, és az a bejátszás a legvégén, amikor az öregember meséli a gyereknek Shepard történetét, meg hogy milyen régen volt, nagyon elgondolkoztatott, és nagyon erõsen alátámasztja azt az elképzelésem, hogy lehet következni fog még Mass Effect játék... ami mondjuk pár száz/ezer évvel a jövõben fog játszódni...

Én speciel mindennel maximálisan meg vagyok elégedve. Természetesen találkoztam néhány buggal, amit kötve hiszek, hogy ne javítanának majd ki, de ezek messze nem érték el az ingerküszöböm, hogy észrevegyem õket. Összességében a trilógia legjobb játéka lett, ez nem kérdéses.

Nagyon jó amugy
Mirandát meg lehet, mordint,legiont,thane-t nem.

és ?tetdzett?
Ilyet nem olvastam, de elõfordulhat. Bár ezt így elég nehezen oldották volna meg egy háború közepén. Lehet az álmokat annak szánták hogy kicsit belemásszunk Shepard fejébe hogy mi is történik vele.

Fenrir
Nah, végigjátszottam, Most még meg kell emésztenem, hogy miért is választottam azt amit tettem.

Pár ME2 karakter meghalt a játék közben nálam: Mordin, Miranda, Thane, Legion. Õket meg lehet valahogyan menteni? Anderson is meghalt a végén.

A halál csupán a kezdet...