Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
(Így könnyebb egyeduralomra törnöm, muhahaha)
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
szerk.: Nem szóltam, látom menübe 10 dodó a 800 pont, EA store oldalán meg 10 euró.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Mindenki azért sír mert nem Walt Disney féle mosolygós befejezés lett. Meg mézém hogy mennyi azoknak az embereknek az átlag életkora akik happy endért sírnak, azok akik mögé látnak a dolgoknak azok kissé érettebbek és ez általában életkorral jár. Én megvallom õszintén teljesen elrontotta volna a 3 rész hangulatát és keserû szájízzel álltam volna fel a székbõl ha minden úgy marad ahogy van.
egyszer goldon jött elõ... na akkor elküldtem az anyjuktól kezdve mindenfele 😄
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
PSN ID.: Beegabor
ezt nevezik visszalépésnek 😊
ez hiányzott nekem is.
Ki lehet nyirni shepet a végén de nem így, szvsz.
Nálam azért az apró hibák ellenére 9/10 a játék pedig van ami sokkal jobban bosszant mint ez a ending
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Ami idegesítõ:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mit nem látok? Pont, hogy Te nem látod. Az összes befejezõdésben ott a happyend és a dráma is. Az a baj, hogy abszolút nem használjátok a fantáziátok sem...
"Amúgy: "értelmi sérült idióták a BSN-en" én nem szóllak le téged, mert sötét, drámai véget szereted. Te se tedd légyszíves. Én egyike vagyok a BSN-es idiótáknak. Nem érzem magam értelmi sérültnek, csak csalódottnak."
Ezt nem a véggel kapcsolatban írtam, hanem azzal kapcsolatban, hogy vannak, akik mindenbe belekötnek.
<#banplz>#banplz>
A halál csupán a kezdet...
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Ki mondta hogy ezt vártuk, illetve várták a rajongók?
A Normandy sorsa viszont el lett baltázva, vagyis egy stock cutscene-t kaptam, amiben olyan karakter bukkant fel, aki, hacsak nem vették át a Star Trek teleportálórendszereit
De urak, aki vidám, mosolygós, Walt Disney logós befejezést várt, az ez elõtt melyik játékokkal játszott? Mert valószínûleg rossz verziót kaptam akkor a boltban, az enyémben egy olyan veszedelemmel kell szembenézni, amely ötvenezer évente kérdés és töprengés nélkül kiírtja az összes fejlett civilizációt. Vagy úgy gondoltátok, hogy majd egy bottal megböki õket az elsõ parasztlegény, összeesnek, és annyi? Akkor rossz játékkal játszotok, vagy nem figyeltetek eddig.
Kell a halálnak egy még egy tucat-michael-bay befejezés, Mac Walthers végre felnõtt, s valami felnõtt ötlettel állt elõ. Tökéletes, drámai befejezéssel. Nincs bajom azzal, ha valakinek nem tetszik, de a hiszti, amit csináltok néhányan, kezd röhejessé válni.
Vagy én vagyok túl öreg? Hogy már belefáradtam az elkúrt klisés happy endekbe, s örültem valami sötétebbnek. Egyébként ez is happy end.
Shepard már a játék elején kijelenti.
This isn't about strategy or tactics. This is about survival.
És bizony vannak értelmi sérült idióták a BSN-en, ha Te is ott vagy, Hoz_Hun, az nem jelenti azt, hogy egy vagy közölük. De vannak, akik szó szerint letámadják a fejlesztõket a virtuális térben, sértõ, embertelen, nyomorult, és szánalmas sértésekkel élnek, gusztustalan, gyerekes tréfákat ûznek velük, és megpróbálják kiborítani õket. Mások meg visítanak, sírnak, neveket aggatnak rájuk a fórumon. Nem regisztráltam még, de megfordult a fejemben, hogy megmondom, ki hova menjen, max egybõl bannolnak is.
Ha ezeknek vagy egyike, akkor szégyelld magad, s inkább maradj csöndben.
Ha azok egyike vagy, akik civilizáltan, értelmesen fejtik ki nemtetszésüket, az más helyzet.
mellesleg, te meg egy ádázul egy témához ragaszkodó majom vagy, mindet megteszel azért, hogy neked legyen igazad 😊 amit kiszarnak a fejlesztõk, te azt is megeszed nyugodt szívvel. (na most nem a me3-ot ócsárolom neked)
tessék
Szerintem ez intelligencia kérdése. A hülye amerikai nem érti a drámát, csak a tûzijátékot.
[merlinw.org]
én jelenleg 12 órányit játszottam (plusz multi, tudta ez az influenza, mikor támadjon meg 😄), 3 társat gyûjtöttem be, még sehol sem vagyok. ráadásul nem tudom azt sem elmondani, hogy "benézek minden kavics alá". szóval van itt tartalom kérem szépen
a spoilereket meg úgy kerülgetem, mint a bójákat. hihetetlen, hogy mindenhol ez van a neten. szerintem ha cordon bleu receptet keresnék, még ott is ME-be futnék
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Én is jó véget vártam, ahol a döntésem számít. Legalább is vártam volna egy ilyen véget is.
Nem is akarok ezen vitatkozni. Ha valaki ezt nem látja, kár a szóért. Ha neked EZ bejön, akkor tök jó neked. Örülj, és legyél elégedett.
Amúgy: "értelmi sérült idióták a BSN-en" én nem szóllak le téged, mert sötét, drámai véget szereted. Te se tedd légyszíves. Én egyike vagyok a BSN-es idiótáknak. Nem érzem magam értelmi sérültnek, csak csalódottnak.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
[merlinw.org]
Én speciel mindennel maximálisan meg vagyok elégedve. Természetesen találkoztam néhány buggal, amit kötve hiszek, hogy ne javítanának majd ki, de ezek messze nem érték el az ingerküszöböm, hogy észrevegyem õket. Összességében a trilógia legjobb játéka lett, ez nem kérdéses.
A halál csupán a kezdet...