22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Bhalage
    en azert aze mielott kijott a jatek remenykedtem valami osi atomsugarpuskara vagy atomkezigranatra vagy anti-reaper robot ladybugokra vagy a reapereket reapelo valakikre (esetleg egy masik galaxisbol :o).. de ahogy jatszik az ember, latja, h kúrvára nem alkúlnak jól a dolgok, mert se a különböző népek nem akarnak segíteni/ összejönni és még a cerberus is folyton keresztbetesz. én a game 1/3tól boritékoltam a kúrva nagy bazmeget.
    .(
  • BalMat
    "pont ti vagytok azok, akik folyton minősítgettek ezen véleményem miatt" - ezen a hazugságodon elegánsan átléptél. Nincs mi. Egyének vannak.
  • Sir Quno Jedi
    Tök egyértelmű volt a legeslegelejétől, hogy nincs konvencionális megoldás a reaper problémára, mert ez egy tökéletesen vesztett helyzet eleve. ÍGY nem lehetett meglepő, hogy valami naaagyon deusexmachina szerű megoldása van a dolognak, ha nem akarunk fullra kipusztulni. Magunk ezt nem tudjuk egyedül, önerőből megoldani. ÉS LÁM, LŐN! :D

Tudjátok ez nem verekedés volt, hanem verés és minket vertek... :DDD
  • Vraaanyek
    Bizony-bizony, és így teljesen értelmet nyer a befejezés! amit mellesleg eddig is meglehetősen kedveltem! :) egyébként meg, sokan jönnek azzal, hogy teljesen logikátlan a befejezés az előzmények fényében, azonban elég szar is lett volna, ha pont azt kapjuk,amit mindenki várt, összelegózott, mert az nem csattant volna akkorát! tény, hogy, ha jó is a befejezés, lehetett volna azért csiszolni rajta még mit...de viszont nagy fordulatot jelentett, az biztos! :P
  • Sir Quno Jedi
    #11298 amúgy
  • Sir Quno Jedi
    Már régebben leírtuk mi az és mire szolgálhat és ki adta a terveit és hogyan építették stb.

Keress rá, hogy Crucible alul...
  • Renjike
    ezek szerint a Crucible egy olyan jelerősítő ? vagy azzal nyílnak meg az új opciók? :D
  • Atilorn
    Az Arrivalhoz is van magyarítás. magyaritasok.hu
  • Sir Quno Jedi
    Namost a Catalyst azt csinál amit akar, mer őneki az eszközei a reaperek. Most, hogy kész a Crucible, vannak új lehetőségek, amiket elénk is tár, mer rendes... :DDD
  • Különc
    Elérhető, csak kell egy kis trükközés. Beírod a Futtatásba hogy "Regedit" majd kikeresed a HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/BIOWARE/MASS EFFECT 2 útvonalat és a language értékét "hu"ról átírod "en"re. Telepíted a DLC-t, utána visszaírod "hu"ra és működni fog, csak nem lesz magyar, Shadow Broker is így működött magyar verzióval, igaz ahhoz készült magyarosítás is.
  • RamsayBolton
    A magyarosításban Fantom a Spectre? Akkor a Cerberus-nak meg nindzsája lesz?
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Vagy Jack-ből is Fantom lesz akkor?
  • ferenc001
    Shep csak azért választhat, mert a "learatós" megoldás végül csődöt mondott, és újat kell kitalálni. Vagy legalábbis erről magyaráz a godchild. Valamiért pedig Shepre bízza a kivitelezést.
  • Renjike
    már megvan Bioware fórumon egy SGs srác magyarítás leírásánál találtam :)
  • Különc
    Elolvastam pár hozzászólásod, de nekem az jutott eszembe, hogy bár hiába félig szintetikusak, félig organikusak a Reaperek, programozott lények, tehát nem ajánlhatnak fel más megoldást, csak azt amire be vannak programozva, vagyis mindenkit learatnak a francba és nem ajánlanak alternativát. Pont ez is furcsa a kissráccal a végén, hogy magyaráz valami hülyeséget hogy mégis van 3 lehetőség, amit Shepard választhat, de ezelőtt nem volt.
  • Sir Quno Jedi
    Valahol mintha olvastam volna egy írást, hogyan lehet rábütykölni a magyar verzióra az english DLC-t. Keress rá szvsz.
  • Renjike
    na megoldottam :)
  • Sir Quno Jedi
    Jaja, Udina azzal szopatja.
  • BalMat
    Az említett akciónál már az, ha jól rémlik.
  • Renjike
    valami opció hogyan korrigálhatom? :)
  • mascarun
    Jó ez amíg nincs honosítás! Addig meg jó lesz így is. + Összehozok egy mentést is hozzá azt majd azzal elkezdem még egyszer!
  • Darun
    Nem.

Sőt, nálam ő lett a második emberi Fantom.
  • edge23
    Valaki tudna linket multiplayer crack hez?
  • Sir Quno Jedi
    jaaaa, hogy eksöndzseksön módban tolod?!?!? Az gáz... :D
  • mascarun
    Gondolom ha válaszolhatós verziót nyomnám végig akkor több lehetőség lenne. Vagy lenne lehetőség rá. xD
  • Sir Quno Jedi
    Gondolom a nyelvi problémák miatt, mer abból nincs magyar vagy mi és a magyar ME-kre nem mén fel...

Na EZÉRT nem kell gyári magyar verzió semmiből, ezt ugattam én...
  • Fpocok
    Nope.
  • mascarun
    Ashley mindenféleképpen meghal az Udina-s Cerberus megtámadja a Fellegvárat résznél?
  • Pares
    Jólvan akkor, Heil.
  • Mimasz
    Én is kíváncsian várom.. :D
  • Renjike
    Da fucK? Ebben a régióban nem érhető el az Arrival Add on csomag .... da fuck is that shit?
  • Darun
    Akkor este már azért is lehet anyázni hogy milyen kacatokat kaptunk :D
  • BalMat
    Rábasztál, mert az előző volt az első olyan hozzászólásom, amiben említettelek. Ennyit a szavahihetőségedről.
    A játék - bármilyen furcsa is neked - tetszett, sőt, még a befejezést is elfogadtam. Nem nyüszögtem egyetlen fórumon sem, úgyhogy aki ilyennel vádol, az szimplán hazug. (Ha még emlékszel, akkor azt írtam: Nem azt kaptam, amit vártam, de azt kaptam, amire számítottam.)
    Viszont veled ellentétben nem ugrok azokra a véleményekre, amik nem egyeznek az enyémmel.
    Kindred Bladesnek is szól ez a hozzászólás - vélemnynácik vagytok.
  • Hoz_Hun
    Multiplayer Operation: Goliath
    Ha minden igaz ma (leginkább késő este) megkapjuk a MP csomagunkat. Már aki teljesítette a feladatot: 1.(Victory Pack) 3 millió brutes lett kinyírva (1 millió volt a célszám), szóval ez a csomag megvan. A 2. (Commendation Pack) minimum ezüstön végigcsinálni egy Reaperes pályát, azt meg mindenki maga tudja megcsinálta-e. Szóval elvileg két csomagra számíthatunk. :)
  • Renjike
  • Pares
    Megfogadom a tanácsod. ;-)
  • Pares
    Bocs. Ezzel elsősorban Balmat beszólására gondoltam. Én is próbálok mindig észérvekkel érvelni, és nem személyeskedni, csak egy bizonyos idő után megunja az ember az ismételgetést és magyarázást.
  • Renjike
    Megjötte a Bioware pontom :) Originen jó lesz ha beírom? (nekem nem megy az origin redeem code per pillanat :S)
  • Pares
    Hát röviden erről lenne szó.
  • Fpocok
  • orichalcos
    Majd valamikor. Remélhetőleg adnak ki valami HD patchet.