22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Bhalage #12878 en azert aze mielott kijott a jatek remenykedtem valami osi atomsugarpuskara vagy atomkezigranatra vagy anti-reaper robot ladybugokra vagy a reapereket reapelo valakikre (esetleg egy masik galaxisbol :o).. de ahogy jatszik az ember, latja, h kúrvára nem alkúlnak jól a dolgok, mert se a különböző népek nem akarnak segíteni/ összejönni és még a cerberus is folyton keresztbetesz. én a game 1/3tól boritékoltam a kúrva nagy bazmeget.
.( -
BalMat #12877 "pont ti vagytok azok, akik folyton minősítgettek ezen véleményem miatt" - ezen a hazugságodon elegánsan átléptél. Nincs mi. Egyének vannak. -
Tök egyértelmű volt a legeslegelejétől, hogy nincs konvencionális megoldás a reaper problémára, mert ez egy tökéletesen vesztett helyzet eleve. ÍGY nem lehetett meglepő, hogy valami naaagyon deusexmachina szerű megoldása van a dolognak, ha nem akarunk fullra kipusztulni. Magunk ezt nem tudjuk egyedül, önerőből megoldani. ÉS LÁM, LŐN! :D
Tudjátok ez nem verekedés volt, hanem verés és minket vertek... :DDD -
Bizony-bizony, és így teljesen értelmet nyer a befejezés! amit mellesleg eddig is meglehetősen kedveltem! :) egyébként meg, sokan jönnek azzal, hogy teljesen logikátlan a befejezés az előzmények fényében, azonban elég szar is lett volna, ha pont azt kapjuk,amit mindenki várt, összelegózott, mert az nem csattant volna akkorát! tény, hogy, ha jó is a befejezés, lehetett volna azért csiszolni rajta még mit...de viszont nagy fordulatot jelentett, az biztos! :P -
#11298 amúgy -
Már régebben leírtuk mi az és mire szolgálhat és ki adta a terveit és hogyan építették stb.
Keress rá, hogy Crucible alul... -
ezek szerint a Crucible egy olyan jelerősítő ? vagy azzal nyílnak meg az új opciók? :D -
Atilorn #12871 Az Arrivalhoz is van magyarítás. magyaritasok.hu -
Namost a Catalyst azt csinál amit akar, mer őneki az eszközei a reaperek. Most, hogy kész a Crucible, vannak új lehetőségek, amiket elénk is tár, mer rendes... :DDD -
Elérhető, csak kell egy kis trükközés. Beírod a Futtatásba hogy "Regedit" majd kikeresed a HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/BIOWARE/MASS EFFECT 2 útvonalat és a language értékét "hu"ról átírod "en"re. Telepíted a DLC-t, utána visszaírod "hu"ra és működni fog, csak nem lesz magyar, Shadow Broker is így működött magyar verzióval, igaz ahhoz készült magyarosítás is. -
RamsayBolton #12868 A magyarosításban Fantom a Spectre? Akkor a Cerberus-nak meg nindzsája lesz?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Vagy Jack-ből is Fantom lesz akkor?
-
ferenc001 #12867 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Shep csak azért választhat, mert a "learatós" megoldás végül csődöt mondott, és újat kell kitalálni. Vagy legalábbis erről magyaráz a godchild. Valamiért pedig Shepre bízza a kivitelezést. -
már megvan Bioware fórumon egy SGs srác magyarítás leírásánál találtam :) -
Elolvastam pár hozzászólásod, de nekem az jutott eszembe, hogy bár hiába félig szintetikusak, félig organikusak a Reaperek, programozott lények, tehát nem ajánlhatnak fel más megoldást, csak azt amire be vannak programozva, vagyis mindenkit learatnak a francba és nem ajánlanak alternativát. Pont ez is furcsa a kissráccal a végén, hogy magyaráz valami hülyeséget hogy mégis van 3 lehetőség, amit Shepard választhat, de ezelőtt nem volt. -
Valahol mintha olvastam volna egy írást, hogyan lehet rábütykölni a magyar verzióra az english DLC-t. Keress rá szvsz. -
na megoldottam :) -
Jaja, Udina azzal szopatja. -
BalMat #12861 Az említett akciónál már az, ha jól rémlik. -
valami opció hogyan korrigálhatom? :) -
Jó ez amíg nincs honosítás! Addig meg jó lesz így is. + Összehozok egy mentést is hozzá azt majd azzal elkezdem még egyszer! -
Darun #12858 Nem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sőt, nálam ő lett a második emberi Fantom. -
edge23 #12857 Valaki tudna linket multiplayer crack hez? -
jaaaa, hogy eksöndzseksön módban tolod?!?!? Az gáz... :D -
Gondolom ha válaszolhatós verziót nyomnám végig akkor több lehetőség lenne. Vagy lenne lehetőség rá. xD -
Gondolom a nyelvi problémák miatt, mer abból nincs magyar vagy mi és a magyar ME-kre nem mén fel...
Na EZÉRT nem kell gyári magyar verzió semmiből, ezt ugattam én... -
Nope. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ashley mindenféleképpen meghal az Udina-s Cerberus megtámadja a Fellegvárat résznél? -
Pares #12851 Jólvan akkor, Heil. -
Én is kíváncsian várom.. :D -
Da fucK? Ebben a régióban nem érhető el az Arrival Add on csomag .... da fuck is that shit? -
Darun #12848 Akkor este már azért is lehet anyázni hogy milyen kacatokat kaptunk :D -
BalMat #12847 Rábasztál, mert az előző volt az első olyan hozzászólásom, amiben említettelek. Ennyit a szavahihetőségedről.
A játék - bármilyen furcsa is neked - tetszett, sőt, még a befejezést is elfogadtam. Nem nyüszögtem egyetlen fórumon sem, úgyhogy aki ilyennel vádol, az szimplán hazug. (Ha még emlékszel, akkor azt írtam: Nem azt kaptam, amit vártam, de azt kaptam, amire számítottam.)
Viszont veled ellentétben nem ugrok azokra a véleményekre, amik nem egyeznek az enyémmel.
Kindred Bladesnek is szól ez a hozzászólás - vélemnynácik vagytok. -
Hoz_Hun #12846 Multiplayer Operation: Goliath
Ha minden igaz ma (leginkább késő este) megkapjuk a MP csomagunkat. Már aki teljesítette a feladatot: 1.(Victory Pack) 3 millió brutes lett kinyírva (1 millió volt a célszám), szóval ez a csomag megvan. A 2. (Commendation Pack) minimum ezüstön végigcsinálni egy Reaperes pályát, azt meg mindenki maga tudja megcsinálta-e. Szóval elvileg két csomagra számíthatunk. :) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Pares #12844 Megfogadom a tanácsod. ;-) -
Pares #12843 Bocs. Ezzel elsősorban Balmat beszólására gondoltam. Én is próbálok mindig észérvekkel érvelni, és nem személyeskedni, csak egy bizonyos idő után megunja az ember az ismételgetést és magyarázást. -
Megjötte a Bioware pontom :) Originen jó lesz ha beírom? (nekem nem megy az origin redeem code per pillanat :S) -
Pares #12841 Hát röviden erről lenne szó. -
-
Majd valamikor. Remélhetőleg adnak ki valami HD patchet.