Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Darun #12827 Ugye kasztonként van 2 passzív képesség, az alsó kettő. A krogannál a egyiket kinyomtam full sebzésre (fegyver) a másikat meg full shield/hp-re. Vagyis nekem a melee sebzésem asszem alap. Viszont a sebzős képességeket (gránát, rakéta) mind sebzésre maxoltam. Rájöttem hogy tök fölösleges 2 fegyver, ha van egy jó scope-os, 112-es táras assault rifle-m, z bőven elég, és így elég jó bónuszt kapok hűlésre. Márpedig ha jön a Brute/Banshee/stb akkor kell a sok rakéta (az a concussion vagy milyen képesség ami ilyen kvázi M203) Egyébként csak 5 map van, de megfigyeltem azt is hogy nagyon nem mindegy hogy hol játszunk. Eleve már a pálya is meghatározza azt hogy mekkora esély van a sikerre. Pl asszem Noveria a top map, ott az este kezdőkkel nyomtunk zsinórba 5 győzelmet bronzon, alig haltunk meg. Míg van az a belső gyártelep pálya, a nevét most nem tudom, ott a 3. körökben már hullottunk, a 6 kör körül mission failed, szintén bronz.
Az nekem is tetszik hogy még a kasztokon belül is variálták a képességeket, hogy minden fajhoz más tartozzon. A probléma hogy tényleg nincsenek kiegyensúlyozva.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egyébként a röhej az, hogy én a kampányban is a Földre szállás előtt jöttem rá hogy lehet upgradelni a fegyókat, egész addig mindenből első szintű volt nálam :D