Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

From Ashes DLC? Eden Primeon?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Cápafogxy
Mass effect 3 mûködése leállt mindig ugyanott a játékba, lehet vele valamit csinálni?

Akkor Bobby is életben van? 😄 Érdekes elmélet de sorozatos körökben az ilyet hívják cápaugrásnak.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kamu befejezéssel kiszúrni az emberek szemét egy trilógia befejezõ részében? Nagyon csúnya hiba lenne. Az elmélet érdekes, de ha igaz is én nagyon remélem hogy a jelenlegi keserédes és szomorú befejezés után nem szúrják ki a szemünket pónikkal meg szivárvánnyal. Van egy olyan érzésem hogy sokkal nagyobb lenne a felháborodás a fórumokon mint most. Epilógus hiánya valahol jogos azoktól akik látni akarták hogy mi történt a csapat összes tagjával, de azok akik magát a befejezést akarják megváltoztatni, azok csak tündérmesévé akarnak változtatni egy scifi történetet.

Star Wars erre ->

BoneDragon
Bele kukkantottam*

BoneDragon
Most játszom újra a 2. részt és belekuttantottam ebbe, nem bírtam ki... Hát érdekes shep mozgása, fõleg mikor fordul. Mintha kitörne a dereka. <#idiota>

akkor mégse veszett el minden 😄

We\'ll get higher and higher, straight up we climb. We get higher and higher, leave it all behind !

óóó a tökömet...kezdhetem elölrõl...
Mert Miranda nekem meghalt, meg akkor legalább a 2 befejezetlen küldit meg tudom csinálni illetve a "From Ashes" dlc-t kihasználom...gondolom az is dob rajta vmit...

We\'ll get higher and higher, straight up we climb. We get higher and higher, leave it all behind !

JethroHUN
War assets a Total hoz ad hozzá. A effective, pedig a multitól függ, total*readiness=effective. Az effectivet számít a befejezéshez. Minden multis meccs után nõ a % egy kicsivel.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Mert az effective-nek 4000-nek kell lennie, és meg kell menteni Andersont, hogy TIM ne lõje le.

\"Egy gy?r? mind fölött\"

Pontosan! Csak akkor van ott.

Srácok, most akkor melyik a war asset? a total military strenght(6000+), vagy az effective??? mert utóbbi 3799... ha az utóbbi, akkor megvan miért nem jön az életben maradós videó...

JethroHUN
Még az is feltûnt hogy:
Ha a csõ szétlövését választom, mikor jön a videó, Shepard bõszen pumpálja golyóval. Akkor ott áll mögötte az a gyerek szellem/hologram (vagy mi) A másik kettõnél nincs ott. Kitalált párbeszéd: Child: WTF are u doing, Shepard? This is the bad, evil decision. Dont do it!
Shepard: Fuck off, you're lying!

Most néztem meg, hogy kevesebb, mint 500 war assetts kellett volna a "jó" befejezéshez. Tökön szúrom magam.

JethroHUN
Nem kézzel. Ott a Cain, taktikai atomtöltet vetõ. Majd 200 éves technológia (kicsit tovább fejlesztve) De 1 Reaper 1 lövés <#idiota>

Hát igen ez a Hálivúdi happy ending megoldás, amire a tömegek vágynak.

Még jó, hogy nem arra, Hogy Shepard egy kézzel végigveri mind a 10 000 Reapert, mint Chuck Norris.
szerintem azért mert nem akart minden user-re gyûrni a bioware 😊
JethroHUN
Nem értem mért nincs olyan opció, hogy telepítés kijavítása, vagy újra ellenõrzése. Megszívat a windwos és már is, lehet újra letölteni/telepíteni. <#gonosz2>

JethroHUN
Nem hiszem el, itt fórumoztok de baszik bárki segíteni. Nehogy megspóroljak egy újra telepítést...<#falbav>

Talyla. Fönt az oldalszám mellett van a neve.

Srác nagyon durván mögé lát a dolgoknak.
Megyek is megmentem Shepet és elpusztítom a Reapereket 😄

enlightened
Ki a házigazda?

Ez azt is megmagyarázná, ami számomra nem volt világos. Lehet, hogy elhangzott, de én nem emlékszek rá, hogy pontosan mit csinál a Cruicible. Ha azt választjuk, hogy elpusztítjuk a reapereket, akkor ugye magát a Catalyst-ot semmísítjük, meg és ugye ezáltal az általa irányított reapereket. De miért semmisül meg az összes szintetikust, EDI-vel együtt? Õken nem a catalyts irányítja, semmi közük hozzá. Azon meg eddig el sem gondolkoztam, hogy miért renegát opciót adott ki Udinánál, pedig nekem is feltûnt.

JethroHUN
Valaki légyszi segítsen nekem, nagyon fontos. <#help> Most, reggel window hibával indult a gép, és ez a fostaliga os csinált egy rendszer visszaállítást, aminek köszönhetõen eltûnt az összes ME3 bejegyzés a regisztrybõl, de a fájlok megvannak. Most nagyon nem akarok letörölni 10 gb és újra letölteni...
Ezeket kelleni ki exportálni elsõ második harmadik remélem több helyen nem volt kulcs. (kijelöl, fájl->exportálás, és eljuttatni hozzám valahogy) De ha ugyan így screenshotban is jó lenne.

Animefox
shit....

Így elég sok minden érthetõ ami eddig teljesen baromságnak hatott.KÍváncsi vagyok a dlc-kre mik lesznek.
wedge31
Nincs ilyen támogatás a pc-és verzában.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Igen, és talán ezért mondják a fejlesztõk, hogy õk teljesen elégedettek. Na, kaptam egy kis reményt.

Animefox
Bocsi skacok ne nézzetek hülyének de a játékot Xbox360 kontrollerrel szeretném tolni, van erre lehetõségem? Mert nem látom az optionsban a módot...

Seth
Jah, a Bioware indokrinált (utálom ezt a szót,miért nem lehet agymosást mondani helyette?)minket ezzel a hülye magyarázattal és így mindenki: jaj tényleg, hû de mély, milyen fasza vége lett,...etc.

PSN ID.: Beegabor

Utálom az ilyen álmodgatós ötleteket, de... ebben az esetben még ezzel is kiegyeznék....

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

IJIazz
Ha tényleg ez lesz és így tervezte a BioWare, akkor zseniális és nagyon kíváncsi vagyok mi fog valójában történni

JethroHUN
Ingyenes? <#gonosz1> persze <#idiota>

JethroHUN
Már megint ez az origin... nem hiszem el. Elindítom, ME3 telepítésre kész... fel van telepítve lol. <#falbav> h ezzel állandóan csak a baj van.

Ezt még el is fogadnám(mert így szar, értelmetlen a befejezés), hogy kapjunk egy ingyenes dlc formájában egy valódi befejezést,akkor viszont zseniális és én is reménykedhetnék egy HAPPY END-ben.

Nekem mondjuk eddig se volt gondom a végével, de ez tényleg érdekes. Én a szintézist választottam volna, de pár mellékküldi sajna kimaradt a végére, így inkább kinyírtam a szintetikus életformákat. Viszont ez a levezetés ez egészen hihetõ, bár bevallom, a szintézis sem annyira rossz ötlet, elvégre mégiscsak egy újabb evolúciós lépcsõfokot jelentene kb. . Persze indoktrináció az egész, de az organikusok szabad akarata ugyanúgy megmarad. És ha belegondolunk Shep alapból indoktrinált a Lazarus Project miatt.
Én mindenesetre nem vagyok elégedetlen a végével, mert nem vártam és nem is akartam happy endet. Ez egy ûreposz, a fõhõs nem feltétlen kéne, hogy túlélje. Ráadásul egyszer már amúgy is feltámadt.
Am credits utáni videóban a gyerek azt mondja, hogy "Tell me more about THE Shepard." (és nem this, ahogy azt mondani szokták igazából. Csak érdekes, hogy így mondja szerintem, ezzel misztifikálva Shep lényét.

orichalcos
Múlt hét pénteken letölthettem már originben a játékot mert ott rendeltem elõ. Hétfõ délután fél 5kor koreai ip-vel aktiváltam, azóta játszok az EREDETI játékkal.

My streams: https://beam.pro/oriic

Maximus4
Küldj egy pm-ez a házigazdának és kiírja neked.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Itt összefoglalta egy arc, hogy pontosan mi volt. Überspoiler, szóval aki akarja ne olvassa el, a játék lényege van benne!!

Az egész játék alatt indoktrinációtól szenved Sheppard. Ezért van az hogy egyes részeknél piros RENEGADE opciót ad neked kék PARAGON szimbólum helyet (mentsd meg Udina-t: renegade opció jön fel)

Magát a JÁTÉKOST indoktrinálják ezzel. A saját bõrödön megérzed hogy milyen az indoktrináció hatása. A jó választás helyett a rosszat választod, észrevétlenül. Erre kondicionálnak a játék végére.

Minden ami azután történik hogy a teleport elõtt belédlõ egyet Harbinger egy ÁLLOM amiben az indoktrináció ellen küzdesz.

Mielõtt a rámpán felmegyünk a kontrolpulthoz hogy kinyissuk a Citadellát, egy feliratozott táblán láthatunk "1M1" feliratot. Azzal szemben a jobb oldalon ugyanaz a tábla, de fordítva vannak a betük: what's right is is wrong - what's wrong is is right. Fordítva van minden. Ezért is kapunk RENEGADE opciót mikor megöljük az Elusive Man-t: a Reaperek indoktrinációja miatt azt hisszük hogy a jó választás lenne a rosz.

Nézzük meg az opciókat:

1. Kék opció - urald a Reapereket. Ez az végülis amit az Elusive Man akart elérni mindenáron. Emberi kisérletekkel, nagy etikátlan áldozatokkal. Viszont ezt úgy adja nekünk elõ a kisfiú (Harbinger), hogy ezzel végülis jól járunk mert senki nem hal még és a Reaperek is jól járnak - életben maradnak, ami elfogadható számukra. Ha figyeltél a végén, az Elusive Man áll elõtte mikor sorolja neked a kisfiú az opciókat, mindezt KÉK paragon fénnyel csomagolva.

2. Zöld opció - szintézis. Ez az amit a Reaperek akarnak elérni. Az emberi fajt learatni és Reaperré alakítani õket, hogy szimbiózisban éljenek mint gép/élõlény. Ezzel végülis mindenki jól jár, és errõl akar meggyõzni a kisfiú (Harbinger) hogy ez a legjobb megoldás a legkevesebb áldozatokkal.

3. Piros opció - pusztitsd el a szintetikus életformákat. Ez az amit NEM AKARNAK a Reaperek. Viszont az egész játéksorozat alatt ez volt a végcél: elpusztitani a Reapereket mindenáron. Mindezt piros RENEGADE fénnyel veszik körül mikor Anderson elõtte áll, hogy azt szugerálják neked hogy ez a ROSSZ választás.

Ha végigvitted a játékot 5000+ war asset-nél többel és a piros opciót választod, kapsz egy kb. 5 másodperces videót a legvégén ahhol Sheppard mellkasát látod ahogy fellélegez a Londoni romok közt, MIUTÁN felrobbant a Citadel és az összes Mass Relay. Ez a bizonyiték arra hogy ez csak álom volt, hogy lesz egy ingyenes DLC amiben az igazi végét lehet végigjátszani. De van még nagyon sok másik apró dolog is ami erre utal, ha nagyon érdekel itt tudod végigolvasni:
http://social.bioware.com/forum/1/topic/355/index/9727423

És ezzel azt érték el hogy saját magadon látod az indoktrináció hatását. Zseniális.
Tök mindegy, amelyik jobban a szívedhez húz. Amúgy miért olvasod a topicot, ha nem nyomtad még végig?
Igen!

A turiánokknál semmilyen ûrcsata nem volt látható. A quariánoknál mutattak valami morzsányit de az is lófasz volt,az hogy a rádióban orditoznak nekem semmit nem ér. Az Asariknál is kb nulla volt amit láttál. A földnél meg volt 1 nagyon jó jelenet és ennyi.
Bocs de én ettõl többet vártam.
Akkor rákényszerítenek arra is hogy ne azt a döntést hozd amit akarsz.

TBTPumpa
Még nem játszottam végig, mert lassan haladok vele - egyéb elfoglaltságok miatt és amúgy is igyekszem minden kis mellékküldetést végigcsinálni, hogy a lehetõ legjobb? befejezést kapjam.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Simán rákényszerítenek a készítõk, mint a második részben.
Ha úgy játszod végig, hogy nem marad életben, na hova dob vissza a játék? Újra lehet támadni a Illusive Man HQ-t. Talán nem véletlen. "Rákényszerítenek", hogy úgy vidd végig, hogy életben maradjon.
TBTPumpa
Amúgy ha olyan mentésed van a második részbõl - amelyben az Overlord DLC-t végigjátszottad, akkor:

Az Akadémiás pályán (Ahol Jack-el találkozunk) megtalálható az Overlord egyik szereplõje, aki nagyon hálás nekünk, amiért megmentettük.
A játékban annál a résznél, amikor az Ex-Cerberus-os tudósokat kell kimenekítenünk (itt Jacob-al találkozunk) - ott pedig az Overlord másik fõszereplõjével találkozhatunk.

Illetve volt nálam egy mellékküldetés, ahol egy Batáriaival kellett beszélgetni a Citadell-en... Nagyon komoly volt, mert lecseszett az ipse, mert elpusztítottuk a tömegrelét és kinyírtunk egy egész kolóniányi Batárit - Arrival DLC.

Sajnáltam Thane halálát is, de majd Kai Leng ezért szívni fog nagyon! Illetve Samara is öngyilkos akart lenni, de megakadályoztam - remélem nem lesz belõle baj a késõbbiekben!)

Ezen jót nevettem 😄 , hol van itt a jó befejezés? Ez ilyen ûrcowboy megoldás.
Tudod azok CSAK a Földnél lévõ Reaperek voltak az egész galaxisba vannak még szétszórva több ezren ha nem tízezren. Ez is ilyen tipikus divatfan, fogalma nincs arról hogy mit ír. Többször is mondták a történet folyamán hogy hagyományos módszerrel nem tudják kiûzni a Reapereket. Végignézed a a történéseket látod hogy 1-1 Reaper megöléséhez komplett flották kellettek.

Meg az hogy elutasítja a Catalyst ajánlatát nem Shepardre vallana, eddig mindent megtett azért hogy nyerjenek, túléljenek, pont a legvégén mondjon nemet? Eddig is mindent megtett a galaxisért nem fog megváltozni a véleménye, annyira nem ütötte be a fejét.

TBTPumpa
Nincs kizárva egy újabb Mass Effect - a fejlesztõk mondták is, hogy õrizzük meg a Mass Effect 3-as mentéseinket... Bár szerintem Mass Effect 4 nem lesz, inkább csak DLC formájában kapunk folytatást! (Valahogyan azokat is el kell adni!)
Szerintem nem olyan DLC-ket fogunk kapni, amelyek beépülnek a Reaper-ek elleni fõtörténetbe, hanem inkább a történések utáni dolgok lesznek majd benne. Így lenne logikus, mert nem hinném, hogy 2-3 nagyobb DLC megjelenésekor elvárják a fejlesztõk, hogy csak azért is játszd mégegyszer végig a teljes harmadik részt, aztán majd a játék közepén belefutsz abba a DLC-be, amit megvásároltál. Ez így furcsa lenne. A második résznél sem így lett megoldva.

Bár ez sem igazán világos nekem, hisz ha Shepard meghal, akkor kivel lesz végigjátszva a DLC? Meg a csapattagokról sem tudunk semmit, ami nálam nagyon nagy fekete pont a BioWare-nek! Vagy James Vega lesz az új fõhõs? Csak, mert õ is jelentkezett az N7-es programra, meg amúgy is elég sok mindent "megtanul" Shepard-tól.

Hahaha, lesz negyedik rész, mert...

A végjáték (beleértve Anderson hirtelen megjelenését és Illusive Man-t) csak Shepard fejében történt miután szétlõttek amikor futott le a dombról. A 5000+ elérésre után látható életben maradó jelenet a földön játszódik, London-ban. Gondolod, az a gép a Citadela tetején valahogy belelát a hõs fejébe, és tudja, hogy pont annak a gyereknek a képében kell megjelennie? Ugyan már.
Komolytalan ûrcsaták? Mosþ viccelsz?

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

enlightened
Lehet, hogy nagyon egyértelmû, de hogy írtátok ki az origin neveteket a nicknametek mellé itt a fórumon? Továbbá, ha felveszlek titeket barátlistára originban, akkor látom ki mikor multizik éppen és meg tudom hívni játékra?

Így kellett volna befejezni a játékot...

Azért elég szomorú hogy egy fan jobb befejezést tud kitalálni mint a hivatalos írók akiket elvileg ezért fizetnek...