22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Na ez már magyarázkodás. -
doggy90 #12717 ok, akkor sorry : D
de tetszik amúgy a sok elmélet, amit az emberek gyártanak, erre tökéletesen alkalmas volt ez a befejezés. -
Igen. Volt itt már minden. :D -
Én is pont most játszom újra és ott járok, teljesen más így játszani hogy tudom mi a következmény.
Shepard: Nem fogod elérni a célod mert én majd megállítalak.
Sovereign: Gyere itt vagyok kint néhány ezer társammal várlak.
Shepard: Megyek... a vége videot meg már láttuk, a citadell affér nélkül. -
doggy90 #12714 ez volt már egyébként?
-
De úgy vannak vele hogy nem tudnák folytatni az ő elképzelésük szerint, bár kiváncsi lennék menyire veszik semmisé a döntésünket az 1-hez hasonlóan, mert mindhárom vég szerint biztos nem folytatják. -
mkfdd #12712 Emlékszem mikor először láttam ezt a beszélgetést, az járt a fejemben, hogy hogyan lesz lehetséges egy ilyen fenyegetésen felülkerekedni (anélkül hogy az egész elcsépelt vagy nevetséges legyen). Hát most már megtudtuk. Hatalmas áldozatok árán. Ennél a beszélgetésnél milyen kicsinek és tehetelennek tűnt Shepard még a fenegyerek stílusával is Sovereign szavai mellett. -
Kösz kösz :) -
Ez pl. király befejezés lehetett volna. És értelme is lett volna. :( -
Ha Geth v. Quarian SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!békéről beszélsz akkor : #12697 -
Én újraírtam őket a 2-ben és úgy is sikerült a békét kiharcolnom. -
Igen ezt a 3 Dlc-jében tudhatod meg Javik-tól. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tehát a 2 végén az eretnekek megsemmisítésével érhető el a 3-ban a béke? -
Javik is megmondta a végén, a búcsúzónál, hogy ennek a ciklusnak Shepard az avatárja, őtőle függ, hogy mi lesz a harc kimenetele. -
Tegnap valaki linkelte a hivatalos bioware véleményt. SEMMI ILYENRŐL NINCS SZÓ. Az a vége, amit látunk. Nincs semmi indoctrináció. -
Az miért van, hogyha upgradelek egy fegyvert 1 szintről 5 szintre, akkor nem változik meg semmilyen tulajdonsága? Talán kapok rá választ, mert én nem értem. -
Kb ugyan ez akartam én leírni, hogy rohadtul nincs értelme az egésznek. Igaza volt Sovereignnek Virmire-n hogy nem nem tudnák megérteni a céljukat. Tényleg nem, mert baromi nagy hülyeség. Csak néztem amikor a Child elmondja mindezt... nem tudtam sírjak vagy röhögjek. -
VGQ #12701 köszi -
© VGQ #12680 -ra válasz: -
Az volt eddig a legkorrektebb video, amit lattam magyarazatkent. Siman elfogadnam akar azt is megoldasnak, nagyon jol osszeallitottak a reszleteket. Le a kalappal a keszito elott, van tehetsege. -
VGQ #12698 #12680
valaki erre esetleg tudna válaszolni? -
Ehhez némi előzménynek passzolnia kell:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Save both races you need to get 5 to 7 points. These points are based on your ME2 and ME3 decisions.
-Destroyed the Heretics (+2 points)
-Tali is NOT exiled (+2 points)
-Resolved Legion/Tali conflict either using the Paragon or Renegade options (+1 point)
-N7? Mission: Save the Admiral on Rannoch in ME3 (+1 point)
-N7 Mission: Destroy Geth Squadron on Rannoch in ME3 (+1 point)
-Completed Legion's Mission in ME3 (or no peace) You will need a HIGH reputation for the peace talks. -
Volt szintetikus faj. -
Indoctrination theory videó -
Hamár szintetikus-organikus harcok, a protheanok idején is volt valami szintetikus faj? Vagy nem nagyon említi vagy nekem maradt ki valamiért , de ugye vagy asszimiláltak vagy elpusztítottak mindenki mást.
Btw, kb 1 órája fejeztem be a játékot. Egy kis részem meghalt, még próbálom feldolgozni fórumolvasgatással xD Érdekesek ezek a hipotézisek. -
Evoluti0N #12693 Ha van valakinek szabad fél órája, akkor érdemes a következő videót megnézni. A fickó nagyon érdekes ötletet elmond arról, h mi lett volna a jobb befejezés. Azonban ha valakit nem érdekel a véleménye, akkor is érdemes az első kb. 10 percet megnézni, ahol elmondja, h mi lett volna az eredeti koncepció, a reaperek fő célja, amit valamiért végén megváltoztattak az írók (gondolom Drew Karpyshyn lelépése is közre játszott). És igen, bizony a dark energy-s dologról van szó, amit annyiszor említettek a 2. részben is és aztán a 3-ban szépen ejtették a dolgot.
-
Biztos láttad az indoctrination theory youtube videot.
Nem hiszem, hogy erre gondolt a Bioware, de szerintem ezt fogják felhozni magyarázatként, hogy megkavarják a végét. Mert engedni fognak a nyomásnak, akkora a hiszti. A DA2 után meg nem engedhetik meg maguknak a presztizs-vesztést. -
Hat az embereket csodaltak vegig ebben a ciklusban, ezt el is mondjak. Jobban mint az aszarikat, nem hiaba akartak epiteni egy superhuman reapert a ME2 vegen, es tamadtak az emberi koloniakat. Minket tartottak a ciklus tokeletes fajanak. Belenk is tort a bicskajuk :) -
#12651 végén írtam hogy nem az idő a döntő tényező hanem az ok ami kiváltja. -
Hat igen, mint irtam korabban, az nekem is necces. Legalabb lett volna valami kerdezz-felelek, hogy tudnak, ki az, mi az, stb. Igy lenyegeben kaptunk egy mini deusexnek latszo akarmit, akit elfogadunk a legfelsobb hatalomnak (meg ha ez igy hulyen is hangzik), de akit meg el sem kuldhettunk a picsaba jo kis foldi stilusban :) Az ott santitott, annak nem volt elojele, bar a prothean AI - azt hiszem Thessian - mondta, hogy a Reapereket is iranyitja valaki, es ok csak "eszkozok", ugymond "katonak", de addig semmi hir nem volt errol. -
Ez nagyon tetszett szopóálarc, de tényleg megették.
Bár nem hiszem hogy nagyon sok újdonságot hoztak a utóbbi ciklusok amit már ne ismertek volna ők így néhány millió évesen. De az elején nyilván nagyon fontos szempont volt. Hmm az elején biztos volt amikor kicsit megizzadtak egy-egy aratás alkalmával.
-
Btw a repaerek sem tisztán szintetikusok, hiszen a learatott fajokat magukba építve fejlesztik saját magukat. -
:DDD
[spoiler] -
Indoktrináltak téged. Küzdj ellene. -
Ez a cikluselmélet nekem OK, mondom, hogy ezzel nincs baj. Ez van felépítve az elejétől, nem is volt vele probléma.
Az okkal van baj. Egész a végéig azt hittem, hogy lesz vmi idegen faj, ami irányítja a reapereket, hogy ne engedjék, hogy más fajok megerősödjenek és a mass relay-ken kívül is merészkedjenek és fenyegessék őket, ezért ciklusonként learatnak mindenkit.
Erre kapok egy deus ex koppintást. wtf a köbön. -
Erre nem tértek ki, hogy mi van ha már 40000 évvel az előző ciklus után kialakul a konfliktus a szintetikusokkal. Akkor előbb jönnek vagy mindenképpen 50000 az a szám?
Az én teóriám az, hogy a megfigyelésük alapján mindig 50000 év körül alakult ki az, hogy a szintetikusok "életre" keltek és fellázadtak a teremtőik előtt. Ez akár egy trend lehetett, ezért lőtték be az 50k-s időhatárt. -
A pics.ba akkor megyek leiszom magam és várom a reapereket.
-
En ertem, hogy mire gondolsz, de ez a sci-fi tortenetek egyik ismerve, hogy az iro allitja fel az alaptorvenyeket, a direktivakat. A Mass Effect vegig arrol szol, hogy az univerzumban van egy vegtelen ido ota aktiv ciklus, amely soran ha egy galaxis es nepe eler egy bizonyos fejelettseget, learatjak/kinyirjak, mielott nagyobb baj lesz. Nincs ellenvetes, lehet az a vilag legszelidebb nepe, lehet az egy tulfejlett papucsallatka, a torveny az ezt mondja.
Hogy ezt ki intezte igy, vagy mi alapjan hoztak meg ezt a "torvenyt", nem tudjuk. Ez egy orok torveny es rendszer a ME fantazia vilagaban, amely a ME3 vegevel megdolt, es megbukott. -
VGQ #12680 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mért van az hogy nem adja be a lehetöséget, hogy begállitsam a Quarian flottát a Gethek ellen? megmentettem az admirálist, és Xen-t támogattam a hajon, illetve nem csináltam meg még a pusztisd el a geth bázist missiont.de gondolom vagy a getheket ölöm le vagy a reaper bázis,de akkor sem értem miért nemmegy:( már 2x ra tolom végig, szal van elég repu, illetve nincs is más quest csak ez a 2, ami közül választhatok már -
Hmm csak az a szopacs ha egy ilyen Geth kontra Quarians konfliktus mellet kialakul egy spirituális faj akiknek eszük ágában sincs MI-vel foglalkozni az is megszívta. Sőt az is akik még évszázadokra vannak ettől a szinttől de már kint repkednek a relék-kel.
Mi van ha az a Asari-k néhány év századdal korábban kifejlesztenek egy Geth féle fajt? Betakarítanak mindenkit mi meg vidáman néhány évvel később felfedezzük a Citadellát és 50 ezer évig vidáman fejlődünk? (persze az én teóriám szerint akkor kicsit elöbb vissza jöttek volna)