22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
RamsayBolton #12958 Hah! Ez a játék még 2 végigjátszás után is tartogat számomra meglepetéseket:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Liara: You're giving me asari commandos?
Aethyta: Well you're too old for me to give you a damn pony.
Liara: You're the best father, a girl could wish for.
Epic!
-
Bhalage #12957 szar a géped vagy te vagy a núb, mert nálam még SOHA nem crashelt sehova eddig (N99) -
Na megvettem dlc-t is. 5 euró volt. -
Asszem hülyeséget írtam, a lényeg hogy a jobb oldalit 8) -
RamsayBolton #12954 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én például a befejezésnél a jószívű, diplomata, mindenkit megmentő "paragon" Shep-emmel az irányítást választottam, mert a szintézist túl önkényesnek és félig-meddig Reaper beteljesülésnek, a pusztítást meg túl nagy árnak tartottam.
A keményfejű, haláláig Alliance katona, kegyelmet nem ismerő Femshep-emmel gondolkodás nélkül a pusztítás volt a megoldás (korábban Anderson és Hackett is kijelentette, hogy csak a halott Reaper, a jó Reaper, más szóba sem jöhet). -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Attól függ hogyan értelmezed a végét, szerintem az összeolvasztás semmiképpen sem jó (és nem is értem hogy egy ilyen sugár hogy rak belép bármiféle implantot vagy hogy tesz gépiessé) a relayek felrobbantása reaperekkel és minden szintetikussal együtt sem jó, mert kb azok élik túl az egészet, akik a Földön vannak, nincsenek implantjaik és nincsenek semmilyen járműben, az űrben lévők is szívnak érte, ráadásul a relayek robbanása miatt kb minden elpusztul. (Lehet vitatkozni ezen, hogy ugyanolyan-e mint az Arrivalban volt a robbanás, SZERINTEM igen)
Reaperek feletti irányítást pedig azért nem gondolom, mert én hiszek az indokrinációs teóriában és annak a videónak amit linkeltek, tehát nem irányíthatsz olyat, ami már téged irányít.
Jobb oldali, tartálylövősre szavazok
Szigorúan magánvélemény, nem bántani érte -
RamsayBolton #12952 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Miranda Horizon-on az priority küldetés, szal az alap.
Inkább azok a mellékküldetések hiányoznak importálás nélkül, amelyek a Citadellán zajlanak, vagy nem kapsz érdekes leveleket korábbi ismerősöktől/ről. Pl.: Kasumi, Zaeed küldetése, találkozás Kelly-vel, Conrad-dal, Thane-el (nem lesz ott Kai Leng ellen se), stb. Levél pl: Kal-Reegar hősi haláláról turian-okat mentve, vagy Rana Thanoptis merényletéről. -
"korcs ember" valasztasnal azert ne felejtsd el, hogy kvazi orokeletu tokeletes genetikai es evolucios isteneket csinalhatsz az invaziot tulelo nepekbol :) -
RamsayBolton #12950 Szerintem gondold át vajon a te Shepard-od hogyan döntene, és azt válaszd, amelyik szerinted a legjobb (paragon) döntés. Ezért szerepjáték elvileg.
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tudom hogy a végén, amikor 3 befejezés közül kell választani nincs paragon meg renegát hatás. de szerintetek a becsületes, jó befejezés melyik lehet? A középső út, az önfeláldozós organikus-szintetikus korcs emberek, vagy a tartály szét lövős, a jobb oldali rész...? Az reaperek feletti iránytás az eléggé önző, de biztos döntés. azt nem akarom választani, mert végig Paragon voltam -
Nem tudom mennyire pontos, eddig en importaltam a menteseimet, de ha hihetunk ennek a listanak, akkor default allapotban ez fogadja a ME3 uj jatekosat.
Without the Mass Effect 1 Data… You Will Have:
- The colony on Feros was not saved.
- Shiala (the Asari taken by the Thorian on Feros) was killed
- The Racni Queen on Neveria was killed
- The Council died, and the Destiny Ascension was destroyed.
- Udina is the Councilor
- No DLC events will be transferred over.
- Garrus was recruited
- Wrex was recruited
Without the Mass Effect 2 Data… You Will Have:
- Garrus is alive
- Jack died on the last mission
- Tali was recruited and alive
- Samara was never recruited.
- Thane died on the last mission
- Miranda is alive
- Jacob is alive
- Shepard destroyed the Collector’s Base
- Shepard did not complete Mordin’s loyalty mission.
- Tali was exiled by her people
- No N7 missions are completed
- No DLC will be transferred over (Arrival, Overlord, or Lair of the Shadow Broker) -
Default allapotban jopar tars halott, mintha meghalt volt a Suicide missionben a ME2 vegen, ergo azok a sztorik kimaradnak. -
Evoluti0N #12946 Meg alternatív megoldásokat, lehetőségeket különböző helyzetekben. A csak importált mentéssel megjelenő visszatérő szereplőkről ne is beszéljünk :) -
Azok tényleg plusz küldetések? SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nincsenek ugyan úgy benne, ha valaki szimplán új játékot kezd?Pl a Sanctuary Mirandával, vagy a Citadellen, az indoktrinált hannár diplomata ügye, amiben Kasumi segít. -
Sokan nem is tudják, hogy importált mentéssel milyen sok plusz mellékküldetést kapnak. -
Evoluti0N #12943 Emellett nekem nagyon úgy tűnt a videó alapján, h nem importált mentéssel játszottak, pedig úgy az igazi. -
bazdmeg. Megint crashelt. -
Megnéztem a PC gurus videó tesztet, Chocho rinyál összes-vissza, a jó dolgokat is rossznak tünteti fel... Szal hagyjuk. Amúgy is 88at felfele kerekítjük...
-
És elveszett az xp. kabbe. -
Most meg a szerver hal le... origin, én így szeretlek. -
oké, vissza tudtam menni... -
Bazdmeg.
Törtnél 30 óra alatt egyszer kaptam kékhalált.
Most eredetinél 10 perc után crash. Persze én voltam a host, elveszett az xp. -
ide is bekérdezek, hátha: nem tud valaki ME1-hez valami olyan modot/okosságot, amivel be lehet hotkey-re rakni társak képességeit? utálok pause-olni és klikkelgetni... autohotkey-el épp meg lehet csinálni, de az meg fájdalmas és nehézkes, valami egyszerűbb kellene nekem. -
Tevedett a BW, bar ketsegtelen, hogy megadta a szukseges hatterinfokat a ME3-ban is, van annyi hallgatni es olvasni valo, hogy abbol fel lehet keszulni. De egy triologia harmadik reszet nem lehet merteni messzemenokig az elso ket resz ismerete nelkul. Lehet erdekes a Jedi visszater, vagy a Matrix forradalmak, esetleg a LotR: A kiraly visszater, de ezek onalloan nezve csak pislog a tisztelt publikum, hogy akkor ez ki es mit akar, az miert ugy volt, az meg mirol is beszel? Az alapok ismerete nelkul a latvany, egy-ket jo beszolas meg talan a zene, ami megmarad, a tobbit nem ertjuk... -
Jól van de ennek végül is csak az az oka hogy kicsit késöbb fejlődtünk fejlett szintre. De nekik is voltak "elődeik" azoknak meg ők az állatok.
(pitiz Javik pitiz
)
-
Meglehet csinálni, hogy haver meg én csinálunk partyt, azt bemegyünk, bejön két random? -
Nem a csocso a hibas. O csak egy bertollnok, aki megirja a maga cikket, nulla alappal, nulla felkeszultseggel, ugy, hogy emlekszik 1-2 apro mozzanatra a ME2-bol, es par videora talan az elso reszbol. Ez alapjan a cikk korrekt. Aki most talalkozik a jatekkal eloszor, az kb ezt latja, fingja sincs a sztorirol, neki Liara csak egy kekfeju lany, Tali egy burafeju gepesz, es van meg egy halfeju is, aki mindig morog, a sokszemu fasisztarol nem is beszelve. Hogy kik ok, mik ok, nem erdekli, jonnek, lonek az ellenfelre, neha meghalnak (de benak), es kesz. Aki most kezdi az ME3-at, tucat fpsnek fogja talalni, idegesito es hosszu parbeszedekkel, egy az invazio ellen fellepo valami Shepard nevu hossel, oldalan a meleg masodpilotaval...
A foszerkeszto, aki kiadta neki a feladatot, a hibas, hogy egy ilyen AAA nevet egy felkeszuletlen, es alkalmatlan cikkironak adja. Mert lehet irni negativ kritikat, nem kell szeretni valamit, de tiszteljuk meg annyival az adott AAA jatekot, hogy egy hozzaertot ultetunk oda, nem egy pancsert, akinek a legnagyobb orome a jatekban, hogy EDI alulrol nezve "villant" :)
De nincs mit csodalkozni, itt tart ma az ujsagiras, barki lehet ujsagiro es jelenhet meg cikke barhol, ez mar nem az 15-20 evvel ezelotti szakma. Ilyen korban elunk :) -
És az a baj hogy azt írta a BW hogy az 1-2 nélkül is végig lehet játszani és erre születnek az olyan hozzászolások amiket a főtörténet szálban mondanak el de ők nem értik mert vagy nem játszottak vele vagy csak átnyomkodták. 
Lásd ciklus időtartalma, reléhálózat és citadell meglétének oka és az egész történet alapja a szintetikus és organikus ellentét. -
Node ez az igazság. Ez olyan, mintha lefagyasztanának téged 50k évre és utána a valahai macskáid, kutyáid, rozsomákjaid és levelibékáid leszármazottaival kéne kalandoznod a galaxisban, akik erősen hisznek benne, hogy milyen fene nagyon civilizált lények... :DDD Vicces lenne nem?! :D -
Pont ezért is érettek meg az aratásra. Ezt nem mondta meg neki senki hogy ők nekik sanyi mi meg "legyőztük" a reaper-eket?
Viszont érdekes ha valaki aSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!teljes szintetikus megsemmisítését választja akkor kik fogják az ilyen fajokat megakadályozni az "elnyomásban"?
Ezért is kell a reaper-eknek fent maradni, hogy így vagy úgy hogy folytathassák a dolgukat a megadott új információk szerint. Ezt Sir Quno Jedi és PiszkosFred már szépen kitaglalta. -
RAMyMamy #12928 ugye? szerintem a bw nem lesz képes ennyire jó magyarázattal előhozakodni... kár, hogy a rajongók kreatívabbak, mint a játék fejlesztői. de biztos csak én vagyok túlontúl pesszimista:)
btw, Javik szerintem egy qrvajól eltalált karakter lett, a maga módján még vicces is
és szerintem nem is keveset ad hozzá a sztorihoz, de a játékélményhez mindenképp (pl. liara vs javik)
-
Avion #12927 Azt én megértem, és látok benne igazságot, hogy milyen lehet olyasvalakinek, aki a 3. résszel kezdi, de ha így van, akkor minek ültetnek le ilyen embert, hogy írjon tesztet a játékról? :D mert azt úgy tűnik, ő is tudja, hogy volt ennek még két része, és valamilyen kapcsolatban is állhattak egymással...
A másik pedig, bár ez személyenként változó dolog, (illetve ezért is fura) EDI-t kijelenteni legérdekesebb karakternek. Valóban az, főleg mióta teste is van, de szerintem valakinek, akit érdekel a háttértörténet (pl engem), Javik sokkal izgalmasabb lehet :D de ez tényleg szubjektív dolog, csak megemlítettem -
Pares #12926 +1. Nekem is nagyon bejött az a felsőbrendűsködése, meg hogy úgy állította be a dolgokat, mintha állatokkal kéne együtt dolgoznia. :D -
doggy90 #12925 Javik: Oldest Troll in the Galaxy : D -
RAMyMamy #12924 ilyen faszságot még viccből se írj...
-
Ez a csavo egy zseni, komolyan mondom, annyira jol osszerakta ezeket a videokat, hogy ennyi meg a BW sem lett volna kepes elmagyarazni a dolgot, ingame jelenetekkel. Zsenialis. Kezdem azt hinni, hogy beepitett ember :) De ha nem az, akkro remelem mar kutat utana a HR osztaly, es beszervezik. -
Az a baj a cikkek, hogy egy olyan ember irta, aki nem ismeri a vilagot, csak feluletesen, meg merem kockaztatni, hogy par nagyobb es ativelo szalon kivul fingja sincs a sztorirol. Igy viszont az teny, hogy aki csak msot ul le a jatek ele, mint a cikk iro, az kb ezt fogja erezni, es latni a jatekbol, mint amit ez a csocso leir. Aki egy picit is moge lat a dolgoknak, es ismeri a koritest, az fogja a fejet a cikk olvasasa kozben. -
még mindig ez a vége dolog :DD kikéne titeket végezni :D -
ÉN meg fölé :D -
Mármint miért? Túl magas?
(Igen, megint előhozom a témát, mindenki bekaphatja :D) A vége után én is 90 alá vinném.