Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az a durva, hogy már a demo-ból is ki tudták szedni Javik beszédét. Tehát már február 14-én kész lehetett a DLC is.
IJIazz
Lol.. és igaz is sajnos

JethroHUN
Szép<#wilting>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Így változott meg az ME sztorija. Spoileres természetesen.

xblades
Ez olyan hogy a fiad hazahozza környék kurváját és azt mondja hogy "nézd apa szeret mert igent mondott amikor megkértem a kezét" akkor is tudod hogy a kiscsaj úgyis félrekamatyol amikor összefut egy jobb 'partival' és te errõl a fiadat nem fogod tudni meggyõzni hiába is erõlködsz amíg azt a saját bõrén nem tapasztalja.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

cataflam02
Na ez a LoL
http://www.youtube.com/v/zRRpGlmtws8&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

One more story

xblades
De ha a az õ oldalukról nézed ismeretlen cikluson át ez történt már így egyszerûen nem is figyeltek egy éppen aktuális békére ami lehet hogy régebben már megtörtént aztán jött egy aki felrúgta ezt és újra katarzist okozott.
Ezért jobb a megelõzés címén teszi azt amit, te is így teszel.
Ha belegondolsz egyszer úgyis ez csinálták volna magukkal a szerves fajok amit õk és az akkori vezérek ugyan csak tettek volna a kis emberek sorsára ebben az esetben. Mi ugyan úgy nem foglalkozunk az egyes ember dolgával ha a többség sorsáról van szó, nem beszélve az "alantasabb" lényekrõl.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Pares! Olvasd már el a 10101-es hozzászólást. Kíváncsi vagyok a véleményedre, de nem akarok újabb vitát szítani.

\"Egy gy?r? mind fölött\"

Hát ez... hatalmas sztem xD

http://www.youtube.com/v/hzYLTbQQEZQ

JethroHUN
Azért mert itt volt Shepard, és véghez vitte a lehetetlen, megmutatta lehet ezt másképpen is, és a szerves fajok nem csak káoszt tudnak okozni, hanem rendet is tudnak tenni ha akarnak.

xblades
Nem tisztán, az mert õk meg megpróbálják ezt megakadályozni mint ahogy ez mi is tesszük nem egy esetben.

JethroHUN

És nem feltétlen bukik az elmélet mert eddig mindig ez történt szerintük tehát miért ne történe most is errõl a mindig farkast kiált eset jut eszembe. Mi van ha késõbb egy másik megteszi, ki akadályozza meg?
Õk úgy voltak vele jobb megelõzni még ha ez a fiatal fajoknak nem is tetszik. Hiába magyarázod el a gyerekeidnek is azokat a hibákat amiket te elkövetsz õk akkor is megcsinálják ugyanazt.

hi

Volna 2 kérdésem.
mi értelme van az egész játék alatt összeszedett seregnek single player modban?csakmert ugy vettem észre,hogy semmi.mármint semmi jelét nem láttam annak,hogy most hu de erös vagy gyenge lettem volna.

A másik meg kb hogyan lehet megmenteni a quarian fajt,amellett hogy a geth-ek is továbbfejlödjenek,mert én megtettemmindent,de mégis rájuktámadtak, és meghaltak

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

xblades
Vicces de van igazsága csak hát azért nem biztos hogy mindig így van lesz lásd nálunk is. És a gond hogy ránk kényszerítik azt a szerintük-et.
De érdekes ebbe belegondolni ha az õ oldalukról nézzük valóban igaz pl. a bálna is ellenkezik amikor vissza akarják vinni a mélyebb vízbe mert fogalma sincs mi történe vele ha arra úszna tovább.

JethroHUN
Kiirtás/átalakítás egyre megy, látogatásuk után megszûnik létezni az a faj.
A poén az hogy a gethek, nem lázadtak fel. Na ki nem figyelt? õk csak megvédték magukat, minden "élõ" lény a saját túlélésére törekszik. Megokosodtak, már többek lettek szimpla távirányítós autóknál.

Ez badarság. Az evolúció kegyetlen kihalnak fajok jönnek újak... Ami nekünk kihalás az a szintetikusoknak az evolúció kezdete lenne. Egyébként ez az egész olyan mintha idejönne valaki és kiirtaná az embereket, hogy a majmok fejlõdhessenek aztán õket is kiirtaná...

JethroHUN
Hát, nagyjából ez a Reaperek létezésének az oka... Kiirtanak azért, hogy ne az általunk létrehozott szintetikusok tegyék ugyan ezt.
Csak ez az elmélet bukik, mert Sheapardnak sikerült kibékítenie a geth-quarian párost. Mégsem számít szart se... hiába beszélhetünk a Reaperek kreálójával.

Prince23
Ha mindent megmagyaráznának, akkor elég nehéz lenne folytatást tervezni

Végül nagy örömömre szolgált, hogy a Klencorys leírás is értelmet nyert bizonyos értelemben. Kár, hogy a többi anomália nem lett kitárgyalva, ugyanakkor jó is azért, hogy nem mindent magyaráztak meg, jó ha vannak titokzatos dolgok...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Most miért? Szerinted értelmeset kérdezett? Vagy elég lett volna odafigyelni?

Nem kiirtják a fajokat, hanem Reaperekké alakítják át õket, így emelve magasabb egzisztenciális szintre az organikus lényeket (szerintük), és pont így megakadályozva, hogy végleg a szintetikusak nyerjenek, mert szerintük ez történne, ha nem lépnének közbe a Reaperek. A szintetikusak, mint az ilyen Gethek és akiket Javik is említett, meg ahogy Thessián is megtudtuk, gyakorlatilag minden ciklusban hasonló módon jelennek meg. Az organikusak megteremtik õket, õk fellázadnak, és végül kiiírtják a teremtõiket. A Reaperek meg nem mindenkit gyûjtenek be, csak az elég fejletteket, hogy aztán a következõ ciklusban megismételjék. Aztán hogy ez mennyire helyes, azt mindenki döntse el maga. Valamilyen értelemben a Reaperek jók, mert ha nem lettek volna, akkor talán évmilliárdok óta nem létezhetne intelligens organikus faj a galaxisban...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Fpocok
Tudjuk, mindenki hülye, csak te vagy helikopter...

Parasite Eve 2, best game EVER!

Garrus nálam is mindig állandó csapattag, Vega nem nagyon nyert nálam állandó pozíciót (nem szimpatikus, még Jacobnak is jobban örültem mikor megjelent), Ashley abszolút cipelendõ egyén volt számomra.

Viszont, akin nagyon meglepõdtem, mert nagyon pozitívat csalódtam az a Prothean, na õ is nagyon gyakran volt csapattag. Igen megkedveltem.

Amúgy nekem EDI új kinézete igen csak bejött, gyakran jött velem küldetésre, azonban Liarát nem sokszor vittem magammal.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Újabb alany, aki nem figyelt a végén...

Most akkor 50000 évente kiirtják a fejlett organikus lényeket MERT a szintetikusok amúgy is kiirtanák õket???
WTF!!??? Nem lenne egyszerûbb hagyni, hogy kiirtsanak azt annyi és így nem kéne 50000 évente bohóckodni a kiirtással???

Te nem vagy normális!<#nevetes1><#idiota>

Lehet mert nem a Collectorokba beépített minisubwooferen keresztül, hanem egy bazi nagy Reaperen keresztül szólalt meg? De csak talán... <#idiota>

MerlinW
Neh, nekem nem jött be semmilyen téren a kiscsaj.

[merlinw.org]

Én rotáltam õket elég rendesen.

Sokkal jobb hangja volt mint az "assuming direct control" Harbingernek.

Prince23
Én speciel EDI-t vittem magammal mindenhova szinte, nagyon megszerettem :)

JethroHUN
Mégis mi szólt nekem? Olvasd már mit írtam. Ne forgasd ki a szavaimat... mikor mondtam h borzalmas játék? Egyedül a befejezés minõségével volt gondom.

MerlinW
Én Garrus, Liara párost cipeltem magammal a legtöbbször. Garrust néha cseréltem Tali/Ash -re függõen milyen haderõre volt szükségem/kedvem éppen. EDI-t soha sem "használtam":) Joker haver, nem piszkálom a játékát:)

[merlinw.org]

Abban a küldiben, amikor megszólalt a legyõzött azzal a brutális földöntúli hanggal... na akkor úgy kirázott a hideg... brrr.

Garrussal állnak nekem az elsõ helyen. De õ nem halt meg nálam, ezért írtam... :)

Juj, azért sírni nem fogsz, ugye? Jobbik? Az hogy jön ide? Csak nem Te is rettegni akarsz? Atya ég...

MerlinW
Elsõsorban JethroHUN-nak szólt, csak egyel feljebb kattintottam:)

[merlinw.org]

Éppen elég volt. Legalábbis az én megalomániás szükségleteimet bõven kielégítették... :D

xblades
Pares, MerlinW

Ha már nekem címeztétek szarkazmus (bízom benne hogy a jelentésével tisztábban vagytok)
Olvastátok már a véleményem mi az amit hiányoltam a játékból.

MerlinW
Nem kell sajnálni, nem halt meg, csak hazament:)

[merlinw.org]

Nekem Garrus az öribari.<#buck>Amúgy honnan a fittyfenébõl szedted ezt a hurr durr-t? Megszakadok!

Prince23
1. Stílusoddal sztem baromi nagy gondok vannak (ebbõl kiindulva lehet most a mai napon össze törted a második billentyûzetedet is, és vérzõ szemmekel állsz most itt a képernyõd elõtt, azon gondolkodva, hogy behúzol egyet neki :D)
2. Véleménye mindenkinek lehet, attól, hogy nem egyezik a tieddel, nem kéne ilyen lekezelõ Jobbik-os "én vagyok itt az Atya Úristen" stílusban ledarálni az embereket.

MerlinW
Volt boss fight... Nindzsa gyereket leamortizáltuk, kiiktattunk 2 reaper-t légi és földi támadással, Illusive-al pedig verbális harcban végeztünk. A végén pedig a jóérzésûek beintettek a kiskölöknek :)

[merlinw.org]

Az lehet... Legiont sajnálom... Legjobb haver volt.

Ez megint jó. A kettesben azért sírt a szája az embereknek, mert hát fuj hurr durr mijeza bossfight, most meg hiányolják. Mondom... semmi se jó. Hála a jó égnek, hogy közötök nincs a Biowarehez.

Nagy szart hiányzott onnan bossfight... Áh. Hagyjuk.

MerlinW
Azért mert túlélte.

[merlinw.org]

Szõrszálhasogatás, LvL 9001. A Talis képet amúgy nem kaptam meg...

Egyet értek, nem mondom hogy teljesen elégedett vagyok... de egy nagyon jó sorozat nagyon jó lezárása.
Most itt a fórumon valószínûleg 120 különbözõ befejezés születhetne... kinek mi tetszik... ezt kaptuk

Gyanítom hogy sokaknak (nekem is) azért görbül sírásra a szája mert vége

nem tudom milyen boss fight hiányzik a végére... reapert kell kinyírni... ez megvan nyilván személyesen nem tehetjük meg de ha megnézed ugyan az a boss fighht mint pld a cerberus bázison öld az addokat...és persze éld túl..vagy ép a ranochon is ugyan ez volt...

Az élet gyenge kezdés után erõs visszaesés.

Prince23
Igen volt hangulata, megint nem ezzel van a gond, hanem azzal, hogy mi volt az utolsó mozzanat Londonban :) Többségünk egy bossharcra várt, nem pedig 6 dögöt :D és ez túlzás volt, amit ott BW mûvelt.

de megnyugtatlak, hogy nálam év rpgje eddig, nyugi :)

xblades
Viszont ez fura mese a mesében? Akkor én is lehet hogy csak egy mese alakja vagyok vagy mi az igazság?
Azt hiszem felmegyek és seggbe rúgom a mesélõmet hogy álmodja már ki nekem az ötös lottót.