Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A halál csupán a kezdet...
Ha nem hagyod meg akkor is lesznek a Cerberusnak onnan cuccai, ha meghagyod akkor meg csak a magyarázat változik (meg pár szövegben nem az lesz a párbeszédek során, hogy felrobbant hanem hogy a lakói lettek kifüstölve) tehát nem guberálással jutnak hozzá ugyanazokhoz a technológiákhoz hanem eleve rendelkezésükre áll, de magában a sztoriban változást nem hoz. Tehát nem lesznek emiatt plusz feladatok, nem lesz emiatt nagyobb erejû vagy népesebb senki.
Ellenben a ME1 végi döntésnek sokkal masszívabb kihatásai vannak. Ha segítettél életben tartani a tanácsot és beáldoztad emiatt a flotta egy részét, akkor a ME3 war assets részlegében mind az elsõ mind a harmadik flotta jóval kisebb alap pontszámról fog indulni (így a maximumuk is kevesebb lesz), mint ha egyébként hagytad volna sorsukra. Plusz ez szövegként is bekerül a flották leírásába.
Ami meg vicc, hogy cserébe az asari dreadnought bekerül (amit az elsõ részben megmentettél) plusz war asset-ként (a nagy, játék végi támadásos videónál, mikor bejönnek a flották akkor nem egy asari cirkáló fogja vezetni a flottájukat hanem az Ascension) de az nem ellenpontozza a két emberi flotta pontszám veszteségét.
Persze aki multizik annak ez nem gond, fel lehet tornászni az alap 50%-os készültséget és akkor ez nem jelent semmit, de aki ezzel nem akar veszõdni annak érdekes lehet ez az infó.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Legalábbis én nem találtam.
Másik dolog, hogy egyetlen, szabadon bejárható területre lett redukálva a játék. Az elõzõ részben volt legalább némi szabadságérzés, hogy 4 nagyobb bolygón tudtál mászkálni, most már csak 1 van. Van rajta egy rakat küldetés, de a 90%-uk olyan, hogy szkennelés után a cuccot csak odaadom nekik és kész. Mondjuk Conrad Verner még mindig rocks :)
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ha megvan egy upgrade akkor azt annyi fegyverre pakolod fel amennyire akarod. Minden fegyvertípushoz 5 típusú upgrade található/vehetõ és mindegyiknek 5 szintje van.
Felpakolni mindig a legjobbat tudod az adott típusból.
Automatikus frissítéshez (úgy vettem észre ez van) a fegyverválasztó képernyõn elég kiválasztani a csúzlit, nem kell manuálisan csereberélni az egyes fejlesztéseket, csak ha eleve más upgrade-et akarnál rápakolni. Küldetés közben nem történik automatikus upgrade akkor sem, ha a meglévõ cuccból találsz jobbat, ilyesmire csak feladatok közt a hajón van lehetõség vagy bevetés elõtt mikor a fegyvereket állítgatod vagy cserélgeted.
A fegyverek maguk meg alapból 5-ös szintig fejleszthetõek, de ha egyszer végigvitted a játékot és ugyanazon karakterrel újrakezded akkor már 10 lesz a max szint ameddig a fegyvereket tuningolhatod (upgrade-ek maradnak max 5-ös szinten).
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Az ME2-ben nem volt semmi lényeges ami kihat nagyban a az ME3-ra? Mert az ME1-bõl áthozott kari max üzeneteket kapott a megmentett stb emberektõl. Lényegi szerepük nem volt. Ha ott elpusztítottad a rachni királynõt akkor az ME3-ban nem is lesznek benne?
Amúgy én elégedett vagyok a végével, szerintem egy ilyen lezárás passzolt a történethez és a világhoz.
\"Egy gy?r? mind fölött\"
DE NEM A GALAXIS PUSZTULT KI!!!Mivel a reapereknek annyi így a föld kivételével az összes bolygó megmaradt az összes többi fajja együtt max nem tudnak utazgatni a relék miatt mert azok is felrobbantak.De NEM pusztult ki a galaxis
És akkor csodálkoztok ha senkinek nem tetszik szinte a befejezés tulajdonképpen teljesen mindegy milyen döntést hoztál mert a legrosszabb esetben is ez a vége amit leírtam.így pedig a játék újrajátszhatósága tulajdonképpen értelmét veszítette mivel 80%-ba ugyanaz a vége az egésznek függetlenül attól mit csináltál eddig.ÉS EZ A GOND
Ezek után kinek van kedve még xy alkalommal végigtolni?
itt a videó a legrosszabb esetrõl
no nem baj, mi legalább örülünk :D :D
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
Hogy nem kaptam "boldogan éltek míg meg nem haltak" montázst a végére? Legalább aki életben maradt, az életben maradt és teljes reménységgel nézhet a jövõ felé. Plusz marad tartalom esetleges folytatásokra is.
Ha van fent a fegyveren, pl II-es szintû Scope és veszek egy III-asat akkor automatikusan upgrade-eli vagy manuálisan le kell szednem a régit és feltennem újat?
Az élet gyenge kezdés után erõs visszaesés.
[merlinw.org]
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
\"Egy gy?r? mind fölött\"
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
Amúgy csak spekuláció de úgye ami a ce kiadásban van doboz ami az látszik hogy egy ember nyújtja a kezét a másiknak aki a romok közt van úgye.Így azt gondolná az ember hogy shep nyújtja valakinek a kezét de lehet épp fordítva van shep a romok közt van és épp õt segíti fel pl egy csapattársa,nem shepnek van csak n7 armorja.
Ez lehet célzás is a bw részérõl de ez lehet csak az én fejemben létezik xDDDDDD
De azért a relék müködését sem értjük nemhogy építeni is ennyit, a Protheans-ok értették csak meg és építeni is csak két kisebbet sikerült nekik de ez is elveszett technologia.
Shepard's reaction to the ENDINGS
Az élet gyenge kezdés után erõs visszaesés.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
ez pedig gyakorlatban azt jelenti, hogy vagy meghal, vagy nem
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ugy meg latnam ertelmet, hogy a csapatok a vegen strategiai elonyt adnanak, de meg azt sem hoznak. Szerintem ertelmetlen az egesz.
De viszont akkor is egy sujkolt lények voltak akik irtották az embereket tehát menniük kellett, mert megmenteni sem lehet õket.