22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Darun
    Van nála, de sztem neki az a rakéta skillje olyan erős, hogy érdemes azzal nyomni, Egy távcsöves geth assaulttal, extended clippel, ilyen 4-5 másodperces hülés idővel meg 3 gránáttal elég böszme tud lenni. Aki meg olyan hülye hogy közel megy hozzá, az meg ne csodálkozzon ha szét lesz lapítva :D
  • Prince23
    Nekem örök kedvenc a szalári behatoló :D A sniperkedés egy karinak sem áll olyan jól, mint neki :D

sniperkedni még a katona karival lehet egész jól. de aki engeenirrel, adepttel meg vanguarddal sniperezik, az nem túl jól cselekszik akkor XD
  • Prof William
    Ez arra emlékeztet amikor 5-6 éves lehettem és amikor anya mesélt és valami nem tetszett benne akkor közbeszóltam hogy ezt akkor tessék kijavítani.
  • Darun
    A krogan rohammal az a baj hogy ha sokan állnak körbe, ők is bedarálnak. Ettől függetlenül most nekem is az a kedvenc. És elég gyakori hogy mellé rohamozol vagy közben az ellenfél félrelép, az elég idegesítő tud lenni.

Azért a vanguard se gyenge, ha abból indulok ki hogy nekem még csak ilyen lvl 10-12-ig sikerült feltornázni és a Nova-m még sehol sincs. Mert roham után hülési idő nélkül nyomhatsz azonnal egy novát, az sztem elég tápos. Utána kell valami jó fegyver, mivel közel vagy, a vanguardnak hasznos lehet a shoti. És az sem árt ha a csapattársak fedezik az esetleges visszavonulásodat.

Mindezek ellenére... I'M KROGAAAN! :D
  • Hoz_Hun
    Tegnap az egyik pályán volt még egy Krogen. Hátérből lődözött. Kb a második körben mikor látta mit művelek, elkezdett utánozni. Hát ami utána volt az már paródiaszámba ment! Ketten együt futottunk és csak melee-eztünk. A hangulatot fokozta, hogy ilyenkor a Kroganok üvöltenek, meg röhögnek, na ez duóban lehette egy látvány a másik két játékosnak. Ha valamelyikünk kifeküdt a másik rögtön felrántotta aztán roham. Roham, roham, roham. Bansheee... hát persze roham.... :D
  • Prince23
    Igen van az amikor oda teleportál, majd pedig lecsap a földre, körülette meg mindenki kihullik. 2 skillt kell használni. A teleport sebzése után rögtön meg kell rezegtetni a földet. nem tudom mi a neve, de még a demóban próbáltam. Felesleges karakter a ME 2-3-ban :S Szal nem egy RPG szinvonalat képvisel.
  • sanya200
    Igen a nova szedi a barriert de a roham meg feltölti én azt szoktam,jó nem goldon persze.Hogy roham-nova egy vagy 2 aztán ha vannak még én meg má a végét járom akkor mégegy roham bárkire akit érek az visszatölti a pajzsot és pucolás xd
  • Hoz_Hun
    De van ám. :)
  • Darun
    Én is elég béna vagyok, ráadásul 75%-ban soldierrel nyomom. Nem azzal van a baj ha valaki csak gy kaszttal játszik. Legyen egy kasztja, de azt ismerje rendesen és tudja használni! Én még Bronzra is azért vittem folyton lvl 20 soldiert, mert nem akartam hogy miattam szívjon a csapat illetve ha már össze kell kaprani őket, akkor legyen is esélyem élve eljutni értük. Viszont azt elismerem hogy én is inkább lövöm fél óráig pl az Atlast minthogy rakétázzak.
  • Hoz_Hun
    Kipróbáltam (már ki is promotáltam egy lvl20 Asari vanguardot), de az egy hulladék a Kroganhoz képest. Az ugyan jó, hogy oda "röpül" az ellenfélhez és sokat sebez rajta, de ha többen vannak, akkor elég szívás. A Krogannál a rohamnak nincs töltési ideje, rögtön mehet és brutális sok sebzét kibír a Krogan.
  • JethroHUN
    Az kéne még, hogy könnyítsenek rajta. Ez coop játék. Random emberkékkel nem lehet játszani. Nem azért cseszik el már (akár) silver 3-4 körben mert nehéz. Azért mert mindenki rohangál össze vissza, mert azt hiszi ő a jani.
    És jó a csapat összes állítás. Nem kell 2 v több sniper. Adept ne sniperrel, vagy AR-rel jöjjön. stb. Engem is betesz néha olyanon közé, hogy az lol.
  • Prince23
    Nála van a Fortification skill, nem? úgy a krogan eléggé mozgó erődítmény hatását kelteti :D
  • mzoli7
    Ezért szívom meg mindig, amikor kirambózok. Főleg mert a nova szedi a barriert. :(
  • Hoz_Hun
    Hát futni kell vele. :)) Én betettem hozzá egy shotit és konstans rohanok. Mikor elenfél, ellenfelek közelében vagyok rögtön heavy melee, aztán újra és újra. Általában kb 5 gyilok után így kivilágosodik a képernyő és ilyen vörös vérerek jelennek meg a képernyő szélén. Bömbölő röhögés a Kroganomtól és valami burutlás röpülést mutat be az akit eltalálok. Én nem gatyáztam Fantomot is lerohantam és kettő haevy meleetől kinyiffant, persze futtottamban toltam bele az anyagot a shotiból. De az a jóóóó a Krogan heavy meleeben, hogy nem kell teljesen közel menni, mert elég messziről rohamoz. :)
  • JethroHUN
    Amilyen erős, olyan könnyen meg is hal. Mert senki nem fog átvágni az ellenfelek hoyg felélessze, pálya végében.
  • Anthrax
    ja hát goldon próbálj meg vangarddal beugrani, elmondom,hogy többet nem fog próbálkozni, ott szerintem egyáltalán nem jó karakter
  • sanya200
    jaja xD vangard kicsit erős lett, főleg tömegoszlatásra alkalmas.
  • Prince23
    Ha szereted annyira a közelharcot, legyél Vanguarddal :D

Mondjuk én olyankor elhúzok, ha egy 20-as Vg-t látok a lobbyban. Önző vadbarmok :)

legutóbb volt egy max vanguardos, mindent vitt közelharcban. semmi sem jutott nekünk. 72.000-rel zárta a meccset plussz a vele járó bónuszokat is tedd hozzá :S
  • sanya200
    biztos de én nem szeretem a sima soldiert az alapjátékot se vittem vele egyszer se:D
  • Hoz_Hun
    Solider class - Krogan = szín tiszta élvezet. :D
  • mzoli7
    A krogan solider az tényleg nagyon jó, demóban egy csomót játszotta vele. Csak eszméletlen lassan mozog amikor nem fut.
  • Prince23
    Nem érte ennyi ócsárolás a Dragon Age 2-t... érdekes
  • sanya200
    Ja kroganek durvák én is látom sokszor csak rohannak előre nekem meg nem marad ellenfél xd.De ilyen még a vangard is benyom egy rohamot aztán mire én mondjuk odaérnék már nincs ellenfél xD
  • sanya200
    lehet ha van pár haver meg az se árt ha tudtok kommunikálni pl microfonon keresztül.Én szoktam azért ha látom vki liftet, singularityt használ rányomok egy warp-ot.Mndjuk sok osztályt nem szeretek eddig 20ig vittem a infiltratort,vangardot, meg az adeptet a többi annyira nem jön be.Ja még demóba a mérnőköt de a soldier nekem túl unalmas kaszt.Meg persze az se árt kikből áll a csapat minimum egy adept kéne vagy vangard vagy vmi.Asari adept megéri mert pl staisisba lehet rakni azt a kardos cerberus csajt azt jóvan, mert anélkül főleg nehezebb szinten képes legyakni az egész csapatot.és úgye ha leszúrt ott más semmi se segít se csapattárs se medigél hanem ki is esel az adott körből.A másik az irányítás szokott szívatni mert mikor pl belép elém vmi keményebb ellenfél pl lángszóros vagy benshee akkor pucolni kéne de ahelyett sokszor hogy sprintelne helyette fedezékbe ugrál meg vetődik össze vissza-
  • Hoz_Hun
    Tegnap unlockoltam a Solider/Krogant. Kipróbáltam, eszméletlen jól szórakotam. "Wuááááá [bamm] höhöhöööö weakling", a melee attack egyszerűen visz mindent. Még sosem csináltam olyat, hogy egy kupacon lévő 5 ellenfelet 0 tölténnyel megrohamoztam volna. Szó szerint elkapott a harci láz. Rohantam, ütöttem, heavy melee ezerrel. Ellenfelek röpültek szerteszét. Túléltem és még sok más húzós helyzetet. Egyszer egy Banshee-t is lerohantam havy melee-lel és lecsaptam (persze addigra nem volt sok neki hátra). A Krogan Solider eszméletlen élvezetes. :D
  • sanya200
    persze csak hát ja belépek vhova aztán tiszta amatőr az egész.Jó én se vagyok az a hű de profi de az esetek 90%-ban public serveren első max második vagyok.
    Amúgy ha akar valaki felvehet originen. "sanya20071" néven futok XD
  • Sir Quno Jedi
    Én ugyan nem toltam még multiban, de szingliben pont az a lényeg, hogy az ember felülre betárazza a szükséges skill-eket a csapatból és utána egy emberként, egy entitásként irányítja őket. Így lazán lehet darálni, hiszen jókat lehet kombózni és kombinált támadásokat végrehajtani. Iszonyat hatékony. Multiban meg magányos farkasként szenvedhetsz, hiszen a többi embert nem te irányítod. Ez így gáz lehet, ez nem ilyen játék amúgy, IGAZI, saját magad által irányított csapattal a szép.
  • Anthrax
    silverre elég lvl10 goldra meg elég a lvl15 (de ez szigorúan csak csapattal)
  • sanya200
    persze ha meg kilépsz oda az xp meg a zseton csak ugye amiket vettél pl armor..stb upgrade az is megy a levesbe mert ugye végig se lehet vinni mert balfaszkodnak.
  • Anthrax
    Szerintem nem a silver erősségével van a gond,hanem az emberekkel akik kipróbálják, például csak 1 bizonyos karakterrel hajlandó játszani és nincs az a pénz,hogy leváltson róla vagy a másik,hogy promote után low lvl karival próbálja meg silvert és a skillek hiánya miatt szintén csak hátráltat
  • sanya200
    lehet goldon is érvényesülni de csak egy értelmes jól összeszokott csapattal.Hányszor szívtam már én is silveren, sose azt csinálják amit kéne, ha egy célpontot kéne kiiktatni akkor is a pálya másik végébe lődöznek .Aztán csoda ha egyedül elhúllok me ki akarom lőni.A másik allergiásak a rakátára,inkább lődöznek fél órán keresztül minthogy használják.Meg szeretem mikor silverre bejön egy lvl 2 soldier vagy akármi,tiszta élvezet.Oda minimum kéne egy lvl15.Bírom hogy volt olyan már az első körben egyedül maradtam mert megfeküdt mind a 3.
  • Anthrax
    Én goldot csak teamben csinálom, ott mindig sikerül még reaper ellen is , randommal meg se probálom, esélytelennek tartom.
  • Darun
    Szerintem is pont ezért emlegetik egyesek a rossz egyensúlyozást. A Bronz túl könnyű, a Silver túl nehéz. A Bronzot egy max 50-es csapattal 5 survival levellel meg lehet csinálni, a Silveren meg a tapasztaltabb játékosokkal is úgy elvérzünk a 10 körben hogy rossz nézni. Már ha eljutunk odáig. Ezek után Goldal nem is próbálkozok. Én is csak azért nyomom a Bronz köröket, mert kell a kredit és mert még csak a soldier érte el a lvl 20-t.
  • koschwarz
    nekem eddig egy gold sikerült, az is cerberus ellen.
  • koschwarz
    egyébként gold körök hogy sikerülnek? én néha mikor elérem egy karakterrel a 20-as szintet, mielőtt bedarálnám a promote-ba, megpróbálok egy-két goldot, de szánalmas végbe fullad a próbálkozás mindig :D

újabban még egy silver sem nagyon jön össze, imádom, amikor a 10. hullámban elárasztják a csapatot a legütősebb ellenfelek.

közben meg a bronz már csak arra jó, hogy biztonságban felhúzzam a karaktert és keressek egy kis kreditet, de különösebb kihívást nem jelent még alacsony szinten sem. egy magas szintű vanguarddal még fegyvert is alig sütök el bronzon.
  • Darun
    Még szerencse hogy nem soha nem keverem a dolgokat! :D Egyébként a vörös fény már nem vakít el, mióta az assault rifle-t sniperra cseréltem :D

Egyébként én csak smg-t nem használok mostanában, pont azt írtam hogy a "arifle"-t cseréltem távcsövesre. Bf2-t nyomtam előtte, csapni való lövész voltam. De botok ellen meg jó vagyok, így hasznos volt becserélni. A hozzám hasonló láma lövészeknek meg annyi, hogy fel kell nyomni a HP-t/pajzsot, egy sebző skillt ami pár pillanatra bénít is és már elég egy lövés. (nekem olyan snpireom van ami egy lövésre 2 csíkot hagy az áldozat életéből amit egy skill pont le is szed, ráadásul ha lebénítjuk, még könnyebb is eltalálni)
  • Anthrax
    Engem legjobban geth hunter zavar, goldon már szép tömegben jönnek és eléggé szopás mikor megtalál az egyik, a másik rohadt idegesitő a reaper swarm és a banshee dot :D
  • koschwarz
    szerintem a phantomra gondolsz, aki ott terem és felszeletel :D
    a nemesis az az, akinek a vörös célzófénye elvakít.
  • koschwarz
    ja, kétségtelen, hogy a nemesis nem egy túl veszélyes ellenfél, de hát kell egy ilyen is :D épp elég a fantommal szívni. de tény, ha cerberus az ellenfél, akkor azért mindig egy kicsit nyugodtabb vagyok :D
    a reaperek a banshee-vel, amiből silveren egyből kettő, mellé két brute, nem beszélve a revager-ekről, a geth-ek meg a tényleg sokszor észrevétlenül odalopakodó hunterekkel, meg a prime bénító lövéseivel tényleg sokkal veszélyesebb ellenfelek.
  • PiszkosFred
    Mert valoszinu a Crucible nelkul "hasznalhatatlan" a Catalyst, vagy limitalt a lehetosege, vagy a fene tudja :) A lenyeg, hogy nem volt meg a lehetosege, mert akkor megtette volna Keeperek vagy Sovereign nelkul, az elozo ciklusokban.

Nagyon keveset tudunk errol, sajnos nem volt egy normalis kerdezz-felelek sem a jatek vegen, azt nagyon hianyoltam.