Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ha jól emlékszem, olyanokról volt szó még hónapokkal ezelõtt, hogy Shepard magánéletére kicsit jobban rágyúrnak, de hát ebbõl szerintem nem igazán sok minden valósult meg
Néztem azt a petíciót ami a BW forumon volt kb 18ezeren szavaztak arra hogy más legyen a befejezés meg DLC meg... L***szt. Csak 18 ezer a majdnem 1 Millióból!!!! és ez a szám csak nõni fog. Érdekes a többségnek nincs baja vele, mint ahogy nekem se. Annyi hogy a lyukakat betömhetnék pl hogy kerül a Normandy oda ahova de ettõl függetlenül nálam az év játéka, kétségtelenül. Amit meg ígértek betartották Shepard történetét lezárták. Ha ki is adnak egy DLC-t nálam nem írja felül a mostani befejezést. Plusz pont hogy a gépemen rohadt jól futott pedig nem egy mai darab.

10/10

Miért szitkozódtam volna? Elképesztõen jó finálé volt. Nem is értem, mi a faszért nyivákolnak itt egyesek a vége miatt. Valószínûleg tök mindegy, hogy végzõdik, úgy is rinyáltak volna egyesek. De leszarom. Nekem nagyon tetszett, és számomra ez a lényeg!

10/10

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Prince23
Neki DA 2 is zseniális 11/10-re sikerült. szal mit vársz 😄

Egyébként az epilógust leszámítva én 10/10-et adnék rá, de nem tetszett a vége, meg a londoni küldik. ezért 9.5/10

Frank99
én kidobtam a sunyiba...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

😄D
Szóval nem szitkozódtál a végén? Pedig benned még bíztam.<#rinya>

\"Egy gy?r? mind fölött\"

Vége lett... Eszméletlen jó játék volt!

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Prince23
A Mass Effect 1 origin verzióját, hogyan lehetne honosítani?

Ezen jót röhögtem <#idiota>

(18+)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

JethroHUN
Eléggé... újabb fail <#levele> Azt a kis játék élményt mint a multi jelentene azt is totál le 0ázza.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Anthrax
még annyi kérdés multihoz,hogy a fegyverek tök random jönnek gondolom ládából

wedge31
http://www.youtube.com/watch?v=aYOeaV0Daic

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Én úgy gondolkodtam, hogy a rachni megállítható az újra ereje teljében lévõ kroganokkal ha netán elszabadulnának, a kroganok meg megállíthatóak egy újabb génfalóval. Így leglább kaptak esélyt a bizonyításra 😄

errõl nekem valamiért mindig hl2 alyx-e jut eszembe
JethroHUN
Hiába mosták teljesen el, nagyon látszik h ugyan az a kép. Ez még én is megtudnám csinálni PS-sel. Ez eszméletlenül amatõr, te jó ég. Nagyon elfogyhatott a pénz... ennél még az a fan art, rajz is sokkal jobb volt! Erre gondolok, nem ez az eredeti asszem, de csak ezt találtam
MerlinW a #10202ben a link csak fagyott béka, rakd már megint.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

MerlinW
Tudod hogy értettem..

[merlinw.org]

SZEG007
nincs flottájuk, csak szárazföldi erejük

Soha nem tudtam volna elárulni Wrex havert.

MerlinW
Igen

[merlinw.org]

MerlinW

Én erõsen gondolkodtam krogan téren. Agresszív köcsög faj... csak hát kellett a flottájuk és az elismerésük😊

[merlinw.org]

Anthrax
multi store-ba érdemes a legdrágább dobozt nyitni ?

Thane mindenképpen meghal. Miranda nálam túlélte. Talán nem volt elég nagy a reputációd. Mordint meggyõzöd, hogy a kroganok nem érdemlik meg a gyógyírt, ekkor életben marad,a kroganok azt fogják hinni, hogy meggyógyultak. Azt nem tudom, hogy késõbb rájönnek-e? Persze én meggyógyítottam õket

IJIazz
Miranda 3szor küld neked mailt, h beszélni akar veled a Citadelen és mind 3szor kell is, h ne haljon meg. Thane-t nem lehet megmenteni. Mordinról pedig azt hallottam, hogy csak akkor menthetõ meg, ha Maelon kutatási anyagát megsemmisítetted a ME2-ben és szabotálod a genophage meggyógyítását, ahogy azt a Dalatrass kérte.

Rá nem tok jönni hol ronthattam el Mirandánál...

We\'ll get higher and higher, straight up we climb. We get higher and higher, leave it all behind !

MerlinW

Mordin túlélheti, de a nõstény krogan meghal.
Miranda minden további nélkül megmenthetõ bizonyos reputációval
Thane mindenképpen meghal

[merlinw.org]

Így már értem, nekem nem volt ilyen jelenet, fel se merült h Tali öngyilkos lesz hála az égnek.

Viszont akkor már csak azt szeretném tudni, hogy Mordint csak úgy lehet megmenteni, ha NEM küldjük fel a toronyba hogy permetezze a génfaló ellenszerét?Gondolom akkor meg a kroganok nem jönnek, eza valamit valamiért... Mirandát láttam videón hogy meg lehet menteni, nálam valamiért meghalt, de nem jövök rá mit rontottam el... Nagy kérdés még Thane, õt vajh megmenthetem-e? Csak mert õ is meghalt...

We\'ll get higher and higher, straight up we climb. We get higher and higher, leave it all behind !

Tudom! Én is kieszközöltem a békét.

IJIazz
Arra gondol, hogy nem a párbeszéd közben paragon válasszal, hanem mikor leugrik van egy jobb klikkes közbeavatkozás, amikor utánanyúl, de nem éri el.

MerlinW

Pedig de, megoldható, hogy Tali és a népe is éljen valamint hogy a Geth-ek is melléd álljanak, békét kössenek.. Nekem is így jött ki.

Ezért kell minden fontosabb küldetés elõtt minden mellék küldit megcsinálni, növelni a befolyást, stb.

[merlinw.org]

Prince23
Hm... akkor ez érdekes.

Azt tudom, hogy a paragon akcióval sem lehetett volna megmenteni.

Örültem, hogy sikerült megvalósítani a békét, és nem kellett a játékban átélnem ezt a tragikus részt.

Prince23
Pont azt írtam le, hogy megmenthettem volna, csak elbambultam egy picit... volt elég paragonom hozzá, jelezte is a képernyõ.

ez azért szánalmas
Itt az a jelenet:

Én Tali mellé álltam, de akkor meg a gethek nyiffantak ki. Ez volt az egyetlen rész a játéknak ahol inkább visszatöltöttem korábbi mentést, hogy legyen elég reputációm a békéhez 😄 Erõteljes jelenet mindenesetre

MerlinW
Ugyanez a credts utáni résszel:

[merlinw.org]

wedge31
Az egész egy nagyon amatör balfék huzás volt a BW részéröl.

De hidd el, lehet.

MerlinW
Jah Tali meg a kép róla...

BW keresett egy képet a neten és berakta.. ennyi...

[merlinw.org]

Renjike
egyet értek amiket felsoroltak nem lehetne miatta kiakadni ha nem csupán trollkodás kedvéért csinálná az ember , aki meg az elõzõ 2t szerette nem fogja ezt kihagyni , a vége meg nem lehet annyira rosz . elvégre 9-10 pontokat kapott legtöbb helyen

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

MerlinW
Túl gyorsan haladsz a játékkal, megfelelõ befolyással simán megmenthetõ akkor is ha a Geth-ek mellé állsz.

[merlinw.org]

Mikor hal meg? Nem is emlékszem erre a részre, nekem életben maradt 😄

Lesz róla egy nehezen kivehetõ fotó, de csak ha õt fúrod azt hiszem. Aki meg ezen háborog annak csak nincs jobb dolga 😄

Prince23
Gethek mellé álltam, Talit nagyon sajnáltam, hogy nem tudtam hamar megmenteni... túl gyorsan megy el a jobb klikk paragon gomb a választásnál, mire észhez kaptam, annyi 😞 Az a rész a ME 3 csúcspontja volt. Kb 1 órára a hatása alatt voltam, sokat gondolkodtam a visszatöltés lehetõségében, de inkább a sodródtam a történettel, ami rendkívül élvezetes. egyszerûen azt diktálja neked valami: hogy MENNED KELL ELÕRE! nincs mese. no majd máskor.

Renjike
tali arcát nem láttam benne van? 😮 ( ne mutassa meg senki sem ) , a karaktermozgásokkal nekem semmi bajom nincs . na majd szerdán belevetem magam én is 😄

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

sõt, a 2-ben meg Talit tartottam karban <#idiota>

Mikor pofán vertem az elsõ részben...😄 szakadtunk rajta haverral 😄 viszont a másik riportercsajt felengedheted a hajóra, és a játék fele után valahol megdöngetheted 😄 asszem undorító parancsnok vagyok: Ashleynek bemagyaráztam mindent h akarom vele újra meg mindig szeretem stb, megdöngettem közben a riporternõcit, a végén meg Liarával mentem "búcsúdugni" 😄

wedge31
Meg a vége miatt meg a Tali face balhé miatt meg a elcseszett karakter mozgás miatt, stb...

Prince23
Nekem is valami felüdülési érzés kapott el, amikor találkoztam Bailyvel, Hackettel vagy az állandóan a nyakadon lógó riporter csajról nem is beszélve, akit annak idején elgyepálhattunk. Most is meg tehetjük vele, de sajnos felkészült rá 😄 Betanulta a mozgásokat a kivésédt elõre, és besózott egyet

Ott annyit nevettem magamban XD