Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
10/10
10/10
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Egyébként az epilógust leszámítva én 10/10-et adnék rá, de nem tetszett a vége, meg a londoni küldik. ezért 9.5/10
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
\"Egy gy?r? mind fölött\"
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
(18+)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
MerlinW a #10202ben a link csak fagyott béka, rakd már megint.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Én erõsen gondolkodtam krogan téren. Agresszív köcsög faj... csak hát kellett a flottájuk és az elismerésük😊
[merlinw.org]
We\'ll get higher and higher, straight up we climb. We get higher and higher, leave it all behind !
Mordin túlélheti, de a nõstény krogan meghal.
Miranda minden további nélkül megmenthetõ bizonyos reputációval
Thane mindenképpen meghal
[merlinw.org]
Viszont akkor már csak azt szeretném tudni, hogy Mordint csak úgy lehet megmenteni, ha NEM küldjük fel a toronyba hogy permetezze a génfaló ellenszerét?Gondolom akkor meg a kroganok nem jönnek, eza valamit valamiért... Mirandát láttam videón hogy meg lehet menteni, nálam valamiért meghalt, de nem jövök rá mit rontottam el... Nagy kérdés még Thane, õt vajh megmenthetem-e? Csak mert õ is meghalt...
We\'ll get higher and higher, straight up we climb. We get higher and higher, leave it all behind !
Pedig de, megoldható, hogy Tali és a népe is éljen valamint hogy a Geth-ek is melléd álljanak, békét kössenek.. Nekem is így jött ki.
Ezért kell minden fontosabb küldetés elõtt minden mellék küldit megcsinálni, növelni a befolyást, stb.
[merlinw.org]
Én Tali mellé álltam, de akkor meg a gethek nyiffantak ki. Ez volt az egyetlen rész a játéknak ahol inkább visszatöltöttem korábbi mentést, hogy legyen elég reputációm a békéhez 😄 Erõteljes jelenet mindenesetre
[merlinw.org]
BW keresett egy képet a neten és berakta.. ennyi...
[merlinw.org]
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
[merlinw.org]
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Ott annyit nevettem magamban XD