Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Cef #12799 1. Ez nekem is nagyon szúrta a szemem. Az első részben még oké volt, hiszen Sovereign volt az őrszem, aki jelez a többieknek, hogy itt az idő, most éppen 50 000 év. A 2-ben tolták be először a minden 50 000 évben sztorit, na ez már nem tetszett. Én ezt csak azzal tudom magyarázni, hogy tapasztalat alapján átlag 50 000 évbe telik míg egy civilizáció nagyon elfejlődik, Sovereign meg csak azért van ott, hogy pontosan belőjék az időtartamot, hogy most 45 000 év vagy 49 000. De tény, hogy az első részben felvázolt megoldás a legértelmesebb.
2. Pontosan ez a baj. Ez az egész marhára nem volt felépítve. Mármint a trilógiát végigkísérte a szintetikus-organikus ellentét, főleg az első részt, de maga a probléma nem volt igazán beleépítve olyan szinten, hogy ez lehetne a reaperek célja, ez az egyik baj a befejezéssel. Ha már ez mozgat mindent ne az utolsó 10 percből, meg egy DLC-ből derüljön már ki.
3. Így könnyebb az aratás. Mindenki úgy fejlődik, ahogy a reaperek azt szeretnék, így nem érhetik őket kellemetlen meglepetések, és aratáskor könnyebb megtörni a civilizációkat, akik a relék és a Citadella nélkül összezavarodnak és csapdába esnek.