Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Renjike
köszi szépen erre volt szükségem , megveszem a játékkal együtt szerdán 😊

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Tatyla
nem tudom miért hostol az akinek szar a nete bekerültem egy csapatba a két fegyver közül csak az egyik látszódott nálam de a kezemben az se lõni nem tudtam csak skilleket használni...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

lwb
Simán ment US proxyval 6-án az unlock originrõl. Egyébként boxon már leszedtem a warezt elõre, hogy kipróbáljam, de pc-re nem warezolok jó játékot. És az ME3 jó, a vége ellenére is. Csak hát lehetett volna jobb is.

MerlinW
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

[merlinw.org]

Meg lehet kövezni, de nekem tetszett a befejezés.

Az ûrcsatás animációkban vannak hibák, bele lehet kötni dolgokba. Ugyanígy bele lehet kötni a világ összes ûrcsatás jelenetébe (star wars, star trek, stargate, bsg, pc-n, mozin, könyvben stb.) Már a londoni misszió kezdetén az egész végjátékot a reménytelenség szõtte át, semmi esély, de megpróbáljuk (de tényleg semmi, nem jön a csoda úgy, mint Hálivúdban). Ez a Mass Effect univerzumot és a Reaper-ek legyõzhetetlenségének eddigi felvezetését (elõzõ részek) tükrözte szerintem. Sõt már azt vártam, hogy Shepard ott Londonban a felsugárzó lábán meghal...

Aztán mégse és felment. Anderson-nak szebb halált nem is csinálhattak volna. A beszélgetés TIM-el zseniális volt.

Aztán a Catalyst. Zárójel: Elég BSG gyanús vége lett (aki látta a sorozatot szerintem érti) Zárójel vissza. De igazából mindenki fantáziájra van bízva a befejezés. Már az nagy siker, ha elérte azt, hogy ezen agyaljanak az emberek, hogy végülis mi történt. Bár sajnos a mai világban kevés az önnálló fantázia, nem Hálivúdkompatibilis a befejezés ha tetszik. Pl.: (ahogy már én is és sokan korábban elképzeltem/ték), hogy a legelsõ fejlett civilizáció eljutott a Mass Relay-ek és a Reaperek szintjére és ott indult az egész. Létrehozott tisztán szintetikus életformákkal voltak küzdelmeik. Ennek megoldásaként valószínû saját magukat átmentették Reaper formába: organikus + szintetikus egyben, a tökéletes életforma. A ciklusokat létrehozták, hogy soha ne fordulhasson elõ olyan, hogy egy organikus életforma véletlenül létrehoz egy szintetikust, ami aztán tényleg minden organikus életet kiírt a világon (a Reaper-ek ugye csak azokat a fejletteket emelik a saját szintjükre, akik képesek lennének alkotni ilyen szintetikusokat). Ezzel a maga abszurd módján megóvva a szerves életet a galaxisban. "down to simple arithmetics".

A catalyst egy proteán VI-hoz hasonlóan fenmaradt (nyilván 100x fejlettebb) avatárja lehet ennek a legelsõ (ultimate fejlett) civilizációnak. Vagy Õ a Citadella "Reaper"-e, a leges-legelsõ Reaper (ami még nem az aratásra specializálódott). De akár elvontan maga Isten is, a világmindenség ura (annak manifesztációja). Vagy e között a 3 dolog között bármi lehet. Fantáziára van bízva.

A 3 lehetséges vég útban a közös, hogy a Crucible-t használva elpusztul a Citadella és a Mass Relay rendszer. Az nem tisztázott, hogy szupernovaként-e, de valószínû. Így tiszta lappal indulhat minden. A kérdés, hogy elpusztítasz-e mindent amiben létezik szintetikus rész (jobb oldal), egyesíted Shepard DNS-ét minden organikust és szintetikust szintézisbe hozva ( középút, elég teremtés elem, Isten motívum), vagy csak irányítod a Reaper-eket és abbamarad az általuk végzet "pusztítás" (bal oldal). Végsõsoron a galaxisban az élet megmarad, újraindulhat kvázi a nulláról. Durva, hogy itt a TIM féle "gonosZ megoldás tûnik a leg reálisabbnak és "jónak". Bár mindegyik befejezés szürke, nincs fekete-fehér.

A Normandy és a joker szerintem meg pusztán szimbólikus volt, ahogy a Stargazer beszélgetés is a kölökkel. Mindegy, ez az én véleményem. Még úgyis változni fognak az "elméleteim", képes leszek napokig ezen brainstroming-olni.
SötétBarom

Amit meg sajnalok, hogy nem vettek at a DA😮-s megoldást a végsõ csatára ( jobb felsõ sarokban volt egy reinforcements panel, ahol lehetett beküldeni az összeszedett szövetségeseket..

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

SötétBarom
Ez a három féle ending csak engem emlékeztet kísértetiesen a Deus Ex elsõ részének befejezésire?

BTW, sokan háborognak, de csak nagyon kevesen azon, hogy

KI A VÉRERES FASZ VOLT EZ A CATALYST GYEREK?!?!?! WTF?!?!

-Csõ, én vagyok a Catalyst.
-Szasz, Shep. Mizu?
-Figyi, nincs sok választásod.. Jobb vagy bal?

Faszé' nem lehet szóba elegyedni vele rendesen.. :@

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Ez az egy megoldás, amit el tudnék fogadni.
Nem kellett exe, én proxyztam szerda este és elfogadta.

Why so serious?

cataflam02
Egy cikk a befejezéses mizériáról.
(Elég jól tükrözi szerintem sokunk véleményét.)
http://www.ign.com/blogs/goldenadamas/2012/03/09/how-mass-effect-3-free-additional-dlc-endings-can-redeem-the-trilogy/

One more story

Calver
márc. 5-én 16 órakor már aktiválható volt koreai VPN-el keresztül, este 10-re volt virágbolti kiadás is... szóval ne legyél annyira meglepõdve <#hawaii>

"The trees move. Do you not see it?"

Sir Quno Jedi
Amúgy nem értem miért aggódtok a vége miatt. Tutira lesz hozzá DLC és akár folytatás is, amiben szépen megtudjuk mi is történt valójában, õk meg kaszálnak még pármilkát. Errõl szól ez. Nem baj az.

Úgysem tudják azokat a sztorikat bejezeni amiket már nem igazán lehet, lásd. DeusEx:HR.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Lófaszt. Gyári programnak betettem usa proxyt és már ment is az aktiválás.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

SZEG007
én is proxy-n keresztül aktiváltam, és nem kellett hozzá semmi extra ugyanugy müködik mint BF3-nál.

cataflam02
Olyan pletykák terjengenek, hogy a mostani befejezés az nem is az igazi vége. Mert elvileg, Shepard a földön elveszíti az eszméletét. Ettõl kezdve minden mást csak képzel. Mondjuk még örülnék is neki ha így lenne.

One more story

Megjelenés kedden volt!😊
enlightened
Engem sem. Csak már tele van spoilerezve a fórum, megjelenés másnapján, szóval egy ideig most nem jövök ide fel.

Engem meg nem érdekel ki milyen verzióval tolta végig!😊
enlightened
Én úgy tudom, hogy a proxyzás a BF3-nál mûködött utoljára, azóta már nem csak az IP-t ellenõrzik hanem az exe-t is. Tehát egyszerre kellett koreai exe és koreai IP is, hogy lehessen tolni. Szerintem akik végigtolták azok nagy része warezolt.

enlightened
A from ashes dlc-rõl sokan rosszat mondtak. Hát azt kell mondjam, a mass effectes trilógia legjobb DLC-je volt számomra. Ezek a folyamatos visszajátszások a múltba hatalmasak voltak. És az is tetszett, hogy rengeteg kérdésre választ kaptam utána és amiket megtudtam nagyon érdekesek voltak.

JethroHUN
6-án jött ki a játék. <#vigyor> és volt rá mód h euban is akkor kezd el

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

SZEG007
6 napja jött ki koreában, és koreai IP-röl már sokan aktiválták a játékukat.

enlightened
Tegnap jött ki a game és már ennyien végigtolták? Azért ennyire nem rövid a játék én egész nap játszottam, de nem tudtam még végigvinni.

Kicsit hiány érzetem van a vége miatt.Mást vártam,ugyanez az érzésem volt a Lost végével kapcsolatban is,valahogy elütött az addigi történésektõl.

Nekem majdnem 7000 a total military strength,az effective az 3462. Nem tudom melyiknek kéne 5000 felett lennie,meg akkor mivel másabb a vége.(errõl lehet olvasni valahol)
-Több ûrcsatát vártam a játék alatt.Igazán csak a Földnél lévõ volt az. A többibõl kb semmit nem láttunk meg "komolytalanul" volt bemutatva.
-Túl gyorsan megépült a Crucible(szerintem).Még akkor is ha sokan dolgoztak rajta.
-Felfogtam a végén a dumát a "catalystel",de valahogy az nem jött át hogy ki/kik õ/õk. Azt szépen elmagyarázta miért teremtette a reapereket de ennyi,magáról elfelejtett mesélni engem valahogy érdekelt volna...

meg a végén a havas résznél a beszélgetés erõsen utalás még 1 Shepardos játékra.
Igen, de akkor meghal a Krogan némber

Palinko
2. játék, és 3. játék krogan rész befejezõknek szóló

akkor is meggyógyíthatod a krogan génfalót ha a 2. részben hagytad veszni a kutatási eredményeket? én nem deríthetem ki mivel én megmentettem még anno
Elõre a fény felé!

az a baj h nem emlékszem rá hirtelen...azt tudom hogy mikor mondja h uralomátvétel vagy megsemmisítés, akkor balra meg jobbra mutat, de nem emlékszem rohadjak meg 😄 majd hnap megint megcsinálom...

We\'ll get higher and higher, straight up we climb. We get higher and higher, leave it all behind !

JethroHUN
A gyerek hologram csak 2 megoldást sorolt fel? Akkor nincs 3.

JethroHUN
Merras kritikája teljesen fedi az igazságot.
És sajnos "De minek? A lezárás sajnos olyan kriminálisan rossz, hogy igazából nagyjából lenullázza az újrajátszhatósági értékét a játéknak. Nem csak a harmadik résznek, hanem a komplett sorozatnak." Ez igaz, ez érzõdik is. Nem valószínû hogy lesz valaha kedvem újrakezdeni a sorozatot.

Egyébként srácok...valaki mondja már el hogy mit kéne tennem a 3. féle befejezéshez...

elvileg 3 féle szín van: zöld-piros-kék. na most vagy balra fel megyek és beleolvadok a gépbe/elégek, és akkor jön a kék robbanás,én uralom a Reapereket,stb; vagy jobbra megyek, szétlövöm a tartályt, felrobban minden a picsába, vörös robbanás... van valami zöld is, meg az is h Shepeard túl tudja élni... utána olvasgattam, ahhoz h túlélje az kell h 5000 legyen a harcérték, ami nekem vmi 5700 körül van...mégis csak ezt a két befejezést tudom kierõszakolni, és meghalok... hol rontom el?😄

We\'ll get higher and higher, straight up we climb. We get higher and higher, leave it all behind !

JethroHUN
Azta, ez nem kutya, már a legelsõ is szöget üt az ember fejébe. Nagyon igaz. Mintha nem is ugyan azok írták voltak a játékot.

Nyugodtan kijelenthetjük szerintem hogy a saga végére
1)beleuntak a készítõk
2)ennyit jelent a szinte 100%-os írócsere

amennyire baromi jó játék volt a 3 rész, az utolsó küldetésnél sikerült annyira-ha nem is összecsapni- elkapkodni, hogy keserû szájízzel nézzem a végét... nyilván ettõl mg újra fogom játszani, mert
pl nekem Miranda,Thane meghalt, vmelyik tábornokot nem mentettem meg, meg a "From ashes" dlc is csak újrajátszással fog menni
. Remélem hogy jön még hozzá sok-sok dlc, vagy egyszerûen jön ME4...

Srácok, Anderson mindenképpen meghal ugye? Vagy a kék szemû(mer én így hívom😄,természetesen Illusive manre gondolok) lövi hátba, vagy mi lõjük le...

libabõr.

cataflam02
Az a baj a végével, hogy semmit nem tudunk meg a társaink további sorsáról. A fajok további sorsát sem részletezi semmilyen formában a vége. Az meg már csak hab a tortán, hogy a végén a lezuhant Normandyból olyan szereplõk lépnek ki akik a Földön velem harcoltak.

One more story

samsung123
remek....

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Akiknek nem tetszik a befejezés, írják már le õk mire gondoltak.

lwb
Sehogy. Csak ha nem combat területen vagy, vagy párbeszéd van, akkor teszi el magától. Igen, a 2-ben el lehetett tenni manuálisan is. Itt nem lehet.

cataflam02
Csak engem zavar, hogy amikor megérkezik a nagy flotta a földhöz, akkor a Gethek-et láthatjuk amint bejelentkeznek. Viszont, a végsõ rohamnál, az animációban egy darab Geth hajó sem tûnik fel ? Ennyire nehezére esett volna, az animátoroknak pár Geth hajót oda rajzolni ?

One more story

lwb
Ha a gyenge befejezést a nevén nevezzük, az rinyálás? Miért? Ettõl nem lett a játék rossz, de a végét elcseszték, ennél sokkal többet vártam a biotól. És nem csak én.

Igenis mondja el mindenki a véleményét, fõleg a hivatalos fórumon, mert hallani fogják azt a fejlesztõk és a legközelebbi játéknál jobban odafigyelnek. Ha mindennek örülünk, amit elénk tesznek, akkor a színvonal soha nem fog emelkedni.

samsung123
hali
hogy lehet az megoldani hogy ne állandóan combat módban szaladgáljon a fószer. azaz leengedje fegyvert és körbetudjam forgatni a kamerát shepard körül.
mert a második részben lehetett nem?

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

lwb
Multi vagy megveszed az iphone/ipad játékot és az ott elért eredményeidet feltöltöd.

Multiplayer.

@ Belkar

Ja, a videó igencsak hasonló. Azt hittem, arra célzol, hogy a döntések végkimenetele ugyanaz. Mert az nem lenne teljesen helytálló kijelentés.
penge96
Valaki elmagyarázná, hogy a Galaxy at war alatt a területek százaléket, meg ezt az egész rediness izét hogyan lehet befolyásolni?

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Igen elvileg különböznek de a gyakorlatban megnézhetjük ugyanazt a videót minimális különbségekkel.

xblades
De a történet nem más és nem térnek el a megszokottól. És persze hogy sokan veszik mert a csapból is ez folyik. De igaz hogy attól még jó játék és jó történet.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

MerlinW
Van azért különbség azon kívül is. Nézd újra õket a Movies könyvtárban.

Más. Éppen az OST-t hallgatom, fenomenális😊

[merlinw.org]

MerlinW
Ez pusztán üzleti modell. Az alkotói modell pedig pont az, hogy készíts egyedit, térj el a megszokottól. ME3 pedig nem fog bukni emiatt, sõt a következõ ME játékot is ugyanennyien meg fogják venni, ha nem többen. Mert van pár ezer ember aki rinyál és van több százezer aki teljes megelégedéssel csendben játszik és/vagy gondol a zseniális 30 órás kalandjára, mint pl én.

[merlinw.org]

Csak annak ugyanaz a 3 vég aki nem értette mit beszél a Catalyst 😄

Tekintve, hogy semmire nincs hatással, nagyon is ugyanaz, csak más színû cutscene-t kapsz, yay.