Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Aztán mégse és felment. Anderson-nak szebb halált nem is csinálhattak volna. A beszélgetés TIM-el zseniális volt.
Aztán a Catalyst. Zárójel: Elég BSG gyanús vége lett (aki látta a sorozatot szerintem érti) Zárójel vissza. De igazából mindenki fantáziájra van bízva a befejezés. Már az nagy siker, ha elérte azt, hogy ezen agyaljanak az emberek, hogy végülis mi történt. Bár sajnos a mai világban kevés az önnálló fantázia, nem Hálivúdkompatibilis a befejezés ha tetszik. Pl.: (ahogy már én is és sokan korábban elképzeltem/ték), hogy a legelsõ fejlett civilizáció eljutott a Mass Relay-ek és a Reaperek szintjére és ott indult az egész. Létrehozott tisztán szintetikus életformákkal voltak küzdelmeik. Ennek megoldásaként valószínû saját magukat átmentették Reaper formába: organikus + szintetikus egyben, a tökéletes életforma. A ciklusokat létrehozták, hogy soha ne fordulhasson elõ olyan, hogy egy organikus életforma véletlenül létrehoz egy szintetikust, ami aztán tényleg minden organikus életet kiírt a világon (a Reaper-ek ugye csak azokat a fejletteket emelik a saját szintjükre, akik képesek lennének alkotni ilyen szintetikusokat). Ezzel a maga abszurd módján megóvva a szerves életet a galaxisban. "down to simple arithmetics".
A catalyst egy proteán VI-hoz hasonlóan fenmaradt (nyilván 100x fejlettebb) avatárja lehet ennek a legelsõ (ultimate fejlett) civilizációnak. Vagy Õ a Citadella "Reaper"-e, a leges-legelsõ Reaper (ami még nem az aratásra specializálódott). De akár elvontan maga Isten is, a világmindenség ura (annak manifesztációja). Vagy e között a 3 dolog között bármi lehet. Fantáziára van bízva.
A 3 lehetséges vég útban a közös, hogy a Crucible-t használva elpusztul a Citadella és a Mass Relay rendszer. Az nem tisztázott, hogy szupernovaként-e, de valószínû. Így tiszta lappal indulhat minden. A kérdés, hogy elpusztítasz-e mindent amiben létezik szintetikus rész (jobb oldal), egyesíted Shepard DNS-ét minden organikust és szintetikust szintézisbe hozva ( középút, elég teremtés elem, Isten motívum), vagy csak irányítod a Reaper-eket és abbamarad az általuk végzet "pusztítás" (bal oldal). Végsõsoron a galaxisban az élet megmarad, újraindulhat kvázi a nulláról. Durva, hogy itt a TIM féle "gonosZ megoldás tûnik a leg reálisabbnak és "jónak". Bár mindegyik befejezés szürke, nincs fekete-fehér.
A Normandy és a joker szerintem meg pusztán szimbólikus volt, ahogy a Stargazer beszélgetés is a kölökkel. Mindegy, ez az én véleményem. Még úgyis változni fognak az "elméleteim", képes leszek napokig ezen brainstroming-olni.
Amit meg sajnalok, hogy nem vettek at a DA😮-s megoldást a végsõ csatára ( jobb felsõ sarokban volt egy reinforcements panel, ahol lehetett beküldeni az összeszedett szövetségeseket..
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
BTW, sokan háborognak, de csak nagyon kevesen azon, hogy
-Csõ, én vagyok a Catalyst.
-Szasz, Shep. Mizu?
-Figyi, nincs sok választásod.. Jobb vagy bal?
Faszé' nem lehet szóba elegyedni vele rendesen.. :@
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Why so serious?
(Elég jól tükrözi szerintem sokunk véleményét.)
One more story
"The trees move. Do you not see it?"
Úgysem tudják azokat a sztorikat bejezeni amiket már nem igazán lehet, lásd. DeusEx:HR.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
One more story
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
-Több ûrcsatát vártam a játék alatt.Igazán csak a Földnél lévõ volt az. A többibõl kb semmit nem láttunk meg "komolytalanul" volt bemutatva.
-Túl gyorsan megépült a Crucible(szerintem).Még akkor is ha sokan dolgoztak rajta.
-Felfogtam a végén a dumát a "catalystel",de valahogy az nem jött át hogy ki/kik õ/õk. Azt szépen elmagyarázta miért teremtette a reapereket de ennyi,magáról elfelejtett mesélni engem valahogy érdekelt volna...
meg a végén a havas résznél a beszélgetés erõsen utalás még 1 Shepardos játékra.
We\'ll get higher and higher, straight up we climb. We get higher and higher, leave it all behind !
És sajnos
We\'ll get higher and higher, straight up we climb. We get higher and higher, leave it all behind !
1)beleuntak a készítõk
2)ennyit jelent a szinte 100%-os írócsere
amennyire baromi jó játék volt a 3 rész, az utolsó küldetésnél sikerült annyira-ha nem is összecsapni- elkapkodni, hogy keserû szájízzel nézzem a végét... nyilván ettõl mg újra fogom játszani, mert
One more story
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
One more story
Igenis mondja el mindenki a véleményét, fõleg a hivatalos fórumon, mert hallani fogják azt a fejlesztõk és a legközelebbi játéknál jobban odafigyelnek. Ha mindennek örülünk, amit elénk tesznek, akkor a színvonal soha nem fog emelkedni.
hogy lehet az megoldani hogy ne állandóan combat módban szaladgáljon a fószer. azaz leengedje fegyvert és körbetudjam forgatni a kamerát shepard körül.
mert a második részben lehetett nem?
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
@ Belkar
Ja, a videó igencsak hasonló. Azt hittem, arra célzol, hogy a döntések végkimenetele ugyanaz. Mert az nem lenne teljesen helytálló kijelentés.
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Más. Éppen az OST-t hallgatom, fenomenális😊
[merlinw.org]
[merlinw.org]