22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Pont ma olvastam GameStarban ME3 cikket, 8oldal, ott 96%ot kapott. -
senkit nem érdekelnek szennylapok faszságai.
linkeld, ne szúrd be. vagy legalább tedd spoiler mögé, hogy csak azt nézze meg, aki érdekel (aka senki). -
Avion #12916 nem olvastam el, csak bele-bele néztem, szerintem elég érdekes cikk lehet :D
lehet, én vagyok elfogult, de ilyet írni, hogy "a játék alkalmanként igyekszik hatni az érzelmeinkre, több-kevesebb sikerrel" és pro-ként azt felhozni, hogy "itt-ott érdekes pontok a sztoriban", szerintem kicsit erős :D -
tapasztalat? :D -
RAMyMamy #12914 88% - csocsó... el se olvasom -
magyar tesztre nem igazán adok max gamer365 -
-
Hmm akkor szinte meg is érdemelték a sorsukat, bár érdekes hogy alapból hasonlóan cselekedtek mint a reaper-ek csak "primitívebb" végrehajtással. -
Javik legjobb fej. Bírom az ultraegoista "übermensch" pofáját. :DDD -
RamsayBolton #12909 -
RAMyMamy #12908 az a baj, hogy engem is. pedig "hülyeség" -
Evoluti0N #12907 Mondjon bárki bármit, ez a videó engem ismét meggyőzött. :D -
Jaja, nagy köcsög ez a Javik. -
Avion #12905 -
mkfdd #12904 -
Avion #12903 "They used to eat flies" :D -
RAMyMamy #12902 -
Ulthane #12901 Tali arca -
Akkor JÓL EMLÉKEZTEM, csak nem mertem leírni, mert hülyén hangzik :D -
Atilorn #12899 "Még a szemüket is megnyalták."
-
Hogy is mondta? Magukat nyalogatták, vagy hogy volt? :D -
mkfdd #12897 Kivéve a salarianokat mert őket ételízesítőnek használták :D -
Primitív fajokat nem zargatták, azok nem voltak számukra érdekesek... -
Aha, szóval ezért voltak egyedül abban az időben. Gondolom csak más intelligens fajt. Mert akkor már volt human és hanar is. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mert mindenkit, aki náluk gyengébb volt magukba olvasztottak olyan módon, hogy nem volt annak a fajnak döntési lehetősége. A ciklusuk végén már csak ők maradtak. -
mzoleeeex #12893 az vicc hogy socialon ugyanazért az ért lehet kapni mint origin csak usa dollárba -
Valaki írja már le spoilerben hogy a protheanok miért voltak rasszista rohadékok és szemétládák. Csak ezt olvasom a fórumban :D -
nem originen kell beváltani hanem BW socialon redeem code , és csak az ashes DLC-t lehet megvenni egyenlőre 800 pontért , ott van a játék információknál egy letölthető tartalom fül .
én ma vettem meg , végigvittem az Arrivalt az elöbb .. hát érdekes volt :) egész jó .... -
Nekem ment. DA2-höz kaptam CDG-s BW pontokat 1600-at és most váltottam csak be eddigelé fóliásan lakott. PEDIG a DA2 másik BW accomra van telepítve, erre meg az SWTOR, meg az ME3. Így vettem meg aztán ezt a proteános DLC-t. -
A CDG-s dobozos bw pontok nem csak ME2 es DA szeriahoz lehet bevaltani? Jo ME3-hoz is? Egyik kollega panaszkodott, hogy nem tudta bevaltani, friss origin accounttal, ugy, hogy csak ME3 volt rajta, se DA se korabbi ME jatek. A hagyomanyos pontvasarlas mukodik, azt tudom, de ez a dobozos is jo, tesztelted? -
Pares #12888 Tudod mit? Őszintén? Leszarom. -
Bhalage #12887 de ha mar mult ido, akkor tultargyaltuk -
Bhalage #12886 1600pont az tegnap is 20 EUR volt viszotn a 800pont csak 5EUR (50%discount) :o
nemtudom mi az ertelme de biztos van -
viszont akkor meg most CDG-nél a legolcsóbb, 3990-ért, április 2-ig, ez durván 14 € !! -
doggy90 #12884 pont ma lett vege a spring sale-nek, valoszinuleg azert. -
Negritis #12883 nekem 20€-t ír az origin 1600 BW pontra -
Elnézést, most már 3990...:S :S akkor már nem akciós itthon, így viszont megéri! :) -
2990 Ft 1600 BW, ugyanannyi :D -
Bhalage #12880 tenyleg nem tudom nezte-e vki, de 50%os learazas, azaz 5EUR (en bankomnal 1490Ft) volt tegnap 800BW pont az origin. (lehet meg ma is el vagy ki tudja meddig) szal ha vki cuccost akar lottozni vagy eltenni DLCre, sztem ez eleg jutanyos ar!! (bar nemtudom itthon mennyi :D ) -
Tegnap fejeztem be a játékot és nem igazán értem a nagy felháborodást. Oké vannak kisebb, nagyobb lyukak a történetben és ligkai bakik, de miben nincsenek? Nem is figyeltem ezekre, inkább csak olvastam róluk, hogy ez+az és jé valóban. De jót szórakoztam a játékkal.
Ahova az egész történet vezetett szerintem fordulatos, megdöbbentő. Egy szóval fenomenális. Történetesen, hogy a reaperek miért jöttek létre és miért is vannak, tulajdonképpen jót tesznek.
Az is túlzónak tartom, hogy cselekedeteink nem befolyásolták a végkimenetelt, mert nagyon is hatott rá. Ami zavar benne, hogy tulajdonképpen ugyanazt látjuk mindegyiknél, csak más narrációval. Szóval ennél sokkal különbözőbben kellett volna az egyes befejezéseket megalkotni.
Amibe az EA belenyúl az előbb-utóbb szarrá válik és sajna a Bioware is elindult az úton (DA2 is ugye).
Itt is látható az EA hajtása, az elkapkodott kiadás: sokszor hiányzó textúrák az átvezetőkben, ide-oda belogó lábak, kezek, néhol befejezetlennek tűnő animációk, hirtelen eltűnő-megjelenő, megugró alakok és hasonlók.
Mondom ezt attól függetlenül, hogy személy szerint történetileg és egyéb szempontból nincs bajom a játékkal.
Ami legjobban a szemem szórja az a 1 day DLC. Na ez a pofátlanság teteje. Főleg, hogy ez a DLC ugyan történetileg nem ad hozzá, viszont információban rengeteget... Fontos információkat az egész hátteréről, múltjáról.