Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Egy gy?r? mind fölött\"
[merlinw.org]
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Elõször Aria mellett, másodszorra már a felvonóban ébred... <#idiota>#idiota>
A galaxis megmentõje...
A Cerberus bázis felszámolását szerintem korrektül lezárta a bw.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nahát tényleg mindent meg tudnak magyarázni (és nem ti), olyan mint a mostani kormányunk nem megszorítás csak átszervezés.

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
1. Miért ne lenne humanoid?
2. A teste pusztul csak el, a tudata, Shepard elméje és "eszenciá" válik velük eggyé, így... De ezt is elmagyarázta a kisgyerek...
3. Itt a relék irányítottan, elõre beprogramozva semmisültek meg, látszott, hogy elõbb átadják a Citadella energiáját a következõnek, aztán szétesnek. Arrivalban mûködés közben szabotáltuk egy kibaszott nagy aszteroidával, ez lehet a különbség.
"Egybe olvadunk velük akkor az öreg a végén miért humanoid ? "
- Miután összeolvadtak a "fajok" nem változik semmi. Illetve látszik, Joker-en és a többieken mikor kiszállnak a hajóból, hogy a bõrükön amolyan integrált áramkör szerû fények futkorásznak.
"Ha átvesszük felettük az irányítást akkor ha meghalunk ki irányítja õket?"
Mi, csak nem materiális formában
"És elpusztítjuk õket akkor mitõl pusztul el az összes szintetikus valamilyen összeolvadás van a most érkezõ reaper-ek és az itt kialakultak közt?"
Mert olyan sugárral pusztítunk ami az összes szintetikust kicsinálja, (aka. EMP😊)
"És a legfontosabb ha az Arrival-ban a relé pusztulása okán a teljes ottani naprendszer lakossága elpusztul akkor itt a végén miért is nem?"
Mert - ha jobban megnézed - itt nem olyan robbanás volt, hanem inkább szétesés.
[merlinw.org]
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
[merlinw.org]
De ha továbbra is hallatni akarjátok a hangotokat, akkor írjatok még 10000 hozzászólást, hátha valaki leír még valami új szempontot is, miért nem tetszett neki a befejezés. Addig sincs szó érdemi dolgokról...
Ha átvesszük felettük az irányítást akkor ha meghalunk ki irányítja õket?
És elpusztítjuk õket akkor mitõl pusztul el az összes szintetikus valamilyen összeolvadás van a most érkezõ reaper-ek és az itt kialakultak közt?
És a legfontosabb ha az Arrival-ban a relé pusztulása okán a teljes ottani naprendszer lakossága elpusztul akkor itt a végén miért is nem?
Ha szerinted igen, akkor neked a Doom, Gears of War és Cod jobban fekszik. Gyepálni ezerrel.
Amúgy meg: Megmentetted a galaxis seggét?
ME1: egy egész kombinált flotta kellett Sovereign ellen, nem egyedül és csak ideglenesen, elõre vetítve az elkerülhetetlen pusztulást (Reaper-ek 10 ezrei) ME2: kurvára semmi köze nem volt a galaxis sorsához, hogy a Collector bázis mûködik-e vagy sem. Még az emberek sorsára se nagyon, pár százezer kolónia lakóéra volt hatással.
[merlinw.org]
[/spoiler] [spoiler]
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Neem? Nem tudom teneked milyen Mass Effected van de én bizony ME1-ben és ME2-ben is megmentettem a galaxis seggét. Magbasztam több jó nõt is, szanaszét gyepáltam a hiper-szuper erõs fõellenséget. Te nem???? Az a te dolgod. A ME3 még buzi is lehetsz ha akarsz.
PONT ez a lényeg. Te irányítod a történetet. Az én ME-m hálivúdi volt: szuperügynök, jó nõk, izgalmas epikus csaták. Híjjjáá!! Az ME3 végén meg akár akarom akár nem, orbabasznak.
Amúgy ha illik a történethez a dráma, akkor tetszik. Pl a Bioshock 2 vége sem a legvidámabb, még is kurvára testzett.
"és a való világ sem ilyen!!."
Ja ezért játszok Mass Effectet. A való világaból bõven elég nekem a regeltõl estig. ME-vel ki akarok kapcsolódni. Már hiradót se nézek, mert dõl rám a dráma meg a szenny. pfff... és akkor örüljek hogy az ME-ben is ezt kapom?
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
És én arról beszélek hogy hoztam néhány döntést az 1-ben és a 2-ben amin simán átléptek és teljesen másként alakultak a dolgok plusz elég rosszul kivitelezve, mert már látunk rá példát hogy lehet ezt jobban is csinálni és az a játék sem volt 5 Dvd nagyságú.
Én csak egyszerûen magyarázatot szeretnék és nem nyitott kérdéseket, és lehetek volna egy kicsit figyelmesebbek az összefüggéseknél.
Ha meg valakik szeretek volna boldog véget hadd választhassák azt, úgy ahogy én a full dark véget. Imádtam volna azt hogy vér fröcsögések és sikolyok közepette olvasszák be magukba a kis csenevész testû alantas porhüvely lényeket.<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>