Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az én véleményemet már leírtam. Ennek ellenére mondjuk 9-et adnék a 10-bõl. Kurva jó játék volt (és lesz is még a többi karakteremmel).
Érdekes. Nálam nem így lötyögött, hanem rendesen rázta a seggét. Pedig pasival játszottam.<#idiota>

\"Egy gy?r? mind fölött\"

MerlinW
Úgy sajnálom magunkat, amiért ilyen szörnyen rossz játékot kaptunk. Borzalmas. Komolyan, felháborító... Még szerencse, hogy van Euro Truck szimulátor...

[merlinw.org]

Prince23
Ha rám is célzol ezzel, én már leírtam véleményemet, és 9.5 pont a 10-bõl az kurva jó osztályozásnak számít sztem. csak vannak apróbb hibái, amiket észre kéne venni. egy játék sem tökéletes.

Hát nekem az sokkal nehezebb volt, mint az ME1-ben a Saren+Sovereign hibrid, és az ME2-ben a Human Reaper. Most meghaltam 2x, az ME1-ME2-ben egyszer sem (én mindig normal-on játszok).
Nekem mondjuk a Londonos rész kifejezetten tetszett. Az egész hangulata nagyon ott volt.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

ezen szétröhögtem az agyam 😄DDDDDDDD
Prince23
Perpill nem a játék nehézségérõl írtam, hanem a sztoriról. és az epilógusról, ami ugye London.

Egyeseknek semmi nem jó, sõt, valakinek a hobbija, hogy mindent lehúzzon. Remélem még nagyon sok olyan játék készül, mint az ME3.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

lol, a felvonósat nem is láttam
xblades
Miért van ilyen összeroppant a nagy teher alatt<#idiota>

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Normálon játszottam végig, de egyáltalán nem úgy tûnt, hogy mondjuk Hardcoreon, vagy Insanityn könnyû lenne...

xblades
Sajnos nem az elsõ és nem is az utolsó ilyen játék.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Hajléktalan, részeges Shepard:

Elõször Aria mellett, másodszorra már a felvonóban ébred... <#idiota>

A galaxis megmentõje...

Prince23
Na de mégis vannak a me3-ban boss harcok😄 vágod ugye 😄

A Cerberus bázis felszámolását szerintem korrektül lezárta a bw.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
viszont a londoni küldetés meglehetõsen gyenge volt. mi az hogy 4 sikoltozót és 6 dögöt tesznek bele a VÉGSÕ HARCHOZ? ez kissé fura. sztem ez miatt akadt ki a többség. és ez az epilógushoz tartozik.

Pontosan. Csak van akinek nincs fantáziája és nem érti a szimbólumokat.
xblades
#10360 és #10363

Nahát tényleg mindent meg tudnak magyarázni (és nem ti), olyan mint a mostani kormányunk nem megszorítás csak átszervezés.

Hát akinek a "Boss harc" az egyik fõ hiány az biztos nem RPG játékos. (Ezzel nem azt mondtam, hogy az ME3 egy hardcore RPG mielõtt beleköttök)
ezt meg is örökítettem 😄
Prince23
Na az baromi vicces volt 😊 egyébként a gesztusokat, az emberi érzelmeket most nagyon eltalálta a Bioware.

Berúgni próbáltatok már a Purgatoryban? Ha eleget isztok, Shepard Aria mellett ébred fel mint valami hajléktalan... Akkorát nevettem... jaaaaj... <#idiota>

xblades
Hmm ez olyan lett (ME3) mint egy jó család mindenki mindenkit "baszogat", tetszik <#idiota>.

A vége vége videóhoz...
Srácok nem tudom miért kell szó szerint venni hogy az a videó a játék után játszódik (na ez hülyén hangzott) az öreg MESÉL ha minden igaz lenne amit az én nagyapám mesélt akkor õ vagy szupermen vagy nem errõl a bolygóról jött

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Tartály! Te jó ég!

Egészségedre.

Shepard meg milyen pofát vágott, mikor EDI azt mondta, lehet elfelejti megkeverni az oxigén tartájokat.

Mondjuk úgy, hogy:

1. Miért ne lenne humanoid?
2. A teste pusztul csak el, a tudata, Shepard elméje és "eszenciá" válik velük eggyé, így... De ezt is elmagyarázta a kisgyerek...
3. Itt a relék irányítottan, elõre beprogramozva semmisültek meg, látszott, hogy elõbb átadják a Citadella energiáját a következõnek, aztán szétesnek. Arrivalban mûködés közben szabotáltuk egy kibaszott nagy aszteroidával, ez lehet a különbség.

ezek tényleg hatalmas jelenetek voltak XD
IJIazz
Na akkor most nagyon fogok törekedni rá, h Tali ne haljon meg <#rolleyes>

MerlinW

"Egybe olvadunk velük akkor az öreg a végén miért humanoid ? "

- Miután összeolvadtak a "fajok" nem változik semmi. Illetve látszik, Joker-en és a többieken mikor kiszállnak a hajóból, hogy a bõrükön amolyan integrált áramkör szerû fények futkorásznak.

"Ha átvesszük felettük az irányítást akkor ha meghalunk ki irányítja õket?"
Mi, csak nem materiális formában

"És elpusztítjuk õket akkor mitõl pusztul el az összes szintetikus valamilyen összeolvadás van a most érkezõ reaper-ek és az itt kialakultak közt?"
Mert olyan sugárral pusztítunk ami az összes szintetikust kicsinálja, (aka. EMP😊)

"És a legfontosabb ha az Arrival-ban a relé pusztulása okán a teljes ottani naprendszer lakossága elpusztul akkor itt a végén miért is nem?"
Mert - ha jobban megnézed - itt nem olyan robbanás volt, hanem inkább szétesés.

[merlinw.org]

JethroHUN
Akkor is az igazság az, hogy elszarták. Nem csak az ME3 befejezését, a trilógia befejezését is. Minõségileg gyenge lett. Összecsapott. A végén sok az amatõr hiba, ami bárkinek feltûnik. Csak úgy az arcodba lökik, hogy itt van vége haladjál, döntsél, csettintésre "you're winner" Se boss harc, se semmi. Végig lõsz egy csõmapot és kész. Az események összefoglalása nekem nagyon hiányzik, tényleg jó lett volna. Mert ennyi erõbõl minek az 1-2-3rész, ha úgyse számítanak, ugorjunk rögtön Londonban és kész. Egy normális videó akkor is járt volna. Jó volt ez egész játék, de akkor is vége csalódás. Azok az ötletek, amiket bio forumra írtak játékosok, némelyik 1000x jobb mint amit az a játékba raktak. Az Inceptionra hajó halucinált/indoktrinált elméletekre gondolok. Ez a bazi nagy tökön rúgás, hogy ennyire ötlettelen és gyengén kivitelezett dolgot volt pofájuk az arcunkba tolni.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Tali is berúgott. Még fel is hívta utána Javikot részegen 😄 Kedvenc jelenetem volt az egész játékból 😄

Nem csak õ. Tali is. Sõt, lementem Javikhoz, még vele is váltott pár szót, amibõl kiderült, hogy Javik Liarára és Talira és ráhajtott... <#idiota>

IJIazz
Ashley rúgott be <#idiota>

MerlinW
Sõt, ME2 által mi hoztuk a Reaper-eket a földre, azzal hogy felbõszítettük a Collector-okat😊 Tehát nem megmentettük a galaxist, hanem a halált hoztuk rá😊

[merlinw.org]

Tudjátok mit, nem érdekel, NEM ÉRDEKEL! Egyszerûen ezek után ignorálom azokat, akik minden szir-szarba belekötnek, és itt sírnak, hogy én így csalódtam, meg jaj úgy csalódtam. Hihetetlen, hogy nem azokról a fenomenális pillanatokról megy a duma, mint például amikor:

Tali berúgott, vagy amikor rányitottuk Talira és Garrusra az ajtót, vagy a Protheán számtalan beszólásairól, beleértve Liarával folytatott szóváltását is, vagy Vega és Garrus, vagy Vega és Javik közti eszmecserérõl, vagy a számtalan másik olyan dologról, amirõl nem is gondoltam volna, hogy lesz a játékban, és nagyon jól estek mind.

De ha továbbra is hallatni akarjátok a hangotokat, akkor írjatok még 10000 hozzászólást, hátha valaki leír még valami új szempontot is, miért nem tetszett neki a befejezés. Addig sincs szó érdemi dolgokról...

xblades
Ho ho akkor ez most hogy van?
Egybe olvadunk velük akkor az öreg a végén miért humanoid ?
Ha átvesszük felettük az irányítást akkor ha meghalunk ki irányítja õket?
És elpusztítjuk õket akkor mitõl pusztul el az összes szintetikus valamilyen összeolvadás van a most érkezõ reaper-ek és az itt kialakultak közt?
És a legfontosabb ha az Arrival-ban a relé pusztulása okán a teljes ottani naprendszer lakossága elpusztul akkor itt a végén miért is nem?

Szó sem volt ilyenrõl...

Totál nem errõl szólt a ME1-ME2.
Ha szerinted igen, akkor neked a Doom, Gears of War és Cod jobban fekszik. Gyepálni ezerrel.

Amúgy meg: Megmentetted a galaxis seggét?
ME1: egy egész kombinált flotta kellett Sovereign ellen, nem egyedül és csak ideglenesen, elõre vetítve az elkerülhetetlen pusztulást (Reaper-ek 10 ezrei) ME2: kurvára semmi köze nem volt a galaxis sorsához, hogy a Collector bázis mûködik-e vagy sem. Még az emberek sorsára se nagyon, pár százezer kolónia lakóéra volt hatással.
Meg lett volna az esély, hogy megszülessen Chuck Norris szárnysegédje, erre Jézust csináltak belõle.

MerlinW
Szintetikus. Tudod mit jelent? Mesterségesen elõállított, nem természetes, vagyis a robotok, stb. Az élõlények nem szintetikusak😊

[merlinw.org]

Pluskast
Upsz sorry..

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Pluskast
Nem tudom de ha megnézed a végét nekem nem úgy tûnik.

[/spoiler]
[spoiler]

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

MerlinW

4 féle befejezés 14 kombinációja van

[merlinw.org]

3+1 befejezése van.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

"Az amcsik (és nyugat) hozzá van szokva a Hálivúdi szennyhez. Nevezetesen, hogy a hõs megbassza a jó nõt, szanaszét gyepálja a hiper-szuper erõs fõellenséget, majd megint megbassza a jó nõt és elmegy a hawaii szigetekre boldogan élni, amíg meg nem hal. A Mass Effect univerzum abszolút nem ezt sugallta (és a való világ sem ilyen!!)."

Neem? Nem tudom teneked milyen Mass Effected van de én bizony ME1-ben és ME2-ben is megmentettem a galaxis seggét. Magbasztam több jó nõt is, szanaszét gyepáltam a hiper-szuper erõs fõellenséget. Te nem???? Az a te dolgod. A ME3 még buzi is lehetsz ha akarsz.
PONT ez a lényeg. Te irányítod a történetet. Az én ME-m hálivúdi volt: szuperügynök, jó nõk, izgalmas epikus csaták. Híjjjáá!! Az ME3 végén meg akár akarom akár nem, orbabasznak.

Amúgy ha illik a történethez a dráma, akkor tetszik. Pl a Bioshock 2 vége sem a legvidámabb, még is kurvára testzett.

"és a való világ sem ilyen!!."
Ja ezért játszok Mass Effectet. A való világaból bõven elég nekem a regeltõl estig. ME-vel ki akarok kapcsolódni. Már hiradót se nézek, mert dõl rám a dráma meg a szenny. pfff... és akkor örüljek hogy az ME-ben is ezt kapom?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

MerlinW
Epic😊

[merlinw.org]

watto
Hali! Meg tudja valaki mondani hány befejezése van a játéknak? Van ahol azt olvastam 4 van ahol azt hogy 7.

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

xblades
Nekem az is elég lett volna de az sincs.
És én arról beszélek hogy hoztam néhány döntést az 1-ben és a 2-ben amin simán átléptek és teljesen másként alakultak a dolgok plusz elég rosszul kivitelezve, mert már látunk rá példát hogy lehet ezt jobban is csinálni és az a játék sem volt 5 Dvd nagyságú.

Én csak egyszerûen magyarázatot szeretnék és nem nyitott kérdéseket, és lehetek volna egy kicsit figyelmesebbek az összefüggéseknél.
Ha meg valakik szeretek volna boldog véget hadd választhassák azt, úgy ahogy én a full dark véget. Imádtam volna azt hogy vér fröcsögések és sikolyok közepette olvasszák be magukba a kis csenevész testû alantas porhüvely lényeket.<#eplus2><#eplus2><#eplus2>

MerlinW
Játszd újra Sam😊 Szó sem volt ilyenrõl.

[merlinw.org]