Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dehogy kapjuk ugyanazt!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A minden szintetikus életforma elpusztítása, a szintetikusok és organikusok egyesülése és a Reaperek fölötti hatalomátvétel korántsem ugyanaz.
Prince23
Egyébként elolvastam az sfportal tesztjét, és részben egyetértek vele. A döntések súlya több helyen egyáltalán nem befolyásol semmit. de ezek ellenére jó játék lett ez. nagyon leköt. és ott van a szeniális coop is még

Prince23
Shepard meghalt, nagy árért: a Föld megmenekült. A N7 meg lezuhant, új fõhõs születik. Gondolom ezt jelképezték ezzel a kis momentummal a normandiával.

Mimasz
Ajánlom figyelmetekbe Diodredai hozzászólásait, én is valahogy ezt érzem:

Masseffect.sfportal

xblades
Ez van majd minden ilyen játéknál, a történet világ sorsa ugyan az lesz minden végigjátszásnál csak a szereplõk története változik némiképpen.

"A jó bevált recepttõl ne térj el" (mert benne van a bukás veszélye)

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Hát ez kár,

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

xblades
Értem amit mondasz és osztom is, én amit szeretem volna az a választás lehetõsége semmibe nem telet volna nekik még egy amolyan happy end amiben van értelme a sok munkánknak (nem kell mindenki életben maradjon és minden egyes lény megmeneküljön)
de miért kell hogy a relék megsemisüljenek vagy mindenki Reaper-é váljon?
és egy the end ami valóban a ciklusok folytatása ha már Rpg.
És igen is adjanak egy kis utótörténetet is a megmaradt dolgokról.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

az már meg van.azt hittem,hogy Jack is csapattárs lehet megint,de csak az egységét kaptam meg az õ vezetésével.Am még valami.Nekem az elsõ részben Ashley-vel volt kapcsolatom a másodikban pedig Tali-val.Ugye nem muszáj megint Ashley-vel kapcsolatot csinálnom ahhoz,hogy csapattag legyen?Mert inkább maradnék Tali-nál😄

PSN ID:misi2mezei

Na most végeztem az elsõ végigjátszásommal és hát elég vegyes érzéseim vannak 😞

Elõször is dühös vagyok a Biowarre mert azt mondták hogy aki kijátsza a ME3-at az választ kap minden kérdésére... Csakhogy befejezés után majdnem több kérdésem van mint mikor elkezdtem <#levele>

Másodszor a befejezés maga is szörnyen gagyi lett. Nem derül ki belõle semmi és mindegy hogy mit választunk majdnem ugyanazt kapjuk.

Ezen kívül a párbeszédek is sokat romlottak. Számtalanszor fordul elõ hogy egyáltalán nincs választási lehetõségünk és Shepard mondja a magáét sokszor teljesen mást mint amit szeretnénk.

Összeségében a játék nagyon tetszett de a vége a legfontosabb rész pont az ami lehúzza az egészet.

Calver
Tuchanka és az utána jövõ Citadel-es küldetés után jön szerintem, legalábbis Kaidan-nál így volt.
protip: ha még nem toltad le Grissom Academy-t, csináld meg legkésõbb Tuchanka után.

"The trees move. Do you not see it?"

hová a nyavajába tûnt Ashley?Miután Spectre lett azt mondtam neki,hogy jöjjön vissza és ha jól emlékszem igennel válaszolt akkor meg hol van?a hajón nincs és a Fellegvárban sincs már...

A játék elsõ kb. másfél órájában tényleg elég kevés a párbeszéd, de ne aggódj, késõbb ez változik. Ebben is van bõven, ugyanúgy fogsz tudni hosszasan diskurálni karakterekkel, mint a második részben.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

MerlinW
Esélytelen. Több millió karakteres állományt senki sem fordít le egy hónap alatt.

[merlinw.org]

http://yfrog.com/z/nvzxu5zj

Azt írták a hónap végéig kész lesz:S

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

JethroHUN
Azt hogy kell kivitelezni?

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

MerlinW
Gyere vissza decemberben😊

[merlinw.org]

Hun-osításról van infó?

Prince23
Így könnyû 😊

A döntések súlya francokat sem ér így 😞

Én az 1-nek mind3 végigjátszásában azt választottam 😄 többnyire ember-centrikus marad a tanács, de minden részben pikkeltek rám emiatt. Elég okosan van megoldva, hogy a személyek nagyjából ugyanott maradjanak

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

MerlinW
Újat választottak.

[merlinw.org]

Palinko
köszi, próbálok nyitott szemmel járni
Prince23
Egy érdekes kérdést teszek fel: ME 1 veteránok elõnyben

Aki végigvitte a ME1-et úgy, hogy a Tanácsot veszni hagyta, az hogy játszik a ME 3-mal???

Rohamsisak
Értem! Köszönöm! Akkor csak én nem vettem észre hol lehet ezeket kiválasztani?

robotnyk
ha úgy akarod játszani mint az 1-2t akkor RPG modeot kell választani
robotnyk
még én sem fejeztem be, féltávnál tartok, viszont beleszámít a multis readiness a single playerbe, ha nem tévedek
én vehetõ vagyok a multira 😄 csak nem ma este, meg nem amíg nem élveztem ki a mission ágakat 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Rohamsisak
Sziasztok! Csak most kezdtem a játékot, nagyon teszik! Viszont lenne egy kérdésem: a második részbõl áthoztam a mentéseket, és azt vettem észre hogy így nem volt a játék elején választás a 3 mód közül, hogy az összes párbeszéddel és döntéssel együtt, vagy csak ilyen választható párbeszéd nélküli (átvezetõs) módban akarok e játszani. Viszont nekem elsõ pár mission után úgy tûnik, hogy elég kevés a párbeszéd. Ez alapból így van, a mentés miatt, vagy esetleg nem választottam ki a story módot? Köszönöm a válaszokat!

robotnyk
érdeklõdnék, hogy akiknek az origin név a logoja mellett látható, õk vevõek a multira? 😊
Egy fõküldetés során találhatsz rá a citadellán.

\"Egy gy?r? mind fölött\"

Palinko
M-76 Revenant merre találok?
Sir Quno Jedi
Naugye. EDI mondja, hogy a felszíni támadó reaperek csak 160 méteresek, míg a Sovereign 2kilóméteres volt. Viszont vannak hasonlóságok... 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
egy része átjön term. a többit meg itt kell hozzákeresni 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Vraaanyek

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Sziasztok!
Válaszolna valaki egy kérdésre: (most kezdem el újra játszani az ME2-t, hogy wegy jó állást tudjak importálni ME3-ba) szóval a paragon/renegát pontok ugyanúgy áthozódnak a karakterrel mint az elõzõ részben? Az én karakterem egyébként 50-50% ban lesz kb paragon/renegát (fõleg azért mert fõ kérdésekben, és amikor emberéletrõl van szó paragon vagyok, de szeretem, ha közben vörösen világít a szeme 😊. ) Csak szeretném tudni, hogy "megéri" e ezzel játszani vagy importnál nem igazán marad meg.
Sir Quno Jedi
Nyomsz egy "m" bötût terepen, akkor általában megjelenik a célpont, hogy hova is kéne menni és mi az.

Calver
grat
mármint a 10k-hoz <#idiota>

Drephis
They Used to Eat Flies... <#vigyor3>

help

Voltan
Köszi, megtaláltam közben. Mit összerohangáltam basszus... 😄

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Sir Quno Jedi
Öcsém, hozzátok össze Liarát a faterjával és hallgassátok ki a beszélgetésüket végig!!! 😄DD Beszarás ez a játék, komolyan...

ProGabe
egybõl balra átugorható a "fal"

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Voltan
Egy kis segítség kéne, elakadtam:

Azon a küldetésen, mikor a Krogan nõstényt kell megmenteni, mikor kitör az üveg mögül a szörny és eltör valamit, amitõl egy lángcsóva csap ki, ott hogy kell továbbmenni? Körbejártam az egészet, de csak körbe futok 😞 Mit kell csinálni?

Köszönöm elõre is!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Eddig nagyon bejön és tetszik hogy jobban fut mint az elõzõ részek! Egyáltalán nem kell neki nagy gép és közben meg marha jól néz ki! Viszont azt sajnálom hogy nem magyarul jelent meg! De ami késik nem múlik!

Csináltam pár képet:

Seth
Hát a spoileres idézetedhez nem kell más, csupán a józan ész, nem tudom miért pont ezt emelted ki 😄

PSN ID.: Beegabor

Mimasz
Itt van egy két érdekeseeég a befejezéssel kapcsolatban, bár nemtudom honnan vette a cikk írója a következõket pl.:

"Shepard goes down in history and becomes legendary for many years to come, known as the hero who saved the entire galaxy. The Mass Relays may need rebuilt and all the species may be stranded around Earth for a while, but as long as they survived, they have some of the best scientists in the universe with them who can build something new to get home."

Calver
én is fújtam csöppet journal-ra - egyáltalán nem részletes, és ha nem emlékszel arra, h NPC-k mit mondtak, sokszor bajban vagy.
igazán leírhatták volna pár sorban, h mit-merre, és hogy hol tartasz az aktuális küldetésben - nem szájbarágósan "ide-menj-ezt-csináld-egydimenziós-józsika" stílusban, azzal én sem vagyok annyira kibékülve, de legalább olyan részletek rögzítve lehetnének, amit a küldi felvételekor hallasz.

MerlinW
Nem rágják a szádba, ami jó. Felfedezés, logika, találékonyság. Egyébként vagy Citadellán kell dumálni - minden szintet meglátogatsz, majd nyomsz egy térképet és megnézed van-e új karakter megjelölve, vagy elmész a leírt szerktorba/megkeresed a bolygót, szkenneled, majd visszaviszed a zsákmányt a Citadellára. Semmi extra nincs bennük.

Egyébként úgy is lehet mellékküldetéseket szerezni, hogy meghallgatod az NPC-k párbeszédeit.

[merlinw.org]

csak én nem boldogulok ezzel a kuldetés rendszerrel?
valahogy nagyon kodosen fogalmaznak a mellékkuldetéseknél...
az ott van,hogy mit kellene csinálni,de az már nincs,hogy-hogyan.

Nem az a baja, hogy kusza. Hanem hogy elõkerül például olyan karakter, aki vagy halott, vagy súlyosan sebesült, fizikailag nem lehet ott. Nem áll össze.
A sötét tónusú befejezés teljesen jó szerintem, de van egy egy perces szegmens, aminek nincs sok értelme minden befejezés esetén.
MerlinW
Ahogy érzed😊

[merlinw.org]