Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Darun
    Hát sajnálom hogy neked nem tetszett. Arra hogy a végén választani kell, én sem számítottam. Lehet az volt a probléma hogy egy ilyen kaliberű játéknál már nem merték azt mondani hogy "akkor mi így képzeltük el, ez lesz a vége" hanem rábízták a játékosra a választást. Végül is ez egy ilyen választós játék. Szerintem a BW sem sejtette hogy a vég ennyire meg fogja osztani a játékosokat.

A magyarosításban annyira a félrefordítások nem tűnnek fel, főleg első végigjátszásnál. De amikor már tudod hogy egy kari mit fog mondani magyarul, akkor elkezded figyelni hogy mit beszél angolul. Akkor lehetnek érdekes dolgok. Bár nekem most konkrétan nem jut eszembe félrefordítás, a következetlenségeken viszont jót nevettem. valamelyik nap fejeztem be a ME1-et egy új Sheppel, és azon röhögtem hogy valamelyik VII-es fejlesztés kevesebb bónuszt ad mint az V-ös. Ez nyilván elírás/félrefordítás, hiszen így nem lenne értelme. A trollok kedvéért: direkt nem a VIII felettieket írtam, mert ott pl az "egérútsín" kevesebb sebzést ad mint a VII-es, viszont fele annyi a hőtermelése.