Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Azt hiszem egy véleményen vagyunk.
A 2 tényleg szép volt, jól kidolgozott. Nekem is Illium a legszebb, ahogy a bejáratnál a narancssárga napfény besüt az ajtón valami fantasztikus, a vistáról a kilátás meg szinte már részegítő. Ehhez mérten a ME3-as Föld, Vancouver borzalom! Nincs... nincs benne élet, az épületek elnagyoltak és részlet nélküliek. Azonfelül semmi művészi érzés nincs bennük, se az Alliance HQ-ban. Plusz irtó pixeles és recés, hiába a beépített AA. Ellenben Sur'Kesh nagyon eltalált és szép helyszín. Másodjára le fel járkáltam, hogy a godlight effekteket teszteljem Shepard körül átsütve vagy a fák, épületek körül.
Ami szerintem jobb lett az a szemek kidolgozottsága és a legtöbb haj. Főleg FemShepé, mert az 1-ben... hát, én csak szárazfalevélnek becézem. Viszont a legtöbb férfi karakter olyan kigyúrt mácsó lett. Jokernek milyen muszklijai vannak már, Kaiden meg... Ellenben Dr. Chakwas élethűbb lett az 1 óta, Udina teljesen kifordult külsőre is, Anderson szintén bár csak mert inkább életszerűbb lett. Javik feje szenzációs, de a páncélja nagyon gyenge, nincs jól kidolgozva vagy inkább gyengék a textúrák.
A mozgás animációk alatt te a bénább Husk mozgást érted? Nem tudom más, hogy van vele, de olyan viccesek, hogy nem futnak vagy sétálnak, hanem glide-olnak. Plusz ettől fogva sokszor beakadnak. Mintha a hit pointjuk kisebb lenne vagy valami hasonló, a Brute simán felakad itt-ott. MP-ben jobban érezhető. A másik meg mikor 180 fokban kiforudl egyes emberek fej, mikor beszélsz velük a hajón. XD Traynor, Javik, Gaby. Valamint Vega loopolt animációja, akár a hangárban, akár a konyhában csinál valamit ugyanaz az értelmetlen loopolt mozgás, de sok más karakternél is feltűnt.
A zombi tiszt a CIC-n és a crew decken külön poén.
De, ami szerintem szép lett az a végső csata és maga London. Bár fura, hogy piros telefonok és kihalt shopok között vívjuk a nagy csatát, de az Illos Runnál én azt hittem az a rész pre-renderelt videó vagy CGI. Pedig ha jól gondolom/érzem valós idejű. Az szép és hatásos, meg a Crucible rész is. Thessia szintén szép és hangulatos, kár hogy rövid időnk van csak ott.