Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Ryder62
    Thessia lehetett volna hosszabb. Ahogy akár Sur'kesh is. Hell, Palavenre el sem látogatunk csak a holdjára pedig hogy hangoztatták hogy benne lesz.
    Amit még hiányoltam hogy egyetlen egy hub world van, a citadel.Jó persze gondolom elég sok világ már támadás alatt van meg hát max olyan helyszínt választhattak volna még ami szintén a játék végéig nem ér támadás.
    Viszont a citadel nagyon szépen nézz ki, talán a legjobb, legszebb, és legnagyobb hub world az egész trilógiában.

Animációk alatt a futást értem. Tényleg csak a lába mozog a karaktereknek, a felsőteste nem. Én a robot, mi? EDI nél még elnézném de áhh. Jah és ha sprintelsz akkor mintha felgyorsítanák a videót úgy futnak. Nagyon nevetséges már már világ szégyene ez az animáció.

0:13-nál és 0:43-nál szakadtam a röhögéstől.

Szóval ja, még pár igen súlyos patch ráférne a játékra, emlékszem a bioware még be is jelentette hogy a pc verzió nagyfelbontású textúrákkal érkezik. Jah lehet a textúrák felét kicserélték nagyobbra a többit meg hagyták azért ilyen fele más.

Mondjuk ha nem figyel az ember az ilyenekre, vagy legalább próbál nem figyelni (azért pl a futás animáció mellett elég nehéz csendben elmenni, akárhányszor meglátom, elborzadok, hogy miért?) nagyon jó és élvezetes játék, a harcok sokkal dinamikusabbak, a karakterek élettel telibbek, ugye ahogy a normandyn beszélgetnek egymással, mindig máshol vannak, meg sok poén van benne.
    Hoz_Hun aláírásában szereplő az egyik legjobb :DD A másik meg Ash a padlón XD