22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Látszik, hogy nem ismered az embereket. -
sgember #17079 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Még nem vittem végig, most épp a Miranda követésénél tartok a cerberusok "átalakító laborjában". Nekem úgy tűnik, a Cerberus az egyetlen társaság ami méltó ellenfele lehetne a reapereknek, csak hát sok áldozattal jár. A többi emberszabású faj meg csak bohóckodás? Csak nem az lesz, hogy az ember célratörő és kegyetlen énje (cerberus) képes csak beleszólni a galaxis élővilágába? Ez így elég nagyképű feltételezés. -
gseldon #17078 A felvetésedben már benne is van a válasz, hogy miért nem működne az, amit leírsz. Ha megvalósulna a javaslatod, akkor - amint azt írod is - a technológiai fejlődésnek már nem lenne globális maximuma a reaperek technológiája. Ha az organikusok a reaperek beavatkozása miatt (amennyiben megvédik őket egy esetleges organikus-szintetikus háborúban) háborítatlanul tudnak fejlődni, akkor egy idő után még a reaperek-nél is fejlettebbek lesznek. Szükségszerűen az általuk kreált szintetikusok is fejlettebbek lesznek egy idő után, mint maguk a reaperek, ezért ellenük már nem tudnák megvédeni az organikusokat a reaperek. -
De legalább nem 1 perces :P -
A feltöltő ugye csak viccelt: "with high quality", borzalmas minőségű. :( -
Ezaz köszi! Közben megtaláltam Extraction néven, méghozzá extended verzióban. -
Áh, egyre gondoltunk!
-
RamsayBolton #17073 Nincs neve, youtube-on is csak így van fenn:
-
Sok "számnak" nincs neve és az N7-es soundtrack se tartalmazza. :( többek között a végső rohambeli Londonos zenét, a végső út a 3 szín... választás felé vagy a Galaxy Map-es Reaper hajszát. -
Valaki tudja annak a soundtracknak a nevét ami akkor csendül fel mikor a batarian huskokat kell öldösni a földön, a normandy érkezése előtt?
Végig lapoztam az összes OST számot de egyszerűen nem találom.
-
valakinek ha van kedve/ideje/ereje tesztelje már le h nála így van-e, de nagyon úgy néz ki, hogy a warp ammo bugos, és nem csinál semmit. legalábbis nálam így mindenképpen ez a helyzet (elő ellenfeleken is teszteltem ofc), és kis guglizással több helyen is emlegetik. fasza.
[apro]incendiary ammo-ról hülyeséget ír. -
ok, nem lövi át, pedig minimum dupláját sebzi pajzsoknak... (fejlövés 2,5x sebzés, ha mellkason lövi vele az ember, marad 1 csíknyi pajzsa)
vicces azért, h a játék legjobb mesterlövész fegyvere (Valiant) rögtön a legelején elérhető, és végig a legkirályabb marad
-
ok, köszi.
aki Infiltrator-kodik: Shield Gate-en hogy juttok át? kicsit már bosszant, h Insanity-n fejbelövöm Centurion-t, akinek lemegy a pajzsa nullára... és egy pöttynyi hp-t sem veszít. szerencsére Valiant-tal meg tudja az ember gyorsan még egy tölténnyel kínálni, de akkor is... Black Widow Disruptor Ammo-val átlövi? vagy mindenki Energy Drain-t használ Infiltrator-ral és csak én Warp Ammo-zok? (single ofc) -
Szerintem meg lehet utána is. Én pl. a bomba hatástalanítást csináltam utána. -
ha valakit esetleg érdekel, hogy mi folyik a "háttérben", szép és részletes leírás játékmechanikákról. -
Attican Traverse: Krogan Team/The Rachni küldetést meg lehet csinálni Tuchanka és citedellára visszatérés után is, vagy muszáj előtte? -
Hoz_Hun #17064 Asarik,... kinek kellenek Asarik mikor vannak QUARIONOK. 
-
"Ahhoz képest hogy milyen tudatlan volt (néhány dologban) a 3. részre már mindent tud."
Azert gondolj bele, amikor talalkoztunk vele, egy naiv es megszeppent tudos/regesz leanyzo volt, aztan belecsoppent a Sovereign elleni hajszaba es megismerte a vilagot, amiben eddig is elt. Aztan a vegso nagy csata utan eltelt minimum ket ev (amig Shepet osszeraktak ujra), ami ido alatt eloszor a SB-nek dolgozott, majd o maga lett az SB. Ha van ra mod, hogy meg lehessen szerezni a "mindent tudast" aranylag rovid ido alatt, akkor ez az a pozicio :) -
Azért a grafika relatíve fejlődésével részletesebbek lettek a karakterek, nem pedig mások, legalábbis nekem nem volt zavaró eltérés a három rész alatt...
Ami pedig Liarát illeti, azért az első részhez képest sok minden történt vele mellettünk is, és tőlünk függetlenül is, a körülmények, a történések hatására változik mindenki, az hogy kissé úgymond "tökösebb" csaj lett belőle a végére, az egyáltalán nem meglepő, tekintve, hogy miken ment keresztül! -
Összehasonlítás képekben:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
ME2:
ME3:
Azért bőven van eltérés. Mennyi idő telt el a 2. és 3. rész között? Fél év max. Ilyen gyorsan megváltozni ejha. Engem személy szerint irritált hogy tényleg mindenki megváltozott a 3. részre.
Egyébként Liara eszméletlen hogy tud ilyen gyorsan személyiséget váltani. Az első részben volt a legaranyosabb. Ahhoz képest hogy milyen tudatlan volt (néhány dologban) a 3. részre már mindent tud. Ráadásul olyan magabiztosan nyírta ki a két cerberus katonát az elején mintha az asari commandó tagja lenne.
Még a társak is jól megváltoztak leginkább kinézetre, főleg ash és kaidan. Esküszöm még talinak is máshogy világít a szeme XD -
Az arca maradt, nem? Inkább a tetkói tűntek el. De tény sok arc megváltozott, hála az újított engine-nek. Udina ruhája végre néz ki valahogy, de sötétebb lett a haja. Bailey egyértelműen festette az ősz haját és gyúrt egy kicsit - bár a 3-ban minden Hulk szinten van. Joker szintén kigyúrtabb lett, Ash-ből cicababa lett, Kaiden kicsit keményebb arc lett, a Tanács tagjai ellenben maradtak - csak úgy, mint az asari Councilor low-reses ruhája.
Liara is érdekes, az '-ben olyan hamvas bőre volt. A 2-ben olyan más lett az arca és a stílusa, a LotSB-ben pedig a színe is más lett! Világosabb kék, pikkelyes(ebb) bőr és sötét kék száj. A 3-ban hasonló ,de megint másabb, nem érződik úgy pikkelyes bőr, meg a szeme valahogy más lett. -
meg pikkelyei nőttek Liara-nak 
amúgy Aethyta-val volt ME2-ben is egy olyan easter egg, hogy ha lenyomtál egy mystery drink-et, [URL=http://www.youtube.com/watch?v=8D3NBZ3KTPk]"megfiatalodott"[/URL]
-
Az lehet de 1, Mi a francért változott meg kinézetre? Teljesen úgy nézz ki mint egy hétköznapi asari npc. Bár hülye dolog a ME3-ban de szinte minden visszatérő NPC máshogy nézz ki. Azok is akik az első rész óta jelen vannak, hírtelen a 3. részben mindenki hajat festetett, színt változtatott stb. A 2. ha jól látom ez a kávézónál van nem messze a kerek asztaloktól. De mikor halottam hogy benne van, hát elkezdtem keresni az egyetlen hub worldon, a citadelen. De sehol sem találtam. Igaz, a támadás után. Bár lehet hogy simán elsiklottam mellette hisz ránézve távolról full úgy nézz ki mint a többi asari.
Pl Liara is egyre sötétebb kékű.
Még pár rész és fekete lesz XD
-
Eh, nem lesz event a hétvégén. :(
A legjobb komment hírre. -
videóval -
ezt most láttam először (előző végigjátszásban kimaradt "apuci"), és kurvajó
amikor kijött ME2 baromira reméltem h kedves pultos benne lesz folytatásban is, és láss csodát... már csak abban reménykedek, h potenciális következő ME részbe is bekerül, mert kurva nagy arc
-
A reaperek "elmagyarázhatnák" a galaktikus közösségnek hogy az AI-k veszélyesek, és akár rendfenntartó szereppel a galaxisban is maradhatnának. Tény hogy az egész bagázst kiirtani egyszerűbb, de ez a megoldás szerintem sokkal jobb. Mondjuk a catalyst készítői így látták, szóval biztosan megvolt rá az okuk. -
RAMyMamy #17053 én nem így fogtam fel az új befejezést, de a ződ' után az tetszik a legjobban -
Ezért lett a 4. befejezés. :D
"Mit akarsz kis köcsög? Control, synthizé...? Golyót a fejedbe és húzz el innen!" Ergo ezzel milliárdokat ölsz, csak mert úgy tartja kedved XD -
hja, ez lenne kb a működőkepés szerintem is. plusz antihősködés sem ártana, Shepem első két részben a galaxis legnagyobb seggfeje volt, harmadikra iszonyatosan visszafogták renegát válaszokat.
kérünk hozzá biotikus mesterlövészt (avagy infiltrator tech helyett biotikus erőkkel) és végképp ász lesz. -
Oke druszam :) Tegyuk fel, jonnek a reaperek, kiirtjak/atprogramozzak az osszes szintetikust, majd elvonulnak, meghagyva a galaxist csak az eloknek, immaron barmi fele fenyegetettseg nelkul. Szerinted meddig marad fenn ez igy? En max 5 evet josolnek, es valaki ujra epitene egy AI-t, hiszen az organikusok tudasa megmaradt, csak a jatekszereket vettek el a reaperek - a vazolt szituacioban.
Lenyegben a reaperek a galaxist nem tudnak elhagyni nyugodtan, mar johetnenek vissza :)
Ennel egyszerubb megoldaskent latta azt a Catalyst (es tervezoje/programozoja), hogy magat a "kezet" is megsemmisiti, aki osszerakja a gepeket, nem csak a "jatekszereket". -
Ez mind logikusnak tűnik, de...
A reaperek mészárlásra lettek tervezve. A technológiai fölényük, intelligenciájuk és hajóik száma hatalmas, így minimális veszteségekkel képesek kiirtani akár egy tucat virágzó civilizációt. Egy ilyen erő nem lenne képes megállítani egy esetleges galaktikus háborút a szintetikusokkal? Nem lenne sokkal egyszerűbb nekik megbújni a mélyűrben, hogy a háború kitörésének jelére végigsöpörjenek a galaxison és kiirtsák az összes AI-t? A gethek példáján is látszik hogy a reaperek (egyetlen egy darab reaper, ráadásul nem is a "nagyobbik" fajtából) fegyveres konfliktus nélkül is képesek leszerelni egy szintetikus hadsereget és a saját oldalukra állítani. Ugyanennyi erővel el is pusztíthatnák őket. Ez nem fenyegetné az organikus civilizációkat, és egy ilyen háború valószínűleg arra sarkallná őket, hogy átértékeljék a helyzetet a szintetikusokkal kapcsolatban (akár végérvényesen). A technikai fejlődésnek sem lenne egy globális maximuma (a reaperek hátrahagyott technológiája), mert ezáltal szinte korlátlan idő állna a fajok rendelkezésére, hogy fejlesszék a színvonalat.
Ez az eset a controll endingben valósul meg, ezért én azt tartom a legésszerűbb módszernek, a destroy ugyanis magában hordozza a későbbi szintetikus háború és az organikusok kipusztulásának a tényét, a synthesis pedig egy olyan morális döntés, amit egy ember nem hozhat meg, mert a fajok elveszítenék saját jellegeik nagy részét, a szintetikus dns hasonlóvá és egy kicsit személytelenné tenné őket (egyébként ez az út is a "felemelkedéshez" vezet. De hiába mondja a catalyst hogy a synthesis az evolúció végső csúcspontja, én azt mondanám hogy a fajok inkább saját maguktól érjék el ezt. -
Az meg hagyjan, hogy magat, de elso vegigjatszaskor engem is. Azt hittem bloffol, amikor elkezdett visszaszamolni :) Nem bloffolt, a kikotoig szallt a hullam... -
Hoz_Hun #17047 Igaz, már jóideje játszok Goldon de igazi noob-ként csak most jöttem rá, hogy annál az Objectivnél mikor négy célpontot kell kilőni (high ranking enemy), van ez az AOE trükk. Tehát ha szokás szerint az első egy durva ellenfél pl Geth Prime és van mellette loti-futi ellenfél is és AOE-vel nyírjuk ki (pl a rakéta), akkor a legközelebbi célpontnak már a punyadt loti-futi ellenfelet jelöli ki. Nem tudom miért, de így van. Így aztán akár már Wave 3-ban is érdemes az első ellenfelet (ha durva) szétrakétázni. Persze csak ha állnak mellette.
Mindig tanulok valami újat. :) -
Hoz_Hun #17046 Haha, ez fel se tünt. Sose akartam kikapcsolni EDI-t az ME2-ben, lehet azért. :)
Kár hogy azzal a AI-vel nem kezdtek semmit, amelyik a Citadellán garázdálkodott a játékgépek körül ME1-ben. Tudom felrobbantotta magát, de így a ME3-ból visszatekintve érdekes lehetett volna. :) -
Nem hiaba van ra keresi lehetoseg a ME2 elejen (megkapjuk a hajot, es Miranda+Jacob vegigvonul velunk a CIC-ig), hogy kikapcsoltassuk EDI-t a francba, amikor hirtelen rank koszon :) Magyarazza is Miranda EDI-nek, hogy Shep azert nyugos, mert anno a Holdon voltak problemai mar elszabadult AI-kkal. Csak kesobb derul ki, hogy van nemi koze hozza :) -
ferenc001 #17044 Nekem már az elsőben is fura volt, hogy mennyire bizonygatja Hackett, hogy az nem egy AI, csak egy VI. Az meg még furább volt, hogy egy harci szimulációkra fejlesztett VI (ez volt ugye a hivatalos verzió), segítséget kér mielőtt kikapcsolnák. Az mondjuk érdekes fordulat volt, hogy végül EDI lett belőle. -
Hoz_Hun #17043 Na jah. Nem fejtettem ki, de igen, a Holdon lévő AI az "ős" EDI. -
Ez igy ebben a formaban nem igaz/pontos. A Holdon kiiktatott "Hannibal" eg kiserlet volt, amely rosszul vegzodott, es ennek az AI-nak a modositott verzioja csak az egyik "fele" a kesobbi EDI-nek. A masik "fele" reaper technologia. A kettobol rakta ossze a Cerberus EDI-t. -
Hoz_Hun #17041 Én a Kék befejezés. Utánna a vörös, ha muszáj. A zöld véget teljességgel elutasítom. Adott (organikus) civilizációk DNS-t megváltoztatni akaratuk és beleegyezésük nélkül számomra ELFOGADHATATLAN.