Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Shepet hivatalosan leszerelték, hogy megnyugtassák a batarianokat meg a közvéleményt. De ez benne van a játék elejében, amikor találkozik Andersonnal ezen vitatkoznak.
"Mi lett a csapatommal?"
Ez is kiderül majd a játékból, mindenki elõ fog kerülni az ME 1-bõl és 2-bõl, és elmondja, hogy mi jót csinált eddig és miért.
A halál csupán a kezdet...
Milyen tárgyalás?
Késõbb megtudod.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
a throw ugye biotic combo-nál csak befejezõ lehet, így a warp-pal alapozható meg a biorobbantás (de viszont jó befejezésre is).
szóval ha mindkettõnél növelve van a detonáció ereje, sebzése, akkor az összeadódik, vagy mindig csak a befejezõ powernél érdemes pontot rakni a biorobbantás erejének növelésére?
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Eléggé sok kérdés nyitva van már rögtön az elején is.
A halál csupán a kezdet...
Most meg fogod kapni, hét közepén osztogatják ki.

tanulság: legközelebb ne nassolj az átvezetõknél 😄😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
sztem
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Hát ez...nem is tudom.
Egy dolog biztos csak:
Bár nem tudom, ha idõben meg tudtam volna nyomni a gombot talán akkor is valami hasonló lett volna az eredmény.
Amúgy meg tényleg elég watawat lett az ending, nem igazán értettem. Én a vörös/narancssárga vagy mittoménmilyen beam-et kaptam,
Hát, alaposan megkavarták a dolgot BioWare-ék, nyilván nem véletlenül.
Arra is mérget vennék, hogy sosem fogjuk megtudni miért úgy lett vége, ahogy.
Olyan ez kb. mint anno a The Sopranos utolsó része, az kb. ugyanígy ért véget, és ugyanígy kiborult tõle mindenki.
Persze volt pár okos Tóbiás aki orrba-szájba arcoskodott hogy milyen zseniális is lett a befejezés, de hát nyilván nekik sem volt róla fingjuk hogy miért úgy ért véget, ahogy, csak az eszüket játszották.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
mer azt mi se tudjuk 😞
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Lenne egy gyors kérdésem, lehet volt már róla szó csak most nem tudom átolvasni az egész fórumot! egy olyan problémám lenne hogy origin.en nem tudok rácsatlakozni a friends-be felvett társaimra. ez mitõl lehet vagy mi lenne a megoldás? Hozzászólás számot, vagy a választ ha leírná valaki azt megköszönném!
üdv
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Be tudnak jönni anélkül hogy kapnának invet, jobb gomb a neveden és join game.
ÉÉÉÉS ez már nem az elsõ eset. A 2 karakter promotálásakor se kaptam meg a commendation packot...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Enyhén dühítõ, hogy 8-11 hullámban szakad a host vagy valaki (mind1 milyen okból, hogy ott hagy minket vagy más oka van) és az equpment, credit (és XP ha kell valakinek 😄 ) ugrik a semmibe.
Szal. én voltam az egyetlen élõlény a terepen!!! 😄
Mellesleg nálam pont a fordítottja fordult elõ, tegnap egy meccsbe a hetedik hullámba tett bele, így négy hullámot toltam csak végig, és mégis kaptam 150.000 XP-t. 😊
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch