Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Érdekes, kíváncsi vagyok mi lesz belõle, bár nem fûzök hozzá túl sok reményt. Legalább nem játsszák el újra a "csináljunk középszerû 10 perces kis-történeteket" dolgot, sem a "csináltassuk több különbözõ stúdióval és a dizájn meg a grafika 15 percenként változzon" témát.

"Mi lett a tárgyalás eredménye?"
Shepet hivatalosan leszerelték, hogy megnyugtassák a batarianokat meg a közvéleményt. De ez benne van a játék elejében, amikor találkozik Andersonnal ezen vitatkoznak.

"Mi lett a csapatommal?"
Ez is kiderül majd a játékból, mindenki elõ fog kerülni az ME 1-bõl és 2-bõl, és elmondja, hogy mi jót csinált eddig és miért.
Fenrir
Azért arra gondolhattak volna, hogy nem mindenki olvassa el a képregényt, többek között én sem.

A halál csupán a kezdet...

Fpocok
Vega egy katona. Shepardel "dolgozott", illetve egyszer megjegyezte, hogy nem lépett kapcsolatba a Cerberussal... gondolom akkor figyelte is õt.
Milyen tárgyalás?
Késõbb megtudod.

Parasite Eve 2, best game EVER!

JethroHUN
Azért nincs megmagyarázva a játékban, mert a képregényekben van. James Vegarol külön van egy, ami róla szól. Csak pár oldalas.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

koschwarz
szerintetek egy pl. human sentinelnél, akinek van egy warp-ja és egy throw-ja, hogy érdemes fejleszteni ezt a kettõt? konkrétan: érdemes mindkettõnél a biotic combo-s detonáció erejét növelni 50%-kal?

a throw ugye biotic combo-nál csak befejezõ lehet, így a warp-pal alapozható meg a biorobbantás (de viszont jó befejezésre is).

szóval ha mindkettõnél növelve van a detonáció ereje, sebzése, akkor az összeadódik, vagy mindig csak a befejezõ powernél érdemes pontot rakni a biorobbantás erejének növelésére?

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Fenrir
Amúgy érdekes, hogy mindenkinek a végével van baja, de szerintem az eleje sincsen rendesen elmagyarázva. Pl ki ez a Vega? Hogyan került mellénk? Mi lett a tárgyalás eredménye? Mi lett a csapatommal?

Eléggé sok kérdés nyitva van már rögtön az elején is.

Talán azért, mert akkor hármat kellett volna. 😊
Most meg fogod kapni, hét közepén osztogatják ki.
😄
<#eljen>

tanulság: legközelebb ne nassolj az átvezetõknél 😄😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Anderson halála elkerülhetetlen. Annyi ráhatásunk van, hogy TIM végzi ki, vagy a beszedett korábbi sérülés az ok. Ez utóbbi esetben van egy kb. 1 perces jelenet pluszban. Még egy hatása van elvileg, mégpedig a "fellélegzõs" véghez elvileg elég 4000 pont, ha "megmentjük" Andesront. Egyébként 5000-re van szükség (legalábbis én valami ilyesmit olvastam anno). Bár az alapján, amit leírtál neked annál jóval kevesebb pontod volt...

koschwarz
na pont tegnap írtam, hogy nekem még nem volt ilyen kapcsolatmegszakadós hiba erre tessék: egy kört játszottam összesen tegnap, egy silvert simán megcsináltunk, erre az extraction 0.00-nál connection lost 😄DDD

igazából a választásokig nincs gond, a videó a cink ami a végén jön
sztem

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Pretorian
<#wilting> Áhhhh...na most értem a végére.
Hát ez...nem is tudom.
Egy dolog biztos csak:
Anderson haláláért én vagyok a felelõs. Éppen mogyorót ettem miközben a cutscene-t néztem, és pont akkor kaptam be egy marékkal, amikor megjelent a renegade interakciót jelzõ villogó egér jel a monitoron.

Bár nem tudom, ha idõben meg tudtam volna nyomni a gombot talán akkor is valami hasonló lett volna az eredmény.
Amúgy meg tényleg elég watawat lett az ending, nem igazán értettem. Én a vörös/narancssárga vagy mittoménmilyen beam-et kaptam,
a Föld felszíne felperzselõdött, a mass relay-k és a Citadel is megsemmisültek, majd Jokert mutatják a Normandy-val lezuhanni. Utána a Normandy-t látjuk valamiféle dzsungelben szétroncsolódva, és hogy valaki kinyitja az ajtaját belülrõl, majd black out. Végül a credits után valami figura éppen a fiának (?) meséli hogy ez az egész sztori már réges-régen történt.

Hát, alaposan megkavarták a dolgot BioWare-ék, nyilván nem véletlenül.
Arra is mérget vennék, hogy sosem fogjuk megtudni miért úgy lett vége, ahogy.
Olyan ez kb. mint anno a The Sopranos utolsó része, az kb. ugyanígy ért véget, és ugyanígy kiborult tõle mindenki.
Persze volt pár okos Tóbiás aki orrba-szájba arcoskodott hogy milyen zseniális is lett a befejezés, de hát nyilván nekik sem volt róla fingjuk hogy miért úgy ért véget, ahogy, csak az eszüket játszották.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Én is épp most néztem meg. Mivel õk csinálták a GitS-t is, ezért reménykedhetünk benne hogy színvonalasabb lesz mint pl a Dante. Igaz hogy Vega pont azon kevés npc-k egyike aki annyira nem érdekel.
JethroHUN
Készülõ Mass Effect animációs film.

catalyst helyett crucible* este van C:[/spro]
a catalyst és a citadel kapcsolódásánál(?)
Kérdés a végével kapcsolatban (ME3)
Hol játszódik pontosan, amikor a Catalys-tel beszélünk?
Be van kapcsolva. Plusz úgy írta az event-nél, h hétvégén kapjuk a csomagot. Na mindegy, akkor szerdáig meglátom, h kapok-e vagy sem. De ahogy írtam korábban a 2 kari promotálásáért se kaptam meg 2 hete (vagy mikor) a commendation packot. Szal nem lepõdnék meg rajta ha most se kapnék semmit.
Vagyis akkor kapsz, ha aktiválva van a statisztikai adatok küldése a beállításoknál. Egyébként ne nagyon várj semmit.
NEM, mivel még tart az event! Vagyis nagyjából most van vége. Meg amúgy is, eddig mindig kedden vagy szerdán kaptuk meg a csomagokat. Szóval nyugi, kapni fogsz.
hát az szép... köszönöm a válaszokat. Hátha lesz majd valami javitás. én a portok kiengedésével próbálkoztam de az sem segített.. na akkor várunk..
engem haveromhoz nem enged sose csatlakozni csak nagy ritkán, mindig csak joining-ol és a legszarabb hogy megszakítani se lehet csak alt+f4 azt indíthatom elölrõl.

BoneDragon
Sajnos erre nem nagyon létezik megoldás. Én is ezzel a problémával küzdök. Igazából van mikor enged csatlakozni kb a héten 1x. Hivatalos fórumon is kerestem megoldást erre de nem nagyon találtam. Ráadásul elég sok embernek elõjön ez a hiba. Tök jó, hogy megveszi az ember a játékot és nem tud multizni csak random emberrel, mert a bioware leszarja az egészet...

Mér kell goldon vangardozni?A büdös..azt má fél percenként elhullik aztán mi is mert kevesebben maradunk

elkezd csatlakozni és megszakad a communication?
mer azt mi se tudjuk 😞

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

csak azok vannak eldugva elvileg amit a 2ben beszereztél 😄

Az nem lehet, vagy 6db-ot a citadel-en vásároltam!
Fenrir
Szerintem az összes modell a Normandy-n van eldugva.

Szasztok! Egy hajó modellt nem találok. A jobb oldali vitrinbõl a bal felsõ modell hiányzik, asszem "SHADOW BROKER BASE" a neve. Ebben a vitrinben van a citadell középen. Hol találom ezt a modellt?
Sziasztok!
Lenne egy gyors kérdésem, lehet volt már róla szó csak most nem tudom átolvasni az egész fórumot! egy olyan problémám lenne hogy origin.en nem tudok rácsatlakozni a friends-be felvett társaimra. ez mitõl lehet vagy mi lenne a megoldás? Hozzászólás számot, vagy a választ ha leírná valaki azt megköszönném!

üdv
Sõt, annak is mûködnie kellene hogy kitabolsz és a rendes origin abalkban csinálod a dolgokat.

Én se kaptam még meg az elõzõ event-ért sem a két packomat. Holott be van jegyezve BSN-en hozzám, hogy jár nekem.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

De, ha te hostolsz😄

Be tudnak jönni anélkül hogy kapnának invet, jobb gomb a neveden és join game.

BoneDragon
Nyugtasson a tudat én sem kaptam semmit.

Az alapján, h eddig legtöbb játékuknál (beleértve a ME3-at is) megszenvedtem vagy a telepítéskor, vagy a regisztrációkor, már kezd nekem is gyanús lenni, h ez lehet a probléma 😄
Fenrir
Téged nem szeret a BW 😄

Nem kellett volna valami csomagot kapnom a hétvégén? Nem kaptam semmit...
ÉÉÉÉS ez már nem az elsõ eset. A 2 karakter promotálásakor se kaptam meg a commendation packot...
JethroHUN
Érdekes nem tudom h gondolták eredetileg...

Sir Quno Jedi
Jaja, hétköznap reggel/délelõtt a legtöbbször 2-3 fõvel lehet még randomom is csak tolni, mer nem jön össze elég ember, vagy lelépnek. Mindenki melóban, vagy suliban.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Amúgy meg lehetne csinálni, hogy wave-enként feltolja az accodra, hogy áltatok, így ha leszakadsz végleg, akkor a legközelebbi csatlakozásnál jóváírja ami volt az uccsó wave-ig.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

yesname
Persze, hogy randomokkal erõltetem így hétfõ délelõtt...

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

yesname
Programozó (is) vagyok. Teljesen egyszerû megcsinálni. Ez a legegyszerûbb része az egész hálózati problémának.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

JethroHUN
Ne zavarjon hogy a multi az EA szerverére épít és az Originen kerszetül mûködik ami az EA saját programja, és BETA... ezért vannak csatlakozási hibák. Ha meg akkora szerencsétlen vagy hagy random lámákkal erõlteted, amikor volna lehetõség normális emberekkel játszani akkor magadra vess...<#levele>

yesname
Nem az XP, a credit. XP minek 20-as karinak goldon és silveren.
Enyhén dühítõ, hogy 8-11 hullámban szakad a host vagy valaki (mind1 milyen okból, hogy ott hagy minket vagy más oka van) és az equpment, credit (és XP ha kell valakinek 😄 ) ugrik a semmibe.

Sir Quno Jedi
Hehe egy geth engivel toltuk ketten a getheket (én salarian infi). Azé volt pár meleg pillanata, de szép simán megvolt a 10wave+extraction...

Szal. én voltam az egyetlen élõlény a terepen!!! 😄

Õszintén kívánom, hogy nagyobb bajod sose legyen az életben, minthogy nem kapsz meg pár ezer XP-t egy játékban!

Mellesleg nálam pont a fordítottja fordult elõ, tegnap egy meccsbe a hetedik hullámba tett bele, így négy hullámot toltam csak végig, és mégis kaptam 150.000 XP-t. 😊

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

koschwarz
de szerinted hogy csinálják meg azt, hogy ha leszakadsz vagy más, tehát egyáltalán elveszted a kapcsolatot a "központi" szerverrel, akkor jóváírja neked az éppen aktuális xp-t? másrészt meg neked miért fordul veled ennyiszer elõ ez, pl. velem meg soha? harmadrészt meg mit számít az a kis xp? nem vérre megy ez.

Anthrax
nincs,mert nem játszok randommal