22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Ja nem, csak én nem izgulok ezekre, tehát nem fogok direkt mondjuk csak predatort használni. ha valami összejön akkor oké, de nem hajtok ezekre. -
Evoluti0N #18479 Ha 2x akkora, mint a Leviathan, akkor az nálam 8 óra lesz kb., mivel a Leviathan-t 4 óra alatt játszottam végig. Ha így nézzük, akkor nem is olyan drága. Főleg, h sok teljes játék nincs ilyen hosszú és azok nem éppen 15 dolcsiba kerülnek. Mondjuk az igaz, h szeretnek nagyot mondani és elég hihetetlen, h 2x akkora lesz. Én már 5-6 órával is ki tudnék egyezni :) -
Evoluti0N #18478 1200 Bioware pont? Van bőr a képükön. Habár Aria, mint csapattárs + női turian, hm. Mit filózok? Úgyis megveszem :D -
vg #18477 Nincs előzetes, vagy videó? -
Tartalmilag még mindig a LotSB a legjobb. A Leviathan max játékidőben volt nagyobb az eddigi dlc-knél.
Azért ez már elég drága dlc emlékeim szerint még a LotSB is "csak" 800 pont volt.
Tehát a végszó: k*rva ütős dlc-t kell elénk csapniuk amibe még a föld is beleremeg válaszul :D -
morzsi555 #18475 - Double the size of Leviathan. It's apparently "The Largest DLC in Mass Effect 3"
- DLC takes place during ME3
- Squad is: Shepard, Aria and a NEW Female Turian called Nyreem(?)
- Battling General Petrovsky for control over Omega.
- Takes you through all levels of Omega that "you've always wanted to visit".
- Lots of new enemies and challenges -
morzsi555 #18474 15$, ezek hülyék. -
morzsi555 #18473 The War For Omega Begins
-
November 27.-én jön az Omega DLC -
morzsi555 #18471 A collector riflenak sajnos jelenleg borzalmas a sebzése. Remélem kedden megnövelik a sebzését, mert ez így vicc. -
Hoz_Hun #18470 Na szééép, te aztán tudod hogy lohaszd le az embert. :)
Tudod mennyit szenvedtem érte? :)
Amúgy más játékokban engem sem érdekel, de a Mass Effect az más... -
van particle-em, úgyhogy tudom milyen jó, meg amit olvastam a collectorról, hogy milyen rossz, azt mondanám, hogy a particle jobb, de meglátjuk... -
ez jó dolog, de hogy engem ezek a plecsnik meg bannerek, meg ilyesmik egy játékban mennyire nem érdekelnek, az emberei szavakkal nem lehet kifejezni :DDD -
Hoz_Hun #18467 Megvan az első Bannerem!
Solo Mastery: Lone Wolf
A Goldot solozni nagyon nehéz volt és mindegyik több mint 50 percig tartott.
De "Totaly worth it!"
Igen jól mutat a lobbyban. :)
Itt a manifestem! -
colector assult rife vagy a partcile rife jobb azért kérdezem mert nem rég nyitotam ki mind kettőt -
morzsi555 #18465 Én megkaptam az SMG mastery-t és a Retaliation Mastery-t. Mondjuk egyik sem tetszik... -
Evoluti0N #18464 Alaposan meg kell dolgozni egy-egy bannerért. Nem egyszerű aranymedálokat megszerezni a challengeknél. -
bendáj17 #18463 Ja nem jó még a barát kereső -
GreyWarden #18462 nekem is, csak nem tudok írni.. -
bendáj17 #18461 Akkor megyek én is :d -
visszajött -
igen -
GreyWarden #18458 Lacoka, ha esetleg megint visszajön, akk folytatjuk?:D -
GreyWarden #18457 Másnál se...:/ -
másnál se tud online módba kapcsolodni most a origin? -
morzsi555 #18455 A Tour of the New N7 HQ -
Harbinger #18454 Nem csak azután, de nekem is feltűnt hogy a fegyver torkolata incinerate effekteben úszik. -
morzsi555 #18453 Banshee warpja után szokott piros lenni a fegyver csöve. -
Nem raktál fel valami lőszer- vagy fegyvermódosítást? -
Darun #18451 Nekem 244 a max ammo equip, viszont így folyamatosan azt kapom. Tehát ez nem úgy működik hogy "fullon vagy akkor olyant nem kapsz". Én pont ezért csinálom a totál ellenkezőjét. Szinte csak gránátos karival megyek, vagy grenade capacty vagy olyan equip ami gránátot is ad. Nem egyszer volt már olyan is hogy jött pl két boss + minionok és beszórtam közéjük a 6 gránátot, az se érdekelt hogy közben lement az életem 1-re, aztán ammo visszatölt, újabb 6 gránát.
Lehet hogy rosszul emlékszem, de nekem úgy rémlik hogy class-tól függetlenül az összes human kari élete/pajzsa ugyanannyi. Ami azért elég érdekes.
Néha én is előszedem egyébként a human soldier-t nosztalgiaképpen, hiszen mindenki azzal kezdett. Igaz hogy csak max közeli szinten szoktam hogy a képességei azért meglegyenek. Én már csak azért is a gránátot szoktam választani, mert annak nincs CD-je, mellé bármilyen fegyver mehet. Ha ehhez veszem azt hogy ált tech páncél vagy fortify van a karin, már is kaptam egy alternatív, képesség nélküli karit. Mellesleg alacsonyabb nehézségi szinteken a gránát ált használhatóbb is. -
Evoluti0N #18450 Ma az Demolisher karim fegyverén és a rakétavetőjén megjelentek ilyen piros világító csík szerűségek, amik hullámoztak és az egész map alatt rajta voltak. Az mi? -
Harbinger #18449 Szerintem jobb Veteran packot venni. Én is arra álltam rá, lévén azokban van a Locust, Tempest SMG. Plusz olcsó és sok medi-gel meg rakéta összegyűlik, meg ammo type. Egyébként a comoon, uncommon cuccok se lebecsülendők. Avenger X-es Goldon egy erős Batarian Sodlier-rel mészárlást végzek, főleg hogy van V-ös Strength Enchancerem. :P Akár Goldon is megöl egy Phantomot is egyetlen heavy melee-vel.
Egyébként, aki akar egy Volus Engineert a csapatba felvehet: Harbinger-HU
:D -
egyébként a phalanx nem rossz pisztoly, legalábbis X-es szinten, másodlagosnak simán elmegy, ha nem akarod túl megterhelni a CD-t.
igen, 255 a max ezekből, azután nem jelenik meg a vásárolt pakkokban. persze medigélből meg rakétából nehéz felhalmozni annyit.
2 út lehetséges. vagy veterán pakkokból kimaxolsz minden alapszintű fegyvert és felszerelést, addig jársz bronzra, ha van egy jobb fegyvered akkor silverre, és utána már jobban esnek a spectre pakkokból a jobb dolgok, vagy gyűjtögeted a kreditet és spectre pakkokat veszel, és úgy akár előbb is lehet egy rare fegyver vagy felszerelés, de ez a lassabb út talán. meg egy alapszintű rare fegyver általában nem jobb mint egy kimaxolt common fegyver. -
Llew #18447 Én teljesen rámentem a CS-re. AR 1-es szinten van, baj esetére. Tekintve, hogy amúgy is csak az alap fegyvereim vannak még, meg két pisztoly esett be (Phalanx és ARC, de egyiket sem szeretem), ezért egyedül az Avengert viszem és így a 155-ös CD bónusszal mire a CS célba ér, már nyomhatom is az újat. Szóval folyamatosan tudom fektetni a népet. A heavy meleehez még béna vagyok, így ha valakibe bele fordulok egy sarkon, akkor a CS arra is jó, hogy az arcába durrantva kicsit hátrébb küldjem, vagy jobb esetben le egy létrán.
A két grántom, ami van most, az kevés. Max akkor használom Atlas vagy Brute/banshee ellen, ha nincs a csapatban olyan, aki hamar szétkapja őket.
Volt egy köröm, ahol mindkét társam kifeküdt és úgy is maradt mielőtt össze kanalazhattam volna őket, én meg egyedül maradtam egy Atlasszal.
Szerencsére pont fent volt a folyosón a fb glacier pályán, de így is legalább öt percig szaladgáltam körbe oda-vissza, hogy mindig a háta mögül dobálhassam a gránátokat és persze folyamatosan töltsem is a dobozból.
"sokan nem tudják, de a concussive shot sebzése barrier ellen megháromszorozódik (sok ilyen rejtett multiplier van a játékban egyébként), ami most a c. shot sebzésének növelésével elég jól szedi a fantomok meg a banshee-k barrierjét. "
Ezt jó tudni. Mondjuk az feltűnt, hogy ha legalább pár métert tudok tartani a phantomtól, akkor nem tűnik olyan vészes ellenfélnek (igaz egyenlőre bronzon és alap pályákon tanulok) és pár CS után elég hamar megfekszik. Illetve, a banshee barrierje is elég hamar lement.
Az egyik körben folyamatosan kellett vele lőnöm a már páncélra bontott bansheet, hogy ne nyírja ki az egyik orra előtt gyökeret eresztett társat.
"persze a gyorsan felhasználható ammo pakkal lehetne újratölteni, de azt direkt nem használom, mert megvan belőle a 255 darab, így legalább az nem fogja vissza a store-ban a jobb cuccok esését."
Akkor amiből megvan a max, olyat nem ad utána a packokban? Nem mintha fenyegetne a veszély, mert mindenből alig van. Főleg medigélből. :) -
morzsi555 #18446 Azt hittem lesz néhány banner amit hamar meg lehet szerezni a játékban, de a legtöbb megszerzése hetekig is eltarthat... -
morzsi555 #18445 ----------------------------------------------------------------------------
October 9, 2012
----------------------------------------------------------------------------
New weapon mods available
- Assault Rifle Thermal Scope
- Assault Rifle High-Velocity Barrel
- Shotgun Omni-Blade
- Shotgun High-Velocity Barrel
- Sniper Rifle Thermal Scope
- Sniper Rifle High-Velocity Barrel
- Pistol Heavy Barrel
Singularity Power
- Duration of singularity decreased from 25 to 8 seconds (October 2 balance changes missed this)
Cryo Explosion Power Combo
- Like Biotic Explosion or Tech Burst combos, this combo can now occur without killing the target.
- The target must still be fully frozen to be detonated.
- Damage increased from [50-125] to [75-200]
- Impact radius decreased from [3-5] meters to [2-4] meters
Fire Explosion Power Combo
- Like Biotic Explosion or Tech Burst combos, this combo can now occur without killing the target.
- Impact radius decreased from [3-6] meters to [2-4] meters
- Damage decreased from [150-375] to [100-250]
- Damage-over-time damage decreased from [20-50] to [12.5-31.25]
Bug Fixes
- Fixed issue where you could get an unlimited number of the new character cards
- Fixed issue allowing players to see the unreleased Retaliation kits in the character selection screen
Also, here are some additional changes that were included with the Retaliation DLC or missed in our patch notes.
- Geth Pyros can now stomp players who are downed
- Marauders can now stomp players who are downed
- Atlas now moves faster
- Atlas rocket will add a small damage-over-time effect on players that prevents shield regeneration for a short time
- Geth Prime drone now attacks players
- New map layout for Firebase White and Firebase Glacier
- Wave changes to Geth faction to account for new Geth Bomber enemy
- Wave changes to Cerberus faction to account for the new Dragoon enemy
- Weapons in the lobby show their rarity as a border around the weapon
- Can now see the last pack you purchased in the store
- Consumables now show statistics in their descriptions
- Destroyer's missile launcher now shows "Hawk Missile Launcher" in the kill feed instead of "Missile Launcher"
- When 3 of 4 players are ready in the lobby, there is a 20 second countdown before the match automatically begins
- Promoting a character preservers name and appearance, and doesn't assign any talent points
- Carnage power can now set up Fire Explosion power combos
-
a farncba. most látom, hogy nem olyan biotic charge-a van a batárinak, mint a krogan-nek...power vagy weapon damage bonuszt ad. de mindegy, így is brutális lesz. valszeg pont azért nem adtak neki melee bónuszt a charge után... -
egy nagyon picit nekem csalódás az új dlc már ami a karaktereket illeti. nem is a volussal van bajom, hanem azzal, hogy a volusokén kívül alig van új képesség. talán a turian havoc még újdonság, egyébként meg csak a meglévő képességeket variálták össze-vissza. vannak jó kombinációk, de már tudom, hogy nem túl sok új karaktert fogok használni.
egyet tuti, a batarian brawert (vanguard). amúgy is imádom a batáriakat, mekkora királység lesz chargolni, majd egy heavy melee-vel befejezni a melót.
eleve elég strapabíró a batári, charge-dzsal visszatölthető a pajzs, iszonyat nagyot sebez a heavy melee-je, plusz a blade-armor és a charge is ad melee bónuszokat, plusz a heavy melee animáció közben 75%-os sebzéscsökkentés van, plusz jön az 50% melee bónuszt adó shotgunra szerelhető omni blade...minden ellenfélnek szét fog loccsanni a feje, muhahahahah :D -
morzsi555 #18442 Csak 4 új karaktert raktak bele, a többit a következő hetekben addják hozzá. A hazard pályákat meg hetente váltogatják, ami egy hülyeség, remélem csak egy edieg lesz így és utána mindegyiken lehet játszani.
- Developer Blog: Mass Effect 3: Retaliation In-Depth
- A multiplayer manifest mostantól N7 HQ -
szerintem jó a human soldier. persze a sok új meg "jobb" karakter mellett sokszor elfelejtik, de én. pl. az utóbbi időben szinte csak azzal tolam, mert egyrészt kihívás (goldon), másrészt nem kell túl sokat trükközni vele. kell valami nagy sebzésű fegyver, és pumpálni az ólmot az ellenfélbe :DDD
egyébként én most átvariáltam a felújított concussive shot-ra. nem volt nehéz, mert eleve rühellem a gránátos kasztokat (demolishert kivéve), mivel elég ha csak egy éppen nem túl bőkezű pályán (értsd: kevés ammo box, amiből jó ha egy gránát esik) van egy másik gránáthasználó társ a csapatban... gyakorlatilag van olyan hogy több körön keresztül egy képességet nem tudok használni, mert nem tudok gránátot szerezni. és ezen a grenade capacity gear sem segít. persze a gyorsan felhasználható ammo pakkal lehetne újratölteni, de azt direkt nem használom, mert megvan belőle a 255 darab, így legalább az nem fogja vissza a store-ban a jobb cuccok esését.
szóval, alapvetően új játszom a human soldier-rel, hogy concussive shot-tal megtántorítom vagy gurulásra késztetem az ellenfelet, amivel jó be lehet célozni a búráját, majd headshot-okat osztok. sokan nem tudják, de a concussive shot sebzése barrier ellen megháromszorozódik (sok ilyen rejtett multiplier van a játékban egyébként), ami most a c. shot sebzésének növelésével elég jól szedi a fantomok meg a banshee-k barrierjét.
az adrenalin rusht két dologra használom. ha gáz van, gyorsan visszatölthető vele a pajzs, illetve bossok ellen jól jön a sebzésnövelés.
nem beszélve arról, hogy a human soldier elég agilis, tehát jobbra-balra lehet vele gurulni, kitérni, stb.
a IV szintű harriert használom vele, meg egy X-es hornetet (kell, mert a harrier elég hamar kifogy, és ha nincs lehetőség eljutni egy ammo boxig, az gáz).