22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Llew
    Emberek ez a multi ez kurvára addiktív. Rosszabb mint a sorozatnézős csak még egyet, csak még egyet.
    Kezdek ráérezni, illetve utána olvastam, hogy érdemes használni a human soldiert, na meg már értékelhető szinten szintre is jutott.
    Pont a co-op része miatt nagyon jó a játék. Már feltéve, hogy az ember talál értelmes társakat. Tegnap többnyire sikerült kifognom olyanokat, akikkel lehetett együtt dolgozni, de azért időnként becsúszott pár érdekes figura.

Hárman kezdtünk a glacieres pályán, de menet közben beugrott egy figura, aki úgy döntött, nem hajlandó kimozdulni hátulról a leszálló pálya melletti emelvény sarkából. Mi hárman rohangásztunk, hogy elintézzük a letöltős feladatot, fedeztük egymást, amíg a másik gépet (de)aktivált, vagy csak simán, hogy bekerítsük az ellent. Ő meg elvolt ott hátul, lövöldözött, meghalt mikor lerohanták, aztán újraéledt, mert kurva messze volt, hogy időben oda érjünk hozzá.

Egy másikban egy 20-as human vanguard a repülőbázisos pályán egy szál stukkerrel beállt a lejáró tetejére és onnan lövöldözött meg legtöbbször meghalt. Oké én sem rohantam a tömegbe, mert nem egy közelharcos a figurám sem meg én sem, de elég zavaró volt, hogy az egy napos "rutinommal" és a tök alap katona karakteremmel én élesztettem folyton újra, meg kb. hatékonyabb is voltam.

Vagy amikor a mérnök a kivonási pontra visszavonulás és annak védése helyett, nekiáll kint kommandózni az ellen sűrűjében. Kirohantam újra éleszteni, de mikor már másodszor esett el, vagy én is majdnem ott maradtam közben, akkor hagytam a francba és csak hárman mentünk haza.

Fegyver fejlesztés (nem mod, hanem a II-X. szintre emelés) is a packokból esik? Eddig nem sok jó jött ki belőlük.
    Jó ez az Avanger, mert baromi gyorsan lehet tölteni, de nagyon sokáig kell vele lőni valakit, hogy ott maradjon. Gyorsabban kinyírom, ha folyamatosan nyomom rá a CS-ot.

A Benningi pályán hol van lőszeres doboz a leszálló pálya mellettin kívül? Eddig csak egyszer keveredtem oda, de azon kívül nem találtam, illetve nem volt időm keresni.
  • bendáj17
    Érdekesség hogy 4 karakter kivételével kivették az összes újat. Unlockoltál véletlenül az összes multis DLC karit,amit még terveznek :)
  • Darun
    Az új Cerberus viszont elég strapabíró lett. Igaz hogy a volt kollégája lash-heavy melee kombója mellett nem nagyon jut szóhoz, de így is rá kellett vernem jópárat mire megfeküdt. Röhej hogy a Phantomot simán lekapom vele, ő meg épp csak megtántorodik. Sajnos csak egy körre volt időm, remélem ma este több időm lesz rá. Mindenesetre anyagilag elég gyatrán állok, szóval nagybevásárlás nem lesz az tuti.
  • Harbinger
    Aha, bár én eddig Bronze-Silver fokozaton játszottam, de szegény úgy felborul és kifekszik, mint egy döglött légy. XD
  • GreyWarden
    Azért szegény Preatoriant rendesen legyengítették a második részhez képest, amikor anno jött nagyon fel tudott húzni.:)
  • Darun
    Azok sztem a különféle csellendzsek teljesítését mutatja. Vagy fogalmam sincs. Még én is próbálom értelmezni őket.
    Egyébként ez az időjárás effekt határozottan feldobja a játékot. Mondjuk az ilyen játékokban nekem mindig fáj hogy én a scope-on keresztül nem látok lóf@szt se, az ellenfél meg leszed mindenféle gagyi fegyóval. Egyébként látszik hogy az utóbbi időben nem voltam, mert akadt pár változás a játékban. A fedezék rendszer még mindig szar, de most máshogy mint eddig :D Lehet hogy fedezékre kapcsolták a prioritást, mert folyton oda próbálok beugrani. A baj csak az hogy nem sikerül.
  • Harbinger
    Igen az lesz az. Nem kis kék gömb, hanem egy galaxis ikon-szerűség. Nálam is van és asszem a promótálásaim számát jelöli az adott classnál.
  • takirulZ
    Köszönöm szépen!
  • Darun
    A szint mögött az egy promó ikon. Azt jelenti hogy az adott kasztot annyiszor promótáltad. Nekem pl egyik kaszton sincs lvl 20-on, viszont mindegyik után van szám. Ráadásul még reális is lenne hogy annyiszor zúztam be őket.
  • takirulZ
    Srácok amikor vársz a csapattársak ready válaszára ott váltogat az N7 pontjaim és valami galaxisos ikon között az miaz? :) Van 5 db
  • GreyWarden
    Annak nem lenne sok értelme. Egyébként is nekem a 19. szintű karijaimhoz is ki van téve a jel.
  • mascarun
    Ha a kék gömbre gondolsz és a számra akkor én úgy vettem ki hogy kb azt jelenti hány kasztod áll készen a promotálásra! Mert az a kék gömb van a kasztodnál is ha 20as szintű!nekem 2es volt és két kasztom ready a promotálásra!
  • Harbinger
    Épp olvasom. Heti rotáción lesz két hazard pálya, mindig változik, ahogy az idő. Nem tudom ez jó-e vagy sem.
  • Evoluti0N
    Első kérdés. Remélem, h nem leszek agyonütve :D
  • Evoluti0N
    Promotáltam a Soldiert és rájöttem a második kérdés válaszára. Mondjuk nem tudom, miért fontos írnia, h hányszor promotáltam egy-egy kasztot :)
  • Evoluti0N
    Bocs a spamért. Végignyomtam egy silver-t és beleszámolt egy bronzot is hozzá. Most, nem tudom, h ha végignyomok vmilyen nehézségen 1 meccset, akkor a könnyebb nehézségekből is hozzáad 1-et a challengnél, vagy bug lehet.
  • Evoluti0N
    Pfff. Van olyan challenge, h szólóban Platinum nehézségen. Az érdekes lesz :D
  • Evoluti0N
    Két kérdés:
    1. A karakterválasztó képernyőnél mik azok a számok jobbra a kasztok szintjétől?
    2. Nem úgy volt, h mind a 6 eredeti map kap ilyen "speckó" módot? Én csak a Reactor-t, meg a Dagger-t láttam. Vagy én voltam figyelmetlen és vmit félreolvastam?
  • GreyWarden
    Igen, valóban.:)
  • Darun
    Szerintem az a három az minimum négy, de inkább öt.
  • GreyWarden
    Egyébként valaki nem tudja mit kell csinálni, ha szeretnék mikrofont használni játék közben? Beállítottam force audiot, azt is, h tabot lenyomva szól, mégse hallják amikor beszélek. Valaki segítsen, hátha valamit más gond van! Köszönöm!
  • GreyWarden
    Killstreak- et akkor kapsz, ha egyidejűleg megölsz minimum három ellenfelet.
    Én 6 premium spec pack- et nyitottam, de az új dlc- ből nem kaptam egyetlen karit sem.:( Azonban megszereztem a collector sniper rifle és kinyitottam két soldier karit. A battlefield 3- asat meg az N7 Destroyert. jahh meg néhány mod.
    Ami tetszik az a challenge, Ezért "fohászkodtam", végre van mit elérni, jó ötlet volt! Összességében nagyon jól sikerült a dlc(szerintem)!
  • Harbinger
    Cirka 1 millió credsből vettem sok Spectre packot, meg vagy két Premiuomot - de minek? Mindjárt volt benne egy Volus Engineer, kettő is, Turian Ghost meg pár mod maxolás, stb.
    Majd megszakadtam a röhögéstől a Volus combat rolljánál. XD Heavy melee-vel meg láthatatlanná válik, meg Infiltrator is. XD
  • mascarun
    én 500e creditből semmi újat nem nyitottam! Kaptam pár + szintet a Geth Plasma Shotgun hoz!Ja és aminek örültem hogy végre kinyitottam egy Ex-Cerberus Adeptet. Az nagyom tetszik.
    Killstreak-et azt pontosan mire is kapjuk? Mert most 2-3 kör alatt kaptunk vagy 3-4et!
  • Ragamofi
    Nekem az adept kifejezetten tetszik.
  • morzsi555
    A volus karakterek viszont kurva szánalmasak és idegesítőek. Bár a volus engineer aknája erős, de akkor is.
  • morzsi555
    A collector sniper rifle ütős lett, a collector SMG is egész jó lett, mindkettő hasonló a particle riflehez, végtelen töltényük van, de túlmelegedhetnek. A collector assault riflenak viszont borzalmasan gyenge sebzése van, még bronzon is.

Elvileg ma még hozzá adják a játékhoz a hiányzó Earth dlc fegyver modokat és az új dlc karakterek bugosak a storeban, ha kimaxoltad utána is kaphatsz pl turian havocot vagy ghostot, de elvileg ma ez is javítva lesz.
  • Vraaanyek
    Én egyelőre örülnék, ha végre letöltené, k.rvára unom, hogy az origin nekem mindent 100 kb/s-el tölt!!!!
  • Ragamofi
    1.Spectre pack nyitása: VOLUS ADEPT!! :D
  • morzsi555
    Tölthető.
  • Harbinger
    Tölthető!!!
  • Harbinger
    Szerintetek 7 körül jön majd a DLC? Mármint PC-re. ME1-et toltam, de még mindig annyi idő van 7-ig. :P
    Volus Adept, az MP-ben? Még mindig nem hiszem el. :D Senki se sírjon, több száz hsz lehet a BSN-en, ahol ezt kérték. Most már csak Blasto kell.
  • Darun
    Később lehet hogy majd felnézek.
  • GreyWarden
    Ez a Volus nevetséges, de annyira várom már! Egy gond vele, hogy nem lát ki a fedezék mögül:D
    Ki jön ma egy- két menetre?:)
  • morzsi555
    Megváltoztatták a firebase white alsó részét, campelők nem fognak örülni neki.
  • morzsi555
    live stream
  • Darun
    A classok sztem sima rare-ek. Az UR cuccokra nem pályázok, mert egyrészt annyira nem jönnek be, másrészt nekem is megvannak a megszokott cuccaim. A geth shoti mellett pl sztem a legjobban kiegyensúlyozott shoti az M-22 sima UC. N7 fegyverből is többet bontottam ki mint amennyit használok. Néha be szoktam rakni a Huri-t, de az elmúlt hónapokban szinte nem is használtam smg-t. Még amikor kijöttd a geth smg akkor azt, meg az ex-Cerberusoknál Suri-t és ennyi. Pisztolyból még mindig a Phalanx a választásom, esetleg Talon. De 90%-ban geth shotival megyek.
  • morzsi555
  • morzsi555
    Igen, minden karakterrel használhatod.
  • Llew
    Hát én kezdésnek igyekeztem nem meghalni, de nagyon nem mindig jött össze. A két medigélemet meg, ami volt az gyorsan eltoltam.
    Csapatmunka nem nagyon volt ebben a kezdeti pár játékban, főleg random emberekkel össze-vissza. Max az első csapattal, ahol egy másik gyengébb emberkével fedezékből lőttünk, míg a két maxos vanguard rohangált és aprított.

Az lenne még a kérdésem, hogy a fegyverek, bankszámlák azok karakterenként számítanak, vagy játékosként. Szóval, ha most pl. a katonával találok valami jó fegyvert, akkor azt egy másik karakter fiókjában is megtalálom majd, vagy ott kezdhetek mindent elölről?