Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez szánalmas és szomorú is egyben :/
Valami nagyon bekavarodott!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Nekem egyszer kellett live chattel beszélnem a csomagokért, originben át kellett állítani a nyelvet magyarról angolra és aztán lehetett chatelni az amerikai supporttal. Azóta nem tudom, hogy változtattak-e rajta.
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
elõzõ héten csak az volt a feltétel, hogy te magad befejezz egy gold reapert? mert ez kétszer is sikerült, mégsincs pakkom...
A maradék kb fél millából sima SP-t vettem. Dobott egy Destroyer-t. Ki is maxoltam neki a Devastator skillt és egy szintén most pottyant Typhoon-t adtam a kezébe. Így elsõre sztem kiváló párosítás volt. A heavy melee-je nem csak hatékony, de igen látványos is. És hogy maximális legyen az öröm, tesztpályának beadta a Rio-t! Elõször Hydra jutott róla eszembe, az volt még ilyen szépen megcsinálva. Az hogy közben a pályán kívül dolgoznak az ütegek, igazi háborús feelinget adott az egésznek. Egyedül mentem és szinte azzal ment el a legtöbb idõ hogy megtaláljuk egymást az ellenséggel. Tényleg iszonyat nagy az egész, ráadásul tele van fedezékekkel, apró kabinokkal. A Deactivate küldit ugyan bebuktam, de a portálok olyan helyekre voltak lerakva hogy mindig fedezve volt egy oldalam legalább.
Még promózás elõtt volt szerencsém kétszer a Vancouver pályához. Ez annyira nem volt nagy, sikerült körbejárnom, bár a közepét pont nem láttam, mivel a sarkokban/széleken próbáltam meghúzódni a Justicarral. Nekem nagyon tetszett, mert sniperrel elég jól be lehetett lõni.
Jó ötlet volt a fegyver modok bõvítése is. Fõleg a pisztolyok könnyítését hiányoltam, így viszont kb az összes pisztoly 200-as CD-n belül marad. Az AR-re szerelhetõ omnipenge is jó ötlet volt, azt is hiányoltam. Az smg-k egyik nagy hátránya a visszarúgás, ezt is lehet orvosolni egy kiegészítõvel. Az smg-k amúgy is elég könnyûek, így nem okozhat gondot hogy választani kell a visszarúgás elnyelõ és a könnyítõ mod között. Bevallom õszintén én eddig nem használtam a gear-eket, de láttam abból is pár érdekeset. Szóval messze ez a legjobb kiegészítõ a multihoz ami eddig kijött. Leginkább azért mert az új kasztok teljesen új játékstílust követelnek meg és ez nagyon kellett már a játékba. Az új feladat, a drone kísérése is jó ötlet, végre még egy feladat ami csapatmunkát követel.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
A london tetszik nagyon,fõleg reaperek ellen meg a rio is jó csak ott mindig jöhetnek 2 irányból is, a vencouver bevallom sztem szar lett nem tetszik egyáltalán.A réiek közül is van pár kedvenc, a reactor,akkor a krogan bolygón ami van 😄
Végigvittem újra, assuming direct control. Így EC-vel már jó a helyzet, nem panaszkodok.
Mondjuk legbelül hiányzik azért egy full happy ending kis kék gyerekekkel, Garrussal napozva a tengerparton stb.
Meg voltam róla gyõzõdve hogy egy trilógia végén lesz ilyen befejezés is. Meg én alapból olyan vagyok hogy ha eltöltök egy játékban akár 40-50 órát is, ráadásul háromszor, mivel trilógia, szeretném a legjobb befejezést kapni a végén.
Bár ha úgy nézzük a Control a legjobb és csak Shep hal meg kötelezõen.
Neki is kezdek a ME1-nek, kezdõdjék hát újra a kaland <#vigyor2>#vigyor2>
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
A Spectre iroda Bailey utáni ajtó, szembe Udina irodájával.
A spectre terminált meg nem nagyon látogattam.
No mindegy, most már tudom, majd legközelebb. Kösz <#smile>#smile>
Kasumi-é tényleg bugos, de most legutóbb megtudtam csinálni! Jár össze-vissza. Néha a mission tracker átlátszik a szintek között. XD
Citadelt többször körbejártam de nem találtam õket. Viszont a mellékküldiket nem tudtam mind megcsinálni mert bugosak. Pl abban amelyikben föltûnik Kasumi. Nem tudtam benne tovább haladni mert az indikátor nem jelezte hova tovább.
Jah és a Citadelrõl több helyen lazán ki lehet mászni. A kávézó meletti erkély korlátra többször is föltudtam mászni, és kiugrottam a pályáról. A másik a menekülteknél van: Jobbra a pultoknál, nehezen föl lehet mászni a pultra majd be mögé. Ott van egy ajtó amit ki is lehet nyitni, csak ott a padlón már átlehet esni. Lezuhantam, egészen a Presidium Commons-ig. Egy fa tetején landoltam. XD
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Következõt!
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
Ashley meg ha nem nyalod ki a seggét majd azon a bizonyos ponton jobb híján lelövöd közli veled, h reméli a reaper-ek pokolra küldenek. kifinomult.
"The trees move. Do you not see it?"
Elsõ végigjátszáskor sajna a getheket választottam.
Amúgy Kaidan mennyire hasznavehetetlen egy karakter.
Ott porosodik a hajón. Egy küldire vittem csak magammal.
Az elsõ részben egyszer nõi Sheppel románcoltam vele, de olyan unalmas hogy kész. A 3-ban meg valahogy nincsen személyisége. Csak úgy van a hajón. Ashleynek legalább vannak jó jelenetei a normandyn.
Bár Ashleyt is gyûlöltem az egyben. Hmmm, nehéz döntés elé nézek, ki maradjon ott Virmire-n majd. Mindkettõ esetleg <#ravasz1>#ravasz1>
De talán már Ash jobb lett a 3-ban.
Legiont én is megkedveltem. A kedvenc karakterem Tali, szorosan utána Garrus. Ugye Tali miatt adódik a geth-quarián konfliktus. Alapból organikus párti voltam, viszont az ME3-t renegát Sheppel vittem végig és engem annyira meggyõzött a geth "mátrix" (amikor az adattárolóban láthatjuk a lázadásuk egyes mozzanatait) hogy végig kitartottam a gethek mellett és ezzel megöltem Tali-t. Ez sajnos számomra csak a szerepjátékosi képességeim szerénységét mutatták meg, hiszen fájt a szívem Tali miatt, renegát Shepként viszont hidegvérrel be kellett volna áldoznom. A hidegvér nem ment, az áldozás igen. Viszont a getheket azóta sem hagyom pusztulni. Az viszont a készítõk részérõl volt nagy seggberúgás hogy Legion mindenképpen meghal, aztán Tali és a quariánok is, a döntésem miatt. (ez egyébként szó szerint fajirtás, hiszen ha nem tudjuk kieszközölni a békét, akkor vagy a getheknek vagy a quariánoknak halniuk kell) Még amikor Javik erõsködött hogy "ez egy szintetikus, dobja ki a zsilipen kapitány, mielõtt késõ lenne" elgondolkoztam azon hogy ha választanom kéne, tuti nem Javik maradna a fedélzeten (késõbb persze õt is megkedveltem, de ez a véleményem akkor se változott)
Számomra sose volt a 3-ban se, hogy békét hozzak a Geth-Quarian háborúba, elsõre, Insanity fokozaton. Els e tudom képzelni máshogy, csak szegény Legiont sajnálom, az egyik számomra kedvenc karakter. Aki oyan, mint Data a TNG vagy Seven a VOY-ban.
Más. A Gethek engem állatira emlékeztetnek a Borgra. Másnak is van ilyen érzése? A Kroganak meg a Klingonokra.
e mellé lift gránát, gránát vagy warfighter gear-rel. így van szükség esetére vagy 6 gránátom.
szerintem teljesen felesleges a krogannél mindent a melee-re fejleszteni, mert nagyon overkill silveren, akkor már inkább a pajzs fejlesztés. szerintem a pure rage-et sem nagyon éri meg fejleszteni, mert nagyon hamar el lehet érni a rage állapotot a 3 killel is.
igaz goldon nem nagyon melee-zek, csak akkor ha tényleg extra biztonságos. meg hát goldon még a krogan sentit is simán elkapják, ha pl. megtántorodik egy geth prime lövéseitõl.
szerintem nem sok karaktertípus van, aminél tisztán lehet nehéz, nagy sebzésû fegyvereket használni. a powerek, amiket minél gyakrabban lehet használni, sokkal hasznosabbak.
pl. a batarian soldier nálam kap egy könnyebb snipert távolra (indra, kishock), de gyakorlatilag a ballistic blade a damage/range/explosive blades vonalon fejlesztve annyira brutálisan hatékony még goldon is, hogy sokszor nem is használom a fegyvert. egy csomó térképen konkrétan egy irány fedezését rám lehet bízni, mert a 2,6 mp-ként ellõhetõ ballistic blade-del olya szinten lehet fedezni, hogy egyszerûen nem jutnak közelebb (kivétel persze a reaperek banshee-je). geth pyro, phantom, geth hunter? meg sem tudnak közelíteni.
a ballistic blade az egyik legjobb power a játékban (után szerintem a cerberus smash-je jön, hiába nincs védettség az animáció közben). nagy távolságra, explosion-nel kétszer tántorítja meg az ellenfeleket, egyszerre többet is, és nagy sebzést okoz. ráadásul a batári alapból SOKKAL gyorsabban fut, mint a több karakter. rohadt jó taktika, hogy odafutsz az ellenfélhez, blade, majd elfutsz, megvárod a cooldownt, majd megint ugyanez.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"