22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Darun #18600 Újabb ötletes operation. -
Operation: VALKYRIE
Hajrá uraim! ;D -
Evoluti0N #18598 Biztató. Olyan valakit bíztak meg forgatókönyv írásával, aki még soha nem írt forgatókönyvet... -
Film!
-
Ch4nce #18596 Köszi! Igyekeztem pontosan célozni, de nekem úgy tűnt, mintha a cél előtti becsapódás is többet sebezne, mint a közvetlen találat. -
Darun #18595 Nekem se igazán jött be, viszont láttam olyanokat még régebben akik meg arattak vele. gondolom ők erősen sebzésre gyúrtak és mivel a rakéta kicsit lassú, előre kell vele célozni. Bár területre sebez, értelemszerűen a telitalálat az ami biztos. Bronzon sztem simán kéne hullania a Cannibalnak. Az is igaz hogy a sebzésnövelő mod azért sokat számít. Ha lesz rá időm, teszek vele egy próbát és leírom, mire jutottam. -
Harbinger #18594 Nekem nemrég lett meg, de még nem próbáltam. Nekem a Mantis meg az Incisor, ami bejön - 2-ben megvettem a DLC-t és most infiltrator-rel tolom. -
Ch4nce #18593 Csak nekem tűnik úgy, hogy valami nem stimmel a Krysae Sniperrel? A kalkulátor szerint 500 fölött sebzek vele, mégis bronzon 2-3 pontos találat kell egy Cannibalhoz!
Igaz, még most kaptam meg és nincs túl sok tapasztalatom vele, de 5-6 bronz és silver meccs után nagyon gyengének tűnik.
Másnak van ilyen tapasztalata? (az a gond, h nem igazán van más értelmes sniperem - csak egy Viper II meg egy Mantis I) -
morzsi555 #18592 ----------------------------------------------------------------------------
October 24, 2012
----------------------------------------------------------------------------
Asari Valkyrie Sentinel kit now available as a new Rare card
New hazard maps available this week are Firebase Glacier and Firebase White
Krogan Shaman
- Now moves at the same speed as other Krogan when carrying objectives
- Added skin tone as a customization option
Turian Ghost and Havok
- Now move at the same speed as other Turians when carrying objectives
Reaper Husk
- Score rewards for kills and assists on Husks increased by 50%
Reaper Brute
- (Silver) Armor increased from 7500 to 9000
- (Gold) Armor increased from 9000 to 13500
- (Platinum) Armor increased from 11700 to 15210
Cerberus Wave Data
- (Bronze) Wave 9: Removed 1 Dragoon and added 1 Engineer
- (Silver) Wave 9: Removed 1 Dragoon and added 1 Centurion
- (Silver) Extraction: Removed 1 Dragoon and added 1 Centurion
Geth Wave Data
- (Bronze) Extraction: Removed 1 Hunter and added 1 Trooper
- (Silver) Wave 10: Removed 1 Prime and both Hunters and added 3 Troopers
- (Silver) Extraction: Removed 1 Prime and both Bombers and added 3 Rocket Troopers
Geth Prime
- (All Difficulties) Cooldown for spawning Turrets and Drones increased by 50%
Geth Hunter
- Delay between shotgun bursts increased from [0.9-1.5] to [1.2-1.8]
- Shotgun rate of fire decreased from 60 to 45
- The hit reaction chance multiplier is the chance for players to hit react the Hunter
- (Bronze) Hit reaction chance multiplier went from 80% to 90%
- (Silver) Hit reaction chance multiplier went from 65% to 75%
- (Gold) Hit reaction chance multiplier went from 50% to 60%
- (Platinum) Hit reaction chance multiplier went from 40% to 50%
- (Silver) Movement speed modifier while cloaked decreased from 90% to 80%
- (Gold) Movement speed modifier while cloaked decreased from 110% to 90%
- (Platinum) Movement speed modifier while cloaked decreased from 110% to 100%
Drell Assassin Passive Power (All Drell Kits)
- Rank 1 power damage bonus increased from 5% to 10%
- Evolution 1 weapon damage bonus increased from 7.5% to 10%
- Evolution 2 power damage bonus increased from 10% to 15%
- Evolution 3 power damage bonus increased from 15% to 20%
- Evolution 4 head shot damage bonus increased from 20% to 30%
- Evolution 6 weapon damage bonus increased from 10% to 12.5%
Turian Veteran Passive Power (Original 2 Turian Kits)
- Rank 1 weapon damage bonus increased from 7.5% to 10%
- Evolution 1 weapon damage bonus increased from 7.5% to 10%
- Evolution 2 power damage bonus increased from 10% to 15%
- Evolution 3 power damage bonus increased from 15% to 20%
- Evolution 4 head shot damage bonus increased from 20% to 30%
- Evolution 6 weapon damage bonus increased from 10% to 12.5%
Devastator Mode Power
- Base magazine size bonus decreased from 25% to 15%
- Rank 2 magazine size bonus decreased from 10% to 5%
- Evolution 3 magazine size bonus decreased from 25% to 15%
- Evolution 4 rate of fire bonus decreased from 25% to 15%
Hawk Missile Launcher Power
- Base damage and force increased from 150 to 200
- Evolve 1 shield penalty reduction increased from 15% to 40%
Supply Pylon Power
- Base frequency for spawning ammo increased from 15 to 17.5 seconds
- Base frequency for spawning grenades increased from 20 to 24 seconds
- Evolution 3 weapon damage bonus decreased from 15% to 10%
- Evolution 4 power damage bonus decreased from 15% to 10%
Cryo Explosion Power Combo
- Damage increased from [75-200] to [100-250] -
Darun #18591 ha egy ME3-as karit importálsz vissza, akkor megkapod indulásnál az összes fegyvert amit elsőre megtaláltál. Valamint ha először játszod végig, akkor a fegyvereket max 5. szintig tudod fejleszteni. Második végigjátszásnál már 10-ig.
Szerintem class-t is választhatsz mást, de erre nem vennék mérget.
Egyébként a többségnek a játék megjelenésekor is ez volt a problémája a játék végével, ezért is jött ki az EC. -
Harbinger #18590 Ha NemGame+ mész akkor azt hiszem minden marad, mint az 1-ben. De én eddig nem próbáltam, mert új class, új név, új stílus minden végigjátszásom.
Javik-ot az elején vedd fel és vidd mindenhova magaddal, sokat ad a játékhoz és beszélgess vele minden Priority mission között! -
Llew #18589 @PiszkosFred:
Azok már megvannak kösz. Igaz csak az előző végig játszás végén szereztem be őket, így Javik nem sokat tett hozzá, de azért voltak vicces megjegyzései.
@Harbinger:
A két játék közötti import változtatását tudom, de egy játékon belül visszavitt karakterrel még nem játszottam. Ezért érdekelt volna, hogy arra is áll-e a dolog, mert kétszer ugyanazzal a figurával végig vinni nem sok kedvem van.
-
Harbinger #18588 Ezeket a "bakikat" javítja az EC, illetve a Leviathan. A lényegen nem változtat, de több rálátást add az EC.
Ha másik Me2-es importod lesz változtathatsz a külsőn, class-en és... nos, csak ezeken. Ez mindegyik részre és importra igaz. -
Ha mar ugyis nekifogsz ujra, a ket singleplayert is erinto DLC-t is erdemes beszerezni. Leviathan kifejezetten erdekes, es bar rovid es konnyu, de a lore szempontjabol fontos infokat tudhatsz meg. Javik meg, hat, o meg Javik, egyszer erdemes vegighallgatni, kirol/mirol mit mond a kalandok soran :) -
levente256 #18586 De ez csak new game plussznál működik. Teljesen új játéknál minden előröl kezdődik. -
levente256 #18585 A fegyvereket újra össze kell szedni.Én először a legnehezebb fokozaton toltam végig. Ott a fegyókat 1-es szinten hagytam meg.Új játéknál mikor felvettem azonnal 3-as szintre fejlődött ha jól emlékszem .Szintet már nem nem tudtam lépni mert elsőre már meg volt a 60-as szint. -
Llew #18584 Tegnap végig nyomtam az utolsó pályát normál befejezéssel (EC nélkül). Hát ez így tényleg elég sovány. A választási lehetőségek, meg Shepard sorsa még hagyján, inkább a Normandiával meg a rajta lévő társakkal nem tudok mit kezdeni.
Joker mi a szart keresett a Naprendszer túl felén a térköz relénél, a társak meg mit keresek a hajón mikor előtte mindenki lent volt a Földön a végső csatára készen? Az irányítást választottam (megnéztem a másik kettőt is, igazából semmi különbség), Garrus és Liara mászott még ki hajóból. Garrusnak sem kellett volna ott lennie, de Liara meg velem volt a végső harcban, neki legjobb esetben is a földön kéne lennie, legrosszabban meg halottnak a transzporter lábánál.
Na mindegy kezdtem egy újat egy másik ME2 mentéssel, azzal majd megnézem az EC-ot is. Kicsit vicces, hogy Ashleyből micsoda fotó modellt csináltak így a harmadik részre.
Ha egy befejezett ME3 mentést importálok vissza, akkor is változtathatok karakter osztályt, meg külsőt? Illetve fontosabb kérdés, hogy a fegyvereket akkor is sorban össze kell szedni vagy azokat is visszaviszem? Mert sok jó fegyvert szinte nem is lehet megismerni, kihasználni, annyira a végén kapjuk meg. -
Harbinger #18583 Nekem pár hete csinálta. Paradox módon csak az ME3-nál, plusz nem is MP alatt, hanem SP alatt. Voltaképp offline-ba ment az Origin. Érdekes, hogy előtte aktívan toltam és használtam az Origin, de ME 1-2 alatt nem csinált ilyet. -
Darun #18582 Az hogy az Origin offline, annyira nem érdekes. Velem is volt az elmúlt két hétben kétszer is ilyen. Tőlem a következő belépésnél megkérdezte hogy a gépen tárolt vagy a felhős adatokat akarom e betölteni és ennyi.
Az már jóval kellemetlenebb ha az EA szerver dob le, mert akkor azonnal megszakad a játék. Nem tudom mi a rákot csináltam az utolsó frissítésnél, de engem azóta átlag naponta egyszer ledob. -
levente256 #18581 Kösz az infót megnyugodtam.Elég idegesítő mert a multiból dobott ki a rendszer.Pont az utolsó menetet végénél. -
Nekem is offline.. -
levente256 #18579 Sziasztok.
Nálatok működik az Origin rendesen? Mert a játék közben offline-ra váltott.Nem tudom elérni sehogy sem hogy online legyek .Nálatok volt ilyen hiba? -
Harbinger #18578 BSN-en nézted vagy kérdezted? Egyébként ez a hiba nálam is fel-felép. Próbálok csatlakozni barátokhoz, mert azt írja tudok. De csak a GaW menüt látom és a Joining game... feliratot. Nem írja, hogy Game is full vagy valami. -
itt kérdezz körbe, hátha
mintha én valami olyat olvastam volna, h csak arra harapnak, ha valaki "kártékony" módon nyúl bele coalesced.bin-be (másképp szerintem észre sem veszik), de ne vedd készpénznek. (FOV piszkálgatása btw simán keybind-ekben piszkálódás - ugyanúgy, mintha beállításokban átállítanál egyes billentyűket) -
RAMyMamy #18576 egyikhez se tudnak -
Harbinger #18575 Szimplán nem tudnak belépni hozzád? Vagy invite végett sem tudnak belépni? Se privát, se nyílt meccshez? -
RAMyMamy #18574 az mitől lehet, hogy 3-ból 2 barátom nem tud csatlakozni a játékomhoz?
routere van mindegyikőnknek, mit kell rajta beállítani? valami portot engedélyezni?
az a gáz, hogy senki se ért hozzá túlzottan és így nem tudunk együtt játszani :( -
Harbinger #18573 Steam-en sincs ilyen. Egyébként, ha nem tudod ki vett fel... majd utólag megkérdezed vagy elutasítod. Szerintem nincs ember a világon, aki mindenhol ugyanazt a felhasználónevet használja. -
Darun #18572 Pedig jó lenne a felkérés mellé legalább annyit beírni hogy azonosítani lehessen. Nem hiszem el hogy ez olyan nagy kérés lenne az Origin felé.
Nekem tegnap elsőre meglett a 75 melee kill, igaz hogy egyedül bronzon nem olyan nehéz. Pedig a gép mindent megtett hogy ne sikerüljön, mint a 3 feladatom disable device volt. A geth trooper csak karcolgatta a pajzsom, a hunter ellőtt mellettem, kb 10mp-ig nézett rám aztán reloadolt. Őt konkrétan kiröhögtem. Végül egy pyro várta meg nagyon kedvesen hogy végezzek a device-al, nem lőtt rám, pedig már ütéstávon belül volt. Igaz hogy az utolsó körben a Prime-ot nem érdekelte hogy meg szeretném csinálni a feladatot, de neki is csak a pajzsot sikerült lekapnia rólam.
Akik még kezdők, van kedvük és meg is találnak originen (illetve én megtalálom őket) valamint sikerül is egy időben fent lennünk, azoknak szívesen segítek a hétvégi eventben, ha véletlenül még nem csinálták meg. -
Harbinger #18571 BSN-n lehet PÜ-t küldeni ha nem barátod az illető. Originen csak akkor, ha felvetted és vissza is igazolt. De ott akkor is tudsz írni neki, ha nincs online és amikor belép akkor fogja látni. -
Llew #18570 Páran felvettek originben, ha valakinek nem egyezik az itteni neve, meg az ottani, akkor dobjon már egy pü-t, hogy be tudja azonosítani.
Illetve az lenne a kérdésem, hogy originben vagy BSN-en lehet üzenetet küldeni olyannak aki nincs barát listán? Találkoztam egy egy ismerős névvel és meg kérdezném, hogy az-e az illető akire gondolok, mielőtt felveszem. -
RAMyMamy #18569 nem tudom, tiu hogy vagytok vele, de nekem idegesítően kicsi a FOV alapból, (1280x1024). lehet növelni anélkül, hogy megajándékoznának egy bannal? -
Llew #18568 Kérdés: Ezt a drill ammo-t milyen fegyverrel érdemes használni? -
Llew #18567 Nem vettem fel még senkit. Benne vagyok egy közös játékban, de előre szólok, hogy kezdő vagyok. Bár az újraélesztést elég jól nyomom. :D CorrSki néven vagyok originen.
Tegnap kipróbáltam a volus engineert. Érdekes volt. A Recon mine tényleg jó, bár sok pályán meg kell találni, hogy hova érdemes lerakni. Na meg a pillanatot eltalálni, hagy mikor érdemes berobbantani. Közelharcban a többi karaterrel sem vagyok túl jó, de azért néha hiányzott, hogy ne láthatatlanná váljon, vagy gömböt képezzen maga körül.
Már szinte az összes engineert unlockoltam, de krogan még semmiből nem esett. Adaptból is egyedül a drellt sikerült kinyitni végre, mert azok közül már egy ideje kipróbálnám valamelyiket. -
Harbinger #18566 Liev engem felvetél már Originen? Harbinger-HU a nevem. Egy páran összejöhetnénk valamikor fix időben, privátban és akkor játszhatnánk rendesen. A vicc kedvéért mennék level 20-as Vanguarddal bronze-on és nézhetnétek hányszor halok. XD -
Darun #18565 Ez nem noob kérdés. A fattyú hostoló meg nem zsargon, csupán egy becsmérlő kifejezés Quno-tól. Még anno én is csináltam ilyet talán két alkalommal. Én sokszor megunom a várakozást meg a töketlenkedést és elindulok egyedül, aztán majd csak berak valakit. Régebben promó után szoktam az alap karikkal bronzot indítani hogy fel tudjak szedni pár szintet silverre. De megesett hogy belépett három 20-as szintű, én meg mondtam hogy 20-as szinten ne bohóckodjunk már bronzon, mert az nekem égő. Persze pontba így is le szoktam nyomni a többséget. De ez már régen volt. -
Llew #18564 Oké, egy noob kérdés. Ki az a fattyú hostoló? Aki megörökli a házigazdaságot, mikor az eredeti kilép?
Én is vegyes pályán szeretek menni, érdekesebb.
Olyannal is találkoztam valamelyik nap, hogy összejött egy random csapat, aztán mikor elindult a játék akkor már csak hárman léptünk be. Lenyomtuk a meccset, aztán mikor indult az új, az ember aki nem lépett be előzőleg megint ott volt. Szopatott minket mert rá kellett várni, aztán peipálta, hogy kész, majd vissza lépett. Megint vártunk megint eljátszotta. Végre elindult a játék,d e megint nem volt bent. Ezt így ment vagy két körben is. Nem értettem, hogy a hostoló miért nem dobta ki. Illetve, hogy lehetett ott megint z új körök elején, mikor randomra dobálta az embereket. -
Az úgy szokott lenni, hogy a fattyú hostoló brinze-ot kreál, de mikor összejön elég erősnek ítélt ember, átrakja silverre és elindítja. ÉN ilyenkor azonnal kilépek, mert nem játzom olyannal, aki a többiek beleegyezése nélkül változtatgat. DE sajnos gyakran bronze-osok valójában silverre vadásznak embert így. Eléggé tahóparaszt módszer.
Meg én szeretek vegyes pályákon menni, ezek meg indítás előtt beteszik fixre (ami eleve kevesebb exp). Azt sem csipázom. Ha kereső megtalálja, akkor UTÁNA már ne állítgathasson rajta a nyomorult fattyú, csak ha az összes player beleegyezik (max. kirúgják aki nem)! Így csak az idődet rabolja a genya. -
Evoluti0N #18562 Hát, ennek a krogan sámánnak a skilljeit illetően nem voltak túl kreatívak. -
Eddig még soha nem játszottam krogannal,de azután többet fogokm használni nagyon élveztem ahogy elsöpröm az ellent a krogan vanguarddal.