Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"The trees move. Do you not see it?"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Minden endingben van egy aprócska részlet amire azt lehet mondani hogy elrontja az összképet. Ez persze általánosság, nyilván hogy az egyéni ízlés elõidéz olyan helyzeteket hogy valaki tökéletes véget kap (pl akit nem érdekel EDI/gethek azok a destroy ending) És ugye tényleg ott vannak a lehetséges folytatások. Az valóban reális hogy ha megszüntetjük a Reaper fenyegetést, azzal a szintetikus-organikus ellentét abszolút nincs megoldva.
Igen, már az elsõ végigjátszásnál sikerült meglesnem az összes konzolt így tudtam hogy EDI a Holdon lévõ katonai MI-bõl lett kifejlesztve.
Ami meg a folytatást illet, azt azért lássuk be hogy a Normandy-n utazó társaink Shep után a legnagyobb hõsök. Furán venné ki magát ha egy semmibõl elõkerült újonchoz csak úgy beállnának. Az nem egészen lenne reális. Esetleg 1-2 akcióban mellénk állhatnának segíteni.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ott vannak a regények, amiben totál más szereplõk vannak (leszámítva Andersont meg Ariát, meg egy két kulcsfigurát akik itt-ott felbukkannak) és milyen jó sztorikat írtak hozzá. kivéve a 4. könyvet.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Amugy én egybe nyomtam le mind 3 részt ! Összesen 118 óra alatt vittem végig a Mass Effect trilógiát !
Mass 1 37 óra
Mass 2 40 óra
Mass 3 41 óra
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Most így végiggondolva gémer pályafutásom egy játék világáért sem rajongtam ennyire mint a ME. Talán a HL de azt meg a nyomorék valve le sem sz*rja. Le is mondtam róla, kijönne egy új HL valszeg nem vetõdnék rá egybõl. 2007 óta sok jó játék érkezett, pl a ME széria.
Föl is kéne tenni a ME1-et megint de win7-el fasírtban van úgyhogy elég kérdéses lesz. Pedig beterveztem jópár ME marathon végigjátszást az 1-tõl a 3-ig.
A hangulat a fontos. Pl. ha meg már Liara, mér ne találkozhatnánk Liara valamék "lányával" a jövõben (aki akár Shep lánya is ugye). Az Asarik elélnek ám muuuurva sokáig. Vagy Wrex fiával/lányával is együtt harcolhatunk az aktuális bedessz ellenség ellen, vagy a Samara által alapított új-inkvizíció oldalán írthatnánk a sötét oldalra tévedt bionikusokat stb. Nem kell sok ész, hogy beillesszék a régi karik sztoriját az "új" timeline-ba.
De lehetnénk 1xû tengerészgyalogosok, akik az admirálisnak végzik a piszkos melót a zuniverzum végén... 😄 VAGY AI-k akik EDI leszármazottai és harcot vívnak a függetlenségért.
#17094: én pont az ellenkezõjét gondolom. nekem nagyon a szívemhez nõtt az elsõ femshepem, liarával hoztam össze és teljes mértékben hûséges volt hozzá. amit a 3. részben "lemûveltek", az baromira tetszett. olyan szépen ki lett dolgozva a szerelmi szál liarával az egész trilógiában, hogy az valami eszméletlen. (de ezt neked talán nem is kell magyaráznom, asszem neked i õ volt a li)
még mindig az nem tetszik a végében, hogy sajnos fájdalmas búcsút kellett vennem a 2 kedvenc karakteremtõl 😞 a piros befejezés meg csak felbasz ilyen téren.
Ergó jöhet akárhány sf kaland, sepharddal, vagy anélkül, avagy relékkel, vagy anélkül, csak minimum ilyen minõségben.
Multiban sem sephivel vagyunk ugyebár, mégis nagyon élvezetes.
De azt hiszem még az elsõ résznél megmondták, hogy az ME trilógia lesz, pontosabban Shepard parancsnokról fog szólni a Mass Effect 1-3. Ezután is lesz ME játék, de Shepard nélkül.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Szerintem a control a legjobb hisz az változtatja meg a galaxis jövõjét a legkevésbé. A Szintézis ugye összemossa a két "fajt" szóval elégé máshogy alakulnak majd a dolgok ezután. A destroy meg megöli a gépeket, EDI-ért kár, Joker is valószínûleg mély depresszióba zuhan hogy elveszti élete szerelmét 😄
Én inkább azon gondolkodom hogy hogyan tovább. Sztem kár lenne veszni hagyni ezt a remekül kidolgozott univerzumot csak hát most egy folytatást elég nehéz lesz összehozni.
Bár sok játéknál van több fajta befejezés de mindig egyet nyilvánítanak hivatalosnak és aszerint folytatódik a köv. rész. Ezzel nem is lenne baj hisz akkor shep túlélheti. Viszont ez egy trilógia így elég érdekes lenne ha bejelentenék hogy ez az ending a hivatalos kész pont. Kicsit fura lenne de érthetõ. Mondjuk ezek után egy elõzményre a franc lenne kíváncsi.
Az meg hogy Shep = Mass Effect hát elgondolkodtató. Kb mint Star Wars Darth Vader nélkül. Ha shep túlélné és a következõ részekben folyamatosan vonnák ki a forgalomból, akkor még jó is lenne. Szvsz akkor lenne emészthetõ ha a régi karakterek közül sok vissza köszönne: Joker, Liara, Kaidan/Ash, Garrus és még sorolhatnám. Egy új fõhõs nem lenne rossz csak megint egy jó személyiséget kéne adni, valami remek ellenfelet, régi csapat társakkal. Esetleg behozhatnák a faj választási lehetõséget.
Bár tény hogy Shep nélkül, egy teljesen új arccal, régi csapat társak nélkül fura lenne egy új ME. <#rolleyes>#rolleyes>
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
+ A képregényeket is többnyire. Sokat hozzátesz a történethez szerintem.
Nem tudom ez volt-e már .
Azt hiszem el is kezdem az elsõ résztõl a játékot. 😄
Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!
Végig lapoztam az összes OST számot de egyszerûen nem találom. <#falbav>#falbav>
vicces azért, h a játék legjobb mesterlövész fegyvere (Valiant) rögtön a legelején elérhetõ, és végig a legkirályabb marad <#rolleyes>#rolleyes>
aki Infiltrator-kodik: Shield Gate-en hogy juttok át? kicsit már bosszant, h Insanity-n fejbelövöm Centurion-t, akinek lemegy a pajzsa nullára... és egy pöttynyi hp-t sem veszít. szerencsére Valiant-tal meg tudja az ember gyorsan még egy tölténnyel kínálni, de akkor is... Black Widow Disruptor Ammo-val átlövi? vagy mindenki Energy Drain-t használ Infiltrator-ral és csak én Warp Ammo-zok? (single ofc)
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

Azert gondolj bele, amikor talalkoztunk vele, egy naiv es megszeppent tudos/regesz leanyzo volt, aztan belecsoppent a Sovereign elleni hajszaba es megismerte a vilagot, amiben eddig is elt. Aztan a vegso nagy csata utan eltelt minimum ket ev (amig Shepet osszeraktak ujra), ami ido alatt eloszor a SB-nek dolgozott, majd o maga lett az SB. Ha van ra mod, hogy meg lehessen szerezni a "mindent tudast" aranylag rovid ido alatt, akkor ez az a pozicio 😊
Ami pedig Liarát illeti, azért az elsõ részhez képest sok minden történt vele mellettünk is, és tõlünk függetlenül is, a körülmények, a történések hatására változik mindenki, az hogy kissé úgymond "tökösebb" csaj lett belõle a végére, az egyáltalán nem meglepõ, tekintve, hogy miken ment keresztül!
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
ME2:
ME3:
Azért bõven van eltérés. Mennyi idõ telt el a 2. és 3. rész között? Fél év max. Ilyen gyorsan megváltozni ejha. Engem személy szerint irritált hogy tényleg mindenki megváltozott a 3. részre.
Egyébként Liara eszméletlen hogy tud ilyen gyorsan személyiséget váltani. Az elsõ részben volt a legaranyosabb. Ahhoz képest hogy milyen tudatlan volt (néhány dologban) a 3. részre már mindent tud. Ráadásul olyan magabiztosan nyírta ki a két cerberus katonát az elején mintha az asari commandó tagja lenne.
Még a társak is jól megváltoztak leginkább kinézetre, fõleg ash és kaidan. Esküszöm még talinak is máshogy világít a szeme XD