22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
morzsi555 #18400 Igazából sok credittel érdemes venni, mondjuk 8-10 millióból lesz sok UR. 1,5 mil sajnos kevés az UR-ek megszerzéséhez. Nekem ez a tapasztalatom. -
Darun #18399 Esni esett. Rare is. Egyébként úgy szoktam hogy összejön kb 1,5 milla, akkor olyan 1 millából psp a maradék meg sp. Viszont a fegyverek közül már nekem is megvannak a favoritok. Mondjuk a PR nem rossz. A cuccok meg nálam totál random esnek. Volt hogy egy szar ritkát adott, utána meg egy csomagban három használhatót. -
Darun #18398 Én is talán 2 hete kaptam meg a senti-t. És nekem sincs még mindig BW-m, a sima Widow viszont már fullos. Mondjuk nem is igazán használom egy ideje. Eléggé leértékelődött. -
morzsi555 #18397 Így érdemes amúgy packokat venni: veszel pl. 4-5 psp-t, ha nem ad semmit, akkor abbahagyod és megpróbálod később, ha dob cuccokat, akkor veszel még 4-5 psp-t, ha nem dob, akkor abbahagyod és megpróbálod később, ha dob akkor folytatod... és így tovább.
Én úgy vettem észre, hogyha ad cuccokat néhány psp után, akkor rengeteg cuccot fogsz kapni ha folytatod. Ha nem kapsz semmit néhány psp után, akkor szinte semmit sem fogsz kapni. -
Evoluti0N #18396 Ezeken a repülő ágyúgolyó volus vanguardokon jókat lehet majd röhögni :D -
Evoluti0N #18395 Nekem még mindig hiányzik 3 N7-es kaszt. Slayer, Shadow, Fury sincs meg. Ráadásul a Demolisher-t is csak múlt hétvégén sikerült kinyitnom. Igaz, h emellett szinte minden mást sikerült kimaxolni :D. Na, azt még hozzátenném, h Black Widow-om az még mindig nincs :D -
Darun #18394 Én még kimaxolni sem szerettem volna, bőven boldog lettem volna akkor is mindegyikből esik egy. Gear-eket meg sztem kb 4 hete használok. Hogy hányasak, különösebben nem érdekel. De azért hogy 20 millából esett 4 N7 class, az azért bassza a csőröm. -
morzsi555 #18393 Én szerencsére július elején mindent kimaxoltam a Geareken kívül. A Geareket valahogy leszarom. -
Darun #18392 Erre csak azt tudom mondani hogy nekem 20 nem volt elég arra hogy kiessen a 6 db N7 class. Szerinted másfélszer annyi pénz elég lesz háromszor annyi karakterre? -
morzsi555 #18391 Geth bomber ellenség lesz. -
Harbinger #18390 Volus Adept Great Wind power nélkül? Cancel pre-order. XD
-
Darun #18389 Így elsőre jóknak tűnnek. Talán a Geth Bomber aminek a hiánya rögtön szemet szúrt. Mert godolom az nem a trooper. Egyébként is a geth soldier nekem már elsőre is hiányzott. Viszont a volukat én egy kicsit erőltetettnek érzem. Ennál már tényleg nem lehet rosszabb Blasto sem. -
morzsi555 #18388 Ha 34 millió credit nem lesz elég az új dlc-s cuccokhoz, akkor mérges leszek. -
Darun #18387 Persze olyan is van. Nem is kevés. Az igazsághoz hozzá tartozik az hogy ha látom hogy a csapat nem dolgozik össze és semmi hajlandóságot nem látok még a kísérletre se hogy legalább fedezzenek, akkor én is hagyom magam elvérezni. Akik viszont még arra sem veszik a fáradtságot hogy megnyomják a space-t hogy időt nyerjenek a társaknak (amikor mindenki a pálya túlfelén van, akkor azért nem olyan könnyű odatalálni) azokat én is kidobnám szívem szerint. Aztán ha az orrom előtt vérzik el, meg én vagyok a köcsög mert miért nem élesztettem fel. De ehhez már hozzászoktam. Mellesleg ők azok a játékosok akik ha a kivonás után is maradnak akkor kickeled őket.
Viszont a rögtön élesztősöket kicsit sajnálom, mert nekem is medigélből van a legkevesebb. Meg tényleg úgy vagyok vele, ha tudok akkor élesztem én. Olyan is sokszor volt már hogy ketten futottunk a földön lévő felé. -
Hoz_Hun #18386 Két Volus, mind a kettő Ultra Rare... -
morzsi555 #18385 Adepts (in order shown)
Volus (Stasis, Biotic Orbs, Shield Boost)
Krogan Shaman (Barrier, Shockwave, Warp)
Batarian Slasher (Warp, Cluster Grenade, Lash)
Soldiers
Turian Havoc ( Cryo Blast, Havoc Strike, Stimulant Pack)
Geth Trooper (Hunter Mode, Flamer, Fortification)
Quarian Marksman (Marksman, Tactical Scan, Sabotage)
Engineer
Volus (Proximity Mine, Shield Boost, Recon Mine)
Turian Saboteur (Sabotage, Sentry Turret, Homing Grenade)
Vorcha Hunter (Bloodlust, Incinerate, Submission Net)
Sentinel
Volus Mercenary (Decoy, Combat Drone, Shield Boost)
Asari Valkyrie (Tech Armor, Annihilation Field, Warp)
Infiltrator
Turian Ghost (Overload, Tactical Cloak, Stimulant Pack)
Drell Assasin (Tactical Cloak, Homing Grenade, Recon Mine)
Asary Huntress (Tactical Cloak, Dark Channel, Warp)
Vanguard
Volus Protector (Biotic Charge, Biotic Orbs, Shield Boost)
Batarian Brawler (Biotic Charge, Blade Armor, Lash) -
morzsi555 #18384 Pontosan ugyanaz a szöveg, mint a 26 nappal ezelőtti reddit leaknél: http://www.reddit.com/r/masseffect/comments/zrdmj/mass_effect_3_retaliation/ -
Evoluti0N #18383 Ez a #18379-re ment. -
Evoluti0N #18382 "Sokan azt hiszik hogy ciki meghalni."
Sokszor én pont az ellentetjét látom, ami szintén elég idegesítő. Igencsak gyakran hagyják az emberek, h elvérezzen a karijuk és a többieket benne hagyják a szarban. Nem létezik, h nincs medigéljük, simán csak nem hajlandóak fogyasztani. -
Hoz_Hun #18381 Szóval úgy tűnik lesz Volusunk. :) -
Hoz_Hun #18380 Ha minden igaz az új DLC 436 Mb lesz.
"The Black Arks have arrived! In Mass Effect 3: Retaliation, Harbinger unleashes a new wave of terror on the galaxy: the Collector legions! Battle this all-new fourth enemy faction as well as reinforcements to existing factions like the Cerberus Dragoon and Geth Bomber. Face environmental hazards on the original six game maps, and achieve victory with new ammo powers, gear pieces, kits for the turians and volus, and Collector weapons!" -
Darun #18379 Értem hogy a lvl 1 alatt az N7 levelt érted, de én pl lvl1-es karival sztem többször lettem első mint maxossal.
Az alap kariknál a heavy melee elég tré, bár már sokat javítottak rajta a kezdetekhez képest. Próbálj majd ki egy maxos krogan-t! :D Azt nem mondom hogy mindent visz, mert a láthatatlan ellenfelek (főleg a hunterek) előszeretettel szívatnak be, de vele a bossok elé is be lehet állni face2face. Láttam már Silveren kezdő karit aki alap cuccokkal bealázta a társainkat. Ő a szinglit nyilván nem turista fokozaton tolta.
A szintek a mai napig nem jelentenek semmit, ennek a magyarázatát a fenti pár mondatból is le lehet szűrni. Én 99%-ban hostolok. Ha nem lennék lusta és járnék bronzra, szólnék a csapattársaknak hogy ne rakétázzanak, ne medigélezzenek rögtön hanem csak vész esetén... Sokan azt hiszik hogy ciki meghalni. Néha az is, de attól csapatjáték ez hogy ha összeesel a társad mellett, akkor feltámaszt. Mert tudja hogy fordított esetben te is megteszed érte.
Egyébként meg a multi tipikusan az a "leülök pár meccsre, aztán a 10. után esik le hogy már elmúlt éjfél". Én is úgy szoktam hogy felmegyek lőni párat és ott ragadok. Most már érezhetően kevesebbet járok fel, de eventkor azért megtalálható vagyok. Ráadásul ahogy láttam, utánpótlás is akad azért! -
Azért ez egy kizárólag kooperativ gáma, a sztori szellemiségének megfelelően, így mivel nem gyilkolászhatod le a társaidat, az elmebeteg pszichopata vérpistik egy jó része ki is esik egyből. Persze azért maradnak bőven így is, de mindig akadnak segítőkész mandrók, akik level 1-en sem basznak ki a lobbyból. -
Azért jó nézni hogy ezen a fórumon segítenek egymásnak a népek!
Anno amikor elkezdtem multizni és fogalmam nem volt mi az a WTF,láma (ezt ma sem tudom igazán),camper stb. csak olyan kedves válaszokat kaptam hogy "te noob!- de béna vagy!" vagy nem is válaszoltak! -
Llew #18376 Kösz, kösz mindenkinek. Tegnap este csak bepróbáltam, de így is elég éjszakába nyúlós lett, ha lesz időm jobban belemerülök. -
Nomeg ha haldoklás közben gyorsan nyomogatjuk a space gombot, akkor lassabban vérzünk el és így tán van ideje a társainknak odaérni. Igen fontos feature! -
Harbinger #18374 Új fegyvert, modot, karaktert és egyéb felhasználható cuccot csak packok adnak. Érdemes az elején veteran packot venni, hogy az alap cuccok meglegyenek. Egy X-es Avenger vagy Vindicator se lebecsülendő. Max két fegyvert tehetsz a karakteredre, bármilyen kombinációban. A Medi-gel feltámaszt, ha meghalsz és nem elvérzel - bled to death 7-es gomb. A rakéta vető Atlas-Banshee-Prime támadáskor hasznos, 5-os gomb. A Spec Ops pack 6-os gombbal visszaállítja azonnal az életed és a pajzsod maxra. A 8-as az ammo-t tölti fel, táraz akkor is, ha üres az épp használt fegyvered.
A Space a mindenes gomb: fedezék, újjáélesztés - csak megnyomni kell nem nyomva tartani, futás, bukfenc, mission objective végrehajtása.
A karaktered tudod még színezni, és küldetések előtt a consumables cuccokat rá aggatni, mint plusz ammo típus, fegyver booster és hasonlók. A BSN oldalán belépve a Multiplayer Manifest-ben tudod a legjobban szemügyre venni mik vannak és mid van meg. -
szinte mindent a space-szel kell csinálni, így az élesztést is (PC-n). közel mész a sebesülthöz, space.
igen, kapod a körök végén a kreditet, abból veszel pakkokat. veterán pakkból szerezheted meg és upgradelheted az alap fegyvereket és modokat. a spectre-ben vagy a prémium spectre-ben már a jobb cuccok vannak, persze sokkal többe kerülnek, ha bronz meccseket játszol, akkor sokáig kell gyűjteni egyre, de megér(het)i. azonkívül a pakkokból mindenféle egyszer használatos dolgokat is kaphatsz. teljesen random, csak ez a baj.
a karakterednél van egy olyan menüpont hogy equipment. ott tudod betenni ezeket a dolgokat. ahogy említettem, van ami egy meccsre szól, de a gear-slotba tudsz betenni olyanokat, amik állandók. a rakéta, a medigél, a spec ops nemtommostmi (gyorsan vissztölti a pajzsod és az életerőd, ha gáz van), meg a ammo pakk az automatikusan a karakterednél lesz, és asszem a 4-5-6-7-es gombokkal lehet előkapni vagy használni őket.
ha egy j karatert kaptál, akkor azt már tudod használni. a salarianok jók, engineer és infiltrator is.
-
Újraélesztést ugyanúgy akció gombbal tudsz végezni (nálam shift, de nem tudom már, hogy én állítottam be, vagy alapból azon van-e, és nem a space-en). A csapatok maximum 4 fősek lehetnek, ez alatt pedig akármennyi! Cuccokat csak packekből vehetsz, azon kívül csak XP-t kapsz a szintlépéshez, illetve az egyjátékos kampány harci-, valamint galaxis készültségszintje nő. A rakéta és a medigél alapból bekerül a karakterekhez, nem kell külön beilleszteni, ha jól tudom az 5-ös gombbal tudod elővenni, vagy fent a gyors panelen. -
Llew #18371 Tegnap végre belevágtam a multiba. Na, jó javarészt csak szaladgáltam a pályán, mert az 1-10-es szintű katonámmal (tudom, rossz választás) meg az I-es Avengerével nem sok vizet zavartam 20-as szintű vanguardok mellett. Szinte keresnem kellett az ellenfeleket, akiket nem nyírtak ki hirtelen, aztán mire lepuffogtattam volna őket, addigra előkerültek és kinyírták gyorsan. :D
Az utolsó durva hullámokban inkább csak újraélesztési feladatot adtam a csapattársaknak.
Azért jól elvoltunk. Néha sikerült fedeznem a kütyüket berhelő csapattársakat, meg időnként én is újra élesztettem.
Aztán az egyszer csak megszakadt a kapcsolat a szerverrel, úgy hogy elvesztettem a csapatot. Utána már nem sikerült olyan jót találni.
Béna vagyok a heavy male attackkal, sokszor singleben sem sikerül az ellenféllel szembe fordulva kivitelezni, így csak a levegőt szurkálom. Multiban pedig sokszor jó lett volna normálisan összehozni, mert az legalább hatos gyengébb karakterrel is.
A részletek mondjuk még zavarosak.
Az újraélesztéshez kell valami extrát csinálni? Mert igazából nem tudom, hogy hoztam össze. Vagy elég csak oda menni az elesett mellé?
Új cuccokat csak ezekből a store-os packekből esnek? Az ingyenes kezdő után még vettem egy következőt, de csak egy AR visszarúgás csillapító volt benne, meg valami sniper akármi, ami nem modolos cucc, hanem equipment, amit nem is értek mi, singleben nem volt ilyen. Illetve egy salarián karakter. Az unlokkolja azt játszhatóra, ha új karaktert indítok?
Volt az egyikben egy rakéta is, de azt meg nem tudtam a karakterre rádobni.
Ja és hányan lehetnek egy csapatban? Mert először egy hármashoz csatlakoztam, aztán miután elvesztettem őket én lettem a leader és hozzám jött még egy ember, aztán menet közben mg vagy ketten beugrottak. -
Evoluti0N #18370 Fanfilmnek nem rossz, de van benne egy hatalmas lore baki. A biotika. Először is a turiánok tanították meg az embereket a biotika használatára. Aztán meg biotikus erősítők nélkül, kiképzés nélkül honnan tudnak biotikát használni azok az embörök? Ráadásul a magzatot kell kitenni element zero hatásának, h biotikus képességei fejlődjenek ki. Nem úgy van, h most én beveszek 1 kanál element zerot és biotikus leszek. -
Az fasza! Azt úgyis hiányoltam de nagyon! Hangulat odacsap majd mint állat! 

-
morzsi555 #18368 Ez csak a firebase white hóviharban. Ez lesz az egyik újítás, az alappályákon lesznek viharok, eső, collector bogarak, stb. -
Facebookra van felrakva egy kép az egyik új MP pályáról amiről valamiért full a Bolygó Neve:Halál jutott eszembe!Link
-
Evoluti0N #18366 EZ jeeeej. Nagyon jó :) Sztem mindenki közül a Bioware lepődött meg a legjobban, h ennyire jó is sikeres lett a multiplayer. Jómagam is amikor meghallottam, h lesz benne multi, akkor csak húztam a számat, de nagyon jó lett. Ráadásul az ilyen állandó újításokkal, frissítésekkel sokáig is életben tudják majd tartani. 
-
morzsi555 #18365 "There will be a new Weekend Challenge available every weekend, not every two weeks like our current schedule. On top of the Weekend Challenges, we will be unlocking new kits and other surprises each week to help your squad in that next big push against the Collectors." -
morzsi555 #18364 MultiplayerUpdates Coming to ME3 -
bendáj17 #18363 Bizony ez tényleg így van sajnálom, ezért gyenge az angol tudásom. Ez eléggé benéztem :D -
Harbinger #18362 Nem kell ez a sok spoiler tag, Liew. Itt már mindenki végig vitte, ha meg nem... nos, a soilereke véget egy fél éves játéknál ne számítson spoilermentességre.
Nos, a csapataggok. Hát igen, én s szimpátiára vagy épp a karakterem stílusára építek. De az 1-ben, aki használható az Ash-Wrex duó bármilyen Shep kaszttal, e két arc szimplán megölhetetlen és Wrex-nek még hasznos képességei is vannak. Liara, Garrus, Tali, és főleg Kaiden egy rohamnál kb. 5 mp alatt elesnek. Max kigyúrt karakterek jók. Ami nálam üt: Sentinel FemShep, Liara és Ash Geth rifle-val, aláz!
A 2-ben Miranda kétségkívül erős és hasznos, mert minden armor-barrier, mind shield ellen tud mit tenni, plusz a seg... slamje is brutális. Kasumival a legtöbb mission alatt brutális trió egy Engienner/Sentinel Sheppel. De Zaeed Geth/Mech küldetéseknél verhetetlen a squad distruptor ammo miatt. Ellenben Jack totál használhatatlan, gyenge a powerjei használhataltanok sok shieldes egységnél. Legion és Grunt a végén jók, mint golyófogó a shieldes powerjeik véget.
A 3-ban, nos Ash a squad distruptor ammo végett hasznos, de nem túl erős. Kaiden detto, bár vannak jó powerjei is. Garrus és Tali, specifikus karakterek, Getheh esetén jók. Vega erős és szívós, többet nem tud, egy maxolt Carnage-ge elmegy. Javik brutál a saját fehyverével és maxolt Dark Channellel, Liara meg hát... nos, a jó builddel és armorban az infinity singularity spam netovábbja.
Kai "cereal killer" Leng legutóbb igen csak megszívatott, a Dominate skillem nem is használtam. :D Inkább a sok katona zavart mintsem ő, mert ő meghal, ha lemegy a pajzsa. Ehhez EDI kell, egy jó tech-es Shep, meg Ash a distruptor ammo-val. -
morzsi555 #18361 "on October 9 on Xbox LIVEŸ and the Origin™ client software "
"on PlayStationŸ Network in North America on October 9 and in Europe on October 10."
csak az angolban nem raknak vesszőket, mert fáj nekik.