Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Llew
    Én teljesen rámentem a CS-re. AR 1-es szinten van, baj esetére. Tekintve, hogy amúgy is csak az alap fegyvereim vannak még, meg két pisztoly esett be (Phalanx és ARC, de egyiket sem szeretem), ezért egyedül az Avengert viszem és így a 155-ös CD bónusszal mire a CS célba ér, már nyomhatom is az újat. Szóval folyamatosan tudom fektetni a népet. A heavy meleehez még béna vagyok, így ha valakibe bele fordulok egy sarkon, akkor a CS arra is jó, hogy az arcába durrantva kicsit hátrébb küldjem, vagy jobb esetben le egy létrán.
    A két grántom, ami van most, az kevés. Max akkor használom Atlas vagy Brute/banshee ellen, ha nincs a csapatban olyan, aki hamar szétkapja őket.
    Volt egy köröm, ahol mindkét társam kifeküdt és úgy is maradt mielőtt össze kanalazhattam volna őket, én meg egyedül maradtam egy Atlasszal.
    Szerencsére pont fent volt a folyosón a fb glacier pályán, de így is legalább öt percig szaladgáltam körbe oda-vissza, hogy mindig a háta mögül dobálhassam a gránátokat és persze folyamatosan töltsem is a dobozból.

"sokan nem tudják, de a concussive shot sebzése barrier ellen megháromszorozódik (sok ilyen rejtett multiplier van a játékban egyébként), ami most a c. shot sebzésének növelésével elég jól szedi a fantomok meg a banshee-k barrierjét. "
    Ezt jó tudni. Mondjuk az feltűnt, hogy ha legalább pár métert tudok tartani a phantomtól, akkor nem tűnik olyan vészes ellenfélnek (igaz egyenlőre bronzon és alap pályákon tanulok) és pár CS után elég hamar megfekszik. Illetve, a banshee barrierje is elég hamar lement.
    Az egyik körben folyamatosan kellett vele lőnöm a már páncélra bontott bansheet, hogy ne nyírja ki az egyik orra előtt gyökeret eresztett társat.

"persze a gyorsan felhasználható ammo pakkal lehetne újratölteni, de azt direkt nem használom, mert megvan belőle a 255 darab, így legalább az nem fogja vissza a store-ban a jobb cuccok esését."
    Akkor amiből megvan a max, olyat nem ad utána a packokban? Nem mintha fenyegetne a veszély, mert mindenből alig van. Főleg medigélből. :)