Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Egyébként ha nem szó szerint vesszük azt hogy "fajirtás" (vagyis egy önálló faj teljes populációjának elpusztítása) hanem úgy egy adott faj lélekszámának drasztikus csökkentése erõszakkal, úgy bizonyára igazad van. Én szó szerit értettem, te ezek szerint nem.
Én mostmár csak egy jól feltápolt szkópos, páncéltörõs mattock-kal megyek vele, bõven elég, így gyorsan visszatölt az incinerate és messzirõl lehet heccsátolgatni amúgy.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A hétvégi event vicces volt. Egy reaper goldot se sikerült végig vinni, legkésõbb a 9. wave-nél kihaltunk. Aztán végre beléptem egy normális csapatba, full extraction. De végig volt valami kellemetlen érzésem. A végén a pontozásnál ki is derült (addig le se esett) hogy Cerberus ellen mentünk, tehát hiába sikerült.
Ha minden jól megy, talán ma meg tudom kukkantani az új cuccokat mert a héten még nem játszottam. Még elõzõ héten össze is harácsoltam kicsit több mint egy millát pakkokra.
Ami meg az N7 lvl-t illeti, nézegettem a hazai listát és körülöttem 2 ismerõs név is feltûnt. Az egyik troll úr volt, aki folyton szapulja a játékot és többször hangoztatta már hogy befejezi meg letörli az egészet. És megelõzött a listán 😄 Igaz hogy ez reményeim szerint csak átmeneti állapot. Egyébként ha jól emlékszem, a legjobb magyar játékos benne van a top 100-ban. Kíváncsi lennék õ mennyi pakkot vett BW pontból illetve mennyit promotált.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
a phantomok körül mi az istenfasza az a gömb? ma párszor megküldtem egyet egy vanguard excerberus izével, és megvédte a kis kurvát a kis gömbje...
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
De jó Vorcha Soldierrel nyomulni. A Carnage-re egy pontot se költöttem, a többi kimaxoltam. Így egy Phantomot is megtudok ölni Goldon. Bár túl erõsnek hiszem magam, így gyakran rohanok a tömeg közé és még a Reegar Carbine se ment meg. XD
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
vhogy mindig túl közelre megyek vele a pajzsa meg elég gyenge, lehet nem shotit kellett volna neki adni 😄
azt írja ki hogy "Nem találtunk semmiféle multiplayer adatot ennél az accountnál."
Akik szoktak innen játszani private-ba akár felvennének engem? Optimus-HUN, csak én ne legyek a host. Bár itthon nem hiszem, hogy lagot okoznék.
fõleg ha a távolban megy egy reave vagy warp, berobbant elég szépen mindent, ami az útjába kerül
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Honnan lehet tudni, hogy begyûjtüttök e az össze Veterán csomagot?
El fog tünni a store-ból? vagy a ammo és pajzs bónuszok miatt egyik sem fog eltünni
ezt írja ki "We were unable to find any multiplayer data for this account. Need help?"
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Illetve nincs egy komolyabb leírás ezekrõl a csomagokról?? lehetõleg magyarul
Spectre pack vagy Premium Spectre pack?
Én mondjuk két hónap gamezést kihagytam. Március-áprilisban toltam ezerrel. Júliustól meg folytatom, am 720+ lvl vagyok
de láttam már 1800-as meg 2500-as szintûeket is lol
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
A többit viszont léptetem, promotálom. A "frakkos" Vanguard Slayer nekem nem tetszik (kinézetre) magát a figurát nem probáltam, úgy hogy ott meg hagyom a Kroguardot (ami nagyon nagyon jó) felhúzni azt a karakterosztályt. A többi változó.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Ezüst vagy arany?
Én aranyra mostanában álltam át...18-20 lvl-ekkel megyek
a wiki azt írja hogy goldon egy lövés elég egy phantom barrierjének leszedésére?