Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt garantálhatom hogy két fegyóval is. Fõleg mivel az általam használt fegyverekre elmondható hogy egy lövéssel több áldozatot is lehet szedni. És ha hozzáteszem azt is hogy egyszer egyedül kezdtem egy silvert és csak gránáttal elértem 2 killstreak-et mielõtt még csatlakoztak volna hozzám... És azt mondom egy krogannál ilyen beállítások mellett simán elfér 2 fegyó. Én mindig random ellenfél/pályára megyek. Nálam ez alap. Kivéve persze ha az event mást kíván. De amin mindig elcsodálkozok: adept 2 közepes/nehéz fegyverrel. Az minek? Most akkor vagy lõjön, vagy használja ki hogy adept. Meg ez a van egy X-es fegyvere és betesz hozzá egy 2-es rail ampot. Tudtommal 10 fölé azzal se lehet feltolni, tehát teljesen értelmetlen. Ehhez már csak hab a tortán mikor energiafegyverhez lõszert raknak (ezt spec tudom hogy nem mûködik, mert anno én is próbáltam az ap-t geth shotival)
Sir Quno Jedi
Én próbáltam bw-vel, krysae-vel, gránátvetõvel stb., de a két fegyónál jobbnak találtam az egy erõs képesség+fegyó párost. Szinte folyamatosan lövök, mint az õrült és közben tolom be nekik a képességet is ahogy feltölt (és gyorsan tölt még tech armorral is). Iszonyat mészárlást lehet vele rendezni.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Az a baj hogy bronzon/silveren hozzászoktam ahhoz hogy közelharcban sem nagyon tudnak megszorítani. Akik belépnek hozzám játszani, biztos csodálkoznak hogy max HP-ra/pajzsra tolt krogan és egy fedezékbõl vadászó játékstílust játszok vele. Amikor lehet. Mert amikor jönnek a feladatok és be kell menni a sûrûbe, a krogannak az se jelent gondot. Csakhogy az ezeken a low nehézségeken mûködõ taktikák goldon baromira nem jönnek be. Egy hajszállal nekem is jobban bejön a senti mint a soldier, a vanguardot egyre ritkábban használom, nekem nagy érvágás a gránát hiánya. Mivel az összes krogan kaszt rendelkezik egy CD-t növelõ defenzív képességgel, én az újratöltõdõs képességekre nem is nagyon szoktam pontot rakni. A vanguardom pl. most kapott másodszor Carnage-ot, ahogy a soldier is. A tech páncél nagyon erõs, hiszen sebzést fog, kisütve sebez a körülötted állókon akik még meg is tántorodnak tõle. A soldier képessége annyival használhatatlanabb hogy nem sok értelmét látom tovább tápolni a krogan melee sebzését. Egy shoti alá szerelt bajonettel két heavy melee egy Phantom. Az sztem elég korrekt. És ez még nem is Rage mód. Igaz hogy nem is Gold nehézség. Mivel nincs CD-s képességem, így simán vihetek magammal 2 fegyvert ami egyrészt Widow páncélos és távoli ellenfelek valamint Guardianok ellen, a másik a Geth shoti közép és közel harchoz, pajzsok ellen illetve ha többen jönnek és a Widow túl lassú. (még mindig nincs BW-m, ezért használok sima Widow-t)
Ez érdekes, mert a heretic getheket az tette azzá, hogy a Reaperek oldalára álltak. Viszont a ME3-ban amikor elérjük a Rannoch naprendszerét, kiderült hogy ott minden geth a Reaperek irányítása alatt áll. És ha jól tudom a 2. részben azon a bázison se az összes heretic geth-et deaktiváltuk, csak sokat. Arról nem is beszélve hogy sokan vitába szállnának már azzal is hogy a getheket fajnak nevezzük és "fajirtásról" beszélünk amikor õk "csak" egyszerû gépek. Ez utóbbit azért is nem vetem fel mert szerintem is többek gépeknél. Egyébként érdekes vitát lehetne ebbõl kerekíteni, ahogy azt te is mondtad, a gethek egy közös tudattal rendelkezõ, több fizikai platformon futó "program". És ahogy Legion is mondta, attól hogy nézetkülönbségük támadt önmagukkal, attól õk még egy közös tudatot képviseltek. De hogy lehet egy közös tudat több fizikai "emléktárolóval"? Ebben az esetben csak bizonyos információk törlõdnének, egy ember esetében olyasmi lehet mintha amnézia vagy sokk miatt kiesnének bizonyos dolgok. Az egyén életben marad, a személyisége viszont megváltozik/változhat. De tényleg beszélhetünk a gethek esetében egyetlen közös tudatról?

Egyébként ha nem szó szerint vesszük azt hogy "fajirtás" (vagyis egy önálló faj teljes populációjának elpusztítása) hanem úgy egy adott faj lélekszámának drasztikus csökkentése erõszakkal, úgy bizonyára igazad van. Én szó szerit értettem, te ezek szerint nem.
Sir Quno Jedi
Én Krogan sentinelt használgatok mostanság, az egész tûrhetõ. Majdnem 2000-es pajzs + a tech armor az azé durva, meg az életereje is brutális. A reptetõ gránátja sem rossz, meg az incinerate sem, maxon az is szépen sebezgeti a népeket. Lényeg, hogy NEM szabad vele közelharcba bocsátkozni, hanem messzirõl gyepálni az ellent, sokat használva a fedezéket, így a pajzs és az armor életben tart. Sajnos igen lassú kari és sokat ki is takar, ezért kell óvatosnak lenni.

Én mostmár csak egy jól feltápolt szkópos, páncéltörõs mattock-kal megyek vele, bõven elég, így gyorsan visszatölt az incinerate és messzirõl lehet heccsátolgatni amúgy.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Egy jól körülhatárolható csoport (itt heretic-ek) kiirtása nem számít annak? Akkor a hugenották kiirtása, vagy a többmillió zsidó ipari lemészárlása sem számít fajirtásnak, hiszen az emberi faj töredékét érintette csak (százalékosan kevesebbet, mint a gethek esetében)...
A Phantomok ellen kiváló a geth shoti meg a krogan karakterek. Bronzon meg silveren, mert goldon a krogan semmit nem ér. Igaz hogy 4 Phantom közé futottam be amit kicsit durvának éreztem utólag. Viszont a melee elõl folyamatosan kitér, azt csinálja amit a geth hunter, rám lõ és amikor megütném, láthatatlanná válik és lecsúszok róla 😞

A hétvégi event vicces volt. Egy reaper goldot se sikerült végig vinni, legkésõbb a 9. wave-nél kihaltunk. Aztán végre beléptem egy normális csapatba, full extraction. De végig volt valami kellemetlen érzésem. A végén a pontozásnál ki is derült (addig le se esett) hogy Cerberus ellen mentünk, tehát hiába sikerült.

Ha minden jól megy, talán ma meg tudom kukkantani az új cuccokat mert a héten még nem játszottam. Még elõzõ héten össze is harácsoltam kicsit több mint egy millát pakkokra.

Ami meg az N7 lvl-t illeti, nézegettem a hazai listát és körülöttem 2 ismerõs név is feltûnt. Az egyik troll úr volt, aki folyton szapulja a játékot és többször hangoztatta már hogy befejezi meg letörli az egészet. És megelõzött a listán 😄 Igaz hogy ez reményeim szerint csak átmeneti állapot. Egyébként ha jól emlékszem, a legjobb magyar játékos benne van a top 100-ban. Kíváncsi lennék õ mennyi pakkot vett BW pontból illetve mennyit promotált.
Optimus Prime
Én nem látom.<#zavart2> Viszont a Banshee-nek van valami fekete aurája. Ami jó, mert néha láthatatlan lesz, de azt látni akkor is. Biztos valami Dark Energy cucc.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Eddig is volt pajzsa, csak egy ideig valamiért leszedték róla ezt a grafikus effektet.

ja azt én is láttam sztem tápoltak rajta kicsit 😄 lehet így nem lehet stasis-ba se rakni, pedig azért így is erõs ellenfél mert elég gyors meg elég vékony is, ha többen jönnek egyszerre szívás, van amelyik kaszttal inkább elfutok a gecibe mert nem sok esély van ellene közelrõl 😄

carnage az a piros lövedék nem?kroganek szokott lenni, sztem az nem ér semmit,sebzése alig van én arra sose költök 😄

szomferi
én inkább a Sentinel fajtájával tolom, a gránátok jobban bejönnek 😄

a phantomok körül mi az istenfasza az a gömb? ma párszor megküldtem egyet egy vanguard excerberus izével, és megvédte a kis kurvát a kis gömbje...

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Optimus Prime
Én meg, mint aki fáziskésésben van...
De jó Vorcha Soldierrel nyomulni. A Carnage-re egy pontot se költöttem, a többi kimaxoltam. Így egy Phantomot is megtudok ölni Goldon. Bár túl erõsnek hiszem magam, így gyakran rohanok a tömeg közé és még a Reegar Carbine se ment meg. XD

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

ah próbáltam azt a karit nem nekem való mindig elhullok xd 😄
vhogy mindig túl közelre megyek vele a pajzsa meg elég gyenge, lehet nem shotit kellett volna neki adni 😄

Á de jó lekardozni a phantomokat a Shadow-val.

akkor jó azt hittem nálam van a hiba 😄

Elrontottak valamit, nem vagy egyedül.

Megmondaná valaki hogy mér nem jeleníti meg a bsn a Multiplayer Manifest-emet?
azt írja ki hogy "Nem találtunk semmiféle multiplayer adatot ennél az accountnál."

hát játszhatatlan most már nem is tom hány meccset letoltam de annyira lagol hog<#idiota>y hihetetlen

Optimus Prime
Engem a fõmenübe do, hogy nincs kapcsolatom az EA szerverrel. Nem játék közbe, de lobbyból, keresõbõl... Így is lehetetlen meccset találni, azok kis bénák vagy lagol.
Akik szoktak innen játszani private-ba akár felvennének engem? Optimus-HUN, csak én ne legyek a host. Bár itthon nem hiszem, hogy lagot okoznék.

szomferi
de fel tudod húzni 30 méterre is, az má' egész jó 😄
fõleg ha a távolban megy egy reave vagy warp, berobbant elég szépen mindent, ami az útjába kerül

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Biotic és electric slashnek alapból 20m a hatótávolsága, azért csapkodnak vele fedezék mögül.

ááá nem lehet platinumon vagy balfasz csapat volt wave2ig ment.Amúgy kezd idegesíteni ez a kardos karakter mert nem egyszer látom hogy semmit nem csinálnak, jön az ellenfél 15mrõl õ mint a rossebb ezek meg egyhelybe ugrálnak azzal a szarral nem hogy lõne vagy vmi ááá minek az a fedezék mögött ugrál meg csapkod a kardal mikor az ellenfél vagy 20 méterre van<#eljen>grat az ilyen barmoknak.

Hát mentem most egy Platinumot, vagyis kettõt, elsõ Firebase Jade, nem is lehetne rosszabb = Pain in the ASS, aztán volt egy Giant az már 9. wave ig jó volt utána viszont brutál lag és megdöglöttünk... 😞
Prince23
Tényleg, egy érdekes kérdéssel jövök most.

Honnan lehet tudni, hogy begyûjtüttök e az össze Veterán csomagot?

El fog tünni a store-ból? vagy a ammo és pajzs bónuszok miatt egyik sem fog eltünni

Nekem meg a BSN nem jó
ezt írja ki "We were unable to find any multiplayer data for this account. Need help?"

lehet frissíteni kéne az origint vagy nemtom.

akkor mi franc ez a hibaüzenet, az az érdekes hogy originból indítom a játékot tehát be vagyok lépve

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

nemhiszem mert játszottam az elõbb is egy 3-4 menetet 😄

Tart még a karbantartás? Mert nálam ezt írja ki egész délután

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Mindig premium spectre packot veszek.

Prince23
Mire nyomtad be?

hát nekem dobott 2 fegyvert eddig és most csak azokhoz dobja a szar upgrade-jét.

Optimus Prime
Én a Recruit, Veteran packkokkal kezdeném, azok is jó és így kimaxolod az alapokat. Ergo jobb packból nem (mindig) egy alap cucc jön.

Prince23
A demóban azt hiszem (ha jó emlékszem) a Veteran pack is dobott karikat? itt mi a helyzet?

Illetve nincs egy komolyabb leírás ezekrõl a csomagokról?? lehetõleg magyarul

Prince23
A saját tapasztalatotok alapján melyik csomag dob sokszor karakterosztályokat?

Spectre pack vagy Premium Spectre pack?

én 420 nem szoktam promotálni nagyon.

Prince23
No és ki hanyas szintû?

Én mondjuk két hónap gamezést kihagytam. Március-áprilisban toltam ezerrel. Júliustól meg folytatom, am 720+ lvl vagyok

de láttam már 1800-as meg 2500-as szintûeket is lol

koschwarz
nekem van egy batarian soldier, egy krogan sentinel és turian, egy salarian engi és a cerberus vanguard. az új engi így látatlanban is tuti marad 20-ason, gránátozás rulz, a többit meglátom.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Én az Engineert az Infiltratort és most a Fury miatt az Adept karakterosztályokat meghagyom 20-on.
A többit viszont léptetem, promotálom. A "frakkos" Vanguard Slayer nekem nem tetszik (kinézetre) magát a figurát nem probáltam, úgy hogy ott meg hagyom a Kroguardot (ami nagyon nagyon jó) felhúzni azt a karakterosztályt. A többi változó.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

koschwarz
szinte már csak goldon, befejeztem egy ideje a karakterek fejlesztését és promótálását, megvannak a kedvenceim, amik 20-asok, azokkal megyek goldra. a silver még egy lvl 1-es karakterrel is könnyû nekem, hacsak nem valami nagyon-nagyon balfac csapattal kerülök össze.

Prince23
Te min szoktad tolni?

Ezüst vagy arany?

Én aranyra mostanában álltam át...18-20 lvl-ekkel megyek

koschwarz
aki manapság aktív itt, az tuti.

koschwarz
nem lehet rossz ez az acolyte pisztoly. van néhány kedvenc kasztom, akiknek pont az a baja, hogy a nekik adott kedvenc felszereléssel nem tudja hatásosan leszedni a shield-et és barriert (pl. nálam a batári katona össz-vissz kap egy kishock-ot, mivel közelre ott a ballistic blade, a kishock-ot...meg egyszerûen szeretem és illik a mancsába), ezzel a könnyû pisztollyal majd felszerelem õket.

a wiki azt írja hogy goldon egy lövés elég egy phantom barrierjének leszedésére?

Prince23
Valaki közületek rendszeresen tolja a Team Survivalokat? (vagyis a multit na, vagyis a coopot na)

meddig nem lesz?Tudom hogy oda van írva de nem tudok angolul!!

Privát lobbyban lehet játszani amúgy.

Most csináltam Rio-n Platinumot cerberus ellen. 29 perc, 132 ezer credit. Annyire nem nehezebb, mint a gold, csak több a boss: Atlas, Banshee, Prime, Phantom... De sûrûn azért nem fogom csinálni.

szomferi
hát nem ártana, mint egy ilyen kérdést beböfögni...

szted mérgembe ezzel foglalkozok <#duhos2>