Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
szerintem jó a human soldier. persze a sok új meg "jobb" karakter mellett sokszor elfelejtik, de én. pl. az utóbbi időben szinte csak azzal tolam, mert egyrészt kihívás (goldon), másrészt nem kell túl sokat trükközni vele. kell valami nagy sebzésű fegyver, és pumpálni az ólmot az ellenfélbe :DDD
egyébként én most átvariáltam a felújított concussive shot-ra. nem volt nehéz, mert eleve rühellem a gránátos kasztokat (demolishert kivéve), mivel elég ha csak egy éppen nem túl bőkezű pályán (értsd: kevés ammo box, amiből jó ha egy gránát esik) van egy másik gránáthasználó társ a csapatban... gyakorlatilag van olyan hogy több körön keresztül egy képességet nem tudok használni, mert nem tudok gránátot szerezni. és ezen a grenade capacity gear sem segít. persze a gyorsan felhasználható ammo pakkal lehetne újratölteni, de azt direkt nem használom, mert megvan belőle a 255 darab, így legalább az nem fogja vissza a store-ban a jobb cuccok esését.
szóval, alapvetően új játszom a human soldier-rel, hogy concussive shot-tal megtántorítom vagy gurulásra késztetem az ellenfelet, amivel jó be lehet célozni a búráját, majd headshot-okat osztok. sokan nem tudják, de a concussive shot sebzése barrier ellen megháromszorozódik (sok ilyen rejtett multiplier van a játékban egyébként), ami most a c. shot sebzésének növelésével elég jól szedi a fantomok meg a banshee-k barrierjét.
az adrenalin rusht két dologra használom. ha gáz van, gyorsan visszatölthető vele a pajzs, illetve bossok ellen jól jön a sebzésnövelés.
nem beszélve arról, hogy a human soldier elég agilis, tehát jobbra-balra lehet vele gurulni, kitérni, stb.
a IV szintű harriert használom vele, meg egy X-es hornetet (kell, mert a harrier elég hamar kifogy, és ha nincs lehetőség eljutni egy ammo boxig, az gáz).