22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• mascarun
    Most hogy említettétek még a rachni-kat is berakhatnák a multiba ellenségként!
  • morzsi555
    Ezt? http://images.wikia.com/masseffect/images/a/ab/Light-human-Partisan.png
    Light Partisan/Skirmish Armor, csak cheat kóddal lehetett megszerezni az ilyenfajta páncélokat az első részben.
  • Darun
    Nekem úgy rémlett hogy Thane említette, de elég régen volt már, lehet hogy rosszul emlékszem. De ez a Zaeed-es nekem is rémlik, bár nekem ő elég antipatikus karakter volt így nem sokat érintkeztem vele, meg a loyal küldijén kívül nem is nagyon vittem magammal sehová, annak ellenére hogy elég brutál kari.
  • Harbinger
    Hanar helyesen, nem? Egyébként tényleg nem túl közvetlenek a harcban, ezért a Drell bérgyilkos képzésük. viszont Zaeed a 2-ben említi, hogy egyszer összeakadt egy zsoldos csapattal, 1 Krogan, két Batarian és egy Hanar, ami majdnem megfojtotta. Említi is, hogy azóta nem becsüli le őket. :D
  • Darun
    Vagy a kazuár játékosok miatt. Mostanában mindenhol azt olvasom hogy ők teszik ki a játékostársadalom jelentős részét, vagyis a cégeknek belőlük van a legnagyobb bevétele. És ugye a kazuárok jellemzője hogy alkalmi játékosok, nekik nem biztos hogy belefér minden második hétvégén az event, nem mellesleg sokkal több packot tudnak így eladni BW pontért.
  • Darun
    A henároknak sztem nincs önálló hadseregük. Lehet hogy valamit félreértettem, de nekem a 2-ből az rémlik hogy pl a drell fejvadászokat is ők tartották. Esetleg lehet hogy a biotikus képességeket tanították nekik, nem tudom. A henár sereg sztem (ha van ilyen) zsoldosokból áll.
  • Evoluti0N
    Szvsz azért rakták be a promotional fegyvereket az ultra rarek közé, mert azért nem lesznek a végtelenségig Operation hétvégék, egy idő után meg fognak szünni és ha promotional fegyók maradnának, akkor nem lenne mindenkinek esélye kimaxolni/megszerezni őket.
  • Evoluti0N
    Végülis a hannárok, volusok, elcorok is a Mass Effect univerzum részei. És ha úgy nézzük biztos vannak mindnek hadserege, katonái. Más dolog, h elég furán néznének ki multiban. A többi karakter relatív emberi felépítésű és a játékmenet megegyezik azzal, mintha egy emberi karakterrel játszanál. Azonban egy hannar, elcor, ne adj isten rachni karakternél már a fedezékrendszer is megoldhatatlan lenne :D
  • Darun
    A paragon változat nekem is jobban tetszett. Én már várom hogy Blasto mikor kerül be a MP-be. A volu karakterektől már tényleg csak egy lépés a henar SPECTRE.
    Nem tudom milyen páncél van rajta, de engem a ME1-es páncélra emlékeztet ami Ashley-n volt.
  • Harbinger
    Ezt egyszer én is megcsináltam a Renegade Shepemmel. :D Nem sok esélye volt. Viccesebb a Paragon változat, mikor fellökjük és mondja "But Great Wind... What? I'll think I take a nep. Destroy the Universe later."
    A Biotic God és Blasto. Az ME Univerzum két leghíresebb arca.

PS.: nem tudja valaki Wasea milyen armort visel? Annyira cool!
  • Ryder62
    Az az egyik legjobb jelenet a 2-ben.

[URL=http://www.xfire.com/video/5a7910/]"I shall toss Wasea about like a rag doll!"[/URL]
  • Darun
    Annyira rossz viccnek, hogy én konkrétan felröhögtem mikor a második részben előadta a biotic god mutatványt az a beszívott volu.
  • Hoz_Hun
    GREAT WIND......WAAAAAAA
    Adept

Vanguard

Sentinel

Engineer
  • morzsi555
    N7 Valkyrie is lesz nemsokára. (végre)

link
  • Harbinger
    Idézet az ME3 hivatalos FAQ-jából:

Including Elcor and Hanar?

...Never say never...

Bár eme fajokat én is nehezen tudom elképzelni a játékba, de ki tudja mi találnak ki a BW-nél, hogy valahogy beletegyék őket is.

Most nézem a Manifestet, tényleg átpakolták a fegyvereket Rare és Ultra Rare-be, végre az enyém lehet a Collector Asdault Rifle is!
  • Hoz_Hun
    BIOTIC GOD... GREAT WIND... coming... :)
  • morzsi555
    Az N7-es fegyvereket (N7 Eagle, N7 Valiant, N7 Crusader, N7 Hurricane) átrakták a Promotional kategóriából az Ultra Rare kategóriába a Manifest szerint. Akkor mi lesz a commendation packekben mostantól?
  • morzsi555
    New classes

Turian Havoc Soldier
    Turian Saboteur Vanguard
    Turian Ghost Infiltrator

Asari Valkyrie
    Asari Huntress

Quarian Marksman

Volus Engineer
    Volus Adept
    Volus Mercenary
    Volus Protector

Drell Assassin

Geth Trooper

Krogan Shaman

Batarian Slasher
    Batarian Brawler

Vorcha Hunter

New Weapons

Collector Assault Rifle
    Collector SMG
    Collector Sniper Rifle
    Quarian Minigun

New Units

Collectors
    > Scion
    > Collector Trooper
    > Collector Captain
    > Abomination
    > Praetorian

Cerberus
    > Cerberus Dragoon

Geth
    > Geth Bomber

Challange Points Categories

Mass Effect
    Squad Elite
    Spectre Mastery
    Solo Mastery
    Shotgun Mastery
    Assault Rifle Mastery
    Pistol Mastery
    SMG Mastery
    Sniper Rifle Mastery
    Resurgence Mastery
    Rebellion Mastery
    Earth Mastery
    Retaliation Mastery
    Combat Mastery
    Cerberus Mastery
    Reaper Mastery
    Geth Mastery
    Collector Mastery
    Blood Pack Mastery
    Machine Mastery
    Commando Mastery
    Outsider Mastery
    N7 Mastery
    Map Mastery
    Biotic Mastery
    Tech Mastery

Random Things

> I see references to things called "Blood Pack Spike Thrower", "Blood Pack Melee", and "Blood Pack Harpoon"
    > For you soloists out there, in the rewards section of the challenges rewards list, there is one called "solomastery".

http://social.bioware.com/forum/Mass-Effect-3/Mass-Effect-3-Multiplayer-Discussion-/Decompiling-RetaliationDLC-spoilers-14353394-1.html
  • mascarun
    Én a hannárokat várom már! xD
  • Evoluti0N
    Volus? Elég furán hangzik. Nehéz lesz komolyan venni egy volus karaktert. Egyébként is a volusok nem harcosok, hanem kereskedők. Nem hiába kötöttek szövetséget a Turian Hierarchy-val. Szal ez még viccnek is rossz.
  • Harbinger
    Ha már Volus... Tudja valaki miért van minden Volus övén egy lightsaber-re nagyon hasonlító kütyü? Először azt hittem csak a Biotic God övén van, de nem. minden Volus-én, minden részben.
  • Calver
    és erre az imageshack-ről akarok linkelni, és persze csak akkor veszem észre, mikor már rányomtam mehet gombra... (betmen robin pofon, hja)

• Calver
    Volus Adept!

• morzsi555
    16 új karakter lesz, de kedden csak 4 lesz elérhető. Lesznek volus karakterek is: link. Ami elég hülyén hangzik...
  • Evoluti0N
    Második próbálkozásra megjött az esze :P
  • Evoluti0N
    Ez mi?! Rámegyek a frissítésre és erre elkezd tölteni 10 gigát.
  • morzsi555
    Valószínüleg az Omega dlc-ben lesz megmagyarázva.
  • morzsi555
    Tölthető az új patch, kipróbáltam az új Singularity-t. Rohadt jó lett, most már sebzi a pajzsos és páncélos ellenfeleket is és a biotic explosion után nem tűnik el, hanem felszedi/sebzi a következő áldozatot. A patch előtt egy rakás szar volt.
  • Harbinger
    Brutális! Úgy az egész update meg minden. Az új cuccok, Collectorok meg minden... meg persze Harbinger!
    Annyira nem lore llenes, hisz a Reaperek már módosították a Collector/Prothean DNS-ét meg minden. Szóval gyakorta megvan a blue print is hozzájuk, klónozás, titkos fészek. Ők a Reaperek.

"This is true power"
  • Evoluti0N
    Azt a Mass Effectbuzi hülyefan mindenemet. Libabőrös lettem a trailertől :D. Jon Grissom, jej! :) Kicsit fura lesz mondjuk, h Shepard hangján beszél ^^
  • Evoluti0N
    A krogan shaman adept-tel mi a gond? A single-ben is voltak sámánok a kroganoknál. Mondjuk a collectorok visszatérte tényleg elég furcsa. Csodálom, h nem találtak ki mellé valami magyarázótörténetet.
  • morzsi555
    pl. krogan shaman adept, meg sok értelme volt a 2. részben felrobbantani a collector bázist. De a befejezés után nekem már mindegy. :D
  • Calver
    ugye milyen furcsa hallani, hogy hirtelen hangsúlyozik, nem csak microsoft sam stílusban egyhangúan ledarálja a szövegét?
    amúgy ő volt ám "Great Biotic Wind" is
  • Evoluti0N
    Átfutottam rajta, de nekem semmi ilyesmi nem tűnt fel. Mire gondolsz?
  • morzsi555
    Itt még van info. Mondjuk van sok dolog benne, ami nem tűnik lore friendlynek. Na mind1.
  • morzsi555
  • morzsi555
    Kedden lehet tölteni, ma patch lesz.
  • Evoluti0N
    Vávvává. Ezzz nagyon jó lesz. Megint sok jó újítás :)
  • Darun
    Én is épp most néztem :D Te töltöd már?
  • morzsi555
    Engem igazából nem az idegesít, hogy nem működnek, hanem az hogy a biowaresek hallgattak róla.