Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most hogy már csak pár karakter kosztumizációs opcióm van hátra, mit kapok a PSP-ben?.... igen.... level IV ammo-t. Mindegy szerintem hétvégéig kimaxolom õket aztán spejzolom a lóvét a DLC-re.
Mondjuk ha UR-lesznek a karakterek akkor tök mindegy...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
az elején pl. hosszú-hosszú ideig nem akart egy optikát sem dobni AR-hez. már minden jött, de az nem.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Én megjelenés óta multizok, és bár kimaxoltam az összes rare fegyveremet, megvan az összes karakter (csak néhány kosztümizációs opció hiányzik még). Viszont az ultra rare-jeim meg valahol még a holdban vannak. Párat még csak ki se nyitottam közülük. Ennél többet nem tudok a játékba feccolni és nem is fogok. 10 ultra rare fegyver van az 100 ultra rare nyitást jelent. 100-at!!! Én elég sokat játszok fõleg Goldon és eddig összesen 9 db nyitottam ki a 100-ból.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Garrus meg Tali is vicces volt, csak egy komoly gonddal küzdöttek ami minden tech-es karaktert sújtott, kivéve Infiltrator Shepard: baromi halandóak voltak. védelmük kimerült picsafüstnyi extra pajzsban, gyakorlatilag Liara combosabb volt náluk Barrier-nek hála...
"The trees move. Do you not see it?"
ezekkel már illik majd platinumra menni 😄
"kihívásképpen" csináltam mostanában egy sokak által leszólt humán katonát, amivel talán még a játék megjelenésekor játszottam utoljára, és õszintén szólva, kifejezetten élveztem. egyrészt kihívás, másrészt egy jó shotival (ráadásul a sima katanát használtam) és az adrenalin +70%-os sebzésnövelésével (plusz a training minden fegyversebzésével) igen jó pusztítást lehet okozni. plusz egy sima avenger, ami a CS-vel együtt király, egy normál méretû ellenfél nem áll meg elõttem két lábon, annyira spamm-elhetõ bõven két mp alatti CD-vel. 300 sebzés 1,7 mp-ként, plusz mindenki megtántorodik. nem rossz, már el is felejtettem, hogy ez ilyen jó volt 😄
szóval ezt a gránátozást sosem csíptem, fõleg ha van még egy valaki, aki gránátot használ, mert akkor aztán örülök ha egyet visszatöltök, anélkül, hogy körberohannám az egész pályát.
szóval jó lesz ez az utántöltõs képesség.
de legjobban az n7 destroyer meg az õ battlesuitja érdekel...ha minden igaz, gyakorlatilag egy durva romboló mech-ké válik a karakter 😄DDD
szép meg jó a sok biotika, meg mekanika, de egy überromboló nehézfegyverzetû soldier-rel még mindig a legjobban élvezem a játékot. krogan sentinel for prez!
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
ugyanez megvolt sajnos elõzõ részekben, Wrex az elsõben mindenkit apró darabokra zúzott, másodikban ez a szerep átszállt Miranda-ra meg Kasumi-ra, akik kb minden helyzetben hullahegyeket hagytak maguk után.
Marauder Shields jöhetne mint új társ XD
Egyébként viccet félre téve a ME3-ban kevésnek találtam a társakat. Esetleg majd pár dlc után már kicsit több lesz.
A másik hogy a ME2-ben elég sok társ volt, sok kombóval, variációval. Ma néztem YT-on ME2 összeállítást, hát sok helyen pislogtam mert ugye egy adott társat nem vittem magammal egy adott pályára. És vannak jó helyzetek, beszólások stb.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
hát nekem még nem sikerült egyszer se a gold reaper... nem tudom hol rontom el 😄
és kedden jön az Earth DLC
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Nem tudom, en az EA/BW helyeben most utnem a vasat a jatekkal kapcsolatban, mert a DA2 ota folyamatosan megy a lazongas az EA/BW paros es a projektjei ellen, de az ExtCut visszajelzes pozitivabb lett mint varta sok ember, igy ezt meglovagolva most kellene ujra visszaszerezni picit a regi hirnevbol. Erre meg jo lenne a jelenleg nagyon nepszerunek mondhato ME univerzumban par extra DLC, tartalmasabb kieg, barmi ami tovabbviszi a franchiset a ME4-ig es a mozifilmig. Bar utobbitol tartok nagyon...
Legalabb szokna az egyszeri jatekos es ismerkedne azzal a lehetoseggel, hogy nem csak Shep letezik, mint "fohos".
Hidd el össze tudnák úgy hozni hogy minden befejezést figyelembe vegyenek. Egyszerûen csak olyan sztorit, karaktereket, idõbeni elhelyezést kéne keríteni a ME4-nek ami mindhárom befejezés esetén megállja a helyét.
Játék elején a múltat kiválasztva, vagy save gamet importálva legenerálja hogy milyen párbeszédek tûnhetnek fel, milyen NPC-k vagy milyen egyéb utalások. Így azért lennének kisebb eltérések de nem olyanok ami a játékmenetre is kihatással van.
Az idõbeni elhelyezést meg olyan távolra kéne tenni hogy a legrosszabb befejezés esetén is minden felépüljön.
A másik hogy én pl személy szerint rohadtul nem vágyok egy ember-turian first contact war feldolgozásra hisz most abban mi lenne? Turianok mint ellenség és kb ennyi. Helyszínek max kolóniák, vagy ûrhajók. Ennyi. Egyszerûen nem látok benne fantáziát.
MMO-val a tököm kivan, a kotort is elk*rták ezzel a szeméttel, jól be is buktak vele. Az a ME meggyalázása lenne ha MMO-t készítenének belõle. Multi is egy erõltetett hulladék a 3-ban. Esküdni mernék hogyha nem lett volna multi benne, normális endinggel jött volna ki.
Félreértés ne essék, én is szeretnék egy folytatást látni, hogy mi történt/történhet ezek után, de 3 teljesen különbözõ befejezést nehéz átültetni egy új játékba. Fõleg, úgy, hogy mindenki máshogy élte meg, látja a dolgokat (ami szerintem a legszebb az egész játékban, így tényleg egyedi a történet még ha a befejezések hasonlóak is) Ha meg csak kiválasztanak egy általuk preferált befejezést, akkor megint az lesz, hogy fogja magát a kisebbség és teleszemetelik a fórumokat, hogy miért ezt a sz**t választották.
Az epizodikus tartalom egész jó ötlet, Pl.: különbözõ szemszögbõl láthatnánk a Reaperekkel vívott csatát. Én szívesen látnék egy ilyet. Csak sajnos az az érzésem, hogy ez kb. 5 éve megbukott a Valve féle próbálkozással. Igaz voltak és még talán vannak sikeres példák is (Monkey Island), de szerintem ezt a kiadók veszteségesnek vélik. De ne legyen igazam.
Valamint még régen felmerült egy MMO ötlet is, amit nagyon ellenzek, de az is játszódhat abban a cirka (30 éves ?) idõszakban, amikor az emberek szétszóródtak a galaxisban.
Hát így ennyi lenne a rövid véleményem 😄 Aztán ahogy ismerjük a BW-t olyannal állnak elõ, amire nem is gondoltunk volna.
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
Szóval nem baj az ha nem közvetlen a ME3 után játszódik legalább nem kell mindenhol az "under construction" felíratott olvasni <#idiota>#idiota>
De szerintem eme ötletet felejtsétek el. A következõ ME játékban tuti nem lesz közeli tag egyik régi tag sem, max NPC. És tuti nem kis idõvel a Reaper háború vége után fog játszódni. Kérdés, hogy oldják a 4 féle finálét, illetve mi lesz a canon választás.
Külön játékként meg nem dõlne be a nép neki. Half Life 2 epizódokra elég csak gondolni, ráadásul lassan 5 éve várjuk a ep3-t.
Ha ME3 dlc-be jönne akkor csak akkor lenne értelme ha a játék, tehát a stáblista után játszódna. Viszont sokkal könnyebb lenne kivitelezni hogy a ME3 eseményeivel egyidõben játszódjon le az egész. Viszont akkor már Shepard maradna mint irányítható karakter. Szóval mindenhogy zsákutca. A stáblista után meg ugye max menün keresztül tudnánk elindítani a dlc-t. Az meg olyan furán venné ki magát.
Bár ha sok jönne ki (Liara, Garrus, Tali, Kaidan/Ash) akkor már egész pofás lenne. Lemegy a játék, stáblista, majd menüben kiválasztod a szereplõt és uccu neki. Intro, XY évvel késõbb, és már mehetne is a gameplay.
Az epizodok nem lennenek teljes erteku jatekok, de mind a 3-4 osszesen mar igen. Amig ez a 3-4 epizod kijonne a mostani motorral, az kb 3-4 ev, lenne ido egy vadi uj ME resz fejlesztesere (motor, szereplok stb), az epizodokat meg tudnak oldani a mostani "alapanyagokbol". Kozben pedig egy-egy apro reszlettel elo lehetne vezetni a ME5 uj karaktereit, es a fo bonyadalmat. De lehet mindez akar ME3 DLC is, es akkor a 4 lenne az uj csapat elso eles bevetese.
Es persze kozben a hamarosan erkezo mozifilm is kapna hirverest.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Valami összekötés meg csak kell hogy legyen a shep trilógia és az esetleges következõ részek között (Shep, társak vagy normandy). Hisz ha nem lenne semmi ugyan úgy járna mint a Star Wars elõzményei. Mindenki utálná <#rolleyes>#rolleyes>
#17113: azért finoman szólva is keresztre feszítenek BW-t, de ME3-ban is volt már hasonló opció, ahol automatikusan pörögtek társalgások.
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Aztan jon a ME5, egy reboottal.