Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
de valaki meg súgjon egy jó N7 paladin buildet.
érdemes mindhárom powert kifejleszteni?
általában senki nem szereti az incinerate-et, és ennél a kasztnál meg a snap freeze a fõ power, ami nagyjából ugyanúgy az armort gyengíti. persze csak korlátozott távolságban használható, ellentétben az incinarate-tel. személy szerint meg nekem már sok a három power 😄DD
azt már vágom, hogy azért az omni shield-del sem szabad vagánykodni, legalábbis goldon, a nagy ellenfelek úgy kiverték elõlem, hogy öröm volt nézni 😄
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
platinumon asari adept nélkül nekem kinyírhatatlannak tûntek távolról: a legerõsebb fegyverekkel is hiába lövöd meg (már ha eltalálod), max lemegy a barrierje, de azonnal láthatatlan lesz, fedezékbe vonul, meg mostanában körülveszi ez az aura is, és seperc alatt visszatöltõdik legalább a fél barrierje, mikor megint elkezd ugrálni. és ez csak egy fantom, ráadásul goldon, platinumon már nem engedhetõ meg, hogy egy ellenféllel foglalkozz ilyen hosszú ideig.
közelrõl meg sokszor eleve esélytelen, fõleg ha már kettõnek sikerül oda settenkednie.
egyértelmûen bedurvultak az ellenek, közben néhány fegyvert nerfeltek, meg egy-két kaszt kapott egy kis buffot, ami kb. annyit ér az ellenfél buffolása mellett, mintha semmi nem történt volna.
de nem panaszkodni akarok, csak mindig is rühelltem, amikor "agyonbalanszolnak" egy multis játékot. mire megszokja a mechanizmusokat az ember, addigra már túlhaladott lesz.
komolyan mondom, hogy még mindig a salarian engi a decoy-jal a legjobb klassz. azzal semmi gondom nincs semmilyen ellenfél ellen akár goldon is, pedig az incinerate ki sincs fejlesztve.
Igenis meg lehet oldani a folytatásban hogy ha nem is egy az egybe folytatódjon a történet Sheppel, de valamilyen szinten még is õt irányítsuk, és még is totál új karit. Ehhez csupán arra van szükség hogy a kék vagy a zöld endinget kell választani. Ezek után a Shep-Reaper indoktrinál egy mezei akárkit (aki az új fõszereplõ lesz) és ezáltal gyakorlatilag az õ akaratát érvényesítve fogja járni egy karakter a galaxist. Mivel tud olyasmiket a társairól amit csak õk ketten tudnak, még õket is meggyõzheti arról hogy valójában õ Shepard is csatlakozzanak hozzá ismét 😄 Sztem ez egy annyira rossz ötlet hogy simán lehetne belõle játékot csinálni.
Egyébként a medigélt idõben be kell nyomni. Ha 0:03-nál éleszted fel magad, akkor látszólag ugyan feléledsz, a játék azonban halottnak fog elkönyvelni. Ugyan ez igaz hogy ha csapattárs 0:05-kor meghal, õt már tuti nem támasztod fel idõben, tehát kizárt hogy full extract legyen. Legkésõbb 0:07-nél kell támasztani, akkor még tuti befér az idõbe.
viszont a particle rifle-nek kifejezetten jól jön a devastator-ból plusz ammo, a tûzsebesség vagy pontosság ennél a fegyvernél nem számít, viszont a shield-bónuszok kiegyenlítik a fegyver azon hátrányát, hogy van egy rövid sebzés-felmelegítõ idõszak.
a turian marksman meg durva bónuszokat ad a tûzsebességre és a pontosságra is (sõt headshot-ra is), na azzal tényleg érzed, hogy történt valami a fegyvereddel (persze az meg cooldown-os képesség, bár egy revenant X-zel, vagy egy pheaston X-zel gyakorlatilag a reload alatt lehûl a képesség). olvasztja az ellenek shield-jét, armor-ját, health-jét.
Turiannal még nem próbáltam összehasonlítani a Destroyer-t. A képeeségeire most nem emlékszem, de a Destroyernek nincs újratöltõdõ képessége, így neki bármilyen nehézfegyver büntetlenül adható. A vállrakéta tényleg foscsi, tegnap direkt néztem egy Husk-nak (!!!) silveren (!!!) 1/3-ad életét vette le! Siralmas. Ritkán is lõ, nekem se nagyon akart célba találni, néha hallottam hogy lõ és kb ennyi. Még akkor is gondolkodóba esnék a használhatóságát illetõen ha nem lenne a pajzsbünti. Így viszont van egy képessége amit tuti nem érdemes fejleszteni.
Visszatérve a Turianra, én õt legutóbb Cerberus rifle-vel meg a gránátvetõs puskával próbáltam. Durván lehet vele osztani, de kevesebb mint fél perc alatt elfogy a skuló. A Typhoon kb 500-as lõszerkészlete ehhez képest sokáig kitart, ráadásul alap szinten, devastator módban egy tár az 214 lövés. Brute-okat, Revegereket simán le lehet vele darálni. És én ezt sima sebzésnöveléssel használom, tehát nincs hozzá ammo booster, páncéltörõ mod vagy tárnövelés. És ez egy I-es Typhoon.
megkaptam tegnap az n7 destroyert. a devastator módot pontosság/tûzsebesség/sebzés vonalon fejlesztve õszintén szólva nem voltam elájulva tõle még typhoon-nal sem (goldon). ennél akkor már jobban éreztem a turian marksman képességet, ami tényleg durván kaszál.
viszont shield visszatöltés/ammo/+shield vonalon particle rifle-lel (voltam olyan szerencsés, hogy kaptam egyet) már igazi terminátor, és ammo-problémák sincsenek, mint a fenti variációnál, ahol kb. 3-4 perc alatt ellõhetõ az adott ammo-mennyiség, és az goldon nem igazán praktikus. eleve nagy shield-je van, a fitnessben kifejlesztve, plusz a devastator mód shield-perkjeivel több mint 2000 shield-je van, ami gyorsan visszatöltõdik. durva.
az sem utolsó, hogy e mellé egy piranha X valami 12 lõszerrel eszement romboló.
kár, hogy a missile launcher egy kalap kaki. elsõ variációban azt próbáltam ki, mert tudtam hogy úgyis újra fogom osztani, és a fórumokon sem voltak jó véleménnyel róla, és tényleg. az alapötlet nem rossz, és nagyon bírnám ha a gránát miatt nem kellene ammoboxhoz járulni, de minden 3 lövés ha talált, a legtöbb elszállt a virtuális ûrbe vagy belerepült egy tereptárgyba, pedig igyekeztem úgy helyezkedni hogy jó legyen...és ugyan megtántorítja az ellenfelek egy részét, de mindez az 50 %-os pajzsbüntetéssel együtt nem éri meg. talán még anélkül sem éri meg. súlyosan buffolni kellene, mert ahogy nézem 20 emberbõl ha egy használja.
viszont a multifrag elég jó, bár annyira nem vagyok tõle elájulva sem.
Ex cerberus smash-nél fordult elõ Sur'kehs-en: az elsõnél láthatatlanná vált a Banshee akit éppen csaptam, a második után meg bekékült a képernyõ. Szerencsére éppen wave vége volt és egybõl meg is javult.
Az viszont kellemetlenebb volt hogy a Banshee-knak elment a hangjuk. Mutatta az effektet hogy behajol és sikolt, de nem halottam semmit. A Banshee amúgy is elég para, de amikor váratlanul és egy hang nélkül mögém teleportált, komolyan berosáltam.
Rio-n az extraction komolyan szopóka. Elõször is ha a csapat nem fut oda rögtön, könnyen kint ragadhat. A másik kellemetlenség hogy egy köpésre spawnolnak az ellenfelek. Tehát a csapat folyamatosan tû alatt van. Ráadásul a négy embernek két láda mögé kell elbújni ami fõleg akkor lehet kellemetlen mikor valahogy kirobbantanak, alig van életed, és nem tudsz rögtön visszabújni, mert a kedves csapattárs ott dekkol elõtted.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
---------------------------------------------------------------------------
July 24, 2012
---------------------------------------------------------------------------
Krysae Sniper Rifle
- Damage decreased from <476.0-595.0>476.0-595.0> to <429.0-548.0>429.0-548.0>
- Rate of fire decreased from <50>50> to ❤️5>35>
- Recoil Increased from <5.0>5.0> to <10.0>10.0>
- Zoom Recoil Increased from ❤️.0>3.0> to <5.0>5.0>
- Total ammo dropped from <9-21>9-21> to <9-18>9-18>
N7 Typhoon
- Distance Penetration decreased from 100cm to 25cm
Cobra Missile Launcher
- Rate of fire decreased from 140 to 50
- Charge up behavior disabled to fix rocket glitch
- Fix for some uncommon gear not showing up in Spectre + Spectre Premium packs
- Increased XP bonus for common characters in Spectre + Spectre Premium from 62.5k to 250k XP
- Enemies in Gold and Platinum will stomp downed players now
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
"The trees move. Do you not see it?"
valahol olvastam hogy lehet 'elõre gyártott' mentéseket használni, ezek hol érhetõk el? mert az 1-2 nem eredeti és laptopon nincs is fent egyik se (valamint nem is akarok rá smi olyat rakni ami nem eredeti)
egy linknek örülnék köszi
a piranha meg automata shotiként alázza a phantomokat, geth huntereket. azt a 8 nagy sebzésû lövést semmi perc alatt kiontja magából, ráadásul megtántorítja az ellent, és még csak nem is nagyon nehéz. igaz, tényleg közel kell menni az ellenfélhez.
krogan sentinellel a typhoon és a piranha goldon annyira életképes volt, hogy a pályán rohangálva, tehát nem fedezékbõl harcolva is simán királyul ment. közelharcban piranha+heavy melee kombó (pl. phantom nem tudott megragadni egyszer sem), messzebbre meg typhoon tárnövelõvel és stabilizátorral ontotta a sebzést.
mellesleg N7 demolisherhez jó build (goldra)? annyira törékeny, hogy shield/életerõ növelés nélkül semmi perc alatt kifekszik még alacsonyabb nehézségen is. hiába ad a pylon 50% shield-et, ilyen kevés shield-el az sem sok bónusz, és ha kicsit ki kell mozdulni a pylon körzetébõl, akkor pláne gáz. meg egyébként is a pylont szívesebben fejlesztem a gyakoribb ammo-gránát újratöltésre, meg a rank6-ban is a shield helyett a 2 gránátvisszatöltés a hasznosabb, hogy legyen értelme az egész kasztnak. meg hát a kétfajta gránátot is (szintén a kaszthoz idomulva) érdemes kifejleszteni. úgyhogy egyelõre és 6/6/6/0/6-ban nyomulok vele, tehát az elsõ passzív teljesen nulla, és inkább kap egy grenade capacity gear-t.
Megkaptam a Regaar-t is, de bevallom, még nem próbáltam ki. Fõleg azért nem mert a geth shotiból is pont most lett meg a X. Így már 100 fölött van azzal is a CD-m.
Kipróbáltam a turian senti krysae/phaeston kombót. Vancouver-en az egyik wave felét egyedül csináltam meg vele, mert a csapat az elején megfeküdt. (nekem maradt egy Atlas, két Phantom, meg az aprólék) Egyébként pont ezen a meccsen volt hogy az Atlasnak már csak 2 kocka volt a páncéljából, tehát csak másodpercei voltak hátra, erre a srác beküldi a rakétát. Ennyire kellett neki a kill?
A batarian heavy melee-re meg csak annyit, Glacier-en rohangáltam vele, ütöm a jónépet. Elém került egy Nemesis, egybõl heavy melee. Egy arabig állt és nézett, aztán megunta hogy charge-olom az ütést és odébb sétált. Hát kösz szépen! Egyébként meg elég sokszor van olyan hogy a sniper kikapja elõlem az ellenfelet mielõtt még megüthetném. Azért krogannal ilyen ritkán fordul elé.
Tegnap beadta a London-t is. Elõször azt hittem hogy a rakétás pályát tették be, aztán rájöttem hogy nem. A felsõ rész elég jól védhetõ és frankón belõhetõ róla a pálya nagy része, két nagy hátránya van: nincs fent ammo box és három feljárata is van, tehát koncentráltan nem lehet védeni.
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB