22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Evoluti0N #18640 Hát, ettől a "valkűr" fegyvertől nem vagyok elájulva. -
Darun #18639 Az hogy nehezebb mint az M-22. Nem is kicsit. Ráadásul ennek sokkal nagyobb a sebzése és a 3 lövés a többségnek több is mint elég. Jó a fire rate-je? Geth shotit próbáltad már? Nah annak jó a fire rate-je! Mint említettem, a Katanánál is nehezebb, viszont cserébe kevesebbet sebez. Az hogy több töltény fér egy tárban, egy shotinál nem igazán lehet opció. Még bronzra se azért visz az ember shotit hogy elputtyogjon vele. Ami az alap ellenfeleket nem öli meg egy lövéssel, azt nem érdemes használni. Silveren meg Goldon meg nem hinném hogy sok időd lesz kitárazni pl egy Cannibal-ba. -
Nem tudom mi a gondod a scimitarral, de szerintem korrekt kis fegyver. Magas fire-rate, vanguarddal kisebb szinten tökéletesen lehet vele darálni. :) Egyik kedvenc fegyverem, még ha nem is a legjobb. -
Harbinger #18637 A Katana piercing moddal headshot még Silveren is. :D Guardiannak tuti, a Crusader is tényleg jó fegyver. Egyedüli baja, hogy nehéz. SP-ben ezért nem használtam. Gyakort semmit az N7 arsenal-ból, csak az Argus-t. -
Darun #18636 Azért "vicces" hogy ezt a hibát pl fél év alatt se tudták kiküszöbölni. Anno még a játék megjelenésekor jártam ugyan így.
Ez a negyed órás hétvégi event viszont... Most hogy csak a négy promós N7-es fegyvert lehetett használni, kipróbáltam a Crusadert. Már SP-ből is emlékeztem hogy ez pontra lő, de komolyan, ez egy távcső nélküli sniper. Szó szerint, mivel ha kicsit is mellé célzol, már nem sebez semmit. Viszont Vancuver-en teljes pálya hosszából is lehet vele fejest adni :D
Jajj! Valamelyik nap kipróbáltam a Scimitar-t, mert ugye az is benne van a Challenge-ek között! Édes istenem, mekkora egy ratyi fegyver! Még a Cannibal is három lövés vele bronzon. Valami kritikán aluli. És ráadásul nehezebb mint a Katana. Aznapra a további játéktól is elvette a kedvem. :D -
Llew #18635 Komolyan mondom néha kurvára fel tud baszni a játék.
A Grissom Academys pályán vagyok, ahol a nagy félköríves, parkos lépcsős térségen kéne átverekednem magam a Cerberusosokon. Nyitom az ajtót és azonnal rohanni kell befelé a fedezékhez, mert különben minimum az Atlas a képembe durrant egy rakétát, de 2 másodperc múlva már a Centurionok meg a Guardianok is ott vannak és lőnek. Erre mit csinál ez a szar? Becsukja mögöttem az ajtót a társak meg kint hallgatják az akciót, engem meg persze minden oldalról bekerítenek, mert egyedül nem tudok mindenfelé figyelni.
Az elsőben nem emlékszem csinálta-e, de a másodikban biztos előfordult már ez a hiba. Erre harmadikban is ott van, nem igaz nem lehetett volna kijavítani.
És nem egyszer, hanem folyamatosan. Ha én külön beküldöm őket, akkor is annyira tetves lassan mozognak, hogy elindulok közben, az egyik akkor is kint marad. -
Na...legalább már történt valami!! ezek szerint sztornó a 2012-es megjelenés, eddig is lehetett sejteni, tekintve, hogy lassan november eleje lesz, de most már biztos :S -
elég könnyü event volt -
Harbinger #18632 Vega karaktere egyszerű, de ha figyel az ember megismerhető és megszerethető. Pl. a játék elején mikor Shep-hez megy, majd majd Shep megjegyzi, hogy már nem kell parancsnoknak szólítani, erre Vega hogy nem kell szalutálnia se. Ennek ellenére mégis olyan feszesen tiszteleg mintha Hackett előtt állna. -
Darun #18631 Egyébként 50.000 pontot bronzon, egyedül hozzávetőleg 7 wave alatt lehet összelőni. -
Vega olyan egyszeru, mint egy derekszog. Semmihez sem ert, csak kartyazni tud, es harcolni (mindkettot jol), es legtobbszor hamarabb jar a keze, mint az agya. (igy is kerul a Normandyra). Ha hulyesegrol van szo, akkor persze vag az agya.
Elso nekifutasra en sem szerettem, de egyebkent jo ember, sot a vegen, gey kesobbi vegigjatszas soran meg drukkoltam is neki, hogy bejusson az N7-esek koze. Nagyon jo beszolasai vannak harc kozben, foleg ha a masik tars a csapatban egy no. De alapbol, harcok kozben is hozza a "katona" feelinget. Picit eroltetettnek erzem a Cortezzel valo hangar beszelgeteseiket, de ennek ellenere az egyik kedvencem lett a vegere. -
Darun #18629 Fem She hiányában ezt nem tudhattam. -
Llew #18628 Férfi Shep és Vega viszonya szerintem elég fura. A Cortez (? a komp pilóta) családi sztori megismerése meg Kaiden ferdülése után - talán csak paranoiából - nekem néha erősen gyanúsak voltak a beszólásai. Lehet csak nem írtak neki elég szöveget Shep neméhez igazítva, ezért hat furán az a szöveg férfi Sheppel, ami nőinél rendben van.
Most női Sheppel kezdtem újra és így meglepetés volt pl. EDI testetöltése után Vega szövege, hogy így kicsit el lesz terelve a figyelme harc közben.
Viszont nekem női Sheppel is lenyomták a bunyót ugyan úgy. -
Darun #18627 Ezt írtam pár reaggal lejjebb én is egyetlen előnyének Vegával szemben. A ffi Sheppel van egy laza verekedésük paragon választás estén, renegátnál kicsit durvulnak egymással. Kb ennyi. Ami megmaradt az az hogy Garrus és Javik is szívatták. -
Evoluti0N #18626 Jacob-ban egyedül az tetszik, h jó a sztorija a lojalitás küldijének. -
Evoluti0N #18625 Nem tudom, h a férfi Shepard és Vega hogyan viszonyulnak egymáshoz, milyen beszélgetések zajlanak le egymás között. Az azonban szimpatikus volt és tetszet ahogy a női Shepard és Vega folyamatosan flörtölnek, csipkelődnek egymással, annak ellenére, h nem lehet romantikus kapcsolatot létesíteni vele. -
Evoluti0N #18624 Nem tudom a férfi Shepard és Vega között milyen a kapcsolat, milyen beszélgetések zajlanak le. Azonban az tetszik benne, h a női Shepard-dal folyamatosan csipkelődnek, flörtölnek egymással annak ellenére, h nem lehet romantikus kapcsolatot létesíteni vele. Mondjuk nem is akarnék :D -
Darun #18623 A játék és ezzel a ME univerzum egyik igen komoly erőssége, ami egyébként is jellemző volt a régi BW játékokra is a karakterek jellemfejlődése. Az hogy Javik állatnak nézett amikor kikelt a hibernáló berendezésből, Londonban meg az utolsó roham előtt ő nyújt kezet nekünk (ez egy igen komoly gesztus volt részéről, hiszen az elején pont azzal próbált megsérteni minket hogy nem vett tudomást ez irányú szándékunkról) vagy ott van Thane, ő is úgy kezdi az ismerkedést hogy ő a vérpro fejvadász és érezzük magunkat megtisztelve hogy beáll hozzánk. A 3-ban meg a halálosán ágyán értünk kéri az imát.
Zaeed-től viszont nem nagyon hallottam mást mint hogy a törött kisujjával belezett ki egy falócsápot, egyszerre 30 krogant rúgott le egyszerre és hogy ő milyen fasza gyerek, mi meg milyen csicskák vagyunk hogy csak pár ezer geth-et tudtunk megölni, megállítani Soverign, lekapcsolni a Tanács legjobb, renegáttá vált ügynökét... Had ne érezzem már magam megtisztelve azért mert méltóztatik hozzám szólni! :D Viszont még ezzel a teljesen antipatikus jellemével is csapattag, nem úgy mint Vega aki csak ott van a hajón, de minek? Akkor legalább lenne valami hasznos képessége, de az sincs neki. Zaeed-et legalább lehet utálni, ettől csak jobb lesz a játék. De hogy őszinte legyek, Vega meg Jacob nem sokat tettek hozzá a ME univerzumhoz. -
Harbinger #18622 Javik Zaeed, Wrex, Joker, Thane és Legion a legjobb karakterek. Még Garrus és Ash elmegy, ez főkép a Shpe-ed karakterétől, stílusától függ. Egy Renegade és bürokrata ellenes mindenáron győzni akaro Sheppel jól megvan.
Én pl. most a Renegade Sheppel aláztam Liara-t az 1-ben, Tali-val is jól kiszúrtam nem is szólt utána semmit, csak jelezte, hogy még itt van. Liara meg úgy eset bámult a sok infótól köpni se tudott. ennek ellenére a 2-ben "Óóó, Shepard!!!" Mintha lett volna miért kedvelniük. Őszintén ez jobban zavar, mint Ash xenofóbiája vagy Jacob mindre azt válaszolja "fair enough" stílusa. -
bendáj17 #18621 Köszi így már érthető. -
Llew #18620 Kaiden is és Ashely is tök unszimpi karakterek, az egyben ezért volt egyetlen értelmes románc lehetőség Liara, és ezért vittem szinte minden küldetésre az idegeneket magammal. Sokkal jobb arcok. És mivel Kaidennel/Ashleyvel a második rész kimarad, így a háromban már totál hátrányban vannak Garrussal, Talival, Liarával, akikkel már két részt (ok utóbbival nem egészen) végig küzdöttél és megismerted őket, de még a harmadik részben éppen csak megvillanó második részes karakterek mellett is lemaradnak.
A kettőben Jacob tényleg elég semmilyen. Zaeed viszont eszméletlen pofa, amilyen szövegeket betol. Nagy kár,hogy csak hallgatni lehetett, és nem rendesen dumálni vele.
Javikot bírtam. Az elején nagyképű, ahogy betolja az asariak megtanultak írni, meg a salairianok beszélni szövegeket, de nem bírtam nem röhögni rajta. Vicces volt. Na és szerintem a legtöbben kb. így reagálnánk, ha a a kutyák-macskák egyik napról a másikra (az ő szemszögéből ugye) elkezdenének beszélni és keménykedni nekünk. -
miért, te is arcozhattál volna velük szemben :D csak a renegade válaszokat kell a pofájukba vágni :D -
Darun #18618 Ki az a Jacob? :D Nálam ő csak azért volt egy hajszállal életszerűbb, mert volt neki loyal küldije, amiben azért lehetett némi infót szerezni róla. De Vega!? Javik is utolsó részes kari, de neki van személyisége! Nem is akármilyen. Egyébként amikor elém áll ilyen Proti a proteán hogy majomember, meg Thane a második részben hogy "csak azért követhettél mert én úgy akartam" akkor én is xenofób vagyok. Nem szeretem ha arcoznak az NPC-k. Erre csak még egy lapáttal rátesz az, hogy mindezek ellenére a galaxis legnagyobb arca még is egy embernek van. Nem egy pillanat volt a játékban amikor szívem szerint lelőttem volna Zaeed-et.
Én csíptem Ashley-t, talán pont azért mert olyan régimódi gondolkodású. Valaki mintha írta volna hogy hogy kicsinosították az első részhez képest. Amikor megláttam a demo-ban, nekem is fennakadtak a szemeim tőle. De fél profilból milyen arca van már? Mint egy hörcsögnek! Párszor visítottam a végigjátszás alatt amikor befordult a tokás kameraállásba. -
Darun #18617 Kipróbáltam a Krysae-t. A pontos konfigráció a következő volt: Krysae VI, sebzés növelő és páncéltörő moddal, a karakter egy turia sentinel volt, passiv képességből kapott 27,5% sebzésnövelést fegyverre. A Cannibál, Bronzon, közvetlen találatra, páncél nékül sebződött annyit hogy 1 élete maradt. Gyanítom hogy ha nem páncéltörő modot használok vagy equipelek valami sebzésnövelést, akkor 1 lövés 1 Cannibal. Viszont előtte nyomtam egy randomot, geth-eket rakott be, a 10 wave-nél csak azért buktam el mert lejárt az időm. Egyébként nem tudom hogy a solo játékosokat direkt szopatja e a rendszer, de múltkor is zsinórban 3 disable device feladatot kaptam, meg most is. A lényeg hogy a geth-eket nagyon csúnyán le lehet vele aratni. A fenti konfigban 1 lövés = 2 trooper, 2 lövés = 1 bomber/1 rakétás, 3 lövés = 1 pyro/1 hunter.
Célzásnál ügyelni kell, mert a két meccs alatt többször is feltűnt hogy elakadnak a lövéseim. Az hogy a hunterekbe folyamatosan belelőttem, oké, de kb 3 méterről meglőttem egy páncélos Cannibalt és nem sebződött! Az azért WTF!? -
Evoluti0N #18616 Sokaknak nem tetszett Vega. Vagy a kinézete miatt, vagy amiatt, h feleslegesen bedobtak egy vadiúj karaktert, akiről nem is tudunk meg túl sokat a trilógia záróakkordjába. Igazából számomra szimpatikus volt. Sokkal szimpatikusabb, mint mondjuk Jacob, a világ legunalmasabb karaktere, vagy mint a xenofób Ashley. -
Darun #18615 Nekem se tetszik. Miért Vega? Egyáltalán, ki az Vega? Mert én nem emlékszem hogy lett volna a játékban ilyen karakter (az első küldiben a Marson ugyebár a raktárig muszáj magunkkal cipelni, az én csapatomban abban a 2*5 percben foglalta csak a helyet, tovább nem)
És bár sírnak, ők is megfogják nézni. Aztán mégegyszer és mégegyszer. Aztán rájönnek hogy ez nem is rossz.
Az én szememben ez nem anime. Az anime japán rajzfilm. Ez egy sima amerikai rajzfilm. Mondom ezt úgy hogy fogalmam sincs hogy kik dobták össze, de az animeknek semmiféle jellegzetességét nem viseli magán. Pedig azt elmondhatom hogy láttam már néhány animet (és nem, nem a Dragon Ball/Naruto/Pokemon szentháromságra gondolok, hanem minőségi anime-ra) -
Evoluti0N #18614 Egyébként poén, h Facebook-on postolta a Bioware a videót és az emberek nagy része sír, h nem tetszik nekik. Sokszor elhatároztam, h nem olvasom el a hozzászólásokat Mass Effect-es postoknál, mert csak sírást látok és felbaszom magam rajta, de aztán csak nem tudom megállni. -
Evoluti0N #18613 Vájessz. Nem vagyok anime fan, de ez bejött. Tuti meg fogom nézni. Mondjuk jobban tetszett volna, ha inkább animációs film (olyan WoW-ban levő filmek szerű/szintű) lenne, de az anime is megteszi ha nincs más :) -
Darun #18612
Videóval még nem próbálkoztam, remélem sikerült jól beszúrni.
Vega-nak annyira jellegtelen arca van a játékban is, hogy ha itt nem szólítanák a nevén, eszembe se jutna hogy ez ő. Játékos szemmel ugyan van benne pár "érdekes" dolog, de alapvetően tetszős. -
Darun #18611 Nem egy kör. Egész hétvége. Ott van hogy cumulative, tehát összeadódik. És a kivonás sem feltétel. -
egy kör :) -
Danilov1980 #18609 Sziasztok! Én kb. 1,5hete kezdtem a multit, bár anno előrendeltem a gyűjtőit, ez mégis kimaradt valahogy eddig. Ettől függetlenül nem mondanám kezdőnek magam a multik terén, hisz még a MOHAA- l kezdtem annak idején, s már itt is túl vagyok a 30. játékórámon... Kérésem a következő lenne: közös játék reményében keresek olyan embereket, kikkel rendszeresen lehetne játszani, s elnézik egy még kezdő -már nem oly gyakori- csetlését-botlását....
Üdv: Danilov8001 - Origin nevem -
Harbinger #18608 Egy körben vagy összesen a hétvége időtartama alatt? Mondjuk nekem nem gond, a Crusader egész jó, főleg Bronze-on. -
Darun #18607 Ha sebzel egy ellenfélbe, azért pontot kapsz. A lényeg itt az hogy N7-es fegyverekkel érj el 50.000 pont értékű sebzést. -
bendáj17 #18606 An elite asari unit recently recovered shipments of Alliance weapons that had been intercepted by Cerberus. The weapons will soon be delivered to the front lines where they belong. With fresh supplies and skilled reinforcements, we were able to increase the number of targets planned for our next assault.
Individual Goal: Earn 50,000 points using N7 promotional weapons (Valiant, Hurricane, Crusader, Eagle) on any map at any difficulty. The four weapons may be used in combination. Points will be cumulative. Extraction is not required.
Reward: Commendation Pack
Other: The N7 Valkyrie assault rifle will be added to the list of possible commendation pack items.
Csak annyi hogy 50000 pontot kell elérni. Ez pontosan mit is jelent?? -
Llew #18605 Ja, ezt nem tudtam. Akkor így más.
Ugyan nem egy hete vettem a játékot, pár hete multizok is, de az előző Operationről azért maradtam le, mert még nem volt/nincs krogan karakterem, erről meg azért fogok, mert nincs promó fegyverem.
Remélem a következőnek is hasonló feltétele lesz. :D -
Evoluti0N #18604 Max annak nincs promós fegyvere, aki a héten vette meg a játékot, vagy nem játszik rendszeresen a multival. Ugyanis minden Commendation Pack-ban van 1 valamilyen promós fegyver. -
Llew #18603 Nagyon "ötletes" feladat, különösen annak, akinek nincsenek promós fegyverei. Köszönjük. -
morzsi555 #18602 Ja innen, http://blog.bioware.com/2012/10/25/operation-valkyrie/
Rágóta várom már ezt a fegyvert, remélem nem lesz szar a sebzése.
The N7 Valkyrie assault rifle will be added to the list of possible commendation pack items.
Ja hogy ez is commendation packben lesz, akkor kapják be. Hónapok múlva se fogja dobni ez a szar RNG-s rendszer. -
morzsi555 #18601 Azt honnan veszik, hogy elérhető lesz az N7 Valkyrie?