Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

koschwarz
jóvanna, biztos nem látja a vörös ködtõl most 😄

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

szomferi
úristen, csak egy pár sort kéne visszaolvasni... atyavilág <#csodalk>

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Mi a jó ...rossebbért nem lehet találni szervert?Fél órája baszakodk vele és egy tetves szervert se talál ilyen nincs ez nem igaz, se gold se silver próbáltam hogy any maps az se, de az újakkal jobb szeretnék de nem igaz hogy fél óra alatt egy rohadt játékot nem talál má.<#boxer>

szomferi
akkor már két órája baszakodnak... GMT idõzónában 1 múlt

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Optimus Prime
Mi GMT +2 zónában vagyunk, így elvileg 14-tõl 15-ig. Kérdés nálunk az idõ Valve Timbe-ban értõdik-e.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

koschwarz
"Mass Effect 3 Multiplayer will be offline as we perform maintenance beginning at 11am GMT. The servers will be offline for approximately 1 hour, but we will work to bring them back online ASAP. During this time you will be unable to play ME3 m

Thanks for your patience as we perform this maintenance."

szomferi
na de hánytól? 😄

koschwarz
állítólag egy óra.

szomferi
a reaperekre emlékszem, az meg is volt 2x...
a karbantartás meddig tart, lehet tudni?

Optimus Prime
Ilyenkor szokott, aztán jönnek az eventes packok.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

koschwarz
van most egy rövid karbantartás.

koschwarz
az allied goal asszem 400000 extraction reaperek ellen.
a squad meg goldon legalább egy extraction reaperek ellen. asszem.
csak a fórumon olvastam hogy failed...

Prince23
Nektek is offline most a szerver? van netkapcsolat, de senki sem elérhetõ 😄

Az kemény volt!Az összes eddigi stratégia szertefoszlott,beb@szott mikor megjelent a sikítós(kur@a)Reaper a Geth-ek mellé + a Cerberus kaszabolós(rohadék).A végén csak keltegettük egymást míg meg jönnek értünk!
szomferi
az mi is volt?

koschwarz
az allied goal eleve failed. max a squad goal-ért kapsz valamit.

Megkapta már valaki a packokat a hétvégi eventért? Én se a commendation, se a victory packot nem kaptam még meg.
De jó. Majd kipróbálom. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Annihilation Field-et be lehet robbantani Throw-val. Dark Channel-t be lehet robbantani Annihilation Field-del és Throw-val. Sikerült egy platinum meccs, igaz csak 6. körtõl voltam bent, mert oda rakott be a játék, 110k credit kaptam a végén.

Végül meglett mind a 6 új karakter. Kipróbáltam a Shadow-t, a Demolisher-t és a Fury-t. Mindhárom kiemelkedõen jó a véleményem szerint.

Shadow (Infiltrator): rágyúrtam a melee-re. A passiv skilt teljesen kihagytam (6/6/6/0/6), lévén nem használok fegyvert vele (vagy ritkán). A legjobban a Carniflex X-el jött be ULM használva így 200% a cool down. Nagyon brutális, kiváló Goldra is, de figyelni kell a használatára. Ha TC (Tactical Cloak) és az SS-t (Shadow Strike) idõzítjük, gyakorlatilag folyamatosan lehet SS-ni. A lényeg hogy a TC alatt két SS el kell nyomni, utána rögtön megint TC és újra 2xSS, majd ezt ismételni. Nagyon jó csak figyelni kell és szinte folyamatosan fedezékben lenni (a TC és az SS miatt).

Demolisher (Engineer): meglepõen jó. Amúgy is az egyik kedvenc kasztom az engineer. Meg a csaj szerelése is frankón néz ki. Az Arc gránát meg a kõvetõs gránát nagyon használható és Pilon is marha jó. Nekem a gránát gear-rel együtt 11 gránátom van, a Pilon meg kettesével adja elég jó idõközönként. Az egyetlen hátránya hogy a gránátutánpótlás miatt viszonylag kötött a mozgástere (illetve a társak is zabálják fel a cuccot). Bárhova bár hányszor le lehet tenni a Pilont, de elég hosszú a Pilon CD-ja és letételkor csak 2 gránátod ad egybõl, szóval nem lehet így töltögetni, ki kell várni míg adja. De ahol hirtelen el kell szórni 11 gránátot az csak a Gold/Platinum meccseken van húzós helyzetekben ott meg többnyire úgy is helyszínen védekezik a csapat az emberek nem rohangálnak össze vissza, lehet egy biztos helyet belõni a Pilonnak. A Demolisherrel amúgy is hátrébb kel lenni és támogatást nyújtani. Az Arc gránát életmentõ a követõs gránát meg durván sebez.
A Pilon Thermal clipet is köpköd ki magából így a Harrier ideális választás mellé. Egyszer se fogytam ki a lõszerbõl.

Fury (Adept): nem vagyok nagy adep-es, bár elég jó kaszt szoktam azért használni. Na ez most változni fog a gyakran használom típusra. Minden képessége szuper a Fury-nak. Az Annihilation Field amit magára nyom nagyon ott van a szeren, a köcsög kis Nemesisek hiába futnak, hehehe. Az egész figura nagyon zorall. Folyamatosan kombóztam a Dark Channel-t és a Throw-t a BE miatt. Sokat még nem tudok róla mondani, mert csak párszor használtam, de az valami rohadt élvezetes volt.

A többi karaktert még egyáltalán nem próbáltam ki.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Mégsem olyan rossz az Acolyte pisztoly. Az a lényege, hogy a pajzsot és a barriert gyorsan leszedi, adepteknek tökéletes, mert gyorsabban tudnak biotic explosiont csinálni így.

Sir Quno Jedi
Toltam párat az új pályákon is, nem is rosszak, csak iszonyat nagyok. Sokszor úgy kell keresni az ellenséget, meg azok is keresgélnek minket. 😄

Van, hogy extraction végére érnek oda a pálya másik végérõl, csak azokkal van nyûg akik a közelbe spawnolnak.

Szóval négy embernek ezek túl nagyok szvsz. viszont legalább van értelme a gránátoknak, mert sok a supply, lehet pótolni, nem egymás elõl vesszük el a lehetõséget.

A supply pylonos csávó meg murva jó. Lerakja és ha a körzetében vagy, tölti a pajzsod, meg vehetsz fel ammo-t, durva. Mentünk úgy, hogy supply le, asari védõpajzs fölé, beálltunk, halelujja... 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Fenrir
A Phaeston kissé bugos, a Rio-i pályán voltam vele és minden második lövés után újratöltött a karakter automatikusan.

A másik bajom, hogy baromi sokszor ledob az EA szerver: játék közben, vásárláskor, csatlakozáskor, a host migrál, stb. Ez tényleg ilyen xar most vagy csak nálam van valami hiba? Mert más játék nem csinálja ezt.

A halál csupán a kezdet...

koschwarz
nézegettem videókat az új kasztokról, és egyértelmûen az új engi tetszik a legjobban. az új katona sem rossz, bár igazából semmi különös, a devastator mód több ammot, sebzést és tûzsebességet ad.

viszont lehet hogy lesz végre egy olyan infiltrator, amivel szeretek is majd játszani, csak szigorúan közelharci karakterként, nem pedig sznájpolni valahonnan. cloakból rank 6 bonus powerrel shadow strike, majd ha még kell, plusz kardos melee vagy egy-két shotilövés.

A Paladinnak az F-en tartós képessége mire jó? Valami védekezõállás? Jah és bugos, vagy mi? Mármint kinézetre. Amikor tegnap kipróbáltam, akkor nem látszott a pajzsa, csak egy kis, narancssárga kör, ahol fogja. Mármint amikor benyomtam ezt a védekezést, vagy mit. Ütéskor látszott rendesen.
koschwarz
ja télleg. sosem néztem a körök végén az xp-t 😄DDD

Sztem kreditet, mert ha jól emlékszem xp-t a silver is többet ad ennél.
koschwarz
mármint xp-t vagy kreditet?

Akkor sem fajirtás. Attól hogy megölöd egy hangyaboly minden lakóját, még nem pusztul ki az összes hangya. És ha játszottál a ME3-al akkor észre kellett hogy vegyed, maradt még néhány geth.
Fenrir
Wave 8-ig jutottam, az már kicsit kemény amikor a Geth-ek mellé bejönnek a Reaper-ek is.

A halál csupán a kezdet...

Nem figyeltél arra, amit Legion mondott: az csak a hardver, a gethek lényege a szoftver. Mindegy, hogy mennyi hordozó platformot lövök szét, a közösség szempontjából nem probléma. Viszont ha szétdurrantom/letörlöm/megfertõzöm a szervereiket, akkor elpusztulnak/módosul a tudatuk.
szomferi
nem létezik hogy sikerült végigvinned 😄

Igen!
Kemény,adott 132000 pontot!<#vigyor2>
Próbálta valaki a platinumot?
szomferi
SEMMIT 😄
Salarian Engineert, de azt 2x... meg Kishock, Arc, Geth shoti fejlesztés... rohadtul hiányzott mind 😄

Prince23
Végig mentem mind 3 pályán 1-szer, ezüstön. benyomtam a Premium Fantom pakkot, de class helyett N7 Piranhat dobott be... elég jó, de a reaver shotitól jelenleg nincs jobb 😄

Nektek mit dobott be a premium pack? (99000 pontos asszem)

Shadow nagyon jó, igazi ninja. De elég nehezek az új pályák.

Aaaaah, akkor hagyom a fenébe. Kipróblom a Paladint a Shadow-val.
A Demolisher és a Fury az milyen? Az a két karakter még izgat.

Optimus Prime
Nekem is II-es, de scope-pal jobb vagyok vele, mint egy Widow-val. 25 headshotom simán lesz.

szomferi
hú, én azt a fegyvert hogy utálom... úgy kellett végigszenvednem vele egy meccset

Paladint nem használtam mert csak II szintû volt, Carnifexes vagyok. De most esett két Paladin így most IV. Meglátom így milyen lesz. Azt tudom hogy ez egy nagyon frankó fegyver.

Olyan, mint a kishok. Fel kell húzni, ami sokáig tart, lassan, ívesen repül a lövedék, és szánalmas a sebzése.

Optimus Prime
Nekem egy PSP-bõl az lett meg. 😄 még nem próbáltam, d ekétlem, hogy üti a Paladint.
London kivételével láttam az új pályákat. Nagyok, nagyon nagyok! És szépek. Vazze, ha z SP-ben is ilyen lenne Vancouver...

Viszont egy Gold meccset se bírtam végig vinni. Mindig meghalt mindenki. 😞 Nem tudom, mert Adept vagyok-e és nem Engineer és úgy bénább vagyok, vagy szimplán pechem van.
A Platinum egyébként 150k creditet ad?

Nem jó? Még nem próbáltam. Pedig vannak akik dícsérik.

Ez az Acolyte pisztoly mekkora egy fos, te jó ég. Azt hittem végre kapunk egy jó kis pisztolyt, erre tessék.

Kimaxoltam a két új Rare fegvert, maxos az N7 Fury, N7 Paladin, N7 Shadow. N7 Demolisher még kell egy opció az N7 Destroyer még kettõ. Az N7 Slayer meg egyáltalán nem esett. Mindegy este majd játszok, úgy is nyitok még pakkokat.

Mi a fene, most látom, hogy modosítottak a manifesten.
A fegyverek az maradt ahogy írtam (20 rare kártya).
A fegyverkiegészítõk csak 5 db új van (25 Rare kártya nem 60)
Karakterek csak 4 opcióval rendelkezen (24 kártya)
A Gear-ok is maradtak, 7 db (35 kártya)

Akkor csak 104 új Rare kártya.

9,7 millió. Grat. 😊

Én 9,7 milt költöttem el, meglett az összes karakter, az új shotgun, pisztoly X-es lett, az assault rifle csak V-ös. Az új gearekbõl, modokból nem kaptam meg mindent. Nevetségesen sok credit kell ahhoz hogy mindent megkapjon az ember.

Csak az új vanguardot próbáltam ki, nagyon durva, tud teleportálni, a kardozós meleeje is teleportálós, szintek között is tud. A pályák közül meg Riot próbáltam, nagyobb mint a Reactor. Elleszek ezzel egy jó darabig.

Összegzem:
Új fegyverek:
2 Rare: N7 Piranha, és Acolyte (20 Rare kártyát jelent)
1 Ultra Rare: N7 Typhoon

Új karakterek:
Fel se sorolom mindenki ismeri õket. Karakterenként 6 opció (valójában 4) 6x6= 36 Rare kártya.

Új fegyver módok:
Nem részletezem, összesen 12 db mindegyik 5 opcióval. (60 Rare kártya)

Új Gear-ok:
Ez se részletezem, összesen 4 uncommon 5 opcióval.
7 Rare szintény 5 opcióval. Az 35 rare kártya.

Szóval újjab 151 db (!!!) Rare kártyával bõvült az eddig is vastag Rare tár.