Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Darun
    Nekem 244 a max ammo equip, viszont így folyamatosan azt kapom. Tehát ez nem úgy működik hogy "fullon vagy akkor olyant nem kapsz". Én pont ezért csinálom a totál ellenkezőjét. Szinte csak gránátos karival megyek, vagy grenade capacty vagy olyan equip ami gránátot is ad. Nem egyszer volt már olyan is hogy jött pl két boss + minionok és beszórtam közéjük a 6 gránátot, az se érdekelt hogy közben lement az életem 1-re, aztán ammo visszatölt, újabb 6 gránát.

Lehet hogy rosszul emlékszem, de nekem úgy rémlik hogy class-tól függetlenül az összes human kari élete/pajzsa ugyanannyi. Ami azért elég érdekes.

Néha én is előszedem egyébként a human soldier-t nosztalgiaképpen, hiszen mindenki azzal kezdett. Igaz hogy csak max közeli szinten szoktam hogy a képességei azért meglegyenek. Én már csak azért is a gránátot szoktam választani, mert annak nincs CD-je, mellé bármilyen fegyver mehet. Ha ehhez veszem azt hogy ált tech páncél vagy fortify van a karin, már is kaptam egy alternatív, képesség nélküli karit. Mellesleg alacsonyabb nehézségi szinteken a gránát ált használhatóbb is.