5763
11421082751314180671.jpg\"Dota2.com\"\"Dota2.hu\"\"Playdota.com\"
Defense of The Ancients 2 a Valve-tól

Dota2.com | Playdota.com | Dota2.hu | Dota2.rts.hu | StreamDota2.com | Changelog
  • Különc
    Lehet enyém az utolsó szó?
  • Fallingstar
    Amint látod nem annyiból áll a közösség menedzselése nálam, hogy lefoglalom a domaint. Miért lovagoltok ennyire ezen az adsos témán? Tudod mennyi időt elvesz a folyamatos monitorozása a különböző orgánumoknak, oldalas cikkek megfelelő lefordítása (nem egy 15 éves szintű fordítás), oldal fejlesztgetés, versenyek szervezése, userek gondjainak-bajainak kezelése, moderálás és stb.? A Valve örül neki, hogy neki nem kell költenie az ilyesmire és magasról nem érdekli, hogy kint van az a 2 ads. Nem használtam fel erre a topicot, mint már mondtam Balatonon voltam kedvesemmel és mobilinterneten kívül másom nem nagyon volt, társam tette fel az indulás előtt összeeszkábált képet.
  • Fallingstar
    Tőled nem is vártam objektív véleményt, tekintve, hogy zomil jó barátja vagy. Az, hogy a képed 90%-ban hasonlít egy már létezőre csupán a véletlen műve. Bohózat:)
  • Muki100
    Szerintem meg ne olyan legyen a HG aki "tapasztalattal" rendelkezik ebben abban hanem aki ért a dotához.
    Az hogy a dota2.hu domaint lefoglaltad időben még nem jelenti azt hogy kész is vagy.

Ha jól tudom összesen 1 magyar ember van a Dota 2 béta csapatban. Ha netán a Valve megfontolja hogy a fansiteoknak küldjön majd béta kulcsokat, akkor az ő feladata lesz, hogy véleményt mondjon a magyar állapotról. Ha meglátogatta az oldalt a verseny előtt már látta hogy virít a google ads mindenhol, de még nincs is írva semmi a dotával kapcsolatos. Szerinted mit fog visszajelezni a marketingeseknek?

Általában előbb letesszük az alapjait egy közösségi oldalnak és utána alapozzuk rá a kiegészítő jövedelmünket nem fordítva. Az SG topikot erre felhasználni meg főleg nem szabad, ezért lett jogosan megvonva Fallingstartól a HG.
  • Inv1sus
    Tocsek, komolyan kezdem azt hinni hogy te kellenél ide. Hon-on is olyan nyugiba megkaptad a HG-t és a hülye hozzászólásokat megfelelően törölted. :D
  • Inv1sus
    Zomil, veled az a gondom, hogy még egyszer nem mondtad el miért is akarsz HG lenni. Oké raktál ki híreket, te indítottad a topikot... És? Miért akarsz mindenáron TE lenni a HG. Mert Fallingstar már elmondta, most rád várunk...

Egyébként erről nekem az jutott eszembe, amikor a volt portálom Mirc csatornáján a gyerek könyörgöt admin jogért. Mi a francnak az neki?
  • TurboX
    meglepődtem a linkeden(banner) ill. el is mosolyodtam mivel hiszed vagy sem, most láttam először amit bizonygatni nem tudok és nem is akarok. mivel a média anyag igen ingerszegény talán ez nem is olyan meglepő.

ennél fellengzősebb posztal még nemigen találkoztam sg-s pályafutásom alatt, magadnak vagy a többieknek szeretnél megfelelni az önértékeléseddel? mindenesetre kezd már elég szánalmas lenni egy a házigazda akarok lenni téma úgyhogy jó lenne a dolgot lezárni mert szemmel láthatóan nem csak én unom.. Zomilhoz átkerült, az adott feladatot gondolom el tudja látni, innentől kezdve nem kell úgy viselkedni mint a seggbekúrt királylány. zárjuk a témát
  • Zomil
    figy, ha vmit akarsz privátban ird le, mert sztem senki nem kiváncsi itt rá, én befejeztem azzal az 1db hsz-el a dolgot.

és elnézést mindenkitöl az offért...
  • Zomil
    lehet, h dedos, de nem szeretem ha valaki elferditi a valoságot, csak azért, h engem égessen :)
  • Fallingstar
    Miért, nincs jogom nekem is pályázni a házigazda jogra? Elolvastam a leírást és jelentkeztem. Nem írtam sehol, hogy nem fogok, ez csupán a naivitásod fémjelzi. Az, hogy te aionhungary-t szerkesztetted és az népszerűbb volt, mint a League of Legends Hungary alsóhangon vicc, felsőhangon hazugság, mert ád1. aiont kevesebb magyar játszotta-játsza, mint a LoL-t, ád2. gőzöd sincs a látogatottságunkról. Milyen oldalakkal foglalkoztál te?
    1. a hirdetést a regisztrált felhasználók látják, bocs, hogy nem kapunk pénzt a rengeteg belefektetett szabadidőnkért és legalább pár forintot megpróbálunk bevételként elkönyvelni, ami meg sem közelíti azt az összeget amit kapnánk ha órabérben csinálnánk amit csinálunk:)
    2. nem lettem sehol sem nevetség tárgya, ne próbáld ezt beállítani úgy, hogy én leégettem magam. Amit 1-2 ember itt elővett hibaként azt megmagyaráztam és megindokoltam, rögtön 4-5 ember nekem adott igazat. Mellesleg még HA hibát is követek el, teljesen természetes, hogy néha hibázom, aki úgy gondolja, hogy ezt lehet hiba nélkül csinálna az vagy hülye vagy zomilnak hívják.
    3. a lelkes hírszerzőről annyit, hogy először ülj le egy helyesírási kéziszótár elé és fel se állj egy évig, annyi hiba van abban amit itt leírsz, és amíg nem tettél ki EGY ROHADT SAJÁT MUNKÁT addig ne verd a tam-tamot, hogy te mekkora hírszerző vagy, mert nekem már tavaly novemberben kint volt az elkészített fordítása az összes meglévő DOTA2 infónak (első hírek, mi a dota?, mit hoz el a valve?, blizzard vs. valve, coaching rendszer)
    4. itt nem arról van szó, hogy vagánykodok, de én, ellentétben veled, már tettem le valamit, és az, hogy engem azzal vádolsz, hogy a te munkádat használom fel, engem elég szépen felhúz (ja, hogy azóta se mutattad mit másoltam tőled?)

Bocsánat a többiektől, de ha Veletek történne ugyanez, Ti is kiállnátok magatokért.
  • donatus13
    Szerintem egyik se legyen hg :D unalmas a dedót hallgatni, ezeket a commenteket törölni és jöjjön egy nevető 3 ik :DDD
  • Fpocok
    1. Ugye tudjátok, hogy most nem a másikat, hanem magatokat égetitek?
    2. Talán egy HG miatt tényleg nem kéne csinálni ezt.
  • ToCsEk
    fölösleges cirkuszolni 1 nyamvadt hg jogon szerintem
  • Zomil
    jhajj...kicsit szánalmas vagy nem gondolod? :)
    Privát üzeneteket gusztustalan bemásolni. De nembaj vállalom, valoban ezt irtam.
    Sajnos nincs már meg nekem, de szivesen bemásolnám azt a beszélgetést ahol beirod nekem, h meghagyod nekem a házigazda jogot, meg megkérsz rá, h szerkesszek hireket, stb. és segitsem a közösséget. De neked elsö dolgod volt beirni, h házigazda akarsz lenni 500hsz után. Ezek után beraktál egy ronda bannert(nem, nem háttérnek hivják mr. 12éves korom ota honlapot szerkesztek) ami a te google hirdetésekkel teli holnapodat reklámozva mellözve, az eredeti és a playdota honlapot.

De ha már te igy elkezdted akkor én is leirnék néhány dolgot. Magyarország egyetlen és elsö leglátogatottab aion oldalát én kezdtem el csinálni. És szvsz több látogatom volt, mint neked a lol-hungary-n ami ráadásul nem is olyan nagy dolog, mert egyrészt ingyenes a játék másrészt rendkivül népszerü. Én is jonéhány oldallal foglalkoztam és különbséget tudok tenni egy magas szinvonalu oldal és a tiéd között.
    1.: nem nyomjuk a google hirdetést a kedves látogato pofájába
    2.: nem követünk el akkora bakikat a hireknél amiknek köszönhetöen itt is nevetség tárgya lett és egy ujra elolvasással ki lehetett volna javitani
    3.: sikeresen elvesztettél egy lelkes hirszerzöt és mindenki megmondhatja, h az oldalra a hirek legalább fél nappal késöbb kerültek ki a dota2.hu-ra mint hogy én ide beraktam volna
    4.: annyira odavagy az oldalért közben max. a theme-t csináltátok ti, az oldal egy egyszerü cms-re a joomla-ra épül

Most azzal probálsz vagánykodni h pénzt költesz domain-re és tárhelyre? Attol, h ezek megvannak nem lesz egyböl egy oldal szinvonalas, ahhoz a tartalomnak is annak kell lennie.
    De látom mártirkodni nagyon szeretsz, remélem most büszként ülsz a monitorod elött :)

És ha már privát üzeneteket másolgatunk akkor itt a tiéd:
    "Oké,annyit tegyél meg,hogy a comot és a hu-t felcseréled

Zomil írta, 2011. 08. 21. 23:40
    Még annyi, h ami most bekerült logo szvsz tökéletes a ti honlapotok is kinnt van és a többi fontosabb honlap is."

Persze, mert sokkal fontosabb egy magyar rajongoi oldal, mint a hivatalos :)
  • Fallingstar
    Na megjöttem Balatonról ahol a menyasszonyommal nyaraltam. Bocs, hogy a háttér amit én tettem be nem volt HD felbontás, nem volt sok időm rá, hogy überjót szerkesszek, valamint nem vagyok PS mester.

A jelenlegi háttér látom mindenkinél biztosítékolvadást okozott annyira el vagytok ájulva tőle, csak hát nem saját ötlet. Illetve a képek egymás mellé rakva meg vonalak, slussz. Bocsi, nekem nem volt időm erre, jött a nyaralás.

A szavazás jó, csak míg én egyrészt leírtam, hogy a célom a DOTA2 közösség felvirágoztatása, amit a több éves tapasztalatom alapján bizony egy centralizált oldallal lehet a leginkább elérni, jó menedzsmenttel, igényes és friss hírekkel, addig a másik oldal okai kimerültek ebben:
    "nem érzem fair dolognak, hogy Fallingstar beelözött...szvsz elég sok hirt és uj informáciot kiraktam ide(topicot is én nyitottam), amit Fallingstar át is másolt dota2.hu-ra."
    Nem tudtam, hogy a jog elnyerése verseny tárgyát képezi (a bemásoltam meg konkrét hazugság, kérem a képet, hogy bárminemű szellemi-fizikai tulajdonodat MÁSOLTAM), a leírásból nekem az derült ki, hogy ha az ember letett valamit az asztalra az sokat számít. A weboldal az összes eddigi lefordított információval, pénzen megvett domainnel, fizetett tárhellyel, működő ts3 szerverrel és a mögötte lévő tapasztalattal úgy gondoltam már "valami", ezért pályáztam meg a jogot, melyet meg is kaptam, majd utána szó nélkül megvonták.
    Mivel választhattam aközött, hogy megszakítom emiatt a nyaralásom a szerelmemmel és aközött, hogy hagyom, hogy az én közbenjárásom nélkül menjenek a dolgok a pozícióm kárára, a szerelmemet választottam és ennek eredményeként már nem állok neki versenybe szállni a házigazda jogért, de az ÉN felkészültségemet, kvalitásomat prezentálja Magyarország egyik legnépszerűbb játékos közösségi oldala több ezer olvasóval és játékossal, számtalan lezajlott versennyel és fordított cikkel. Maradjon a jog Zomilnál, nekem ez kevesebb felelősséget jelent, viszont az sg.hu adminisztrátorának eljárását kifogásolom (konkrétan egy vicc így passzolgatni a jogokat az érintett felekkel való előzetes egyeztetés nélkül). Továbbra is folytatom eddigi tevékenységemet, ha valaki szeretne segíteni ebben szívesen várom a jelentkezését, Zomil ugyanis lemondott a jogról:
    "Zomil: nah látom sikerült gyorsan beninjázni a háziigasda jogot...elég geci huzás volt...
    17:04 Zomil:amugy köszi, de igy törölhetsz is az adminok közül rám ne számits ilyen hátbatámadás után"
  • Inv1sus
    Nekem stormspiritben tetszett, hogy világított a keze, amikor töltve volt. Na meg ahogy sétafikált világító kézzel

A feje viszont valami eszméletlen morbid és idegesítő.
  • TurboX
    volt, csipkés bohócruhában.

viper modelltől hányingerem volt, razort meg sem ismertem elsőre az idétlen csapkodásával(kissé bugosnak is tűnt), még a védjeggyé vált pajzsát is elvették tőle.. earthshaker (ha jól emlékszem) pedig tiszta pixel volt, még láttam jó pár furcsaságot de most hirtelen nem ugrik be
  • JSbyMSI8800
    ja hát igen
    Amúgy volt valaki egyáltalán valamelyik meccsbe Pudge(Butcher)-al? vagy csak én nem láttam ?
  • Muki100
    Svennek fura feje lett. Jobb lenne inkább valami nagy komoly kék arc és egy nyitott rostélyú sisak.
    Puck is elég hülyén néz ki és szörnyű a hangja.
  • Zomil
    nekem csak storm spirit nem tetszik, sztem a többi nem rossz, bár nem mondom, h 1-2-n lehetne még javitani
  • JSbyMSI8800
    Nekem Sven modellje nem tetszett, nektek ?
  • TurboX
    azért remélem hogy jópár hős/spell modelljét/effektjét ki fogják csinosítani/cserélni, mert ez így 2012-ben finoman szólva nem igazából állja meg a helyét. nem vagyok egy nagy 999999*999999 12354XAA hájgend felhasználó, a hangulatot ált. előtérbe helyezem de 1-2 modell tényleg siralmas volt ahhoz képest hogy a játékmechanikához igazából hozzá sem kell nyúlni, persze nem tudom hogy mióta fejlesztik. de így korai az év végi-köv.év eleji kiadás (szvsz).
  • Zomil
    mostmár igazán jöhetne olyan concept art/kép amin nem ez a 4 hös van :D
  • ToCsEk
    azt én is utálnám, utálom a sötét fos forumokat. így tökéletes minden ahogy van
  • Hegi90
    topikba ne rakjatok hátteret légyszi :D
    (tudom, hogy nem oda szántad)
  • Inv1sus
    Mire kijön a játék, megunom ezt a négy hőst :D.
  • ToCsEk
    háttérkép
  • FSpofon
    UI az az amire nem kell nézni játék közben (esetleg a respawn timerekre), a lényeg hogy a legkevesebb helyet foglalja a képből :)
  • Elessar
    Az egész UI egy rakat, nagyon ocsmány! Nekem a grafikai stílusa se tetszik, de a sok meccs alatt, amit néztem megszoktam már. A hangokkal se vok kibékülve, van mé bőven javítani való
  • TurboX
    szerintem az interfész még elég kezdetleges
  • Inv1sus
    Ez a felület szerintem lehetne valamivel vidámabb, szabadabb. Kicsit nyomasztó, az ember nem szívesen időzik el sok időt rajta csak úgy.
  • Djuree
    kösz, jól hangzik. ki is próbálom.
  • Zomil
    sztem ez még nem volt a topicban:
  • Viktor99
    Ezt gyorsan elintézted, én meg azt hittem majd valaki ír egy 2000 karakteres fogalmazást. :D
  • bubuteve
    http://dota2.hu/Hirek/Dota2/mi-a-dota
  • Djuree
    hello.

segítsetek már mi ez a dota. sokat hallok róla, de nem találok neten semmi leírást róla. kösz.
  • Zomil
    Mostmár a bannerban lévö linkekre is lehet kattintani :)
  • setuh
    Hat sajnos en allergias vagyok mar manapsag,a hd vilagaaban,az ultra low minosegu kepekre,es ha nevetsegesen is hanzgik,mivel tenyleg nem ismerem egyik HG palyazot sem,ezert most nalam ez a donto erv.Amugy meg ha nem ert hozza,akkor vagy megker vkit vagy nem tesz ki masik bannert,en azt nevezem igenytelensegnek,hogy egyaltalan kitesz pocsek munkat,nem azt,hogy nem ert a ps-hez.
    Meg talan meg az sem tetszett nekem sem,hogy tenyleg csak reklamkent akarta hasznalni az egesz bannert.
  • Hegi90
    másrészt eléggé bunkó dolog volt a korábbi HG-től, hogy első körben teleírta a bannert a honlapjával (még ha tényleg fasza kis oldal)...
  • zsakosfrodo2
    Nekem konkrétan nincs bajom vele, csak Zomilt ismerem jobban, és amúgy is ő nyitotta a topikot és úgy gondolom, hogyha ő foglalkozott a topikkal a bajnokság bejelenetése előtt is, akkor megérdemli elsőbbségi jogon, hogy ő legyen a házigazda, ha szeretne és mások is így akarják.