5763
Defense of The Ancients 2 a Valve-tól
Dota2.com | Playdota.com | Dota2.hu | Dota2.rts.hu | StreamDota2.com | Changelog
-
donatus13 #837 szerintem is ocsmány meg totál rémarcú. -
#836 Amugy weaver, meg pudge nagyon jo lett sztem :)
Viszont Storm spirit továbbra se tetszik ezzel a részeges mexikoi stilussal...nem az a bajom, h nem panda, hanem most egy villám isten szerüség, ne legyen már egy részeges mexikoi raiden kalappal...nekem nem jön be... -
#835 Szerintem is a Morrowind jobb volt, de most pár napja játszottam végig újra és már kicsit elavult, unalmas a statikus világa. Tribunalnál félbe is hagytam.
Ebből a szempontból az Oblivion lehet jobbnak fog tűnni, most az következik a sorban. Na de ennyi az off. :) -
#834 Dota2 egyértelmüen, annak a sorozatnak a morrowind volt az utolso gyöngyszeme, oblivion sztem nagyon rossz volt, skyrim-töl sem várok többet :( -
#833 Nem örülnék neki, ha a Skyrim-re rátolódna. Nem tudnám eldönteni, mivel játszak. :/ -
#832 a 3 hét kitolódott 6-8-ra nemhivatalos információk szerint
http://www.playdota.com/forums/537046/models-have-changed-44-photos/ -
#831 Sunáznám. -
Fallingstar #830 Lina Inverse -
#829 Akik nagyon unatkoznak majd nekiálhatnak amőbázni is -
#828 Szerintem se lesz rossz ez a vonal húzogatás,bár nem ezér fogom megvenni és eleinte biztos minden barom össze vissza fogja firkálni,de idővel hasznos lesz majd. -
#827 Elhiheted nekem, hogy a profik nem fogják használni, mert időpazarlás. Ott a ventri, mumble vagy ts, pubon meg leszarják majd úgyis az egészet. -
RaSzTaH #826 Mekkora problémák, btw én remélem ezt lehet kapcsolgatni majd -
#825 probáltál már ilyen rajzolos térképet? én igen...guild wars-ban pont ilyen és hidd el ugyanannyi idö 2helyre pingelni(mivel az egér ugyanakkora utat tesz meg)...nehogy azt mond már, h lassabb 1vonalat rajzolni, mikor az egeret mozgatnod kell, h arrébb pingelj -.- -
donatus13 #824 ne a honos meg lolos barmokból indulj ki, csapattal vagy akkor nagyon hasznos. -
#823 Pingelésnél össze kell kötni fejben a vonalakat és ugyanott tartunk. Vonalrajzolással több idő elmegy.
Ezzel az lesz a gond, hogy mindenki ezzel fog játszani, esetleg besatírozzák az egész mapot. Na de majd meglátjuk. -
#822 én elsőre tuti lol szöveget fogok rajzolni :D -
#821 Jó de a pingnek nincs akkora ereje, mint egy "taktikai" vonalnak a térképen. -
#820 huzni egy csikot semmivel sem lassabb :) -
#819 hát villogsz 3at az gyorsabb :D -
#818 Pedig sztem joval hasznosabb, mint a pingelés, ha vki értelmesen használja...pubon szépen be lehet rajzolni, h merre menjen a csapat gankelni nem kell a chat-be irkálni, gyorsabb lerajzolni :)
Guild Wars-ban van ilyen én ott nagyon szerettem. -
#817 Érdekes ötlet, bár nem sok értelmét látom. -
#816 lehet bele rajzolni? -
#815 nem értem. -
#814 minimap a lényeg :)
-
#813 Én úgy tudom szept 13.-ától indul -
donatus13 #812 wááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá -
#811 nah ki jön rá, h ez ki?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!dragon knight -
#810 Én csak annyit tudok rola, h elképzelhetö, h a héten indul... :D
Mert ugye most jön a gamescon utáni 3. hét...de aztán majd kiderül...ugyebár valve time... :) -
#809 Értesüléseim szerint a mai nap várható valami a bétával kapcsolatban. Ki mit tud róla? -
#808 jah, pl jelenlegi állapotban 105 meet the hero videó -
#807 amugy itt az interju, sztem érdekes :) -
#806 ezt egy nemrég megjelent interjuban olvastam: " and at Valve we already have the original creator of DOTA, Eul."
Nem is tudtam, h ö is náluk dolgozik :) -
#805 Hogy játszanának annyian mikor még beta sincs?:D -
#804 Ez csak látványterv, ne vedd komolyan a számokat. :) -
#803 Mivel Zomil most nincs itt és valszeg ő úgyis belinkelné ezeket, így megteszem helyette én. Megfigyelendő az első képen az online játékosok száma és hogy hány meccs van 25 ping alatt. :D
-
#802 egy dota2 privát progi lett hozzáadva a steam-hez szoval elképzelhetö, h hamarosan kezdödik :)
-
Fallingstar #801 Gamescom: Hajszál híján & Tobi -
#800 érdekesség wow zeneszerzöje most a valve-nál dologozik ö csinálta a dota2 trailer zenéjét is és valoszinüleg a játék zenéit is ö csinálja :) -
#799 Kicsit off, de ma találtam rá, sokszor voltam hasonló helyzetbe (persze úgy, hogy én voltam a zöld pólós).
http://theoatmeal.com/comics/online_gaming
Reméljük Dota 2-be kevesebb vérszomjas tinédzser lesz. :D -