5763
11421082751314180671.jpg\"Dota2.com\"\"Dota2.hu\"\"Playdota.com\"
Defense of The Ancients 2 a Valve-tól

Dota2.com | Playdota.com | Dota2.hu | Dota2.rts.hu | StreamDota2.com | Changelog
  • donatus13
    szerintem is ocsmány meg totál rémarcú.
  • Zomil
    Amugy weaver, meg pudge nagyon jo lett sztem :)

Viszont Storm spirit továbbra se tetszik ezzel a részeges mexikoi stilussal...nem az a bajom, h nem panda, hanem most egy villám isten szerüség, ne legyen már egy részeges mexikoi raiden kalappal...nekem nem jön be...
  • Inv1sus
    Szerintem is a Morrowind jobb volt, de most pár napja játszottam végig újra és már kicsit elavult, unalmas a statikus világa. Tribunalnál félbe is hagytam.
    Ebből a szempontból az Oblivion lehet jobbnak fog tűnni, most az következik a sorban. Na de ennyi az off. :)
  • Zomil
    Dota2 egyértelmüen, annak a sorozatnak a morrowind volt az utolso gyöngyszeme, oblivion sztem nagyon rossz volt, skyrim-töl sem várok többet :(
  • Inv1sus
    Nem örülnék neki, ha a Skyrim-re rátolódna. Nem tudnám eldönteni, mivel játszak. :/
  • sonic syndicate
    a 3 hét kitolódott 6-8-ra nemhivatalos információk szerint

http://www.playdota.com/forums/537046/models-have-changed-44-photos/
  • Inv1sus
    Sunáznám.
  • Fallingstar
    Lina Inverse
  • Omlás
    Akik nagyon unatkoznak majd nekiálhatnak amőbázni is
  • setuh
    Szerintem se lesz rossz ez a vonal húzogatás,bár nem ezér fogom megvenni és eleinte biztos minden barom össze vissza fogja firkálni,de idővel hasznos lesz majd.
  • Inv1sus
    Elhiheted nekem, hogy a profik nem fogják használni, mert időpazarlás. Ott a ventri, mumble vagy ts, pubon meg leszarják majd úgyis az egészet.
  • RaSzTaH
    Mekkora problémák, btw én remélem ezt lehet kapcsolgatni majd
  • Zomil
    probáltál már ilyen rajzolos térképet? én igen...guild wars-ban pont ilyen és hidd el ugyanannyi idö 2helyre pingelni(mivel az egér ugyanakkora utat tesz meg)...nehogy azt mond már, h lassabb 1vonalat rajzolni, mikor az egeret mozgatnod kell, h arrébb pingelj -.-
  • donatus13
    ne a honos meg lolos barmokból indulj ki, csapattal vagy akkor nagyon hasznos.
  • Inv1sus
    Pingelésnél össze kell kötni fejben a vonalakat és ugyanott tartunk. Vonalrajzolással több idő elmegy.

Ezzel az lesz a gond, hogy mindenki ezzel fog játszani, esetleg besatírozzák az egész mapot. Na de majd meglátjuk.
  • ToCsEk
    én elsőre tuti lol szöveget fogok rajzolni :D
  • zsakosfrodo2
    Jó de a pingnek nincs akkora ereje, mint egy "taktikai" vonalnak a térképen.
  • Zomil
    huzni egy csikot semmivel sem lassabb :)
  • ToCsEk
    hát villogsz 3at az gyorsabb :D
  • Zomil
    Pedig sztem joval hasznosabb, mint a pingelés, ha vki értelmesen használja...pubon szépen be lehet rajzolni, h merre menjen a csapat gankelni nem kell a chat-be irkálni, gyorsabb lerajzolni :)
    Guild Wars-ban van ilyen én ott nagyon szerettem.
  • Inv1sus
    Érdekes ötlet, bár nem sok értelmét látom.
  • Zomil
    lehet bele rajzolni?
  • Inv1sus
    nem értem.
  • Zomil
    minimap a lényeg :)
  • JSbyMSI8800
    Én úgy tudom szept 13.-ától indul
  • donatus13
    wááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
  • Zomil
    nah ki jön rá, h ez ki?

• Zomil
    Én csak annyit tudok rola, h elképzelhetö, h a héten indul... :D
    Mert ugye most jön a gamescon utáni 3. hét...de aztán majd kiderül...ugyebár valve time... :)
  • Inv1sus
    Értesüléseim szerint a mai nap várható valami a bétával kapcsolatban. Ki mit tud róla?
  • sonic syndicate
    jah, pl jelenlegi állapotban 105 meet the hero videó
  • Zomil
    amugy itt az interju, sztem érdekes :)
  • Zomil
    ezt egy nemrég megjelent interjuban olvastam: " and at Valve we already have the original creator of DOTA, Eul."

Nem is tudtam, h ö is náluk dolgozik :)
  • setuh
    Hogy játszanának annyian mikor még beta sincs?:D
  • Inv1sus
    Ez csak látványterv, ne vedd komolyan a számokat. :)
  • zsakosfrodo2
    Mivel Zomil most nincs itt és valszeg ő úgyis belinkelné ezeket, így megteszem helyette én. Megfigyelendő az első képen az online játékosok száma és hogy hány meccs van 25 ping alatt. :D

• Zomil
    egy dota2 privát progi lett hozzáadva a steam-hez szoval elképzelhetö, h hamarosan kezdödik :)
  • Fallingstar
    Gamescom: Hajszál híján & Tobi
  • Zomil
    érdekesség wow zeneszerzöje most a valve-nál dologozik ö csinálta a dota2 trailer zenéjét is és valoszinüleg a játék zenéit is ö csinálja :)
  • Inv1sus
    Kicsit off, de ma találtam rá, sokszor voltam hasonló helyzetbe (persze úgy, hogy én voltam a zöld pólós).

http://theoatmeal.com/comics/online_gaming

Reméljük Dota 2-be kevesebb vérszomjas tinédzser lesz. :D
  • Viktor99